• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی نیست که با عکس گرفتن یا فیلم گرفتن p990 مشکل داشته باشه؟
گاهی اوقات که عکس میگیرم، میخوام نگاش کنم عکس ها خراب میشه، مثل یه پازل که بهمش بریزی
امروز هم یه فیلم گرفتم که اندازه اش 16 مگ شد، می خوام نگاش کنم، error میده

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سلام دوستان.
کسانی که این گوشی رو دارن راضی هستن ازش
هنگ نداره؟
به نظر شماها با 810 عوضش کنم؟
به نظرتون تا 1 ماه دیگه قیمتش چند میشه؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام دوستان
کسی نیست که با عکس گرفتن یا فیلم گرفتن p990 مشکل داشته باشه؟
گاهی اوقات که عکس میگیرم، میخوام نگاش کنم عکس ها خراب میشه، مثل یه پازل که بهمش بریزی
امروز هم یه فیلم گرفتم که اندازه اش 16 مگ شد، می خوام نگاش کنم، error میده

اگه فيلم ها و عكس ها رو مستقيم روي رم ذخيره ميكنه 99% رمت مشكل داره !

اگه روي حافظه خود گوشي ذخيره ميكنه و اينطوري ميشه بايد يا گوشيت رو آپديت كني يا مستر ريست !

در آخر هم اگه با مستر ريست و آپديت و فلش درست نشد معلوم ميشه كه مشكل سخت افزاريه !

سلام دوستان.
کسانی که این گوشی رو دارن راضی هستن ازش
هنگ نداره؟
به نظر شماها با 810 عوضش کنم؟
به نظرتون تا 1 ماه دیگه قیمتش چند میشه؟

اگه كسي پيدا بشه كه حاضر باشه P990 رو با W810 عوض كنه :blink: حتما عوض كن ! :lol:

من فكر نكنم از اين پايينتر بياد ! اين گوشي افت قيمت خودش رو كرده ! تازه شنيدم كه قيمتش داره دوباره ميره طرفاي 300 !!!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

اگه روي حافظه خود گوشي ذخيره ميكنه و اينطوري ميشه بايد يا گوشيت رو آپديت كني يا مستر ريست !

در آخر هم اگه با مستر ريست و آپديت و فلش درست نشد معلوم ميشه كه مشكل سخت افزاريه !

اگه كسي پيدا بشه كه حاضر باشه P990 رو با W810 عوض كنه :blink: حتما عوض كن ! :lol:

من فكر نكنم از اين پايينتر بياد ! اين گوشي افت قيمت خودش رو كرده ! تازه شنيدم كه قيمتش داره دوباره ميره طرفاي 300 !!!

نه بابا منظورم اینه که بفروشمش پول بزارم روش 990 بخرم.
به نظرتون می ارزه؟
یا نه؟

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما اگه گوشیتون p990 هست و مشتاق هستید که باهاش به اینترنت برید و از اینترنت کامپیوتر استفاده کنید

3 تا راه دارید :

1- استفاده از Wlan

2- استفاده از Bluetooth

3- استفاده از Wifi

اول باید ببینید که کدوم راه براتون بصرفه تره !

معمولا گزینه 2 از همه بصرفه تره ! آموزش مربوط به استفاده از این روش هم بچه ها تو همین تایپیک گذاشته بودن !

اگه مشتاق هستید خوب یه سرچ کوچولو نیازتون رو برطرف میکنه ! :happy:

دوست عزیز WiFi همون Wlan هستش
با احترام

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
نه بابا منظورم اینه که بفروشمش پول بزارم روش 990 بخرم.
به نظرتون می ارزه؟
یا نه؟

5700 كه به اين خوبي داري‌!

چه جالب من دارم پول ميزارم رو گوشيم و 5700 ميگيرم ! :lol:

ولي نسبت به w810 خيلي بهتره ! هم السيديش هم سيمبينش هم دوربينش هم ... :happy:

ولي اين p990 ها خيلي خراب و ايراد دار توشون پيدا ميشه ! خيلي بايد دقت كني !

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دوست عزیز WiFi همون Wlan هستش
با احترام

جدي ميگي !؟ :blink:

مطمئني !؟ :blink:

من خودم از wlan استفاده كردم ولي چرا 2 تا اسم داره !؟ :blink:

اگه اينطوره خوب پس وصل شدن گوشي با اينترنت 2 راه داره ! :happy:

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

5700 كه به اين خوبي داري‌!

چه جالب من دارم پول ميزارم رو گوشيم و 5700 ميگيرم ! :lol:

ولي نسبت به w810 خيلي بهتره ! هم السيديش هم سيمبينش هم دوربينش هم ... :happy:

ولي اين p990 ها خيلي خراب و ايراد دار توشون پيدا ميشه ! خيلي بايد دقت كني !
5700 رو که میخوام نگش دارم تا یه 6 ماهه دیگه که ردش کنم یه ان81 بگیرم.
پی990 هم به خاطر صفحش میخوام.
مخصوصا برای اینترنت خیلی حال میده:)

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0

سلام
مرسی از جوابتون
آره مستقیم روی رم ذخیره میشه
از عکسها مثلا 10 بار یکی این مشکل پیش میاد
فیلم هم، با نرم افزار فایل mp4 رو تبدیل می کنم، بدون هیچ مشکلی نشون میده، گاهی اوقات با فیلم های خودش که 3gp هستن مشکل داره

ads

Registered User
لایک‌ها
6
خداحافظ دوستان پي نهصدو نودي !

من گوشيم رو راهيه سفر كردم و ديگه p990 ندارم :(

خدا حافظ !‌ :(

اگه خوبي از ما ديديد صفا كنيد ! اگه بدي ديديد خوب حتما حقتون بوده ! :happy:

خداحافظ (اسمايل گريه در حد مرگ !!!!)

حاجی چند دادیش رفت؟

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من یه سوال داشتم، هر چی توی این تاپیک گشتم، اشاره ی دقیقی بهش نشده بود.
من می خوام یه P990 بگیرم که نزدیک 30 درصد دلیلم برا این انتخاب استفاده از اینترنت wireless ایه که توی دانشکده می دن.
می خواستم ببینم کسی تا به حال تونسته از WLan گوشی P990 درست و حسابی استفاده کنه و راحت روش اینترنت بگیره؟
اگر تونسته، آیا فرم ویر گوشیش رو آپدیت کرده بوده و این بازی ها رو در آورده بوده (از همینایی که توی علاءالدین 10-15 تومن می گیرن براش)، یا اینکه در حالت عادی هم شده.
و بعدش هم اینکهآیا نوع دسترسی اینترنتی که به آدم قراره اینترنت wireless بده هم مهمه یا نه. چون این دسترسی ای که به ما توی دانشکده می دن این مدلیه که هیچ ستینگی نمی خواد و لپ تاپت رو باز میکنی، لن وایر لس رو روشن می کنی، شبکه رو detect می کنه و بدون هیچ یوزر نیم و پسورد و ستینگ خاصی کانکت می شه. اما ما با P990 یکی از بچه ها هرچی تلاش می کردیم شبکه رو اصلا پیدا نمی کرد که بخواد وصل بشه یا نه.(قشنگ وایستاده بودیم کنار access piont وایر لس...).(با یه n95 هم البته نتونستیم شبکه رو ببینیم)
ممنون میشم اگه دوستان لطف کنن و راهنماییم کنن و خانواده ای رو از سردرگمی و نگرانی نجات بدن.:p
یه چیز دیگه هم آخرش بپرسم اونم اینکه کسی از قیمت الآنش خبر داره؟

مرسی از همه تون.​

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
حاجی چند دادیش رفت؟

با 5700 عوض کردم !

سلام دوستان.
من می خوام یه P990 بگیرم که نزدیک 30 درصد دلیلم برا این انتخاب استفاده از اینترنت wireless ایه که توی دانشکده می دن.
می خواستم ببینم کسی تا به حال تونسته از WLan گوشی P990 درست و حسابی استفاده کنه و راحت روش اینترنت بگیره؟
اگر تونسته، آیا فرم ویر گوشیش رو آپدیت کرده بوده و این بازی ها رو در آورده بوده (از همینایی که توی علاءالدین 10-15 تومن می گیرن براش)، یا اینکه در حالت عادی هم شده.
و بعدش هم اینکهآیا نوع دسترسی اینترنتی که به آدم قراره اینترنت wireless بده هم مهمه یا نه. چون این دسترسی ای که به ما توی دانشکده می دن این مدلیه که هیچ ستینگی نمی خواد و لپ تاپت رو باز میکنی، لن وایر لس رو روشن می کنی، شبکه رو detect می کنه و بدون هیچ یوزر نیم و پسورد و ستینگ خاصی کانکت می شه. اما ما با P990 یکی از بچه ها هرچی تلاش می کردیم شبکه رو اصلا پیدا نمی کرد که بخواد وصل بشه یا نه.(قشنگ وایستاده بودیم کنار access piont وایر لس...).(با یه n95 هم البته نتونستیم شبکه رو ببینیم)
ممنون میشم اگه دوستان لطف کنن و راهنماییم کنن و خانواده ای رو از سردرگمی و نگرانی نجات بدن.:p

مرسی از همه تون.​

من خودم قبلنا که آپدیت نبود تونستم از wlan استفاده کنم ! البته وصل شدنش خیلی دردسر داشت !

ولی میشه از وایرلس لنش استفاده کنی ! البته فکر نکن تو هر سایتی خواستی میتونی بری !

من کلی زور زدم فقط تونیستم تو یاهو و گوگل برم ! نمیدونم چرا سایتای دیگه رو باز نمیکرد ! :(

دیروز هم علائدین بودم قیمت نوش دوروبر 285 بود ! البته فقط طبقه اول قیمت کردم !

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0

من خودم قبلنا که آپدیت نبود تونستم از wlan استفاده کنم ! البته وصل شدنش خیلی دردسر داشت !

ولی میشه از وایرلس لنش استفاده کنی ! البته فکر نکن تو هر سایتی خواستی میتونی بری !

من کلی زور زدم فقط تونیستم تو یاهو و گوگل برم ! نمیدونم چرا سایتای دیگه رو باز نمیکرد ! :(

دیروز هم علائدین بودم قیمت نوش دوروبر 285 بود ! البته فقط طبقه اول قیمت کردم !

سلام.
مرسی از پاسختون.
یعنی اونقدا هم اینترنت توش حال نمیده؟ حتی با وایرلس با سرعت زیاد؟ بقیه کسی کار نکرده با وایرلس لن این؟
بعدش یه چیز دیگه. قیمت بالا و پایین فرق میکنه؟ بالا به آدم استوک و دست دو و فکتوری ریفربیشد نمیندازن؟ آدم مطمئنی تو طبقه بالا کسی سراغ نداره؟

مرسی.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام.
مرسی از پاسختون.
یعنی اونقدا هم اینترنت توش حال نمیده؟ حتی با وایرلس با سرعت زیاد؟ بقیه کسی کار نکرده با وایرلس لن این؟
بعدش یه چیز دیگه. قیمت بالا و پایین فرق میکنه؟ بالا به آدم استوک و دست دو و فکتوری ریفربیشد نمیندازن؟ آدم مطمئنی تو طبقه بالا کسی سراغ نداره؟

مرسی.

والا سرعت وایرلسش اونقدر که فکر میکنی زیاد نیست !

مثلا سایت یاهو رو بخواد کامل باز کنه 2 تا 3 دقیقه طول میکشه ! تازه اصلا حال نمیده ! :lol:

اگه میخوایی بخری پیشنهاد میکنم یه از اشنا بخری و اگه میتونی دست دوم ترو تمیز آپدیت شده گیر بیاری عالی میشه !

اگه خواستی از طبقه بالا بخری از تاج موبایل بخر ! مطمئنه ! (طبقه5)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

مثلا سایت یاهو رو بخواد کامل باز کنه 2 تا 3 دقیقه طول میکشه ! تازه اصلا حال نمیده ! :lol:

اینی که شما قبلا تست کردی تو یه مجتمع تجاری و به صورت رایگان بوده ، طبیعیه که سرعتش افتضاح باشه !
شما مثلا باید با یه لب تاپ تست کنی تا واقعا همه چیز مشخص بشه .:)

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0

اگه میخوایی بخری پیشنهاد میکنم یه از اشنا بخری و اگه میتونی دست دوم ترو تمیز آپدیت شده گیر بیاری عالی میشه !

اگه خواستی از طبقه بالا بخری از تاج موبایل بخر ! مطمئنه ! (طبقه5)

سلام.
این تاج که میگین مطمئنه؟ من کلی نوشته ی بچه ها رو در مورد فرانسوی یا چینی بودن p990 خوندم و آخرش به هبیچ جمع بندی ای نتونستم برسم.
بعدش اینکه محتویات جعبه ای که همه میدن باید یه چیز باشه یا کم و زیاد هم می کنن (شرمنده اگه خیلی سوالام مسخره است. آخه تجربه خرید گوشی خیلی ندارم)

بعدش اینکه آقا از برو بچ اینجا کسی قصد فروش گوشیش رو نداره؟

مرسی.

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0
اینی که شما قبلا تست کردی تو یه مجتمع تجاری و به صورت رایگان بوده ، طبیعیه که سرعتش افتضاح باشه !
شما مثلا باید با یه لب تاپ تست کنی تا واقعا همه چیز مشخص بشه .:)

سلام.
با تشکر از راهنماییتون، همونطور که گفتم، من می خوام توی دانشکده از اینترنت وایر لسی که می ده استفاده کنم. می خوام ببینم اصلا این امکانش هست. جون ما هرچی دکمه ی سرچ اش رو زدیم شبکه ای پیدا نکرد.
راستی این می تونه مربوط به نوع لن وایرلس روی گوشی بشه؟ لن روی p990 اونطوری که نوشته بود Wi-Fi 802.11b هست. نمی دونم به این ربط داره یا ...
ممنون میشم راهنماییم کنین.
مرسی.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام.
این تاج که میگین مطمئنه؟ من کلی نوشته ی بچه ها رو در مورد فرانسوی یا چینی بودن p990 خوندم و آخرش به هبیچ جمع بندی ای نتونستم برسم.
بعدش اینکه محتویات جعبه ای که همه میدن باید یه چیز باشه یا کم و زیاد هم می کنن (شرمنده اگه خیلی سوالام مسخره است. آخه تجربه خرید گوشی خیلی ندارم)

بعدش اینکه آقا از برو بچ اینجا کسی قصد فروش گوشیش رو نداره؟

مرسی.

ببین ! باید دلت رو به دریا بزنی و بخری !

تو جعبه باید اینا باشه : استند (پایه شارجر) - خود شارجر - هندزفری - رم 64 - گوشی - باتری - سی دی -

دفترچه راهنما - پیچ گوشتی و قسمت پایین فیلیپ گوشی - 1 قلم اظافی !

من فعلا اینا رو یادم میاد که باید داشته باشه !!!

تاج موبایل هم فروشنده منصفیه ! رفقا زیاد ازش خرید میکنند !

دیگهp990 خریدنش اینقدر وسواس نداره ! فقط حواست باشه IME روی جعبه و باتری و پشت گوشی یکی باشه !!

خلاصه اگه دلت رو گرفته بخرش چون واقعا به قیمتش میصرفه !

اگه هم دوربین واست مهم نیست w950 بگیر ! قیمتش هم کمتره ! 4 گیگ هم حافظه داره !

این مشکل وایرکس لن هم که گفتی ممکنه از 1000 جا باشه ! شساید شما بلد نبودید باهاش کار کنید !

شاید اون گوشیه دوستت خراب بوده و ... !

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.

مرسی از همه تون.​

سلام دوست عزیز
من هم یکی از مهمترین دلایل خرید p990 استفاده از wlan بود
چون من تو خونه adsl دارم و یک router wirelss دارم که اینترنت رو بی سیم می کنه واسه استفاده لب تاپ از اینترنت و حالا برای گوشیم
در مورد سوال شما باید بگم که:
1) گوشی بدون هیچ مشکلی سیستم بی سیمسم رو search می کنه ( کمتر از چند ثانیه) :)

2) برای اتصال لازم شما یک اکانت تعریف کنین که توسط اون به سیستم بی سیم وصل بشین حالا ممکن سیستم پسورد نداشته باشه و شما هم جای پسورد رو خالی میزارین اما ساخت اکانت الزامیه ( که اون هم در گوشی کمتر از یک دقیقه ساخته میشه)

3) در مورد سرعت اینترنت باید بگم سرعت load شدن صفحات فقط و فقط به سرعت اینترنت بستگی داره و به هیچ عنوان سرعت گوشی یا wlan گوشی اون رو کم نمیکنه من در منزل با سرعت 40 kbps متصل میشم :cool:
و باز شدن صفحات دقیقا مثل کار در کامپیوتر کمتر از 1 دقیقه هستش!
حتی من با گوشیم آهنگ و فیلم هم دانلود کردم با سرعت بالا در زمان کم و بدون هیچ مشکلی :blush:
من حتی از طریق wlan با استفاده از نرم افزارهای مخصوص وب چند شبکه ماهواره ای رو به طوره زنده مجموعه زیادی از کانال های رادیویی رو با کیفیت بالا دیده و می شنوم ( تقریبا هر شب ) :happy:
حتی با استفاده از نرم افزار مخصوص مسنجر با یاهو مسنجر از طریق گوشی چت می کنم :D
اگر سرعت بعضی از دوستان در این مورد کم بوده مستقیما این موضوع به سرعت اینترنت بر می گرده نه گوشی بیچاره

4) صفحات هم که در گوشی بسیار خوب نشون داده میشه به این دلیل که تنظیمات متنوعی داره که حتما حداقل از یکیش خوشتون میاد

5) در ضمن ورژن نرم افزاری گوشی من قدیمی و از وقتی خریدمش ( تیر 86) تا حالا به روزش هم نکردم

6) در آخر من تازه از نرم افزار RSS گوشی استفاده می کنم که بسیار جالب و تو پست های قبلی در موردش توضیح دادم

اگه باز سوالی بود در خدمتم
البته این رو هم در آخر بگم که فقط به دلیل حجم کم حافظه داخلی گوشی وقتی اینترنت کار می کنین نمی تونین کارهای دیگه هم به طور همزمان بکنین ( یعنی ممکنه حافظه داخلی کم بیاد ) من من حتی تا 6 صفحه مختلف رو یکجا باز کردم :rolleyes:

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید
2 مورد دیگه هم تو متن دوستان دیدم که گفتم در موردش توضیح بدم

اول در این مورد که گفتن با wlan نمیشه تو هر سایتی رفت:
wlan ربطی به سایت باز شدن و نشدن نداره من با wlan تو همه سایتهایی که در کامپیوتر میرم می تونم برم اما خوب مثلا سایتهایی که بصورت فلش طراحی شدن به این دلیل که گوشی دیگه flash player نداره اجرا نمیشن
اما من حتی با گوشی از سایتهای ف ی ل ت ر شکن هم استفاده کردم
و شاید جالب تر حتی با گوشی از سایت rapid share il فایل دانلود کردم
(چک میل یاهو و به روز کردن بلاگ و ... هم همینطور)

دوم در مورد اینکه گفته بودن گوشی اصلا سیستم بیسیم رو تشخیص نمیده باید بگم
من چون فقط با با سیستم wireless خونه کار کردم نمیدونم شاید چند مدل سیستم اینترنت بیسیم داشته باشیم این رو می پرسم واستون اما شما می تونین با یک گوشی p990 دیگه تست کنین اگه اون هم تو جستجوی شبکه مثل اولی بود احتمالا موضوع به نوع سیستم بی سیم بر می گرده
راستی شما کدوم دانشگاه هستی؟

بالا