• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
خوب چقدر لق می زنه حالا ؟
خیلی زیاد ؟
اذیت کنندس ؟
بستگی داره!
اگه بخوای حساسیت نشون بدی آره..وگرنه سریع بهش عادت میکنی..(زیاد نمیشه این لق زدن.معمولا همونقدر که هست میمونه)

salarnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صدای اسپیکر خارجی اش چقدره ؟
از کا750 بیشتره ؟؟

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سونی اریکسون در کل تو کار باتری خوب عمل میکنه!
درسته که صداش یه نموره از 750 کمتره ولی کیفیتش متفاوته. از لحاظ عکاسی در طول روز قابل تحمل و در شب غیر قابل تحمل هست.
برتری این گوشی به LCD و پردازنده و سیستم عاملش هست. ضمن اینکه کیفیت ضبط صدا و فیلم برداریش هم نسبت به گوشی های هم رده قیمتش خیلی بالاتره.

tbooti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به يه مشكلي برخوردم كه با توجه به فعال بودن بروبچ 5700 اين سايت، گفتم شايد يكي به دادم برسه.
من اين گوشي رو براي ضبط صدا يا فيلم برداري سر كلاس گرفتم كه خداييش از هر دو نظر عاليه. همونطور كه بقيه گفتن باطريش زياد تعريفي نداره. من هر 2 روز يه بار شارژش ميكردم تا اينكه...

امروز كه گوشيمو زدم به شارژ روش نوشت charging بعد باتريشم شروع به بالا پايين رفتن كرد... يني خير سرش داره شارژ ميشه، ولي نشد!! بعد چند ساعت كه شارژرو كندم يه دونه خط باطريش بيشتر پر نشده بود همش هم اخطار كم بودن باتري ميداد.اول فكر كردم شايد شارژ شده ولي درست نشون نميده اما بعد از يه ربع كار كردن اون يه خط باتريشم تموم شد. هر كاري به ذهنم ميرسيد كردم ولي درست نشد.
ممكنه يه شبه باتريش خراب بشه... ( تا ديروز عالي كار مي كرد)
به نظر شما مشكل چيه؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
شاید مشکل از شارژر باشه ، با یه شارژر دیگه امتحان کن .

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
راستش من یک p990 دارم که می خوام بفروشم 5700 بگیرم, به نظر شما کار درستی می کنم؟ دوربین که اصلا برام مهم نیست, فقط کیفیت و خوشگلی خود گوشی و اینترفنس سیستم عاملش برام مهمه, s60 رو به uiq ترجیه می دم و nokia رو به sonyericsson
می خوام بدونم پشیمون نمی شم اگه بفروشم 5700 بگیرم؟ در ضمن بگم با p990 هیچ مشکلی ندارم فقط قیافش یکمی کسل کنندست :D و یکمی گنده یه

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام دوستان
راستش من یک p990 دارم که می خوام بفروشم 5700 بگیرم, به نظر شما کار درستی می کنم؟ دوربین که اصلا برام مهم نیست, فقط کیفیت و خوشگلی خود گوشی و اینترفنس سیستم عاملش برام مهمه, s60 رو به uiq ترجیه می دم و nokia رو به sonyericsson
می خوام بدونم پشیمون نمی شم اگه بفروشم 5700 بگیرم؟ در ضمن بگم با p990 هیچ مشکلی ندارم فقط قیافش یکمی کسل کنندست :D و یکمی گنده یه
خوب من یه سری برتری که 5700 به پی 990 داره رو میتونم بگم . مثلا کیفیت صفحش با وجود کوچکتر بودن به وضوح بهتره..سیستم عامل که خودت هم اشاره کردی خیلی بهتره...سرعتاشون اصلا قابل مقایسه نیستن..بلندی صدا فکر میکنم پی 990 بیشتر باشه ولی کیفیت 5700 بیشتره...دوربین پی 990 از نظر عکاسی قویتر و از نظر فیلمبرداری ضعیف تره....سایز و وزن هم که دیگه.....

من یه توصیه میکنم به بچه هایی که میخوان این گوشی یا هر گوشی دیگه رو بخرن بهتره اگر از دوستان ونزدیکانشون که گوشی مورد نظر رو دارن چند ساعتی گوشیشونو قرض کنن و باهاش کار کنن.اینطوری میشه فهمید که گوشی باب میل هست یا نه.و خدایی نکرده متضرر هم نمیشین

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام دوستان
می خوام بدونم پشیمون نمی شم اگه بفروشم 5700 بگیرم؟ در ضمن بگم با p990 هیچ مشکلی ندارم فقط قیافش یکمی کسل کنندست و یکمی گنده یه

از هر نظر عالی هست 5700 ( خود من 5700 داشتم ، دادمش و P990 گرفتم !! :دی )
فقط روی دوربینش برای عکاسی اصلا حساب نکن / فیلم برداریش به نسبت قیمت گوشی عالی هست.
یک نصیحت دوستانه ! : به هیچ وجه قرمزش رو نگیر !!
129fs238648.gif

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم
فقط یک سوال داشتم که ولم نمی کنه :دی
این دکمه ای که عکسشو گزاشتم و توی همه ی نوکیا های تحت سیمبین هستش چرا تو 5700 نیست؟ اصلا مهم هست؟:blink:

ممنونم دوباره

فایل های ضمیمه

• Untitled-1.gif
    Untitled-1.gif
    56.9 KB · نمایش ها: 0

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ممنونم
فقط یک سوال داشتم که ولم نمی کنه :دی
این دکمه ای که عکسشو گزاشتم و توی همه ی نوکیا های تحت سیمبین هستش چرا تو 5700 نیست؟ اصلا مهم هست؟

ممنونم دوباره

این دکمه Pen هست ، توی سایر نوکیا ها کار مارک کردن رو انجام میده ،
توی این مدل حذف شده ، به جاش همون دکمه ی # کار Pen رو برای مارک زدن انجام میده.
چیزه مهمی نیست !
خواهش !

كاملا موافقم... (2 ماه بعد با مشكيش فرقي نداره!!)

یه همین دلیل فروختمش !!
فقط سیاه بخرین !
جنس پلاستیک گوشی خیلی ضعیفه .

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
بلندی صدا فکر میکنم پی 990 بیشتر باشه ولی کیفیت 5700 بیشتره

بی کیفیت ترین و کم صدا ترین رو پی 990 داره.
صدای 5700 به نظرم خیلی خوبه.
من تا 1 ماه پیش هم پی 990 داشتم هم 5700 جفتشو تست زدم 5700 میخوردش.

توی این مدل حذف شده ، به جاش همون دکمه ی # کار Pen رو برای مارک زدن انجام میده.

* نه #.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
بی کیفیت ترین و کم صدا ترین رو پی 990 داره.
صدای 5700 به نظرم خیلی خوبه.
من تا 1 ماه پیش هم پی 990 داشتم هم 5700 جفتشو تست زدم 5700 میخوردش.

* نه #.
من هم جفتشونو داشتم پی 990 با آخرین آپدیت صدای اسپیکرش بلند شده بود!

پ ن: همون # !

بالا