• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
متاسفانه از همین اول اکثر بازی ها با اشتباهات تاثیر گذار داوری مواجه شده..

دیشب هم تراکتور به پنالتی مس رو برد که ظاهرا پنالتی نبوده و مظفری زاده از باشگاه مس عذر خواهی کرده

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه مس اعلام کردند داور ديدار مس و تراکتور سازي پس از ديدن فيلم مسابقه از کادر فني و سرپرست تيم مس عذر خواهي کرده است.
سعيد مظفري زاده داور ديدار مس کرمان و تراکتور سازي تبريز که در اين مسابقه با قضاوت ضعيف خود باعث شد سومين شکست مس رقم بخورد، شب گذشته پس از پايان مسابقه و با تماشاي مجدد فيلم مسابقه با حضور در لابي هتل شهريار تبريز از کادر فني و سرپرست تيم مس کرمان عذر خواهي کرد.

مظفري زاده با بيان اينکه اشتباه جزئي از زندگي هر فرد است،به مربيان مس گفت: در آن صحنه پنالتي مرتکب اشتباه شدم و با ديدن فيلم مسابقه متوجه اين اشتباه بزرگ خود شده ام.

گفتني است پس از اخراج قاسم دهنوي هافيک تراکتور سازي از زمين مسابقه تماشاگران پرشمار تبريزي اعتراضات مکرري به داور داشتند و اين داور در دقايقي از مسابقه با به صدا درآوردن سوت هاي مکرر خود قصد داشت تا نبض بازي را از دست ندهد.

استفاده از 10 کارت زرد و 2 کارت قرمز نيز از نکات قابل توجه داوري اين مسابقه بود. گفتني است مظفري زاده تا پيش از اين مسابقه از سوي کميته داوران فدراسيون فوتبال مجوز داوري در اين فصل از مسابقات را کسب نکرده بود و يکي از دلايل اين مسئله نيز به دور بودن وي از شرايط آرماني بود.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
مس از داوری ضربه خورده ؟! خیلی خنده داره :lol: داور 4 تا بازیکنشونو میتونست اخراج کنه چندین بار کارت زرد دوم رو نشون نداد ! آخرش هم به علت اعتراض دهنوی رو اخراج کرد:blink: !!

528706_2285525354200_1671268837_n.jpg

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
احتمالا شبش داشته بروسلی نگاه میکرده :دی عجب حرکتی زده
94257985867461124472.gif
:دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
به هر حال با همون پنالتی بازی رو برده تراکتور که پنالتی نبوده....

یه تیم حتی اگه 9 نفره هم بشه دلیل بر این نیست که حتما میبازه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فاجعه داوری مثل ایتکه خیلیه وسیعه

بازی سپاهان

بازی پرسپولیس

بازی استقلال هفته قبل

بازی تراکتور سازی پنالتی اشتباه !!!!!!!!!!!!!!!!

اشتباهات واقعا مهلک و بدون بخششه !!!

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

مهرداد جان الان که می اومدم خونه مجری رادیو ورزش دقیقا مثل شما از لفظ فجایع داوری استفاده کرد که کلی خندیدم از اینکه چقدر مسئولین مربوطه اش پوست کلفت هستند که این حرفها بهشون بر نمیخوره !! بعد لحظه ای نگذشت که اظهار نظر عسگری رو اعلام کرد که گفته : - در دو بازی شب اول از هفته سوم هیچ اشتباه داوری ای رخ نداده - // (یعنی مثلا ندیدن توپ که از خط رد میشه چون در دنیا هم رخ داده دیگه اشتباه نیست و کمیته داوران داوران رو از همچین اشتباهی با این حرفش بیمه کرد) //
بعدش حس کردم با توجه به سریال تمام نشدنی اشتباهات فاحش داوری در فوتبال ایران ای کاش یه لغت جدید اختراع بشه که بشه برای این موضوع بکار برد چون دیگه فاجعه و فجایع و سونامی و ... جوابگو نیست.

پ.ن: اشتباهی که مظفری دیشب کرده دقیقا اشتباهی هست که دوبار دیگه هم عین این رو از این داور دیدم / یه بار بازی فولاد و پرسپولیس بود تو اهواز و یه بار هم بازی ذوب اهن بود با تیمی که یادم نیست. به نظر میاد گول زدن مظفری به این شکل خیلی سخت نیست :دی ولی فکر کنم از این به بعد اگه یکی واقعا اونطوری زمین زده بشه هم دیگه این داور پنالتی نگیره. ;)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
متاسفانه تا زمانی که به داورها پول حرفه ای داده نشه همین آش هست و همین کاسه!
باید داوری یک جاذبه داشته باشه تا چهار تا جوون بهش علاقه پیدا کنن و برن دنبالش و آینده داوری کشور رو بسازن
متاسفانه اکثر داورهای ما بازیکن های کاملا بی استعداد توی فوتبال هستن که وقتی دیدن توی فوتبال هیچی نمیشن روی به داوری آوردن
هیچی این داوری حرفه ای نیست
وقتی رئیس وقت کمیته داوران توی برنامه نود میومد میگفت تکل خطاست و نصیرزاده بهش میخندید، یعنی ما حتی در فهم داوری هم مشکل داریم و نمیتونیم قوانین فیفا رو درک کنیم! چه برسه به اجرا
به نظر من ما به اندازه کافی توی فوتبال اعصابمون خورد میشه دیگه نباید به داوری هم نگاه کنیم که چیزی برامون نمیمونه

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213

بازی سپاهان

بازی پرسپولیس

بازی استقلال هفته قبل

بازی تراکتور سازی پنالتی اشتباه !!!!!!!!!!!!!!!!

اشتباهات واقعا مهلک و بدون بخششه !!!

جلوی تراکتور علامت تعجبا دیگه چیه؟؟!!!!!!
اون یکی بازیا که تابلوتر و فجیع تر بود اشتباها!!!!

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213

دیشب هم تراکتور به پنالتی مس رو برد که ظاهرا پنالتی نبوده و مظفری زاده از باشگاه مس عذر خواهی کرده

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه مس اعلام کردند داور ديدار مس و تراکتور سازي پس از ديدن فيلم مسابقه از کادر فني و سرپرست تيم مس عذر خواهي کرده است.
سعيد مظفري زاده داور ديدار مس کرمان و تراکتور سازي تبريز که در اين مسابقه با قضاوت ضعيف خود باعث شد سومين شکست مس رقم بخورد، شب گذشته پس از پايان مسابقه و با تماشاي مجدد فيلم مسابقه با حضور در لابي هتل شهريار تبريز از کادر فني و سرپرست تيم مس کرمان عذر خواهي کرد.

مظفري زاده با بيان اينکه اشتباه جزئي از زندگي هر فرد است،به مربيان مس گفت: در آن صحنه پنالتي مرتکب اشتباه شدم و با ديدن فيلم مسابقه متوجه اين اشتباه بزرگ خود شده ام.

گفتني است پس از اخراج قاسم دهنوي هافيک تراکتور سازي از زمين مسابقه تماشاگران پرشمار تبريزي اعتراضات مکرري به داور داشتند و اين داور در دقايقي از مسابقه با به صدا درآوردن سوت هاي مکرر خود قصد داشت تا نبض بازي را از دست ندهد.

استفاده از 10 کارت زرد و 2 کارت قرمز نيز از نکات قابل توجه داوري اين مسابقه بود. گفتني است مظفري زاده تا پيش از اين مسابقه از سوي کميته داوران فدراسيون فوتبال مجوز داوري در اين فصل از مسابقات را کسب نکرده بود و يکي از دلايل اين مسئله نيز به دور بودن وي از شرايط آرماني بود.

چه جالب !!در مورد اشتباه داور که گل دقیقی رو نگرفت اینجا هیچ اعتراضی نکردین،بعد میاین به اشتباه داوری که یه پنالتی اشتب گرفت گیر دادین؟؟؟عجباااا!!
هر 4 تا تیم استقلال،پرسپولیس،سپاهان و تراکتور تا حالا از اشتباهات داوری سود بردن!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جلوی تراکتور علامت تعجبا دیگه چیه؟؟!!!!!!
اون یکی بازیا که تابلوتر و فجیع تر بود اشتباها!!!!

!!!!!!!!!!! واسه اینه که مظفری زاده که میشه گفت الان جز بهترین داور های ایرانه این اشتباه رو کرده !!!

اون اشتباهات گل ها مال کمک داورها بوده.

سوء تفاهم نشه !! کاری به تراکتور یا تیم های دیگه ندارم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه جالب !!در مورد اشتباه داور که گل دقیقی رو نگرفت اینجا هیچ اعتراضی نکردین،بعد میاین به اشتباه داوری که یه پنالتی اشتب گرفت گیر دادین؟؟؟عجباااا!!
هر 4 تا تیم استقلال،پرسپولیس،سپاهان و تراکتور تا حالا از اشتباهات داوری سود بردن!!

اشتباه داوری دقیقی رو هم که من گفتم/

اشتباه داوری استقلال در هفته قبل همون گلی بود که کمک داور ندید.

Last edited:

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
!!!!!!!!!!! واسه اینه که مظفری زاده که میشه گفت الان جز بهترین داور های ایرانه این اشتباه رو کرده !!!

اون اشتباهات گل ها مال کمک داورها بوده.

سوء تفاهم نشه !! کاری به تراکتور یا تیم های دیگه ندارم.

لیگ ایران مگه داور خوبم داره؟؟؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

من کاری به تراکتور و مس و ...ندارم...

صنعت نفت آبادان هم بود من نظرم همین بود...

کلی گفتم...خط اول رو بخونید :

و بازی تراکتور هم یه مثال بود با توجه به اینکه خود داور اعتراف کرده که پنالتی اشتباه گرفته! من که نگفتم!

حتی اگه باید 4 تا بازیکن مس رو هم اخراج میکرده....دیگه بدتر....اونم تاثیر گذار بوده..فرقی نداره.

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
محسن ترکی گاهی اوقات داوری های خوبی رو انجام میده و گاها داوری هاش با سوتی های وحشتناک همراهه :D

بالا