• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
حرکت امیرحسین صادقی خطا نبود؟! کارت قرمز هم داشت دیگه؟!
پ.ن: البته باید صبر کرد و دید نظر کارشناسان داوری چیه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

آره داداش خطا بود مثل گل آفساید شما به ملوان اشتباه داوری بود!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

نه ! موسوی هم باید به جرم دادوبیداد و تمارض اعدام میشد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
پرسپولیس نیوز :lol: جمع کن داداش! موقعی که بازیکن به توپ ضربه بزنه مساوی میشن! مطمئن باش!

بازی تراکتور در نیم فصل اول رو مثل اینکه یادت رفته قهرمانی به سمتتون غش کرده بود!

پرسپولیس نیوز!!
جالبه حتی حاضر نیستیم اشتباه داوری رو بپذیریم و بلافاصله یاد فلان خطا در فلان بازی در دهه 60 میفتیم!! با این تفاسیر پس واسه هر اشتباه داوری یک خاطره در گذشته وجود داره که با احتساب اون یر به یر میشن!!
اوکی داداش من جمع میکنم!! این گوی و این میدان کاملا در اختیار شما
پ.ن: در مورد گل استقلال به ملوان سرچ کردم که تنها نظر یک کارشناس داوری در موردش رو پیدا کردم و گفته گل آفساید بود.
اینم لینک مربوطه که پرسپولیس نیوز نیست!
khabarsport.com/detail/6521/football/premiere-league

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
استقلال نیوز!!
جالبه حتی حاضر نیستیم اشتباه داوری رو بپذیریم و بلافاصله یاد فلان خطا در فلان بازی در دهه 60 میفتیم!! با این تفاسیر پس واسه هر اشتباه داوری یک خاطره در گذشته وجود داره که با احتساب اون یر به یر میشن!!
اوکی داداش من جمع میکنم!! این گوی و این میدان کاملا در اختیار شما
پ.ن: در مورد گل استقلال به ملوان سرچ کردم که تنها یک کارشناس داوری در موردش اظهارنظر کرده و گفته گل آفساید بود.
اینم لینک مربوطه که پرسپولیس نیوز نیست!
khabarsport.com/detail/6521/football/premiere-league

جوش نزن!

قضیه این نیست! قضیه اینه که اگه مثلا بازی سپاهان و فولاد داشت از تی وی پخش میشد و شما بازی رو میدیدی و یه همچین صحنه ای اتفاق میفتاد به خدا قسم که نمیومدی در این تاپیک همچین چیزی بگی!

یا اگه همین قضیه برعکس میشد میومدی بگی مثلا :

حرکت مدافع گسترش خطا نبود؟! کارت قرمز هم داشت دیگه؟!

به خدا که نمیگفتی!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب آقای نصیرزاده هم اعلام کردن که تو بازی امروز یک پنالتی واسه پرسپولیس در دقیقه 64 گرفته نشد. اینم یکی از لینکهای مربوط به این مطلب:
ilna.ir/news/news.cfm?id=124687

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
جوش نزن!

قضیه این نیست! قضیه اینه که اگه مثلا بازی سپاهان و فولاد داشت از تی وی پخش میشد و شما بازی رو میدیدی و یه همچین صحنه ای اتفاق میفتاد به خدا قسم که نمیومدی در این تاپیک همچین چیزی بگی!

یا اگه همین قضیه برعکس میشد میومدی بگی مثلا :

حرکت مدافع گسترش خطا نبود؟! کارت قرمز هم داشت دیگه؟!

به خدا که نمیگفتی!!

عزیز ما اینجا مگه هوادار گسترش فولاد هم داریم که باهاش بحث و گفتگو کنیم؟!
+95% پستهای این تاپیک درباره داوری بازیهای پرسپولیس و استقلال هست و این طبیعیه چون طرفداران این دو تیم در این تاپیک زیاد هستش. از طرفی اگه همین خطا رو مدافع گسترش فولاد انجام میداد نیازی به گفتن من نبود چون دوستان استقلالی اینجا زیاد هستن که در مورد اشتباهات داوری به ضرر تیمشون تو این تاپیک پست میذارند و اگه سوال میپرسیدن و من بازی رو دیده بودم، نظر خودم رو میگفتم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عزیز ما اینجا مگه هوادار گسترش فولاد هم داریم که باهاش بحث و گفتگو کنیم؟!
+95% پستهای این تاپیک درباره داوری بازیهای پرسپولیس و استقلال هست و این طبیعیه چون طرفداران این دو تیم در این تاپیک زیاد هستش. از طرفی اگه همین خطا رو مدافع گسترش فولاد انجام میداد نیازی به گفتن من نبود چون دوستان استقلالی اینجا زیاد هستن که در مورد اشتباهات داوری به ضرر تیمشون تو این تاپیک پست میذارند و اگه سوال میپرسیدن و من بازی رو دیده بودم، نظر خودم رو میگفتم.

آهان یعنی شما فقط صحنه هایی که به ضرر استقلال هست رو بازگو میکنی برای بحث و گفتگو؟ متوجه شدم!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آهان یعنی شما فقط صحنه هایی که به ضرر استقلال هست رو بازگو میکنی برای بحث و گفتگو؟ متوجه شدم!

این صحنه خیلی واضح بود. من هم حتی گفتم باید صبر کرد و دید کارشناسان داوری چی میگن. راجع به حرفتون هم مگه شما اشتباهات داوری به ضرر پرسپولیس رو بازگو میکنید؟!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
راجع به حرفتون هم مگه شما اشتباهات داوری به ضرر پرسپولیس رو بازگو میکنید؟!

منظور شما رو نمیفهمم! بیشتر توضیح بدید

عزیز شما چرا قضیه رو میپیچونی و ما رو جیگر فرض میکنی.

رک و راستش اینه که اگر مثلا شخصی مثل شما میاد همچین چیزی رو میگه به خاطر پرسپولیسی بودنشه ...میخواد یه جوری عنوان کنه که یعنی استقلال از داوری نفع برد!

اگر هم یه استقلالی بیاد همچین چیزی رو بگه...مثلا بگه خطای بازیکن پرسپولیس پنالتی نبود به نظرتون؟؟ اینم نه مشتاق بحث و گفتگوست نه هیچی! میخواد بگه به نفع پرسپولیس سوت زده شد!

در تاپیک هواداری هم که نمیشه اینا رو گفت...اینجا محلی شده برای گفتن حرف دلمون بر ضد تیم رقیب!

ولی وقتی برعکسش اتفاق بیفته میگیم به ما ربطی نداره! هوادار های استقلال خودشون هستن در مورد صحنه ای که به ضررشون اتفاق افتاده پست بذارن! ما فقط صحنه ای که به نفع استقلال اشتباه سوت زده بشه رو میگیم اینجا! ( شما )

غیر اینه خدایی؟ نیست دیگه! حداقل اعتراف کنیم!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
منظور شما رو نمیفهمم! بیشتر توضیح بدید

عزیز شما چرا قضیه رو میپیچونی و ما رو جیگر فرض میکنی.

رک و راستش اینه که اگر مثلا شخصی مثل شما میاد همچین چیزی رو میگه به خاطر پرسپولیسی بودنشه ...میخواد یه جوری عنوان کنه که یعنی استقلال از داوری نفع برد!

اگر هم یه استقلالی بیاد همچین چیزی رو بگه...مثلا بگه خطای بازیکن پرسپولیس پنالتی نبود به نظرتون؟؟ اینم نه مشتاق بحث و گفتگوست نه هیچی! میخواد بگه به نفع پرسپولیس سوت زده شد!

در تاپیک هواداری هم که نمیشه اینا رو گفت...اینجا محلی شده برای گفتن حرف دلمون بر ضد تیم رقیب!

ولی وقتی برعکسش اتفاق بیفته میگیم به ما ربطی نداره! هوادار های استقلال خودشون هستن در مورد صحنه ای که به ضررشون اتفاق افتاده پست بذارن! ما فقط صحنه ای که به نفع استقلال اشتباه سوت زده بشه رو میگیم اینجا! ( شما )

غیر اینه خدایی؟ نیست دیگه! حداقل اعتراف کنیم!

اولا که خدا نکنه من نسبت به شما جسارت کرده باشم. دوما من اصلا قضیه رو نپیچوندم و واضح هست که منظورم اینه که تو این تاپیک در بیشتر پستها اگه حرف از اشتباهات داوری زده میشه، اشتباهاتی هست که به ضرر تیممون هست و یا به نفع تیم روبرو. یک مثال: شما اصلا واستون مهمه که پنالتی پرسپولیس امروز گرفته نشد؟ ولی شاید اگه پنالتی تراکتور گرفته نمیشد اینجا راجع بهش اظهارنظر میکردین، البته شاید.
منم نیمه دوم بازی استقلال رو دیدم و این خطا خیلی واضح بود واسه همین اینجا مطرحش کردم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اولا که خدا نکنه من نسبت به شما جسارت کرده باشم. دوما من اصلا قضیه رو نپیچوندم و واضح هست که منظورم اینه که تو این تاپیک در بیشتر پستها اگه حرف از اشتباهات داوری زده میشه، اشتباهاتی هست که به ضرر تیممون هست و یا به نفع تیم روبرو. یک مثال: شما اصلا واستون مهمه که پنالتی پرسپولیس امروز گرفته نشد؟ ولی شاید اگه پنالتی تراکتور گرفته نمیشد اینجا راجع بهش اظهارنظر میکردین، البته شاید.
منم نیمه دوم بازی استقلال رو دیدم و این خطا خیلی واضح بود واسه همین اینجا مطرحش کردم.

آره دیگه منم همینو میگم...اینجا شده محل گفتن اشتباهاتی که به نفع تیم رقیب سنتی صورت میگیره در داوری...فرقی هم نداره مثلا تیم من رده دهم باشه تیم شما صدر جدول یا برعکس...

من میگم چرا باید اینجوری باشه؟

من پنالتی پرسپولیس برام مهم نیست ولی حداقل دیدم هوادارای تراکتور دارن فحش میدن ولی گزارشگر داره ما رو جیگر فرض میکنه اومدم گفتم !

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آره دیگه منم همینو میگم...اینجا شده محل گفتن اشتباهاتی که به نفع تیم رقیب سنتی صورت میگیره در داوری...فرقی هم نداره مثلا تیم من رده دهم باشه تیم شما صدر جدول یا برعکس...

من میگم چرا باید اینجوری باشه؟

من پنالتی پرسپولیس برام مهم نیست ولی حداقل دیدم هوادارای تراکتور دارن فحش میدن ولی گزارشگر داره ما رو جیگر فرض میکنه اومدم گفتم !

اسم شریفتون رو نمیدونم، با پستتون کاملا موافقم. بازم میگم خدایی نکرده قصد جسارت نداشتم و اگه اینجوری استنباط شده از پستهام، ازتون معذرت میخوام.
پ.ن: از این به بعد بشخصه سعی میکنم در مبحث اشتباهات داوری نگاه کل کل گونه نداشته باشم و از صحبت و راهنماییتون استقبال میکنم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام

این تاپیک محلی برای هر گونه بحث در مورد داوری است، البته فارغ از کل کل و جدل های بیهوده.

انصافش اینه که عملکرد داوری رو نقد کنیم و اگر ایرادی وجود داشت چه به ضرر چه به نفع تیم مورد علاقه اون رو بازگو کنیم و از گفتنش ابایی نداشته باشیم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نصيرزاده پرده از زندگي خصوصي مظفري زاده برداشت

سعید مظفری‌زاده جزو بی‌نیازترین داوران فوتبال ایران است. درآمد سالانه او از درآمد سازمان لیگ و تبلیغات دور زمین هم بیشتر است

سايت گل-پس از صحبت هاي جنجالي امير عابديني در قبال سعيد مظفري زاده،حالا هوشنگ نصيرزاده حر فهاي جالبي را در مورد اين داور يزدي مي زند.نصيرزاده كه امروز با ايسنا حرف مي زد اعلام كرد سعيد به قدري وضعش خوب است كه پول داوري اش را خرج بي بضاعت ها مي كند. او همچنين فاش ساخت كه درآمد ساليانه اين داور هم اندازه سازمان ليگ است! نصيرزاده كه از تهمت هاي عابديني به خشم آمده بود در اين مورد گفت:« این حرف‌هایی که می‌خواهم بزنم شاید با رضایت سعید مظفری‌زاده همراه نباشد اما در دفاع از او باید بگویم سعید مظفری‌زاده جزو بی‌نیازترین داوران فوتبال ایران است. درآمد سالانه او از درآمد سازمان لیگ و تبلیغات دور زمین هم بیشتر است.»

او سپس ادامه داد: او پولی که از قضاوت‌هایش دریافت می‌کند را خرج خانواده‌های بی‌بضاعت می‌کند و اکثر اعضای خانواده‌اش در کانادا زندگی می‌کنند. پدر او جزو ملاکان بزرگ یزد است و مظفری‌زاده سفرهای آخر هفته خود را به اروپا می‌رود بنابراین بیان چنین اتهامی به مظفری‌زاده دور از ذهن است.

نصیرزاده در پايان گفت: اگر اصفهانیان مهارت کلامی ندارد و نمی‌تواند از داورهایش دفاع کند بهتر است استعفا دهد. این حرف‌هایی که درباره داوران اخیر ا زده شده، در زمان ریاست اصفهانیان بوده است. فکر می‌کنم منظور عابدینی، مظفری‌زاده نبوده است و حتما منظورش مسائل دیگری بوده که ما از آن بی‌خبریم!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل - امیرعابدینی پس از صحبت های جنجالی اش در برنامه نود، حالا همچنان روی موضع اش ایستاده است و همان حرفها را تکرار می کند

داور حق ندارد به بازیکن ما بگوید:دهنت را ببند!مظفری زاده با عصبانیت بابازیکنان ما حرف می زد.از چه چیز عصبانی بودی آقای مظفری زاده؟یک لبخند در طول 94 دقیقه نزد.او با خصومت داوری کرد

سایت گل - امیرعابدینی پس از صحبت های جنجالی اش در برنامه نود، حالا همچنان روی موضع اش ایستاده است و همان حرفها را تکرار می کند. وی از دسیسه ای صحبت می کند که قصد دارد دودمان داماش را برباد دهد.

عابدینی در ابتدا می گوید: وقتی پای داماش در میان است، من به خودم فکر نمی کنم و حفاظت از خودم را کنار می گذارم. چیدمان این نوع داوری در کنار هم یک معنا و مفهوم پشت پرده داشت. آقایان فکر می کنند که من نمی دانم چه خبر است. آنها اشتباه می کنند و من همه چیز را می دانم چه اتفاقی درحای روی دادن است. آدمها وقتی کم می آورند و در اندیشه هم کم می آورند از ابرازشان سوئ استفاده می کنند در برابر رقیب و کسی که در جایگاه حق ایستاده است و می خواهند او را از میان بردارند.

عابدینی که در ایهام نوک پیکان انتقاداتش متوجه محمد نبی است در ادامه می گوید: دعوای من با فدراسیون شخصی نیست. و من با کفاشیان دوست هستم. من در ارتباط با بودجه حرف زدم و اعتقاد داشتم که آنچه دوستان کفاشیان نوشته اند بودجه نویسی نیست و فاکتور نویسی و فاکتور سازی است!

مدیرعامل داماش در خصوص چگونگی مرتبط بودن کارهای او با نتایج داماش می گوید: من وقتی با آقایان مقابله کردم، دوستان رفتند و سر داماش را بریدند تا من ساکت شوم. یک بازیکن را بی جهت اخراج کردند. یک پنالتی نگرفتند و در ارتباط با گل ملوان هم من حرف دارم که دوستان در برنامه نود به سادگی از آن گذشتند. پنالتی که اگر گرفته می شد نتیجه کاملا بر می شد. آقای داور حق ندارد به بازیکن ما بگوید: دهنت را ببند! مظفری زاده با عصبانیت با بازیکنان ما حرف می زد. از چه چیز عصبانی بودی آقای مظفری زاده؟ یک لبخند در طول 94 دقیقه نزد. ایشان با خصومت مطلق برای داماش داوری کرد.

عابدینی سپس با اشاره به داوری ضعیف مظفری زاده دربرابر داماش در بازی های گذشته هم گفت: خصومت ایشان تکرار مکرارات بود و این خصومت خلاف مقرارات فیفاست. داماش در گذشته هم از ایشان آسیب دیده بود که به خاطر شخصیت بالای او گذشت کرده بودیم اما وقتی می بینیم به خاطر این شخصیت خوب دیگران دارند از او سوء استفاده می کنند دیگر نمی توانم سکوت کنم. او تحت تاثیر دوستانش است. ناظر بازی تند تند یادداشت بر می داشت و به روابط عمومی ما می گوید: من اینجا را به آتش می کشم! کجا را می خواهی به آتش بکشی آقای صدیقی!؟ دل مردم گیلان را که آتش زدی رفت!

عابدینی که لحظه به لحظه عصبانی تر می شود می گوید: به خاطر رفاقت هایی که پشت پرده با هم دارند و در آن رفاقت ها برای جلوه شدن دوستی شان، چه تیمی بهتر از داماش تا آن را منهدم کنند تا عابدینی منهدم شود! تا در بازی حساسی که برای مردم رشت وجود دارد در جلوی چشم هواداران مقابل ملوان می آیند و داماش را قربانی می کنند تا هم دوستی شان به آقایان را ثابت کنند و هم من را ساکت نمایند. مانند بازی سال گذشته که آقای صالحی آمد و آن طور تیم داماش را در انزلی نابود کرد.

عابدینی در خصوص استعفایش می گوید: من دو ماه هست که استعفا داده ام. اصرار دارم که کسی را بیاورند تا ببینند من دارم چه می کشم. زندگی من نابود شد، آنچه داشتم در این باشگاه گذاشتم. کسانی که ادعا دارند چرا پا پیش نمی گذارند. من بازی با ملوان نتوانستم به رشت بیایم، چرا آنها که در این مدت مدعی هستند نیامدند و کاری بکنند.

مدیرعامل داماش در خصوص بازیکنانش می گوید: من در نیم فصل هم به بچه ها گفتم که اوضاع مالی ما خوب نیست، هر که نمی تواند بماند برود و دست بلند کند و به خدا ناراحت نمی شوم، به شرطی که منافع باشگاه تامین شود. فقط آبشک دست بلند کرد. شما بگویید بازیکنی که چهارصد میلیون تومان رقم قراردادش است و به اندازه نصف سالهای گذشته اش کارایی ندارد و دلش با این تیم نیست و من نمی توانم پولش را بدهم چرا باید در تیم نگه دارم به زور؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اوج قدرت برنامه 90 و تاثیرش بر بزرگنمایی یک مسئله و بخشیده شدن یک مربی خاص!! دلایلشون هم ته خنده س!!!

صالحی: محرومیت دو جلسه‌ای و جریمه 7 میلیونی دایی بخشیده شد

علیرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ورشی خبرگزاری فارس، در مورد صدور رأی کمیته استیناف در مورد اعاده دادرسی باشگاه پرسپولیس گفت: روز گذشته جلسه‌ای را با رویانیان داشتیم که وکیل دایی هم حضور داشت، ایشان معتقد بودند دایی هیچ توهینی به باشگاه سپاهان که شاکی این پرونده بود، نکرده است. امروز هم علی دایی آمد و توضیحات تکمیلی را ارائه کرد. اینکه برخی از جملاتی که از ایشان نقد شده بود کامل نبود و ابتدا و انتهای جملات در برخی از رسانه‌ها به طور کامل منتشر نشده بود. به همین دلیل دایی امروز به کمیته استیناف آمد و توضیحات را از زبان خودش شنیدیم.

وی ادامه داد: پس از بررسی تمام زوایای پرونده و شنیدن صحبت‌های علی دایی مشخص شد که خطاب علی دایی باشگاه سپاهان نبوده و منظور او از غش کردن داور این نبوده که باشگاه سپاهان داور را تطمیع کرده باشد یا اینکه امتیازی به داور داده باشد تا بازی را به سود این تیم تمام کند بلکه دایی معتقد بوده که داور به نفع تیم حریف قضاوت کرده و این به نفع گرفتن در بین اهالی فوتبال یک جمله مصطلح است و توهینی تلقی نمی‌شود.

رئیس کمیته استیناف در ادامه گفت‌وگو با فارس، تصریح کرد: استنباط ما از جملاتی مانند شماره‌ حساب داور و دوستانش که علی دایی پیش از این در نشست خبری بیان کرده بود این بود که سرمربی پرسپولیس به باشگاه سپاهان توهین کرده و منظورش این بوده که باشگاه سپاهان امتیازی به داور داده است اما بررسی‌هایی که انجام دادیم و وقتی جملات را کامل شنیدیم و علی دایی هم خودش توضیحات را ارائه کرد متوجه شدیم منظور او به محسن قهرمانی بوده و اینکه داور مسابقه به خاطر لج و لجبازی از او انتقام گرفته است.

صالحی افزود: به همین دلیل تخلف علی دایی برای ما احراز نشد و حکم او در مورد محرومیت دو جلسه‌ای و جریمه 7 میلیون تومانی نقض شد و علی دایی از این اتهام تبرئه شد و می‌تواند فردا در دیدار با سایپا تیمش را هدایت کند.

Last edited:
بالا