• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
ببخشید
2 مورد دیگه هم تو متن دوستان دیدم که گفتم در موردش توضیح بدم

اول در این مورد که گفتن با wlan نمیشه تو هر سایتی رفت:
wlan ربطی به سایت باز شدن و نشدن نداره من با wlan تو همه سایتهایی که در کامپیوتر میرم می تونم برم اما خوب مثلا سایتهایی که بصورت فلش طراحی شدن به این دلیل که گوشی دیگه flash player نداره اجرا نمیشن
اما من حتی با گوشی از سایتهای ف ی ل ت ر شکن هم استفاده کردم
و شاید جالب تر حتی با گوشی از سایت rapid share il فایل دانلود کردم
(چک میل یاهو و به روز کردن بلاگ و ... هم همینطور)

دوم در مورد اینکه گفته بودن گوشی اصلا سیستم بیسیم رو تشخیص نمیده باید بگم
من چون فقط با با سیستم wireless خونه کار کردم نمیدونم شاید چند مدل سیستم اینترنت بیسیم داشته باشیم این رو می پرسم واستون اما شما می تونین با یک گوشی p990 دیگه تست کنین اگه اون هم تو جستجوی شبکه مثل اولی بود احتمالا موضوع به نوع سیستم بی سیم بر می گرده
راستی شما کدوم دانشگاه هستی؟

شما چقدر از اين گوشيت كار ميكشي‌! :blink:

گناه داره بابا ! تو خونه اينترنت داري ! اونوقت با گوشي ميري‌ ؟! :blink:

در مورد فريمور گوشيت بايد بگم كه زياد قديمي نيست ! يكي مونده به آخريه فكر كنم ! شايدم 2 تا !

در مورد باز كردن همه سايت ها هم من ازس سوال دارم !

من آخرش نفهميدم اينترنت موبايل با كامپيوتر فرق داره يا نه !

آخه سايت ياهو و گوگل رو كه من رفتم اصلا شبيه سايت كامپيوتر نبودن و معلوم بود براي موبايل طراحي شدن !

هر سايت ديگه اي هم خواستم برم نشد ! البته زمان جواني ! شايد الآن علم پيشرفت كرده !

حالا شما با اين همه تجربه اينترنت ! ما رو راهنمايي كن لطفا !

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما چقدر از اين گوشيت كار ميكشي‌! :blink:

گناه داره بابا ! تو خونه اينترنت داري ! اونوقت با گوشي ميري‌ ؟! :blink:

در مورد فريمور گوشيت بايد بگم كه زياد قديمي نيست ! يكي مونده به آخريه فكر كنم ! شايدم 2 تا !

در مورد باز كردن همه سايت ها هم من ازس سوال دارم !

من آخرش نفهميدم اينترنت موبايل با كامپيوتر فرق داره يا نه !

آخه سايت ياهو و گوگل رو كه من رفتم اصلا شبيه سايت كامپيوتر نبودن و معلوم بود براي موبايل طراحي شدن !

هر سايت ديگه اي هم خواستم برم نشد ! البته زمان جواني ! شايد الآن علم پيشرفت كرده !

حالا شما با اين همه تجربه اينترنت ! ما رو راهنمايي كن لطفا !

:p خداییش خیلی کار می کشم ازش !! طفلی کم کم داره قاطی می کنه... فکر کنم تا 1 ماه دیگه مجبور بشم مستر ریست کنم ... از sms هام هم back up ندارم و.... :wacko:
در مورد اختلاف سایتها در اینترنت گوشی و کامپیوتر باید بگم در قدیم که نرم افزارهایی مثل opera و... برای گوشی ها نبود اینترنت در گوشی به صورت wap بود به زبان ساده میشه همون چیزی که شما می گی یعنی سایتها می یو مدن و یک صفحه ساده مخصوص استفاده در موبایل طراحی می کردن که فقط متن بود و خوب همه سایت ها هم امکان wap نداشتن در نتیجه همون میشه که شما گفتی
اما این مورد در p990 که مرورگر 8.65 opera داره دیگه وجود نداره
یعنی صفحات در گوشی مثل صفحات در کامپیوتر باز میشه و جالب بدونی که اگه بخوای می تونه در setting های نرم افزار تنظیم کنی که مثلا عکسهای صفحات رو نیاره که سرعت بالا اومدن متن بیشتر بشه

اگه خواستی من از صفحه یاهو و سایت های دیگه در گوشی یک عکس میگیرم و میزارم اینجا تا لذت ببرید از صفحه زیبا و اینترنت p990

امیدوارم مفید بوده باشه
با احترام

madbomberman33

Registered User
لایک‌ها
0
اگه هم دوربین واست مهم نیست w950 بگیر ! قیمتش هم کمتره ! 4 گیگ هم حافظه داره !

مگه w950 وایرلس لن داره؟ اگه اینجوریه خیلی جای فکر کردن داره چون واقعا دوربین p990 فقط برام مزاحمه...

چون من تو خونه adsl دارم و یک router wirelss دارم که اینترنت رو بی سیم می کنه واسه استفاده لب تاپ از اینترنت و حالا برای گوشیم
در مورد سوال شما باید بگم که:
1) گوشی بدون هیچ مشکلی سیستم بی سیمسم رو search می کنه ( کمتر از چند ثانیه)

سلام. من هم به لپ تال تونستم وصل بشم، اما به این شبکه ی دانشکده نشده. اصلا نمیبیندش که بخواد وصل بشه یا ... نمیدونم از چی باید باشه. یکی میگفت به خاطر اینه که لن p990 مدلش Wi-Fi 802.11b هست و اون تونسته بود با gigabyte i300 که لن اش 802 G هست کانکت بشه. به نظر شمن که نباید اینطور باشه. نظر شما چیه؟

) در آخر من تازه از نرم افزار RSS گوشی استفاده می کنم که بسیار جالب و تو پست های قبلی در موردش توضیح دادم.
آخ آخ آخ. نگو که دلم کبابه. یه rss reader بندازی روش و لذت دنیا و آخرت. ته تهش هم اینه که یه sms card ایرانسل میگیری، فعلا تا آخر پاییز 5 شنبه جمعه ها باهاش حال میکنی...

خوب مثلا سایتهایی که بصورت فلش طراحی شدن به این دلیل که گوشی دیگه flash player نداره اجرا نمیشن

یعنی نمیشه روش flash player نصب کرد؟؟؟ اگه درست یادم باشه یه جایی خوندم که باید بشه چنین کاری کرد...

من چون فقط با با سیستم wireless خونه کار کردم نمیدونم شاید چند مدل سیستم اینترنت بیسیم داشته باشیم این رو می پرسم واستون اما شما می تونین با یک گوشی p990 دیگه تست کنین اگه اون هم تو جستجوی شبکه مثل اولی بود احتمالا موضوع به نوع سیستم بی سیم بر می گرده

نمیدونم واللا. مشکل اینه که بروبچ دانشگا همه خز و خیلن و در ابعاد نوکیا سری n کار می کنن... :D
واللا من عشق و شهوت (علم و صنعت سابق) می خونم. رشته ام متالورژیه که اگه اونوری اومده باشین دیدین که ساختمون دانشکده متال چسبیده به برق. به این برقیا وایرلس دادن، ما میریم دزدکی دانلود میکنیم.

اما نهایتا با این توصیفاتی که شما گفتین تقریبا تصمیمم قطعی شد برا گرفتنش. ممنون میشم اگه بازم راهنمایی ای میتوننین بکنین کمکم کنین.

مرسی از همه تون.​

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8

آخ آخ آخ. نگو که دلم کبابه. یه rss reader بندازی روش و لذت دنیا و آخرت. ته تهش هم اینه که یه sms card ایرانسل میگیری، فعلا تا آخر پاییز 5 شنبه جمعه ها باهاش حال میکنی...
RIGHT]​

آقا شما این برنامه رو دارین؟
اگه دارینش میشه واسم آپش کنین؟
مـــــــــــرسی.​

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آقا شما این برنامه رو دارین؟
اگه دارینش میشه واسم آپش کنین؟
مـــــــــــرسی.
rss reader که رو خود P990 بصورت دیفالت وجود داره

تو دنبال برنامه واسه 5700 میگردی؟
24.gif

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام ، اقا ما به یه مشکل جدی بر خورد کردیم با این p1i امون ... اما از اونجاییکه که سیستمشون با p990 یکی

هست گفتم شاید بهتر باشه از شما دوستان بپرسم ...

ببینین وقتی که یک فایلی رو bluetooth میزنین به گوشی دقیقا کجا میره ...

قبل از SAve کردن فایلها یک لیستی هست که فایلها رو به طور موقت نشون میده ..

اون لیسترو از کجا میشه آوردش ؟؟؟

من الان کلی فایل بلوتوث کردم ! بعد بعضی وقتا اون صفحه هه میاد ! و میتونیم Save کنم ، بعضی وقتا هم

سهوا بسته میشه یا کلا نمیاد ، و من دیگه دسترسی به فایلهام ندارم که بخوام اونها رو save کنم .

بدجورس ستم شده !!!!

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم !!!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام ، اقا ما به یه مشکل جدی بر خورد کردیم با این p1i امون ... اما از اونجاییکه که سیستمشون با p990 یکی

من الان کلی فایل بلوتوث کردم ! بعد بعضی وقتا اون صفحه هه میاد ! و میتونیم Save کنم ، بعضی وقتا هم

سهوا بسته میشه یا کلا نمیاد ، و من دیگه دسترسی به فایلهام ندارم که بخوام اونها رو save کنم .

بدجورس ستم شده !!!!

واسه من قبلنا زیاد اینجوری میشد !

یه فایل خیلی کوچولو موچولو به گوشیت با بلوتوث برفست ! احتمال 99% قبلیا رو هم نشون میده !

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوست عزیز
من هم یکی از مهمترین دلایل خرید p990 استفاده از wlan بود
چون من تو خونه adsl دارم و یک router wirelss دارم که اینترنت رو بی سیم می کنه واسه استفاده لب تاپ از اینترنت و حالا برای گوشیم
در مورد سوال شما باید بگم که:
1) گوشی بدون هیچ مشکلی سیستم بی سیمسم رو search می کنه ( کمتر از چند ثانیه) :)

2) برای اتصال لازم شما یک اکانت تعریف کنین که توسط اون به سیستم بی سیم وصل بشین حالا ممکن سیستم پسورد نداشته باشه و شما هم جای پسورد رو خالی میزارین اما ساخت اکانت الزامیه ( که اون هم در گوشی کمتر از یک دقیقه ساخته میشه)

3) در مورد سرعت اینترنت باید بگم سرعت load شدن صفحات فقط و فقط به سرعت اینترنت بستگی داره و به هیچ عنوان سرعت گوشی یا wlan گوشی اون رو کم نمیکنه من در منزل با سرعت 40 kbps متصل میشم :cool:
و باز شدن صفحات دقیقا مثل کار در کامپیوتر کمتر از 1 دقیقه هستش!
حتی من با گوشیم آهنگ و فیلم هم دانلود کردم با سرعت بالا در زمان کم و بدون هیچ مشکلی :blush:
من حتی از طریق wlan با استفاده از نرم افزارهای مخصوص وب چند شبکه ماهواره ای رو به طوره زنده مجموعه زیادی از کانال های رادیویی رو با کیفیت بالا دیده و می شنوم ( تقریبا هر شب ) :happy:
حتی با استفاده از نرم افزار مخصوص مسنجر با یاهو مسنجر از طریق گوشی چت می کنم :D
اگر سرعت بعضی از دوستان در این مورد کم بوده مستقیما این موضوع به سرعت اینترنت بر می گرده نه گوشی بیچاره

4) صفحات هم که در گوشی بسیار خوب نشون داده میشه به این دلیل که تنظیمات متنوعی داره که حتما حداقل از یکیش خوشتون میاد

5) در ضمن ورژن نرم افزاری گوشی من قدیمی و از وقتی خریدمش ( تیر 86) تا حالا به روزش هم نکردم

6) در آخر من تازه از نرم افزار RSS گوشی استفاده می کنم که بسیار جالب و تو پست های قبلی در موردش توضیح دادم

اگه باز سوالی بود در خدمتم
البته این رو هم در آخر بگم که فقط به دلیل حجم کم حافظه داخلی گوشی وقتی اینترنت کار می کنین نمی تونین کارهای دیگه هم به طور همزمان بکنین ( یعنی ممکنه حافظه داخلی کم بیاد ) من من حتی تا 6 صفحه مختلف رو یکجا باز کردم :rolleyes:

ببخشید
2 مورد دیگه هم تو متن دوستان دیدم که گفتم در موردش توضیح بدم

اول در این مورد که گفتن با wlan نمیشه تو هر سایتی رفت:
wlan ربطی به سایت باز شدن و نشدن نداره من با wlan تو همه سایتهایی که در کامپیوتر میرم می تونم برم اما خوب مثلا سایتهایی که بصورت فلش طراحی شدن به این دلیل که گوشی دیگه flash player نداره اجرا نمیشن
اما من حتی با گوشی از سایتهای ف ی ل ت ر شکن هم استفاده کردم
و شاید جالب تر حتی با گوشی از سایت rapid share il فایل دانلود کردم
(چک میل یاهو و به روز کردن بلاگ و ... هم همینطور)

دوم در مورد اینکه گفته بودن گوشی اصلا سیستم بیسیم رو تشخیص نمیده باید بگم

منم ايضا
همه اين كارارو انجام دادم خيليم راضيم از گوشيم

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......

بدجورس ستم شده !!!!

ممنون ... یعنی هیچ راهی نداره که بشه به این منو به طور مستقیم دسترسی پیدا کرد ؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
ممنون ... یعنی هیچ راهی نداره که بشه به این منو به طور مستقیم دسترسی پیدا کرد ؟

به این صفحه میگن beem page

معنیش اینه : فقط و فقط وقتی این صفحه رو میبینی که یه فایلی با بلوتوث یا اینفرارد دریافت کرده باشی !

player.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،من با گوشی به اینترنت زیاد وصل میشم مخصوصا روزای پنجشنبه و جمعه چون سیم کارت ایرانسل دارم و از اون حالت استفاده می کنم که گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم و از گوشی به عنوان مدم استفاده میشه می خواستم بدونم این کار در مدت زیاد روی گوشی فشار نمیاره آخه پنجشنبه و جمعه ها چون اینترنت مجانیه دائم به اینترنت ایرانسل وصلم(با خود گوشی از اینترنت استفاده نمیکنم از گوشی به عنوان مدم برای کامپیوتر استفاده میکنم،می خواستم ببینم به گوشی صدمه نمیزنه؟ )
در ضمن به یک ویروس یاب خوب برای گوشی به شدت نیاز دارم آخه می ترسم یه روز از همین اینترنت گوشیم ویروس بگیره و دخلش بیاد.اگه میشه لطف کنید یه ویروس یاب خوب رو بزارید دانلود کنم یا آدرس لینکی یا یه سایت خوبی که از اونجا دانلود کنم رو بدید.
با تشکر از همه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه به گوشی فشار نمیاد...فقط باید باتری رو شارژ کنی تند تند دیگه//

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام،من با گوشی به اینترنت زیاد وصل میشم مخصوصا روزای پنجشنبه و جمعه چون سیم کارت ایرانسل دارم و از اون حالت استفاده می کنم که گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم و از گوشی به عنوان مدم استفاده میشه می خواستم بدونم این کار در مدت زیاد روی گوشی فشار نمیاره آخه پنجشنبه و جمعه ها چون اینترنت مجانیه دائم به اینترنت ایرانسل وصلم(با خود گوشی از اینترنت استفاده نمیکنم از گوشی به عنوان مدم برای کامپیوتر استفاده میکنم،می خواستم ببینم به گوشی صدمه نمیزنه؟ )
در ضمن به یک ویروس یاب خوب برای گوشی به شدت نیاز دارم آخه می ترسم یه روز از همین اینترنت گوشیم ویروس بگیره و دخلش بیاد.اگه میشه لطف کنید یه ویروس یاب خوب رو بزارید دانلود کنم یا آدرس لینکی یا یه سایت خوبی که از اونجا دانلود کنم رو بدید.
با تشکر از همه

اگه میشه تنظیمات اتصال به اینترنت را با سیمکارت ایرانسل برامون شرح بده ممنون.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
یه اس ام اس بزن به 2225 با متن:
S Sony Ericsson P990i
تنظیمات رو برات میفرسته سیوشون کن.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18

یه اس ام اس بزن به 2225 با متن:
S Sony Ericsson P990i
تنظیمات رو برات میفرسته سیوشون کن.

البته واسه سيم كارت هاي جديد تو بعضي مواقع اس ام اس تنظيمات نمياد
راهش اينه كه دستي تنظيم كني
اگه خواستي بگو تنظيمات دستيشو بگم

بالا