سلام دوستان.
من یه سوال داشتم، هر چی توی این تاپیک گشتم، اشاره ی دقیقی بهش نشده بود.
من می خوام یه P990 بگیرم که نزدیک 30 درصد دلیلم برا این انتخاب استفاده از اینترنت wireless ایه که توی دانشکده می دن.
می خواستم ببینم کسی تا به حال تونسته از WLan گوشی P990 درست و حسابی استفاده کنه و راحت روش اینترنت بگیره؟
اگر تونسته، آیا فرم ویر گوشیش رو آپدیت کرده بوده و این بازی ها رو در آورده بوده (از همینایی که توی علاءالدین 10-15 تومن می گیرن براش)، یا اینکه در حالت عادی هم شده.
و بعدش هم اینکهآیا نوع دسترسی اینترنتی که به آدم قراره اینترنت wireless بده هم مهمه یا نه. چون این دسترسی ای که به ما توی دانشکده می دن این مدلیه که هیچ ستینگی نمی خواد و لپ تاپت رو باز میکنی، لن وایر لس رو روشن می کنی، شبکه رو detect می کنه و بدون هیچ یوزر نیم و پسورد و ستینگ خاصی کانکت می شه. اما ما با P990 یکی از بچه ها هرچی تلاش می کردیم شبکه رو اصلا پیدا نمی کرد که بخواد وصل بشه یا نه.(قشنگ وایستاده بودیم کنار access piont وایر لس...).(با یه n95 هم البته نتونستیم شبکه رو ببینیم)
ممنون میشم اگه دوستان لطف کنن و راهنماییم کنن و خانواده ای رو از سردرگمی و نگرانی نجات بدن.

یه چیز دیگه هم آخرش بپرسم اونم اینکه کسی از قیمت الآنش خبر داره؟
مرسی از همه تون.
سلام دوست عزیز
من هم یکی از مهمترین دلایل خرید p990 استفاده از wlan بود
چون من تو خونه adsl دارم و یک router wirelss دارم که اینترنت رو بی سیم می کنه واسه استفاده لب تاپ از اینترنت و حالا برای گوشیم
در مورد سوال شما باید بگم که:
1) گوشی بدون هیچ مشکلی سیستم بی سیمسم رو search می کنه ( کمتر از چند ثانیه)
2) برای اتصال لازم شما یک اکانت تعریف کنین که توسط اون به سیستم بی سیم وصل بشین حالا ممکن سیستم پسورد نداشته باشه و شما هم جای پسورد رو خالی میزارین اما ساخت اکانت الزامیه ( که اون هم در گوشی کمتر از یک دقیقه ساخته میشه)
3) در مورد سرعت اینترنت باید بگم سرعت load شدن صفحات فقط و فقط به سرعت اینترنت بستگی داره و به هیچ عنوان سرعت گوشی یا wlan گوشی اون رو کم نمیکنه من در منزل با سرعت 40 kbps متصل میشم

و باز شدن صفحات دقیقا مثل کار در کامپیوتر کمتر از 1 دقیقه هستش!
حتی من با گوشیم آهنگ و فیلم هم دانلود کردم با سرعت بالا در زمان کم و بدون هیچ مشکلی :blush:
من حتی از طریق wlan با استفاده از نرم افزارهای مخصوص وب چند شبکه ماهواره ای رو به طوره زنده مجموعه زیادی از کانال های رادیویی رو با کیفیت بالا دیده و می شنوم ( تقریبا هر شب ) :happy:
حتی با استفاده از نرم افزار مخصوص مسنجر با یاهو مسنجر از طریق گوشی چت می کنم

اگر سرعت بعضی از دوستان در این مورد کم بوده مستقیما این موضوع به سرعت اینترنت بر می گرده نه گوشی بیچاره
4) صفحات هم که در گوشی بسیار خوب نشون داده میشه به این دلیل که تنظیمات متنوعی داره که حتما حداقل از یکیش خوشتون میاد
5) در ضمن ورژن نرم افزاری گوشی من قدیمی و از وقتی خریدمش ( تیر 86) تا حالا به روزش هم نکردم
6) در آخر من تازه از نرم افزار RSS گوشی استفاده می کنم که بسیار جالب و تو پست های قبلی در موردش توضیح دادم
اگه باز سوالی بود در خدمتم
البته این رو هم در آخر بگم که فقط به دلیل حجم کم حافظه داخلی گوشی وقتی اینترنت کار می کنین نمی تونین کارهای دیگه هم به طور همزمان بکنین ( یعنی ممکنه حافظه داخلی کم بیاد ) من من حتی تا 6 صفحه مختلف رو یکجا باز کردم