• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خسته نباشید میگیم به اقای قهرمانی. به امید سوت زدن این داور در فینال جام جهانی برزیل.

عزیز شما که میگفتی دیگه لیگ ایران رو دنبال نمیکنی خیلی وقته :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عزیز شما که میگفتی دیگه لیگ ایران رو دنبال نمیکنی خیلی وقته :دی

حقیقتش دنبال نمیکنم. امروز مهمون داشتیم. مهمونمون گفت امروز بازی پرسپولیس سپاهانه. بیرون هم بودیم. گازشو گرفتیم که برسیم به بازی.

خلاصه من نشستم پای تی وی تا دیدم قهرمانی داوره بی خیال شدم. فامیلمون نشست به دیدن بازی که همون دقیقه 3 دیدم فحشش بلند شد. رفتم دیدم بله اقا محسن سوت زده در حد لالیگا

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
حقیقتش دنبال نمیکنم. امروز مهمون داشتیم. مهمونمون گفت امروز بازی پرسپولیس سپاهانه. بیرون هم بودیم. گازشو گرفتیم که برسیم به بازی.

خلاصه من نشستم پای تی وی تا دیدم قهرمانی داوره بی خیال شدم. فامیلمون نشست به دیدن بازی که همون دقیقه 3 دیدم فحشش بلند شد. رفتم دیدم بله اقا محسن سوت زده در حد لالیگا

اوکی :دی

عزیز من به شما خیلی احترام میذارما....به نظرم باید تا الان مدیر یا حداقل همکار این بخش می شدی شما

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جالب اینجاست که برد سپاهان در مقابل پرسپولیس و استقلال فقط و فقط به خاطر اشتباهات محرز و کاملا تاثیر گذار توی بازی بوده ... عجیب نیست ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
جالب اینجاست که برد سپاهان در مقابل پرسپولیس و استقلال فقط و فقط به خاطر اشتباهات محرز و کاملا تاثیر گذار توی بازی بوده ... عجیب نیست ؟
کاش اگر قرار بر این کار بود دقیقه 50-60 نه دقیقه 90 میشد ، مثل اینکه قهرمانی دیگه از همون دقیقه اول کارشو راحت کرد ، گفت یه کاری کنم که به قول اون گزارشگر..... فلج کنم که دیگه بقیه بازی مشکلی نباشه !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته نمیخوام بگم سپاهانه تیم شایسته ای نیست.

اما وقتی یه داور به این شکل دقیقه 3 میاد یه تیم رو داغون میکنه و تیم مجبوره 87 دقیقه 10 نفره بازی کنه. و تیم حریف که داعیه قهرمانی هم داره در زدن گل به تیم 10 نفره ای که داره انتحاری بازی میکنه و دفاعش به شدت اسیب پذیر هست دچار ضعف هست و تو دقیقه 3 یا 4 وقت تلف شده به گل دومش میرسه ..........

باید کیفیت این لیگ (نه فقط سپاهان. بلکه همه تیمها) رو برد زیر یه علامت سوال گنده.

تازه در مورد کیفیت داوریش چیزی نگیم بهتره. تقریبا همه کارشناسا متفق القول اعتقاد داشتند که پنالتی درست نبوده.

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
میگم امکان داره بخاطر اشتباه واضح داوری در یک بازی بازی رو مجددا تکرار کنن ؟؟؟
منظورم شاهکار اقای قهرمانی هستش...
قوانین چی میگن ؟؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
البته نمیخوام بگم سپاهانه تیم شایسته ای نیست.

اما وقتی یه داور به این شکل دقیقه 3 میاد یه تیم رو داغون میکنه و تیم مجبوره 87 دقیقه 10 نفره بازی کنه. و تیم حریف که داعیه قهرمانی هم داره در زدن گل به تیم 10 نفره ای که داره انتحاری بازی میکنه و دفاعش به شدت اسیب پذیر هست دچار ضعف هست و تو دقیقه 3 یا 4 وقت تلف شده به گل دومش میرسه ..........

باید کیفیت این لیگ (نه فقط سپاهان. بلکه همه تیمها) رو برد زیر یه علامت سوال گنده.

تازه در مورد کیفیت داوریش چیزی نگیم بهتره. تقریبا همه کارشناسا متفق القول اعتقاد داشتند که پنالتی درست نبوده.
اون گل دوم هم صرفا و صرفا یک بازی 100 درصد ریسک بود که خب ریسک و کرد و گل خورد والا اگر مثل 2 دقیقه قبلش بازی میکرد گل نمیخورد
جالبه اگر دقت کرده باشید توی 1-2 صحنه قهرمانی راحت میتونست کارت بده به پرسپولیسا ولی نداد ، چرا چون میخواست لاپوشونی کنه اشتباه کشنده اولش رو ولی زهی خیال باطل که کار خودتو کردی ....

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
میگم امکان داره بخاطر اشتباه واضح داوری در یک بازی بازی رو مجددا تکرار کنن ؟؟؟
منظورم شاهکار اقای قهرمانی هستش...
قوانین چی میگن ؟؟

فکر نکنم تکرار داشته باشه ولی درمواردی فکر کنم با اعتراف صریح داور و نظر کارشناسان مورد وثوق کمیته داوران بشه کارایی کرد.

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
حالا یه بازی داوری به ضررشون بوده چی کار میکنن.اگه جای اس اس بودن چی کار میکردن؟
بازی با ذوب آهن ، بازی با استقلال خوزستان اصلا همین بازیمون جلو سپاهان با پنالتی ناحقی که فغانی گرفت باختیم و بخاطر اعتراض 1 امتیاز جریمه شدیم .. یعنی فغانی یه تنه جلو سپاهان 4 امتیاز ازمون گرفت

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
همین قهرمانی تو بازی تراکتور یه پنالتی مفت برا اونا گرفت یه پنالتی هم برا تراکتور نگرفت ! حالا مربیشون بحث تبانی و شماره حساب اورده وسط ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
همین قهرمانی تو بازی تراکتور یه پنالتی مفت برا اونا گرفت یه پنالتی هم برا تراکتور نگرفت ! حالا مربیشون بحث تبانی و شماره حساب اورده وسط ...

دایی همچین بد هم نمیگه....

سپاهان کلا در خرید کردن و شاپینگ تبحر خاصی داره...

هنوز یادم نمیره چگونه مدافع ملوان رو که بازیکن سابقشون بود رو خریدند و بازی ملوان رو بردند و 3 امتیاز همون بازی باعث قهرمانشون شد...همون بازیکن رو اینقدر تابلو بود احمد زاده وسط نیمه اول کشید بیرون...ملوان 2 تا زد! ولی دیگه دیر شده بود!

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263

این کارشناسان چنان خودشون رو از اشتباهات مبری می دونند که یکی ندونه فکر می کنه این داوران حال حاضر ایران از زیر بوته بعمل آمده ان

خب این داورا دستپخت شما و امثال شماست که به قول دوستمون حتی تو بازی های غیر حساس هم اشتباهات داوری تاثیر گذار می بینیم

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
دایی همچین بد هم نمیگه....

سپاهان کلا در خرید کردن و شاپینگ تبحر خاصی داره...

هنوز یادم نمیره چگونه مدافع ملوان رو که بازیکن سابقشون بود رو خریدند و بازی ملوان رو بردند و 3 امتیاز همون بازی باعث قهرمانشون شد...همون بازیکن رو اینقدر تابلو بود احمد زاده وسط نیمه اول کشید بیرون...ملوان 2 تا زد! ولی دیگه دیر شده بود!

اون بازی به خوبی یادمه اون فصل سپاهان قوقا کرد! یادمه بازی با فولاد خوزستان هافبک سابقشون (جابا مجیری)2 تا پاس گل بهشون داد و بازی رو بردن سپاهان از این امتیاز ها کم نگرفته عجیب ترین نکته اینه که هیچکس به این مسائل اعتراض نمیکنه! حتی به زبون هم نیوردن که ببینید سپاهان داره چطور امتیاز جمع میکنه حالا اگر این مسائل برای استقلال پیش میومد سوژه 1 سال 90 جور میشد
ولی امروز اصلا گیریم که بازیکن سپاهان خطا کرده باشه ولی بعدش حسینی لگد زد به بازیکن سپاهان پس اخراجش درست بود حالا اگه با پنالتی نمیباختن تو 90 دقیقه که 100% گل میخوردن ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یا نباید این مسائل مطرح بشه یا باید اسم داور رو بگن!

اینجوری باشه باید به بازی هایی که در اون تیم های مدعی ضربه خوردن از داوری... از داوری نفع بردن هم شک کرد...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

اینجوری باشه باید به بازی هایی که در اون تیم های مدعی ضربه خوردن از داوری... از داوری نفع بردن هم شک کرد...

یادتون میاد چند سال پیش چه خشتکی از دکتر صیاد تکه تکه کردند؟ چون گفت داورا پول میگیرن؟ فوتبال و داوری ما مثل تمام بخش های اقتصادیمون سرشار از فساد مالیه

اون بنده خدا رو مجبور به عذر خواهی و پس گرفتن حرفهاش کردند.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

نظر منم همینه !

باید فیلم قضاوت دوتا از داورا مثل ترکی و قهرمانی رو بدن به فیفا تا اونا تصمیم بگیرن که تو این فوتبال چه خبره !

بالا