آخر معلوم شد قیمتش چقدر هست؟؟
والا هر گوشی ضایعی که از سونی اریکسون معرفی بشه ، مازیار میگه که قیمتش 60-70 هزار تومنه ، بعد وقتی که بیاد 140-150 کمتر نیست .
ولی در کل مشتری فقط من و شما نیستیم که همه چیز یک گوشی رو در امکاناتش ببینیم
دقيقا
يک طرف قضيه عده ای هستند که حالا بر اساس هر منبعی ( يکی'ش اینترنت ) نياز خود'شون رو سبک & سنگين می کنن و میرن برای خريد
اما خريدار اصلی افراد ديگری هستند - افرادی که حتی 1% هم اهميت نميدن گوشی درگاه مموری داره !؟ دوربين'ش 2 مگاپيکسل با AF ( اصلا AF میخوايم چيکار !؟ )
البته که منظورم به معنی ساخت گوشی با امکانات پايين نيست - چرا که تمام برندهای محبوب ( در ایران ) گوشی با بالاترين امکانات نيز دارن
اما در مورد T303
وقتی خريداری ( از دسته بالا ) این گوشی رو ببينه ( با فرض قيمت 95.000 ) پيش خود'ش میگه
کشوئی هست
دوربين داره ( حداقل برای Contact List )
صفحه نمايش بزرگ و خوبی داره پس راحت میتونم موارد تماس/اس ام اس رو رفع کنم
راديو داره
باتری مناسبی داره ( حداقل روی کاغذ )
زير 100.000 هم قيمت داره
پس میشه يک گزينه جالب & مناسب در رنج خود'ش
--
راستی امضات یکمی بزرگ شده ()![]()
حرف حساب جواب نداره
ولی آخه هنوز قیمتش معلوم نشده بزارید ببینیم چند روش قیمت میزارند![]()
تا جايی که ديدم يه حدود کلی مشخص نشده بود- تعدادی خبر از قيمت اوليه 188$ دادند
تا جايی که ديدم يه حدود کلی مشخص نشده بود- تعدادی خبر از قيمت اوليه 188$ دادن
راستی امضات یکمی بزرگ شده
چیزی که مشخصه ، SE داره دایره انتخاب ها رو توی برخی رنج ها تنگ میکنه !
مثلا برای گوشی کشویی با قابلیت های کم ، مشتری باید مثلا 188 دلار بده ، در صورتی که الان K550 , W610 و ... یا کمی اضافه تر حتی K800 با این قیمت ها در دسترس هستن !
پ.ن : طبیعیه که قیمت بعد از 2 -3 ماه کاهش پیدا میکنه ، ولی باید توجه داشت توی این 2 - 3 ماه ، شرکت سود کمی نمیکنه !:دی
چیزی که مشخصه ، SE داره دایره انتخاب ها رو توی برخی رنج ها تنگ میکنه !
مثلا برای گوشی کشویی با قابلیت های کم ، مشتری باید مثلا 188 دلار بده
خوب میبینم که با این قیمت کی گفته شده سوالی که از اول برا من پیش آمده بود باز پیش آمد:happy:
هدف از تولید این گوشی چی بود؟؟؟؟!!!:blink:
تا جايی که ديدم يه حدود کلی مشخص نشده بود- تعدادی خبر از قيمت اوليه 188$ دادن
این قیمت اولیه هست دیگه مثل زد310 که چند روز اول که اومد 200 تومن بود ...به یک هفته نکشید که شد 100 تومن!!!!...نمیدونم کسی یادش هست !!!!