سلام
من می خام p990 بخرم اولین سوالم اینه که اصلا بخرم؟؟؟؟ چون فروشنده می گفت که هنگ می کنه و بعضی از برنامه ها رو بد اجرا می کنه و کلا این گوشی یه شکست تجاری برای سونی اریکسون بوده و برای همین قیمتش پایینه....حالا دوستانی که دارند میشه نظر بدن که به طور کلی گوشی خوبیه یا از اوناست که هر بار یه مشکلی پیدا میکنه و اعصابت خورد میشه....حالا سوالای من :
اجرای برنامه چه جاوا چه سیمبین در این گوشی به راحتی انجام میشه؟
کیفیت صداش با هدفون چه جوریه ؟در حد گوشی های W هست؟
ایا با اپدیت مشکلات گوشی حل می شود؟؟؟؟
از همه مهمتر موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که گوشی خراب یا تقلبی به من نندازند؟؟؟؟
مرسی ........
دوست عزيز اينجا مخالفان 100 درصد p990i زياد تردد ميكنند !!! ازشون بپرس حالا كه گوشيت اين قدر مشكل داره چرا عوضش نمي كني ؟؟؟
گوشي بسيار عالي اي هست... ولي مثل تخم مرغ شانسيه !!! يعني خوب و بد داره كه معلوم نيست چرا مال بعضي ها مثل ..... اينقدر مشكل داره !!!
تا به حال مال من هنگ نكرده...ريستارت شده ولي هنگ نكرده. برنامه هاي جاوا روش اجرا ميشن ولي اگر با فيليپ بسته باهاش كار كني و بعد بخاي فيليپ را باز كني ممكنه قاطي كنه.
در مورد صداش بايد بگم كه اصلا به پاي مدل هاي w نميرسه ولي داراي كيفيت خوبي از صدا در هندز فري هست. صداي مكالمه و بلندي زنگش كاملا قابل قبوله ( احتمالا دوستان قبلا صداي شيپور زنگشون بوده كه صداي اين گوشي به نظرشون كم مياد).
از نظر خواندن فايل هاي pdf و فايل هاي office حرف نداره. با نرم افزار gdesk 2.04 هم ميتوني محيط كاري اش را عوض كني كه خودش بسيار شيك و زيبا و راحته.
organizer بسيار قوي و حتي بهتر بگم در حد pocket pc داره. اگر داري انگليسي ميخوني براي ielts يا toefl و به dictionary احتياج داري بهترين گزينه msdict و صفحه كليد p990i هست.(بهترين و بهترين و بهترين)
دوربينش داراي عكسهاي با كيفيت و تنظيمات متنوع هست.
در كل اگر براي استفاده از امكاناتش ميخاي بگيري من بهت پيشنهاد ميدم كه اين گوشي را بگيري.
از معايب اين گوشي بزرگ بودنش - كم بودن برنامه ها نسبت به نوكيا ؤ عدم ساپورت مسيج فارسي هست.
اگر سوال ديگه اي داري به من pm بده تا بهت شماره تلفن بدم با هم صحبت كنيم ....
فروشنده موبايل نيستم !!!
طرح تشویقی زمستانه سیگار بهمن
از امروز تا 22بهمن به مناسبت 30مین سال پیروزی انقلاب شرکت دخانیات بهمن به هر خریدار پاکت سیگار بهمن یه دستگاه پی990 به عنوان اشانتیون ارائه میکند
در پی این اقدام کمپانی سونی اریکسون ضمن تقدیر از طرح مذکور عنوان کرد با توجه به اینکه سیگار باعث بروز بسیاری از بیماریهاست در این مورد شدیدا موجب تسکین خاطر و اعصاب یوزرهای این دستگاه به دلیل هنگ های پی در پی خواهد بود....لازم به ذکر است که این طرح تا نوروز ادامه خواهد داشت ....
ايول !!! تو كه ديگه p990 نداري چرا گير دادي !!!