• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ببین مصطفی جان...
این یک واقعیته که از بعضی عبارتها کاملا میشه بیش از یک برداشت رو داشت. در مسایل حقوقی، شما کافیه یک کلمه نابه جا بکار ببری تا از همون کلمه علیه ات استفاده بشه یا برعکس. به همین دلیل چندی پیش در یکی از پستهام گفتم که علی دایی با داشتن وکلای مبرز و آگاه تونست از همین ریزه کاریها استفاده کنه و حکم محکومیتش رو نقض کنه. بله ما همه اون مصاحبه رو شنیدیم. عین جمله این بود "من دیشب به همکارانم گفتم که این آقا غش کرده اونور...". اونور کجاست؟ در بازی پیش رو اونور سپاهانه... اما بطور کلی "اونور" یعنی "خلاف منفعت من" که اینجا علی دایی و پرسپولیس هست. خب اگر شما تونستی ثابت کنی که نیت گوینده مشخصا سپاهان هست برنده این بازی حقوقی شمایی. اما پیش خودت قضاوت کن، چطور میشه این رو ثابت کرد؟ پس برداشت افراد میشه برداشتهای شخصی... من پرسپولیسی میتونم بگم منظورش سپاهان نبوده، شمای غیر پرسپولیسی میتونی بگی بوده... این در گفتگوهای روزمره و فورومهای مجازی و مقالات رسانه ای به راحتی قابل نشر هست اما در مفاهیم حقوقی نیاز به اثبات داره. نتونستن اثبات کنن وگرنه آقای صالحی با توپ پر به برنامه 90 آمده بود. حالا من برداشتهای خودم از اون برنامه رو نمیگم...
درنهایت... درست حرف زدن و استفاده درست از کلمات اینجاها کاربرد داره. علی دایی میتونست بجای "اونور" به صراحت بگه "سپاهان"... اونوقت دادستان کل کشور هم نمیتونست رای به تبرئه اش بده... کما اینکه من واقعا و بدون تعصب فکر میکنم، با حوادثی که قبل و بعد از اون بازی پیش آمد واقعا منظور دایی باشگاه سپاهان بطور مشخص ، نبود...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یکی فقط بیاد من رو روشن کنه که چرا دایی محروم نشد ؟

مگه به قهرمانی اتهام نزده بود که به سمت سپاهان غش کرده ؟ اتهامش هم که طبق همین حکم بی اساس بود ... پس باید محروم میشد .. چطور قلعه نویی رو به خاطر هیچی جریمه میکنن اونوقت دایی رو با این اتهام سنگینی که وارد کرده تبرئه ؟ !!!!!

کجای کار میلنگه ؟

شما رای کمیته انضباطی رو دقیق مطالعه نکرده اید.

قبلا هم در همین تاپیک مفصلا در این باره صحبت شد؛ کمیته انضباطی و در مرتبه بعد استیناف متقاعد شد که مقصود دایی تبانی سپاهانی ها با داور نبوده، مقصود دایی به گفته خودش این بوده که اشکال متوجه قهرمانی بوده و آن روز تیم مقابل پرسپولیس اگر هر تیم دیگری بود به نحوی ضربه اش را می زد. (همین جا دوباره تاکید می کنم که این نظر آقایان هست و به بنده هیچ ربطی نداره!)

حالا هم که مشخص شده با رای کمیته انضباطی قهرمانی مرتکب خلاف شده، پس اصل اتهام دایی درست بوده ولی اشکال او در این بوده که باید شواهدش رو زودتر می گفت و او هم بابت کتمان این امر - بر اساس قوانین فیفا - تذکر کتبی دریافت کرده. حالا این که این تذکر کافی بوده یا نه هم باز به بنده ربطی نداره، خود کمیته انضباطی می داند!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رمزگشایی از جنگ شدید لفظی بین سایت استقلال و پرسپولیس/داربی سایبری را چه کسی راه انداخت؟
سایت گل- درست چند ساعت پس از اینکه جواد نکونام آب پاکی را روی دست فتح الله زاده ریخت و رسما عنوان کرد حاضر است خانه نشین باشد اما دیگر با لباس استقلال در لیگ برتر حاضر نشود و به بهانه رای محسن قهرمانی که در ان این داور محکوم شد، سایت باشگاه استقلال در حرکتی برنامه ریزی شده ناگهان در یک اقدام عجیب حمله بی سابقه ای را به پرسپولیس انجام داد و در نوشته ای مدعی شد تا امروز 19 اشتباه بزرگ داوری به سود قرمزها بوده است. در این مقاله که بیشتر شبیه به نوشته های هواداری در انجمن های ورزشی و همچنین شبکه های اجتماعی بود به هر موضوعی که دم دست بود اشاره شد تا ثابت شود داوری به نفع پرسپولیس بوده است نه ضرر آنها.

در صورتی که جنگ لفظی بین باشگاه پرسپولیس و کمیته داوران جریان دارد ناگهان در آستانه داربی سایت استقلال خودش را وارد کارزار میکند تا با این نزاع رسانه ای موضوع جدایی عجیب کاپیتان تیم ملی را از یاد هوادارانش ببرد. دقایقی پس از تک سایت باشگاه استقلال،سایت رسمی پرسپولیس هم مقابله به مثل کرد و نویسنده قرمزها قهرمانی فصل قبل تیم قلعه نویی را هدیه کمیته داوران قلمداد کرد!

در نوشته هر دو سایت،کری خوانی در حد مینی بوس های مسیر استادیوم در جریان بود و نویسندگان به موضوعاتی اشاره کردند که بعید به نظر می رسد در یک سایت رسمی بشود نمونه مشابهش را پیدا کرد.

اما سایت آبی ها آغاز کننده این داربی سایبری بود. به راحتی می شود متوجه شد آنها چند هدف مجزا را برای رسانه ای کردن این مقاله زیر نظر داشتند؛

1-جدا شدن جواد نکونام از اولویت خارج شود.

2-زیر سایه بردن حکم محکومیت محسن قهرمانی که به معنای محق بودن ادعای دایی بود.

3- سوزاندن شانس سعید مظفری زاده برای قضاوت در داربی پیش رو.

در نوشته سایت استقلال عنوان شده بود که آنها هیچ مشکلی با تعین مظفری زاده در داربی ندارند اما قطعا چسباندن انگ حمایت از پرسپولیس به این داور هدف اول نویسنده از این موضوع بود.

مطابق خواسته آبی ها، پرسپولیس و سایتش هم بلافاصله وارد این بازی شدند و حالا تیتر رسانه های فردا می تواند عوض سوال از فتح الله زاده که چرا قزل آلایت پرید، پرداختن به این جنگ زرگری و بی محتوا باشد.

حالا اگر در چنین فضایی داربی با خشونت همراه شد،اگر هواداران دو تیم از خجالت شیشه های اتوبوس در آمدند، اگر نود دقیقه فحاشی از سکوها بلند شد بعدا مدیران عامل دو تیم ننشیدند کنار هم و رسانه ها را مقصر این فضا بدانند، این آنها بودند که تخم کینه را در سینه هوادارانشان کاشتند.

http://www.goal.com/iran/news/1825/...بین-سایت-استقلال-و-پرسپولیسداربی?ICID=HP_BN_7

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نظرم کسی که بیاینه باشگاه استقلال رو نوشته فرد زیرک و کاربلدی بوده هدف مشخصی داشته و بر عکس این شخص , فردی که بیانیه باشگاه پرسپولیس رو نوشته دم به تله داده :دی
بیانیه باشگاه استقلال فقط در مورد حواشی داوری گفته شده اتهامی در کار نبوده با زیرکی تمام یکی از گزینه های داوری روز جمعه رو حذف کرده در عوض بیانیه باشگاه پرسپولیس احساسی نوشته شده و پر از اتهام ــه اونم اتهام و تبانی به کمیته داوران
از همین الان میشه حرکت بعدی کمیته داوران رو حدس زد

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خب... چشم ما به جمال تعریف تازه ای از یک رقابت فوتبالی هم روشن شد... بدیم ثبتش کنن در تاریخ که شانتاژ هم جزیی از فوتبال است...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
متاسفانه مطالب بسیار زشتی در هردو بیانیه وجود داره که ریشه در بچه بازی مدیران دو باشگاه داره. از یک طرف خوشبختانه یا متاسفانه اینا مسایل مبتلا به فوتبال ماست. از یک طرف شاید خیلی ها قبولش نداشته باشن از طرف دیگه نمیشه جلو صحبت درباره مسایل جاری فوتبال ایران رو در جایی که کارکردش همین بحثهاست گرفت. پس ترجیح میدم این بحثها جایی غیر از تاپیکهای هواداری مطرح بشه... با رعایت احترام البته...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

چطوری میشه با احترام در مورد بیانیه هایی که هیچ احترامی در اونها وجود نداره بحث کرد؟ ضمن اینکه بیانیه های بدتری هم احتمالا در راهه! و با این جود کپی کردن اونها در این تاپیک هم فاقد مشکل هست دیگه؟

بعد بهتر نیست این بحث ها در تاپیک بحث و تبادل نظر انجام بشه؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
حالا شما ببین فردا کدوم باشگاه میره تو حاشیه
ای کاش برای دربی , داور مطرح خارجی انتخاب کنن با این کار حساسیت ها کمتر میشه اشتباه هم کرد دیگه بحث تبانی و مافیا و این چیزا هم مطرح نمیشه

بحث در مورد داوری ــه
بعد به نظر شما بحث ها اینجا مطرح بشه بهتره یا تو تاپیک های هواداری ؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بحث در مورد داوری ــه
بعد به نظر شما بحث ها اینجا مطرح بشه بهتره یا تو تاپیک های هواداری ؟

این که هر 11 بازیکن استقلال در فلان بازی دوپینگ کردند داوریه؟؟
من مخاطبم شما بودید؟
کسی هم در مورد تاپیک هواداری صحبت نکرد. تاپیک بحث و تبادل نظر یک تاپیک دیگه ست!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من اشکالی در این نمی بینم که همینجا بحث بشه در خصوص حواشی داوری ...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
این که هر 11 بازیکن استقلال در فلان بازی دوپینگ کردند داوریه؟؟
من مخاطبم شما بودید؟
کسی هم در مورد تاپیک هواداری صحبت نکرد. تاپیک بحث و تبادل نظر یک تاپیک دیگه ست!
11 بازیکن نبوده
بحث کلی هر دو بیانیه در مورد داوری بوده
هر دو بیانیه رو من پست کردم پس یکی از مخاطبین من بودم
پست شما رو هم دقیق نخوندم فکر کردم نوشتید تایپک هواداری وگرنه میدونم تاپیک بحث و تبادل نظر یه تاپیک جداگانه هست اونقدرا هم off نیستم ;)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من اشکالی در این نمی بینم که همینجا بحث بشه در خصوص حواشی داوری ...

حواشی داوری؟؟ من در مورد بیانیه ها صحبت کردم! و در بیانیه دوم نکاتی غیر از داوری وجود داره! وقتی من پیشنهاد حذف بیانیه ها رو دادم علی آقا فرمودن که با حفظ احترام میشه در این موارد بحث کرد!
من انتقادم به این صحبت کاملا منطقی هست.

1- در این بیانیه و احتمالا بیانیه های بعدی نکاتی غیر از داوری وجود داره و خواهد داشت
2- بحث کردن در مورد نکات داوری این بیانیه های زشت به خود شما مربوط هست ولی مسلما بحث کردن در مورد نکات دیگه ارتباطی به این تاپیک نداره و بحث کردن در مورد اونها منجر به تنش میشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
11 بازیکن نبوده
بحث کلی هر دو بیانیه در مورد داوری بوده
هر دو بیانیه رو من پست کردم پس یکی از مخاطبین من بودم
پست شما رو هم دقیق نخوندم فکر کردم نوشتید تایپک هواداری وگرنه میدونم تاپیک بحث و تبادل نظر یه تاپیک جداگانه هست اونقدرا هم off نیستم ;)

شما چی میگی این وسط دوست عزیز؟ شما بیانیه باشگاه پرسپولیس رو مثل اینکه نخوندید! 11 بازیکن نبوده؟؟؟ از دست شما آدم باید سرش رو بکوبه به میز فردوسی پور!!!بحث کلی؟؟ اتفاقا کاملا باید به جزئیات بیانیه ها پرداخته بشه...در جزئیات مخصوص بیانیه دوم تهمت هایی زده شده که ارتباطی به داوری نداره!
شما پستی از من رو کوت کردید که خطاب به مدیر انجمن بود...پس خواهشا دخالت نکنید!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
چطوری میشه با احترام در مورد بیانیه هایی که هیچ احترامی در اونها وجود نداره بحث کرد؟ ضمن اینکه بیانیه های بدتری هم احتمالا در راهه! و با این جود کپی کردن اونها در این تاپیک هم فاقد مشکل هست دیگه؟

بله بسیار بهتره... در مواردی غیر از داوری دوستان هم این کار رو بکنن ممنون میشم...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
حواشی داوری؟؟ من در مورد بیانیه ها صحبت کردم! و در بیانیه دوم نکاتی غیر از داوری وجود داره! وقتی من پیشنهاد حذف بیانیه ها رو دادم علی آقا فرمودن که با حفظ احترام میشه در این موارد بحث کرد!

1- در این بیانیه و احتمالا بیانیه های بعدی نکاتی غیر از داوری وجود داره و خواهد داشت
2- بحث کردن در مورد نکات داوری این بیانیه های زشت به خود شما مربوط هست ولی مسلما بحث کردن در مورد نکات دیگه ارتباطی به این تاپیک نداره و بحث کردن در مورد اونها منجر به تنش میشه.

اوکی. هر دو بیانیه حاوی نکاتی بودند که پتانسیل به تنش کشیدن جو تاپیک رو داشتند. البته من هم درخواست کردم که چنین خبرهایی کلا کار نشود. حالا گذشته ...
به هر حال مجدد از دوستان تقاضا می کنیم فقط نکات داوری رو مد نظر قرار دهند و از بحث های دیگر که مرتبط با موضوع تاپیک نیست پرهیز کنند و اگر احیانا بیانیه های دیگری توسط هر یک از دو باشگاه صادر شد در اینجا پست نکنند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

منظور من بحث درباره صحت و سقم ادعاها نیست. درباره کلیت چنین برخوردهای مبتذل هست که البته جاش در همون تاپیک بحث و تبادل نظره...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
در برنامه نود خداداد افشاریان صحنه گل دوم فولاد به پرسپولیس رو صحیح تشخیص داد. همونطور که حدس می زدم و قبلا در تاپیک پرسپولیس هم ذکر کرده بودم یک دیدگاه هم می توانست این باشه که آرش افشین پشتش به توپ بوده و توپ رو با اختیار و به عمد کنترل نکرده. به هر حال آرای داوری هم گاهی اوقات و در برخی صحنه های خاص متناقض هست.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دقت کردین آرش افشین کاملا با چشمش حرکت توپ رو دنبال میکرد،توپ میخوره به دستی که زیاده از حد باز کرده و می افته دقیقا جلوی پاش،همونم میزنه تو گل

من واقعا نمیدونم چی بگم دیگه !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مساله اینجاست که اگه جای ارش افشین یک مدافع بود ایا پنالتی گرفته میشد یا نه ؟

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
دقت کردین آرش افشین کاملا با چشمش حرکت توپ رو دنبال میکرد،توپ میخوره به دستی که زیاده از حد باز کرده و می افته دقیقا جلوی پاش،همونم میزنه تو گل

من واقعا نمیدونم چی بگم دیگه !!!
دوست عزیز دقت کنید که از وقتی که توپ میخوره به مدافع و برمیگرده کلا شاید در حد کمتر از نیم ثانیه بوده! مشکل همینجاست، چجوری وقتی پشتش به توپ بوده توپ رو دنبال میکرده؟ چجوری تو این چند میلی ثانیه تشخیص میده و دستشو باز میکنه؟ در ضمن دقیق هم نمیفته جلوی پاش! حدود دویست و خورده درجه میچرخه تا بزنه.....

Sent from my C5303 using Tapatalk

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوست عزیز دقت کنید که از وقتی که توپ میخوره به مدافع و برمیگرده کلا شاید در حد کمتر از نیم ثانیه بوده! مشکل همینجاست، چجوری وقتی پشتش به توپ بوده توپ رو دنبال میکرده؟ چجوری تو این چند میلی ثانیه تشخیص میده و دستشو باز میکنه؟ در ضمن دقیق هم نمیفته جلوی پاش! حدود دویست و خورده درجه میچرخه تا بزنه.....

Sent from my C5303 using Tapatalk
رفیق دقیقا از موقعی که توپ سانتر میشه نگاهش به توپه ،صحنه ای نگاهش رو از روی توپ بر نمیداره،دستش باز بود از اول،البته میشه اینو گفت که طبیعیه موقع چرخش دست باز باشه

اینم بگم من کارشناس داوری نیستم به عنوان یه بیننده آماتور دارم نظرم رو میدم،شایدم غلط باشه نظر من،اما نظر اون همه کارشناس داوری که گل رو مردود اعلام کردن چطور؟

بالا