• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

fahang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه msdic را نصب كن بعد ببين كدام گوشي عقب افتاده هست !!!!

اينقدر از ppc ها تعريف ميشه ! نه صداي بلندي داره ! نه دوربين قابل توجهي و نه آنتن دهي درست !!!

لطفا لینک دانلودش رو بذار

شما تا حالا با ppc htc touch موزیک گوش دادین صداش مثل ان73 توی هدفون بلنده

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان ميشه بگين قيمت اين p990i الان چقدره؟
دوام اين گوشي چطوره؟يه گوشي با اينهمه پيچيدگه بايد خيلي حساس باشه اگه خراب بشه به چه اعتمادي اونو ميدين دست يه تعمير كار؟كي تضمين ميكنه كه قطعاتشو ندزدن؟
چقدر خرج داره تا 4 گيگ رم بهش اضافه كنيم؟
كيفيت پخش موزيكش چطوره؟مثل w950 هست؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
دوام اين گوشي چطوره؟يه گوشي با اينهمه پيچيدگه بايد خيلي حساس باشه اگه خراب بشه به چه اعتمادي اونو ميدين دست يه تعمير كار؟كي تضمين ميكنه كه قطعاتشو ندزدن؟
پی 1 و دبلیو 960 پیشنهاد میشه.
صداشم نه بلنده نه کیفیت داره.

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا هم حساس نیست ... مثل تانک می مونه!! همین امروز از دستم سر خورد و روی یخ محکم خورد زمین
یه خط کوچیک افتاد روش اما هیچیش نشد!

behnam1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اصلا هم حساس نیست ... مثل تانک می مونه!! همین امروز از دستم سر خورد و روی یخ محکم خورد زمین

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
اتفاقا خودشم شبیه تانک هست
39.gif
.

Catain_Nemo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان،
من دو سه روزی میشه که گوشی P990 با گارانتی کامتل گرفتم...
مشکلم اينه که موقع پخش موسیقی از هندزفری گوشی دائماً یه صدای تیک تیک شنیده می شه ولی موقع پخش از اسپیکر گوشی همچين مشکلی وجود نداره.
با هندزفری W700 امتحان کردم بازم همين مشکل رو داشت ولی هنگام مکالمه با هندزفری خودش هيچ صدای اضافه ای شنیده نمیشه و فقط اين صدای اضافه موقع پخش فایل صوتی، بازی و راديو شنیده میشه...
به نظر شما مشکلش چيه؟!!

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان،
من دو سه روزی میشه که گوشی P990 با گارانتی کامتل گرفتم...
مشکلم اينه که موقع پخش موسیقی از هندزفری گوشی دائماً یه صدای تیک تیک شنیده می شه ولی موقع پخش از اسپیکر گوشی همچين مشکلی وجود نداره.
با هندزفری W700 امتحان کردم بازم همين مشکل رو داشت ولی هنگام مکالمه با هندزفری خودش هيچ صدای اضافه ای شنیده نمیشه و فقط اين صدای اضافه موقع پخش فایل صوتی، بازی و راديو شنیده میشه...
به نظر شما مشکلش چيه؟!!

,وقتي صداي پخش موسيقي كم ميشه صدايي شنيده ميشه ... ولي نبايد صداي تيك داشته باشه .

ببين وقتي صدا را بلند ميكني باز هم همان صدا توليد ميشه يا قابل شنيدن هست ؟

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آخرین فریمور چه ورژنی هست ؟ نسبت به ورژن های قبلش بهتر شده یا نه ؟ مزایاش چی هست ؟ معایبش چی هست ؟

یکم سوالام زیاد شد ببخشید دیگه

Catain_Nemo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
,وقتي صداي پخش موسيقي كم ميشه صدايي شنيده ميشه ... ولي نبايد صداي تيك داشته باشه .

ببين وقتي صدا را بلند ميكني باز هم همان صدا توليد ميشه يا قابل شنيدن هست ؟

وقتی صدا رو بلند می کنم کمتر شنیده میشه ولی در کل چون حالت ضربانی داره توجه آدم بخودش جلب می کنه...

تو گوشی شما هم اين صدا چطوريه؟ يه صدای پيوسته است يا اينکه دائم قطع و وصل ميشه؟

sabtaab

Registered User
لایک‌ها
1
آقا یکی به دادم برسه واویلا
این 990 من الان دو سه روزه که هر چی برنامه توش میریزم گلاب به روتون برمیگردونه
پشت بندش این پیغام رو هم میده
this version of the instalation is no longer supported
کسی میدونه مشکلش چیه؟
اگه خیلی سئوالم شوته یعنی
یه چیزی تو مایه های این که این پیغام فقط وقتی روی موبایل 990 ظاهر میشه که بخوای ویندوز ویستا توش بریزی:(
لطفا یواشکی جواب بدین

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آقا یکی به دادم برسه واویلا
این 990 من الان دو سه روزه که هر چی برنامه توش میریزم گلاب به روتون برمیگردونه
پشت بندش این پیغام رو هم میده
this version of the instalation is no longer supported
کسی میدونه مشکلش چیه؟
اگه خیلی سئوالم شوته یعنی
یه چیزی تو مایه های این که این پیغام فقط وقتی روی موبایل 990 ظاهر میشه که بخوای ویندوز ویستا توش بریزی:(
لطفا یواشکی جواب بدین

يه احتمال : برنامه های UIQ 2.0 / 2.1 ( مخصوص P910/P900/P800 ) رو اگر نصب می کنيد این ارور رو میگيريد
احتمال : تغيير Firmware میتونه کارساز بشه

tooba53

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
چطوری میشه اصل بودن گوشی p990 را تشخیص داد ؟؟/

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام به همگی

دوستان من یه P990 دارم که وقتی باهاش وصل میشم اینترنت و می خوام صفحات وب فارسی رو باز کنم ، فونتها تغییر میکنه و به صورت اشکال یا فونتهای لاتین در میاد !

جالب اینجاست که صفحه اصلی بعضی سایتها رو کامل نشون میده (فارسی) اما وقتی وارد لینکهای موجود تو همون صفحه میشم، فونتها به هم میریزه
قبل از این گوشی ، یه P990 دیگه داشتم که با اون این مشکلات رو نداشتم .

توضیحات : فونت فارسی رو مموریم هست و مسیج فارسی می تونم بخونم .

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .

isbn84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من می خام p990 بخرم اولین سوالم اینه که اصلا بخرم؟؟؟؟ چون فروشنده می گفت که هنگ می کنه و بعضی از برنامه ها رو بد اجرا می کنه و کلا این گوشی یه شکست تجاری برای سونی اریکسون بوده و برای همین قیمتش پایینه....حالا دوستانی که دارند میشه نظر بدن که به طور کلی گوشی خوبیه یا از اوناست که هر بار یه مشکلی پیدا میکنه و اعصابت خورد میشه....حالا سوالای من :
اجرای برنامه چه جاوا چه سیمبین در این گوشی به راحتی انجام میشه؟
کیفیت صداش با هدفون چه جوریه ؟در حد گوشی های W هست؟
ایا با اپدیت مشکلات گوشی حل می شود؟؟؟؟
از همه مهمتر موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که گوشی خراب یا تقلبی به من نندازند؟؟؟؟
مرسی ........​

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
طرح تشویقی زمستانه سیگار بهمن
از امروز تا 22بهمن به مناسبت 30مین سال پیروزی انقلاب شرکت دخانیات بهمن به هر خریدار پاکت سیگار بهمن یه دستگاه پی990 به عنوان اشانتیون ارائه میکند

bahman.jpg

در پی این اقدام کمپانی سونی اریکسون ضمن تقدیر از طرح مذکور عنوان کرد با توجه به اینکه سیگار باعث بروز بسیاری از بیماریهاست در این مورد شدیدا موجب تسکین خاطر و اعصاب یوزرهای این دستگاه به دلیل هنگ های پی در پی خواهد بود....لازم به ذکر است که این طرح تا نوروز ادامه خواهد داشت ....

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
از امروز تا 22بهمن به مناسبت 30مین سال پیروزی انقلاب شرکت دخانیات بهمن به هر خریدار پاکت سیگار بهمن یه دستگاه پی990 به عنوان اشانتیون ارائه میکند

bahman.jpg

در پی این اقدام کمپانی سونی اریکسون ضمن تقدیر از طرح مذکور عنوان کرد با توجه به اینکه سیگار باعث بروز بسیاری از بیماریهاست در این مورد شدیدا موجب تسکین خاطر و اعصاب یوزرهای این دستگاه به دلیل هنگ های پی در پی خواهد بود....لازم به ذکر است که این طرح تا نوروز ادامه خواهد داشت ....

ای بابا از این به بعد باید 57 بکشیم !

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
من می خام p990 بخرم اولین سوالم اینه که اصلا بخرم؟؟؟؟ چون
فروشنده می گفت که هنگ می کنه و بعضی از برنامه ها رو بد اجرا می کنه و کلا این گوشی یه شکست تجاری برای سونی اریکسون بوده و برای همین قیمتش پایین
ه....
حالا دوستانی که دارند میشه نظر بدن که به طور کلی گوشی خوبیه یا از اوناست که هر بار یه مشکلی پیدا میکنه و اعصابت خورد میشه
....حالا سوالای من :
از همه مهمتر موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که گوشی خراب یا تقلبی به من نندازند؟؟؟؟
مرسی ........​

من می خام p990 بخرم اولین سوالم اینه که اصلا بخرم؟؟؟؟

اصلا" نخر!!

فروشنده می گفت که هنگ می کنه و بعضی از برنامه ها رو بد اجرا می کنه و کلا این گوشی یه شکست تجاری برای سونی اریکسون بوده و برای همین قیمتش پایین

کاملا" راست گفته!!

حالا دوستانی که دارند میشه نظر بدن که به طور کلی گوشی خوبیه یا از اوناست که هر بار یه مشکلی پیدا میکنه و اعصابت خورد میشه

دقیقا" ...هر روز یه چیز جدیدی داره که اعصابت رو خورد کنه

اجرای برنامه های جاوا خیلی کنده....سیمبین هم UIQ3 که برنامه واسش خیلی کمه

اصلا"!!!!

یه مشکلش حل میشه عوضش 4 تا مشکل جدید اضافه میشه!!! در ضمن دیگه براش آپدیت نمیاد

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من می خام p990 بخرم اولین سوالم اینه که اصلا بخرم؟؟؟؟ چون فروشنده می گفت که هنگ می کنه و بعضی از برنامه ها رو بد اجرا می کنه و کلا این گوشی یه شکست تجاری برای سونی اریکسون بوده و برای همین قیمتش پایینه....حالا دوستانی که دارند میشه نظر بدن که به طور کلی گوشی خوبیه یا از اوناست که هر بار یه مشکلی پیدا میکنه و اعصابت خورد میشه....حالا سوالای من :
مرسی ........​
دوست عزيز اينجا مخالفان 100 درصد p990i زياد تردد ميكنند !!! ازشون بپرس حالا كه گوشيت اين قدر مشكل داره چرا عوضش نمي كني ؟؟؟

گوشي بسيار عالي اي هست... ولي مثل تخم مرغ شانسيه !!! يعني خوب و بد داره كه معلوم نيست چرا مال بعضي ها مثل ..... اينقدر مشكل داره !!!

تا به حال مال من هنگ نكرده...ريستارت شده ولي هنگ نكرده. برنامه هاي جاوا روش اجرا ميشن ولي اگر با فيليپ بسته باهاش كار كني و بعد بخاي فيليپ را باز كني ممكنه قاطي كنه.

در مورد صداش بايد بگم كه اصلا به پاي مدل هاي w نميرسه ولي داراي كيفيت خوبي از صدا در هندز فري هست. صداي مكالمه و بلندي زنگش كاملا قابل قبوله ( احتمالا دوستان قبلا صداي شيپور زنگشون بوده كه صداي اين گوشي به نظرشون كم مياد).

از نظر خواندن فايل هاي pdf و فايل هاي office حرف نداره. با نرم افزار gdesk 2.04 هم ميتوني محيط كاري اش را عوض كني كه خودش بسيار شيك و زيبا و راحته.

organizer بسيار قوي و حتي بهتر بگم در حد pocket pc داره. اگر داري انگليسي ميخوني براي ielts يا toefl و به dictionary احتياج داري بهترين گزينه msdict و صفحه كليد p990i هست.(بهترين و بهترين و بهترين)
دوربينش داراي عكسهاي با كيفيت و تنظيمات متنوع هست.

در كل اگر براي استفاده از امكاناتش ميخاي بگيري من بهت پيشنهاد ميدم كه اين گوشي را بگيري.

از معايب اين گوشي بزرگ بودنش - كم بودن برنامه ها نسبت به نوكيا ؤ عدم ساپورت مسيج فارسي هست.

اگر سوال ديگه اي داري به من pm بده تا بهت شماره تلفن بدم با هم صحبت كنيم ....

فروشنده موبايل نيستم !!!

bahman.jpg

ايول !!! تو كه ديگه p990 نداري چرا گير دادي !!! :D

بالا