RPG 8
Registered User
بستگی داره!خوب چقدر لق می زنه حالا ؟
خیلی زیاد ؟
اذیت کنندس ؟
اگه بخوای حساسیت نشون بدی آره..وگرنه سریع بهش عادت میکنی..(زیاد نمیشه این لق زدن.معمولا همونقدر که هست میمونه)
بستگی داره!خوب چقدر لق می زنه حالا ؟
خیلی زیاد ؟
اذیت کنندس ؟
دوام باتریش چطوره ؟؟
خوب من یه سری برتری که 5700 به پی 990 داره رو میتونم بگم . مثلا کیفیت صفحش با وجود کوچکتر بودن به وضوح بهتره..سیستم عامل که خودت هم اشاره کردی خیلی بهتره...سرعتاشون اصلا قابل مقایسه نیستن..بلندی صدا فکر میکنم پی 990 بیشتر باشه ولی کیفیت 5700 بیشتره...دوربین پی 990 از نظر عکاسی قویتر و از نظر فیلمبرداری ضعیف تره....سایز و وزن هم که دیگه.....سلام دوستان
راستش من یک p990 دارم که می خوام بفروشم 5700 بگیرم, به نظر شما کار درستی می کنم؟ دوربین که اصلا برام مهم نیست, فقط کیفیت و خوشگلی خود گوشی و اینترفنس سیستم عاملش برام مهمه, s60 رو به uiq ترجیه می دم و nokia رو به sonyericsson
می خوام بدونم پشیمون نمی شم اگه بفروشم 5700 بگیرم؟ در ضمن بگم با p990 هیچ مشکلی ندارم فقط قیافش یکمی کسل کنندستو یکمی گنده یه
سلام دوستان
راستش من یک p990 دارم که می خوام بفروشم 5700 بگیرم, به نظر شما کار درستی می کنم؟ دوربین که اصلا برام مهم نیست, فقط کیفیت و خوشگلی خود گوشی و اینترفنس سیستم عاملش برام مهمه, s60 رو به uiq ترجیه می دم و nokia رو به sonyericsson
می خوام بدونم پشیمون نمی شم اگه بفروشم 5700 بگیرم؟ در ضمن بگم با p990 هیچ مشکلی ندارم فقط قیافش یکمی کسل کنندست و یکمی گنده یه
یک نصیحت دوستانه ! : به هیچ وجه قرمزش رو نگیر !!
ممنونم
فقط یک سوال داشتم که ولم نمی کنه :دی
این دکمه ای که عکسشو گزاشتم و توی همه ی نوکیا های تحت سیمبین هستش چرا تو 5700 نیست؟ اصلا مهم هست؟
ممنونم دوباره
كاملا موافقم... (2 ماه بعد با مشكيش فرقي نداره!!)
بلندی صدا فکر میکنم پی 990 بیشتر باشه ولی کیفیت 5700 بیشتره
توی این مدل حذف شده ، به جاش همون دکمه ی # کار Pen رو برای مارک زدن انجام میده.
من هم جفتشونو داشتم پی 990 با آخرین آپدیت صدای اسپیکرش بلند شده بود!بی کیفیت ترین و کم صدا ترین رو پی 990 داره.
صدای 5700 به نظرم خیلی خوبه.
من تا 1 ماه پیش هم پی 990 داشتم هم 5700 جفتشو تست زدم 5700 میخوردش.
* نه #.