حرکت امیرحسین صادقی خطا نبود؟! کارت قرمز هم داشت دیگه؟!
پ.ن: البته باید صبر کرد و دید نظر کارشناسان داوری چیه.
نه ! موسوی هم باید به جرم دادوبیداد و تمارض اعدام میشد
و همچنین گل آفساید شما به ملوان!!
مشاهده پیوست 495214
پرسپولیس نیوز :lol: جمع کن داداش! موقعی که بازیکن به توپ ضربه بزنه مساوی میشن! مطمئن باش!
بازی تراکتور در نیم فصل اول رو مثل اینکه یادت رفته قهرمانی به سمتتون غش کرده بود!
استقلال نیوز!!
جالبه حتی حاضر نیستیم اشتباه داوری رو بپذیریم و بلافاصله یاد فلان خطا در فلان بازی در دهه 60 میفتیم!! با این تفاسیر پس واسه هر اشتباه داوری یک خاطره در گذشته وجود داره که با احتساب اون یر به یر میشن!!
اوکی داداش من جمع میکنم!! این گوی و این میدان کاملا در اختیار شما
پ.ن: در مورد گل استقلال به ملوان سرچ کردم که تنها یک کارشناس داوری در موردش اظهارنظر کرده و گفته گل آفساید بود.
اینم لینک مربوطه که پرسپولیس نیوز نیست!
khabarsport.com/detail/6521/football/premiere-league
جوش نزن!
قضیه این نیست! قضیه اینه که اگه مثلا بازی سپاهان و فولاد داشت از تی وی پخش میشد و شما بازی رو میدیدی و یه همچین صحنه ای اتفاق میفتاد به خدا قسم که نمیومدی در این تاپیک همچین چیزی بگی!
یا اگه همین قضیه برعکس میشد میومدی بگی مثلا :
حرکت مدافع گسترش خطا نبود؟! کارت قرمز هم داشت دیگه؟!
به خدا که نمیگفتی!!
عزیز ما اینجا مگه هوادار گسترش فولاد هم داریم که باهاش بحث و گفتگو کنیم؟!
+95% پستهای این تاپیک درباره داوری بازیهای پرسپولیس و استقلال هست و این طبیعیه چون طرفداران این دو تیم در این تاپیک زیاد هستش. از طرفی اگه همین خطا رو مدافع گسترش فولاد انجام میداد نیازی به گفتن من نبود چون دوستان استقلالی اینجا زیاد هستن که در مورد اشتباهات داوری به ضرر تیمشون تو این تاپیک پست میذارند و اگه سوال میپرسیدن و من بازی رو دیده بودم، نظر خودم رو میگفتم.
آهان یعنی شما فقط صحنه هایی که به ضرر استقلال هست رو بازگو میکنی برای بحث و گفتگو؟ متوجه شدم!
راجع به حرفتون هم مگه شما اشتباهات داوری به ضرر پرسپولیس رو بازگو میکنید؟!
منظور شما رو نمیفهمم! بیشتر توضیح بدید
عزیز شما چرا قضیه رو میپیچونی و ما رو جیگر فرض میکنی.
رک و راستش اینه که اگر مثلا شخصی مثل شما میاد همچین چیزی رو میگه به خاطر پرسپولیسی بودنشه ...میخواد یه جوری عنوان کنه که یعنی استقلال از داوری نفع برد!
اگر هم یه استقلالی بیاد همچین چیزی رو بگه...مثلا بگه خطای بازیکن پرسپولیس پنالتی نبود به نظرتون؟؟ اینم نه مشتاق بحث و گفتگوست نه هیچی! میخواد بگه به نفع پرسپولیس سوت زده شد!
در تاپیک هواداری هم که نمیشه اینا رو گفت...اینجا محلی شده برای گفتن حرف دلمون بر ضد تیم رقیب!
ولی وقتی برعکسش اتفاق بیفته میگیم به ما ربطی نداره! هوادار های استقلال خودشون هستن در مورد صحنه ای که به ضررشون اتفاق افتاده پست بذارن! ما فقط صحنه ای که به نفع استقلال اشتباه سوت زده بشه رو میگیم اینجا! ( شما )
غیر اینه خدایی؟ نیست دیگه! حداقل اعتراف کنیم!
اولا که خدا نکنه من نسبت به شما جسارت کرده باشم. دوما من اصلا قضیه رو نپیچوندم و واضح هست که منظورم اینه که تو این تاپیک در بیشتر پستها اگه حرف از اشتباهات داوری زده میشه، اشتباهاتی هست که به ضرر تیممون هست و یا به نفع تیم روبرو. یک مثال: شما اصلا واستون مهمه که پنالتی پرسپولیس امروز گرفته نشد؟ ولی شاید اگه پنالتی تراکتور گرفته نمیشد اینجا راجع بهش اظهارنظر میکردین، البته شاید.
منم نیمه دوم بازی استقلال رو دیدم و این خطا خیلی واضح بود واسه همین اینجا مطرحش کردم.
آره دیگه منم همینو میگم...اینجا شده محل گفتن اشتباهاتی که به نفع تیم رقیب سنتی صورت میگیره در داوری...فرقی هم نداره مثلا تیم من رده دهم باشه تیم شما صدر جدول یا برعکس...
من میگم چرا باید اینجوری باشه؟
من پنالتی پرسپولیس برام مهم نیست ولی حداقل دیدم هوادارای تراکتور دارن فحش میدن ولی گزارشگر داره ما رو جیگر فرض میکنه اومدم گفتم !