• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد زلزله

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
متاسفانه از ابتدای سال 92 شاهد زمین لرزه های متعددی در سراسر ایران بودیم که جان خیلی از هموطنان ما رو گرفته و هزاران نفر رو هم بی خانمان کرده

این چند وقته زمزمه هایی به گوش میرسه که این زمین لرزه ها ناشی از سلاح هارپ هست - سلاحی که خیلی از مردم بر این باور هستن که زلزله مرگبار هائیتی ناشی از این سلاح مخوف بوده
دوستانی که در زمینه علمی اطلاعاتی دارن نظرشون چی هست ؟

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
هر چه هست طبیعی نیست یا از خارج سرچشمه میگیره یا کار این نیروگاهای ایرانه

amir.joon

Registered User
لایک‌ها
12
سلام. نه از هارپ نیست .من با هارپ از طریق مقالاتی که از 2 سال پیش نت الان خوندم آشنایی دارم فقط یه بهانه برای ترسه نه بیشتر و تکنولوژیش در اون حدی که میگن نیست فقط تبلیغاته علت زلزله هام دوره بازگشت این ها با هم در یه محدوده زمانی بوده تقریبا و متاسفانه با مال تهرانم یکیه .و از همه مهم تر روی خط لرزه بوده همش .هر علت دیگه ای هم دروغه شما یه مقدار راجع به مقیاس ریشتر و تفاوت بین لرزه های 5 و 6 ریشتری بخونید متوجه میشید بشر بیش از 4 ریشتر نمی تونه تازه با بمب اتم نسل 3 تولید کنه.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
http://forum.persiantools.com/t382636.html

بیا اینه

پ.ن:دورتموند یکی زد تو گوش رئال

میدونم هارپ چیه ، نظر شما رو میخوام بدونم

پ.ن : ایول دورتموند

هر چه هست طبیعی نیست یا از خارج سرچشمه میگیره یا کار این نیروگاهای ایرانه

منم نظرم همینه !
اول نظر شما رو داشتم (نیروگاه ها ) اما یکم مشکوک هستم ، فکر نکنم اینقدر آزمایش انجام بدن

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دادا نه نمیتونه اما همه زیردریایی های فرانسه به اندازه کافی بمب اتم دارن که بتونن زمین رو 11 با کلا متلاشی بکنن این کاملا واقعی هستش
در مورد هارپ هم شما یه ماکرو فر در نظر بگیر ولی با ابعاد بزرگتر بدنه ماکرو فر هم اتمسفرو جو دوره زمین هستش و ماهم مواد غذایی ولی به شیوهای دگر :دی

amir.joon

Registered User
لایک‌ها
12
میدونم هارپ چیه ، نظر شما رو میخوام بدونم

پ.ن : ایول دورتموند

منم نظرم همینه !
اول نظر شما رو داشتم (نیروگاه ها ) اما یکم مشکوک هستم ، فکر نکنم اینقدر آزمایش انجام بدن
موج تولیدی زلزله با آزمایش اتمی کاملا متفاوته. وقتی یه بمب اتم بترکونی هیچ موسسه زلزله نگاری اونو ثبت نمی کنه بلکه آژانس به سرعت متوجه میشه.
شما تو اینترنت بزن امواج زلزله برات میاره.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
سلام. نه از هارپ نیست .من با هارپ از طریق مقالاتی که از 2 سال پیش نت الان خوندم آشنایی دارم فقط یه بهانه برای ترسه نه بیشتر و تکنولوژیش در اون حدی که میگن نیست فقط تبلیغاته علت زلزله هام دوره بازگشت این ها با هم در یه محدوده زمانی بوده تقریبا و متاسفانه با مال تهرانم یکیه .و از همه مهم تر روی خط لرزه بوده همش .هر علت دیگه ای هم دروغه شما یه مقدار راجع به مقیاس ریشتر و تفاوت بین لرزه های 5 و 6 ریشتری بخونید متوجه میشید بشر بیش از 4 ریشتر نمی تونه تازه با بمب اتم نسل 3 تولید کنه.

سپاس از توضیحاتتون
البته در اینکه ایران کشور زلزله خیزی هست (متاسفانه ) شکی نیست و هر لحظه هم امکان وقوع یک زلزله بسیار مرگبار در تهران هست
اما از این جهت شکم رفت به هارپ چون واقعا شهرهایی که این چند وقت زلزله اومده مشکوک هست ! اصفهان ، بوشهر ، سیستان ( این رو ربطش میدم به مرز قاچاق )

amir.joon

Registered User
لایک‌ها
12
دادا نه نمیتونه اما همه زیردریایی های فرانسه به اندازه کافی بمب اتم دارن که بتونن زمین رو 11 با کلا متلاشی بکنن این کاملا واقعی هستش
در مورد هارپ هم شما یه ماکرو فر در نظر بگیر ولی با ابعاد بزرگتر بدنه ماکرو فر هم اتمسفرو جو دوره زمین هستش و ماهم مواد غذایی ولی به شیوهای دگر :دی

نه همش حرفه و تئوری. اصلا امکان نداره که بشه حتی 1 بار کره زمین رو منفجر کرد.
اگر الان دهه 70 میلادی بود میشد حرف هارپ رو باور کرد ولی الان کاملا مزخرفه.هارپ فقط تحقیقاتیه و نه بیشتر.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
موج تولیدی زلزله با آزمایش اتمی کاملا متفاوته. وقتی یه بمب اتم بترکونی هیچ موسسه زلزله نگاری اونو ثبت نمی کنه بلکه آژانس به سرعت متوجه میشه.
شما تو اینترنت بزن امواج زلزله برات میاره.

سر قضیه زلزله بم هنوز خیلی از مردم میگن که زلزله نبوده و از چند روز قبل اتفاقات جوی عجیبی در منطقه افتاده بوده
اما من میگم اگر هم آزمایشی باشه و به قول شما مرکز لرزه نگاری نتونه ثبت کنه ، این امکان نیست که طی این آزمایش ها ، گسل های زمین تحت تاثیر قرار بگیرن ؟!

amir.joon

Registered User
لایک‌ها
12
سپاس از توضیحاتتون
البته در اینکه ایران کشور زلزله خیزی هست (متاسفانه ) شکی نیست و هر لحظه هم امکان وقوع یک زلزله بسیار مرگبار در تهران هست
اما از این جهت شکم رفت به هارپ چون واقعا شهرهایی که این چند وقت زلزله اومده مشکوک هست ! اصفهان ، بوشهر ، سیستان ( این رو ربطش میدم به مرز قاچاق )
بله منم قطعا اگر اطلاعات کافی نداشتم به این چیزا شک می کردم مثل 5 سال پیش.ولی الان مطمئنم.دوره بازگشت زلزله ناجور تهران 70 سال هست که متاسفانه الان 80 سال شده و نیومده و احتمال این که شدیدتر از مورد انتظار و پیش بینی باشه هست.خداوند همه مون حفظ کنه.:rolleyes:

physics

Registered User
لایک‌ها
31
1-تپ امواج آزمایشات تسلیحات چه اتمی هیدروژنی و یا متعارف با زلزله متفاوت و کاملا قابل ردیابی و شناسایی هست که حتی مقدار تی ان تی رو می شه محاسبه کرد.
2-هارپ داستان ژول ورنی حداقل در زمان حال این قانون و اصل علمی یادتون باشه انرژی نه از بین میره و نه تولید می شه فقط تبدیل رخ میده
3-اتفاقات اخیر کاملا طبیعیه از نظر زمین شناسی
4-سعی کنید از شایعات کوچه و بازار فاصله بگیرید شما جوانان عصر اطلاعاتید نه خاله خان باجی

نگاشته شده با تاپاتالک دزدیده شده!

amir.joon

Registered User
لایک‌ها
12
سر قضیه زلزله بم هنوز خیلی از مردم میگن که زلزله نبوده و از چند روز قبل اتفاقات جوی عجیبی در منطقه افتاده بوده
اما من میگم اگر هم آزمایشی باشه و به قول شما مرکز لرزه نگاری نتونه ثبت کنه ، این امکان نیست که طی این آزمایش ها ، گسل های زمین تحت تاثیر قرار بگیرن ؟!

نظر منو بخوای نه . چون ازمایشات در اون عمق و به اون شدت نیست که بتونه یه گسل رو فعال کنه.
ولی اینو دقیقتر باید یه زمین شناس بگه.من در همین حد میدونم نه بیشتر. منم مثل خودتم فقط یه مقدار بیشتر مطالعه کردم.یه موقع فکر نکنی من الان چه مغز متفکری هستم.:D

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
سپاس از توضیحاتتون

بوشهر و سیستان و قاچاق قبول، اصفهان چیکارس آخه

ببین دوست عزیز اگه بگن تو آسمون 5 میلیارد ستاره هست همه باور میکنن چون شمردنش نه عملیه با امکانات عادی و نه منطقیه. اما اگه توی پارک یه کاغذ روی یه صندلی چسبونده باشن که تازه زنگ شده رنگی نشید همه مردم امتحان می کنن چون امکان تستش در کنترل ساده ترین آدماس

خب حالا هارپ کسی که نمیدونه اون چیه واقعا خب قبول این که تو ایران زلزله مییاد به دلیل هارپ خیلی راحتتره تا دلیل واقعی اش رو بگی

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
اين ديگه تاپيك نمي خواد
مشخصه طبيعي نيست

مثل سقط جنين ها
سرطان ها
ام اس ها
الزايمرها
ريزش موها

بگم بازم

اينا حق مسلم ماست

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
بوشهر و سیستان و قاچاق قبول، اصفهان چیکارس آخه

ببین دوست عزیز اگه بگن تو آسمون 5 میلیارد ستاره هست همه باور میکنن چون شمردنش نه عملیه با امکانات عادی و نه منطقیه. اما اگه توی پارک یه کاغذ روی یه صندلی چسبونده باشن که تازه زنگ شده رنگی نشید همه مردم امتحان می کنن چون امکان تستش در کنترل ساده ترین آدماس

خب حالا هارپ کسی که نمیدونه اون چیه واقعا خب قبول این که تو ایران زلزله مییاد به دلیل هارپ خیلی راحتتره تا دلیل واقعی اش رو بگی

اصفهان برای چی ؟ :O
نطنز برادر

------------------------------------------------------------------------------------------------

در هر صورت امیدوارم این اتفاقات واقعا بلاهای طبیعی بوده باشه
البته نه سایر دولت ها و نه دولت خودمون تنها چیزی که براش مهم نیست جون مردم بی گناه ایرانِ

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
ببینید
هارپ و تبلیغات بزرگ کرده من خیلی وقته دنبال هارپو گرفتم و به این نتیجه رسیدم که
هارپ هست و کارایی که میگن میشه کرد
البته پنجاه سال بعد
هنور به اون نکنژولی نرسیده
در مورد ریزش مو و سقط جنینو ... هم بگم که
ما عادت های خیلی بدی داریم
فست فود ها هدمو داغون میکنن
ورزش نکردن کم تحرکی
همه بیماری زا هستن
ولی من فکر میکنم مهمترین عامل بیماری استرسه
استرس آدمو داغون میکنه

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
خارج از بحث تاپیک ، ولی چرا این قدر ما کچل داریم ؟ من هر جای دیگه دنیا را دیدم به این نسبت آدم کم مو و کچل ندیدم،

بالا