هر چه هست طبیعی نیست یا از خارج سرچشمه میگیره یا کار این نیروگاهای ایرانه
موج تولیدی زلزله با آزمایش اتمی کاملا متفاوته. وقتی یه بمب اتم بترکونی هیچ موسسه زلزله نگاری اونو ثبت نمی کنه بلکه آژانس به سرعت متوجه میشه.میدونم هارپ چیه ، نظر شما رو میخوام بدونم
پ.ن : ایول دورتموند
منم نظرم همینه !
اول نظر شما رو داشتم (نیروگاه ها ) اما یکم مشکوک هستم ، فکر نکنم اینقدر آزمایش انجام بدن
سلام. نه از هارپ نیست .من با هارپ از طریق مقالاتی که از 2 سال پیش نت الان خوندم آشنایی دارم فقط یه بهانه برای ترسه نه بیشتر و تکنولوژیش در اون حدی که میگن نیست فقط تبلیغاته علت زلزله هام دوره بازگشت این ها با هم در یه محدوده زمانی بوده تقریبا و متاسفانه با مال تهرانم یکیه .و از همه مهم تر روی خط لرزه بوده همش .هر علت دیگه ای هم دروغه شما یه مقدار راجع به مقیاس ریشتر و تفاوت بین لرزه های 5 و 6 ریشتری بخونید متوجه میشید بشر بیش از 4 ریشتر نمی تونه تازه با بمب اتم نسل 3 تولید کنه.
دادا نه نمیتونه اما همه زیردریایی های فرانسه به اندازه کافی بمب اتم دارن که بتونن زمین رو 11 با کلا متلاشی بکنن این کاملا واقعی هستش
در مورد هارپ هم شما یه ماکرو فر در نظر بگیر ولی با ابعاد بزرگتر بدنه ماکرو فر هم اتمسفرو جو دوره زمین هستش و ماهم مواد غذایی ولی به شیوهای دگر :دی
موج تولیدی زلزله با آزمایش اتمی کاملا متفاوته. وقتی یه بمب اتم بترکونی هیچ موسسه زلزله نگاری اونو ثبت نمی کنه بلکه آژانس به سرعت متوجه میشه.
شما تو اینترنت بزن امواج زلزله برات میاره.
بله منم قطعا اگر اطلاعات کافی نداشتم به این چیزا شک می کردم مثل 5 سال پیش.ولی الان مطمئنم.دوره بازگشت زلزله ناجور تهران 70 سال هست که متاسفانه الان 80 سال شده و نیومده و احتمال این که شدیدتر از مورد انتظار و پیش بینی باشه هست.خداوند همه مون حفظ کنه.سپاس از توضیحاتتون
البته در اینکه ایران کشور زلزله خیزی هست (متاسفانه ) شکی نیست و هر لحظه هم امکان وقوع یک زلزله بسیار مرگبار در تهران هست
اما از این جهت شکم رفت به هارپ چون واقعا شهرهایی که این چند وقت زلزله اومده مشکوک هست ! اصفهان ، بوشهر ، سیستان ( این رو ربطش میدم به مرز قاچاق )
سر قضیه زلزله بم هنوز خیلی از مردم میگن که زلزله نبوده و از چند روز قبل اتفاقات جوی عجیبی در منطقه افتاده بوده
اما من میگم اگر هم آزمایشی باشه و به قول شما مرکز لرزه نگاری نتونه ثبت کنه ، این امکان نیست که طی این آزمایش ها ، گسل های زمین تحت تاثیر قرار بگیرن ؟!
سپاس از توضیحاتتون
البته در اینکه ایران کشور زلزله خیزی هست (متاسفانه ) شکی نیست و هر لحظه هم امکان وقوع یک زلزله بسیار مرگبار در تهران هست
اما از این جهت شکم رفت به هارپ چون واقعا شهرهایی که این چند وقت زلزله اومده مشکوک هست ! اصفهان ، بوشهر ، سیستان ( این رو ربطش میدم به مرز قاچاق )
بوشهر و سیستان و قاچاق قبول، اصفهان چیکارس آخه
ببین دوست عزیز اگه بگن تو آسمون 5 میلیارد ستاره هست همه باور میکنن چون شمردنش نه عملیه با امکانات عادی و نه منطقیه. اما اگه توی پارک یه کاغذ روی یه صندلی چسبونده باشن که تازه زنگ شده رنگی نشید همه مردم امتحان می کنن چون امکان تستش در کنترل ساده ترین آدماس
خب حالا هارپ کسی که نمیدونه اون چیه واقعا خب قبول این که تو ایران زلزله مییاد به دلیل هارپ خیلی راحتتره تا دلیل واقعی اش رو بگی