• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
كفاشيان: عنايت كمتر در فدراسيون فوتبال حضور داشت

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان در مراسم معارفه حسين عسگري عنوان كرد: عنايت در مدتي در كميته داوران حضور داشت زحمات بسياري كشيد. با توجه به اينكه ايشان مدرس فيفا و AFC هستند فعاليت هاي بين المللي بسياري داشت اما كمتر در كميته داوران حضور داشت اما قصد داريم در تركيب آينده كميته داوران ايشان را حفظ و از تجاربش استفاده كنيم. هم عنايت و هم عسگري از داوران بسيار خوب كشور هستند و تجارب زيادي دارند و سال هاي سال براي داوري كشور زحمت كشيده اند.
كفاشيان ادامه داد: به دو دليل سرپرستي كميته داوران را به عسگري داديم. دليل اول اين است كه ايشان اطلاعات خوبي از فضاي كار داوري دارد و در اين فضا هست. ارتباط خوبي با استان ها دارد كه مي تواند قابل توجه باشد. دليل دوم اين است كه اساسنامه و مقررات فيفا را به خوبي مي شناسد و آشنايي كاملي با شكل دهي تركيب كميته داوران دارد. به نظر من ساختار كميته داوران بايد از نو بازبيني شود و البته از نو ساختارسازي شود تا كار شكل بگيرد. ضمن اينكه در يك جلسه ديگر از زحمات مسعود عنايت به صورت رسمي قدرداني خواهد شد.

وي عنوان كرد: بحث هاي آموزشي و فرايند استعداديابي داوري در استان ها بايد دنبال شود و استان ها با پوشش مناسبي در تركيب داوران كشور در رشته هاي فوتبال و فوتسال و فوتبال ساحلي در بخش هاي آقايان و خانم ها نماينده داشته باشند. بحث ديگر كه البته بسيار مهم است بحث آموزش نظارت و ارزيابي است و مطمئنا اگر به اين بخش توجه نشود اتفاقات بازي مس و ذوب آهن ممكن است تكرار شود چرا كه در آن بازي علاوه بر داوران، ناظر داوري از هم قوانين جديد در اين زمينه بي اطلاع بوده و اتفاقاتي افتاد كه خوشايند نبود و منجر به تكرار بازي شد.
كفاشيان در پايان گفت: عسگري درگير كارهاي اجرايي نشود و همه كميته هاي فدراسيون و نهادهاي مرتبط همكاري لازم را با سرپرست جديد كميته داوران انجام دهند چرا كه اگر كميته داوران كارش را درست انجام دهد تنش كمتري را شاهد خواهيم بود. ضمن اينكه سياست تشويق و تنبيه بايد به خوبي در دوره جديد كميته داوران اجرا شود و با داوران خاطي به شدت برخورد شود و داوران خوب هم تشويق شوند.

تاج: اشتباهات داوري باعث پركاري كميته انضباطي مي‌شود

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي تاج با تشكر از زحمات مسعود عنايت در مدت 4 سالي كه در راس كميته داوران قرار داشت گفت: اين يك اصل است كه هرگاه كميته داوران خوب كار كند فدراسيون در شرايط آرامي قرار دارد و هرگاه كميته داوران خوب كار نكند فدراسيون در وضعيت ناآرامي است.
تاج ادامه داد: داوران هم اشتباه مي كنند و اشتباهات داوري جزئي از فوتبال است اما برخي اوقات بعضي از اشتباهات جبران ناپذير خواهد بود. حالا كه سرپرست كميته داوران را هم انتخاب شده اشتباهات داوري به صفر نمي رسد اما بايد كنترل و نظارت بيشتري در كار داوران وجود داشته باشد. شما نگاه كنيد كه اكثر اتفاقات و جنجال هاي فوتبال كه برخي از رسانه ها به آن دامن مي زنند و گمانه زني مي كنند ريشه اش در بخش داوري است و باعث پركار شدن كميته انضباطي هم مي شود.
نايب رئيس اول فدراسيون با اشاره به قضاوت داوران در جام ملت هاي آسيا گفت: كار داوري كار بسيار حساسي است شما نگاه كنيد اگر كريم انصاري فرد تك گل بازي را در نيمه دوم به ثمر نمي رساند داور بازي ايران و كره شمالي كه گل نيمه اول كريم انصاري فرد نپذيرفته بود چه جوابي براي فوتبال ايران و يك كشور داشت آن وقت بازي فرداي ما با امارات با اگر و اما انجام مي شد و نگراني از صعود وجود مي داشت. به همين دليل قضاوت داوران مهمترين ركن فوتبال است كه مي تواند سرنوشت ساز باشد. در ليگ برتر ايران هم تصميمات داوري سرنوشت تيم ها را براي سقوط و صعود و قهرماني مشخص مي كند پس بايد داوران در بهترين سطح قضاوت كنند تا حرف و حديثي پيش نيايد.
تاج در پايان گفت: اتفاقاتي كه در چند وقت اخير در داوري افتاد كه مهمترين آن بازي مس و ذوب بود فشارهايي روي هيات رئيسه، شخص رئيس فدراسيون و كميته داوري آورده بود. من اميدوارم كه با حضور عسگري مشكلات حال حاضر داوري كشور برطرف شود.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

بی شک استعفای اجباری و یا برکناری محترمانه عنایت هزار درصد به نفع فوتبال ما خواهد بود. واقعا دیگه گند داوری در اومده بود. اصلا بازی ای بی جنجال تموم نمیشد و این ضربه بزرگی به فوتبال بود. ضمن اینکه ضریب بالایی برای اتفاقات فوتبال بوجود اومده بود.و اون داوری بود
قرار نیست که از فردا داوری بشه نمره بیست ولی امیدوارم تو این کمیته آموزش شکلی واقعی پیدا کنه.
عسگری رو که میبینم یاد اون روزهایی می افتم که داوری های خودش گاها بسیار پر سر و صدا میشد. :دی این آقا جزو اولین داورانی بود که دیگه علنا رکیکترین فحشها رو شنید. شاید تا قبل اون ناسزا هم کمی لای زرورق پیچیده میشد ولی دیگه از دوران این آقا و دوستاش کلا همه پرده ها کنار رفت.

در کل امیدوارم اوضاع داوری بهتر بشه.

اینم بی ربط به ایران

ضمن اینکه ظاهرا امروز هاوارد وب به عنوان بهترین داور سال شناخته شد. من واقعا ازش خوشم میاد.البته بوساکا هم میتونست بشه ولی فکر کنم بخاطر فینال هاواردوب رو انتخاب کردند.
haward%20web%201_4035.jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
نمی دونم این خبر جدی هست یا نه !! به هر حال بخوانید:

شفق رئیس کمیته داوران می شود!

ناصر شفق جدی ترین گزینه برای انتخاب به عنوان رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال است.

به گزارش خبرآنلاین در پی ایجاد تغییر در اساسنامه فدراسیون های ملی و اصرار فیفا برای ریاست کمیته داوران توسط یکی از اعضای هیات رئیسه های فدراسیون های ملی که باید از فروردین ماه اجرایی شود ، علی کفاشیان سه ماه فرصت دارد تا از میان 9 عضو هیات رئیسه یک نفر را برای ریاست کمیته داوران برگزیند. عضوی که البته سمت اجرایی دیگری نداشته باشد و سمتش در هیات رئیسه به دلیل جایگاهی که داشته نباشد. با این تعریف تنها سه عضو از هیات رئیسه باقی می مانند که یکی از آنها فریده شجاعی است ، نفر دیگر ناصر شفق و نفر سوم مهدی تاج.

تاج البته پیشایش می گوید:« من قطعا این مسئولیت را نمی پذیرم و فکر می کنم یکی دیگر از دوستان ، شاید آقای شفق این مسئولیت را بر عهده بگیرند.»

این نکته ای است که علی کفاشیان هم به آن تاکید دارد و می گوید:« چاره دیگری غیر از این نداریم. حالا می توانند بگویند گزینه های غیر تخصصی را گذاشته ایم اما این متن اساسنامه فیفاست. البته ما برای دپارتمان مان باید از افراد متخصص استفاده کنیم که او مسئولیت چیدمان داوری را بر عهده خواهد داشت. تا آن زمان ما حسین عسگری را که آدم خوبی است و تجربه هم دارد برای این پست گذاشتیم تا بعد که گزینه های دیگری بعد از تعیین چارت کمیته داوران انتخاب شدند ، بر گزینیم.»

منبع: خبرآنلاین

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اصرار فیفا برای ریاست کمیته داوران توسط یکی از اعضای هیات رئیسه های فدراسیون های ملی که باید از فروردین ماه اجرایی شود
درسته/ اتفاقا من اینو تو تی وی شنیدم و بعد تعجب کردم چطور دوباره میگند عسگری
اما بعد گفتم اینجا چون همه چی برعکسه ممکنه عسگری رو ببرند تو هیت رئیسه :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: هیچ داوری نمی‌تواند به عنوان کارشناس داوری در صدا و سیما بازی را کارشناسی کند.
حسین عسگری عنوان کرد: از این پس این کمیته و داوران باید طبق اساسنامه فیفا و AFC فعالیت خود را انجام دهند. در اولین نشستی که با داوران در تاریخ ۶ الی ۸ بهمن برگزار خواهیم کرد وظیفه و فعالیت داوران را طبق اساسنامه فیفا و AFC اعلام خواهیم کرد. به عنوان مثال هیچ داوری حق مصاحبه کردن در مورد بازی، بازیکنان و مشکلات یا هر مورد دیگری را با رسانه های جمعی ندارد و خلاف مقررات اساسنامه فیفا و ای اف سی است و اگر داوری از این اساسنامه تبعیت نکند مطمئنا با او برخورد خواهد شد.
وی افزود: هیچ داوری نمی تواند به عنوان کارشناس داوری در صدا و سیما بازی را کارشناسی کند. تنها کسانی می توانند به عنوان کارشناس یک بازی در صدا وسیما حضور داشته باشند که یا ناظر باشند و یا مدرس.
عسگری در خصوص شروع قضاوت داوران در مسابقات لیگ برتر فوتبال گفت: گزینش داوران در لیگ برتر و دسته یک بر عهده خودم خواهم بود تا دیگر شاهد بروز مشکلات در داوری نباشیم. سعی کمیته داوران بر این است تا مشکلات را یکی پس از دیگری رفع کند که البته محقق شدن این امر نیاز به زمان دارد.
وی در پایان در خصوص داورای فوتسال گفت: شاهد اعتراض بسیاری از داوران هستم که ترجمه آخرین اطلاعات و قوانین داوری در سال ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ را در اختیار ندارند چرا که در این دو سال تغییرات بسیاری بر قوانین داوری فوتسال صورت گرفته و طی یک برنامه ریزی و پیگیری های مدون، به زودی آخرین قوانین روز فوتسال نیز در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سعود مرادي بازنشسته شد

مسعود مرادي داور بين المللي کشورمان از دنياي قضاوت در فوتبال بازنشسته شد.

حسين عسگري سرپرست جديد کميته داوران در جلسه توجيه داوران براي نيم فصل دوم ليگ برتر فوتبال که صبح امروز برگزار شد بازنشستگي مسعود مرادي را اعلام کرد و گفت: طبق اساسنامه فيفا داوران تا 48 سالگي مي توانند در ليگ هاي داخلي قضاوت کنند، اما مرادي تشخيص داده است که از دنياي داوري بازنشسته شود.
وي افزود: البته مرادي در کارهاي آموزش، نظارت و مدرسي داوري در فدراسيون فوتبال حضور خواهد داشت.
به گزارش سايت فدراسيون فوتبال، مسعود مرادي نيز طي جملاتي کوتاه با تقدير از فدراسيون فوتبال و کميته داوران گفت: ليگ برتر محلي است براي اينکه داوران جوان و جوياي نام وارد ليست بين المللي شوند و در عرصه هاي داخلي و خارجي بدرخشند.
وي تاکيد کرد: به اين ترتيب با توجه به تمام شرايط صلاح نيست که من در ليگ برتر قضاوت کنم، ولي با تمام وجود در خدمت کميته داوران براي همکاري خواهم بود.
پيش از اين و در شهريور سال 1387 پس از بوجود آمدن حواشي فراوان در ديدار پرسپوليس و مس کرمان که مرادي قضاوت آنرا بر عهده داشت، اين داور بين المللي از کار قضاوت کناره گيره کرده بود که با مخالفت فدراسيون فوتبال مواجه شد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
AFC قضاوت تركي را تاييد كرد​

سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: يکي از مسئولان کميته داوران AFC از قضاوت ترکي کاملا راضي بود اما عده‌اي در ايران براي خودنمايي از او انتقاد مي‌کنند.

حسين عسگري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد کلاس توجيهي داوران عنوان کرد: در اين دوره کلاس توجيهي به غير از خداداد افشاريان و يک کمک داور يزدي که دچار مصدوميت شده اند ساير داوران حضور دارند. من هم به اين دو داور مصدوم گفتم هر گاه شرايط تست پيدا کردند مي توانيم در خدمت شان باشيم.
وي در مورد حضور ترکي و فغاني در اين دوره از کلاس ها گفت: اين دو داور و همچنين رضا سخندان و حسن کامراني فر به دليل اينکه کمتر از يک ماه است در تست AFC حضور پيدا کرده اند، نيازي نبود در تست داخلي باشند اما ترکي و فغاني در کلاس توجيهي شرکت کردند.

سرپرست کميته داوران تاکيد کرد: يکي از مباحث اين کلاس ها قضاوت ترکي در بازي سوريه و ژاپن بود. ترکي در مورد اين بازي و شرايط داوري در جام ملت هاي آسيا صحبت کرد. من با يکي از مسئولان کميته داوران AFC صحبت کردم و ايشان از قضاوت ترکي در جام ملت ها کاملا راضي بود اما متاسفانه در ايران جوي درست شد که مناسب نبود و نشان داد برخي دوستان خواهان داوري سالم در ايران نيستند. اگر قضاوت ترکي مورد قبول کنفدراسيون فوتبال آسيا نبود فرداي بازي او را باز مي گرداندند.
عسگري تصريح کرد: در آينده اي نزديک مشخص مي شود با نوع قضاوتي که AFC از ترکي مي خواهد اين داور چه جايگاهي در آسيا دارد و چهره دوستاني که با صحبت عليه ترکي مي خواستند خودنمايي کنند معلوم مي شود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حکم داوری ترکی درAFC لغو شد/عسگری:این اتفاق ارتباطی به قضاوت او در جام ملتها ندارد

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت:«بر اساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا حکم داوری محسن ترکی لغو شده ولی علت این تصمیم عملکرد او در جام ملتهای آسیا نیست.»

به گزارش ایسنا حسین عسگری در مورد لغو حکم داوری محسن ترکی در آسیا از سوی AFC گفت:« نمابری از AFC برای ما فرستاده شده که در آن به تغییراتی در گزینش داوران اشاره شده است. علتش هم اشتباه داوری یا ضعف داوری نیست. این تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا به خاطر عملکرد ترکی نیست، بلکه مربوط به چینش افراد است! افرادی هم که مسوول تغییرات چینشی هستند، هر موقع بخواهند با توجه به شرایطی که وجود دارد این تغییرات را اعمال می‌کنند.»

عسگری در ادامه گفت:« رییس دپارتمان داوری AFC هم ضمن صحبت با من، تاکید کرد که این قضیه به هیچ عنوان ربطی به عملکرد آقای ترکی نداشته است وعلتش تغییرات است ما هم یک دفعه بعضی چیزها را تغییر می دهیم! علتش خیلی چیزها می تواند باشد. ولی مهم این است که به عملکرد ترکی در جام ملتها مربوط نیست.

منبع: خبرآنلاین

پ.ن: قرار بود آقای ترکی پلی آف جام باشگاههای آسیا رو قضاوت کنه ، در اخبار گفته شد آقای علیرضا فغانی جانشین آقای ترکی شده اند.

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پ.ن: قرار بود آقای ترکی پلی آف جام باشگاههای آسیا رو قضاوت کنه ، در اخبار گفته شد آقای علیرضا فغانی جانشین آقای ترکی شده اند.
ما که نفهمیدیم اینا چیکار میکنن!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
داور جوان فوتبال کشور درگذشت
3blfx7n5ygyfwjegan.jpg
به گزارش برنا، میلاد علی نژاد داور جوان و آینده دار اهل جویبار كه به دلیل تصادف رانندگی در راه منزل به دانشگاه به كما رفته بود، امروز صبح درگذشت.

مراسم تشییع جنازه وی امروز ساعت ۱۴ از میدان **** شهر جویبار برگزار شد.
--------------------------روحش شاد

سخندان در بازی حساس آرژانتین و انگلیس پرچم می‌زند
0u2sjzqlhv7lkoxz8az.jpg
به گزارش برنا، رضا سخندان کمک داوران کشورمان که به عنوان تنها نماینده ایران در رقابت های جام جهانی نوجوانان حضور دارد، قرار است برای چهارمین بار در این مسابقات پرچم بزند.

او که پیش از این در مرحله گروهی سه بار به عنوان کمک داور دوم حضور داشته است، قرار است در دیدار حساس تیم های آرژانتین و انگلیس در مرحله یک چهارم نهایی نیز پرچم بزند. قضاوت این دیدار بر عهده "نواف شکرالله" از بحرین است که رضا سخندان و "حمد المیاهی" او را همراهی می کنند."علی حمد" اماراتی نیز داور چهارم خواهد بود. ناظر این بازی نیز "بنیتو آرچوندیا" از مکزیک است.

گفتنی است این دیدار روز پنج شنبه برگزار خواهد شد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
نصیرزاده می‌گوید هر حرفی می‌زنم مردم قبول می‌کنند/او مزد خوش خدمتی‌اش را گرفت

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از اینکه رضا غیاثی و حسین عسگری اعضای کمیته و دپارتمان داوری در نشست خبری صحبت‌هایی را مطرح کردند، هوشنگ نصیرزاده گفت‌وگویی با خبرگزاری فارس انجام داد و گفت: مصاحبه اخیر دو نفر از اعضای کمیته داوران حاوی اطلاعات اشتباه برای افکار عمومی بود. یکی از این اعضا در مصاحبه گفت امتیاز داوران ایران در سایت "ورد رفری" (world Refree) وجود دارد و فغانی نفر سیزدهم داوران جهان، ترکی نفر شانزدهم و مظفری زاده نفر بیستم هستند. درحالی که در این سایت فغانی نفر شصت و چهارم، ترکی نفر هفتاد و چهارم و مظفری زاده نفر هشتادم هستند و جهانبازی هشتاد و هشتم است.

پس از این موضوع، رضا غیاثی عضو هیئت رئیسه کمیته داوران فدراسیون فوتبال با مدارک و مستندات خود به خبرگزاری فارس آمد تا در این زمینه پاسخ نصیرزاده را بدهد. غیاثی در این گفت‌وگو مدارک خود را نیز ارائه کرد.

218116104511515171951624311836831801989.jpg

گفت‌وگوی فارس با رضا غیاثی را در زیر می‌خوانید:

*نصیرزاده آدمی مطلع ولی پرمشغله است

من به حرف‌های نصیرزاده اعتراض دارم و مدارک و مستندات خود را هم ارایه می‌کنم تا شما به عنوان یک رسانه ببینید و قضاوت کنید که ما مطلع نیستیم و به شعور مخاطبان توهین کردیم یا ایشان؟ نصیرزاده انسان بسیار علاقمند و پیگیر مسایل است و اطلاعات زیادی هم دارد اما او گرفتا‌ر‌ی‌های زیادی برای خودش درست کرده و به دلیل همین مشغله‌ها و گرفتاری‌ها گاهی اوقات سطحی‌نگری می‌کند. ایشان هم به باشگاه‌ها مشاوره می‌دهد، هم در صدا و سیما به عنوان کارشناس حاضر می‌شود و هم با مطبوعات همکاری می‌کند و در مجموع خیلی پرمشغله است. به همین دلیل او مصاحبه‌ من و عسگری را با حوصله ندیده و سرسری آن را نگاه کرده است.

* ما به شعور مخاطب توهین‌ کرده‌ایم یا نصیرزاده؟

متن نشست خبری من و عسگری روی سایت فدراسیون فوتبال هست. ما در آن جلسه گفتیم محسن ترکی در سال ۲۰۱۱ بالاترین نمره را گرفته و برای آن قید زمان مطرح کردیم و گفتیم در سال ۲۰۱۱ فغانی داور سیزدهم، محسن ترکی نفر شانزده و سعید مظفری‌زاده نفر بیستم بوده‌اند. برای تمام این‌ها قید زمان ۲۰۱۱ را آورده‌ایم اما نصیرزاده فهرست داوران در تمامی دوران(all time) را دیده و گفته ما اطلاعات غلط داده‌ایم.

نصیرزاده به دلیل مشغله فراوانی که دارد این مصاحبه را سطحی و سرپایی نگاه کرده است. آیا نباید بین داوران تمام ادوار با داوران سال ۲۰۱۱ فرق قائل شد؟ پس ما به شعور مخاطب و خبرنگاران توهین نکرده‌ایم. سایت " ورد رفری" این اطلاعات را منتشر کرده است. سایتی که ایشان مدعی است یک سایت تفریحی است که البته به آن هم می‌رسیم و من سایت را به شما نشان می‌دهم و می‌توانید محتویات سایت را ببینید و خودتان قضاوت کنید.

* یک سایت تخصصی داوری نه سایت تفریحی

(غیاثی سایت ورد رفری را باز می‌کند و محتویات آن را به خبرنگاران فارس نشان می‌دهد.) شما ببینید کجای این سایت تفریحی است؟ آیا در این سایت جدول ضرب برای سرگرمی وجود دارد و مطلب خلاف شرع و عرف در آن دیده می‌شود؟ جز اطلاعات تخصصی داوران جهان هیچ چیز در این سایت دیده نمی‌شود. حتی محسن ترکی زمانی که این سایت را به او معرفی کردم از من تشکر کرد و گفت واقعا ممنون شما هستم چون حساب تعداد داوری‌هایم در عرصه بین المللی را به طور دقیق نداشتم.

این سایت مرجع بسیاری از کارشناسان داوری است و اطلاعات زیادی به کارشناسان داوری می‌دهد. چرا باید به این سایت هم بی‌احترامی کرد؟ سایتی که کاملا تخصصی است و در همین سایت هم آمده که هدفش گسترش دانش داوری فوتبال است و به علاقمندان به داوری فوتبال اطلاعات ارزنده‌ای می‌دهد.

افرادی هم که با این سایت همکاری می‌کنند افراد بزرگی چون مارکوس مرک آلمانی هستند. داورانی سرشناس از سراسر جهان به این سایت اطلاعات می‌دهند و حتی در این سایت اسامی داورانی که از فهرست بین المللی در سال آینده میلادی خارج می‌شوند نیز وجود دارد آن هم قبل از آنکه اسامی آنها از سایت‌هایی مثل فیفا اعلام شود. به هیچ عنوان در آن سایت نمی‌توانید مطلبی تفریحی پیدا کنید.

* نصیرزاده می‌گوید هرچه بگویم مردم قبول می‌کنند!

نصیرزاده معتقد است مردم زحمت تحقیق را به خود نمی‌دهند و به همین دلیل می‌گوید هرچه من بگویم قبول می‌کنند. نصیرزاده یکی از علاقمندان به داوری است و تحقیق هم می‌کند البته در زمان‌های گذشته من می‌گفتم او جعل خبر می‌کند مانند افرادی که در صدر اسلام عاشق حضرت محمد (ص) بودند اما جعل حدیث می‌کردند.

* نصیرزاده عضو کمیته اصلاح اساسنامه نیست

مصاحبه‌‌ای از هوشنگ نصیرزاده دیدم که خودش آن را تکذیب نکرد. به همین دلیل به آن استناد می‌کنم تا بدانید او چه حرف‌هایی می‌زند. نصیرزاده در آن مصاحبه خود را یکی از اعضای کمیته اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال دانست و یا حداقل اینکه به ایشان چنین عنوانی داده‌اند اما او خودش آن را تکذیب نکرده است. در حالی که اعضای کمیته اصلاح اساسنامه این افراد هستند( غیاثی مصوبه فدراسیون فوتبال را که در آن سیزده عضو کمیته اصلاح اساسنامه در آن ذکر شده‌اند را نشان می‌دهد): مهدی تاج، عزیز محمدی، مهدی محمد نبی، سردار باران چشمه، ابرقویی‌نژاد، حاج جعفری، ششکلانی، دوانی، رحیمی، عابدینی، دهکردی، فتح الله‌زاده و حمید سجادی
اسم سجادی هم ابتدا در این کمیته نبود که بعد با خودکار اسم ایشان اضافه شد.

از سه نفر از کسانی که این اساسنامه را تدوین کرده‌ بودند یعنی علی رغبتی، کیومرث هاشمی و غفاری دعوت شد نظرات‌شان را در مورد اساسنامه به این کمیته بدهند. آنها هیچ جا نگفتند عضو این کمیته هستند اما نصیرزاده که نظرات خود را به این کمیته می‌داده مدعی است عضو کمیته اصلاح اساسنامه است. من هم چند بار با عزیز محمدی و تاج در مورد اساسنامه حرف زدم آیا باید بگویم که من هم عضو این کمیته هستم؟! اگر کسی قصد سوء استفاده از برخی عناوین را نداشته باشد آن را تکذیب می‌کند.

* ماده یازده اساسنامه و تعبیر متفاوت

نصیرزاده در آن مصاحبه به صراحت گفت که در ماده یازده اساسنامه فدراسیون فوتبال آمده است هر تغییری در اساسنامه فدراسیون فوتبال اگر مورد تایید فیفا نباشد معتبر نخواهد بود. (در این لحظه غیاثی ماده یازده اساسنامه فدراسیون را نشان می‌دهد.) این ماده یازده اساسنامه فدراسیون فوتبال است:

ماده 11- زبان‌های رسمی
زبان‌های رسمی فدراسیون فارسی و انگلیسی می‌باشد. کلیه مکاتبات و متون رسمی باید به این زبان‌ها نوشته شود. (در صورت بروز هرگونه تناقض بین ترجمه متون به زبان های مختلف، متون نوشته شده به زبان فارسی دارای اولویت‌ خواهد بود. زبان رسمی مجمع زبان فارسی خواهد بود.)

نه من حقوقدان هستم نه شما اما کجای این ماده حرفی که نصیرزاده زده است را تایید می‌کند؟ آیا شما از خواندن این ماده به این نتیجه می‌رسید که فیفا باید تغییرات اساسنامه را تایید کند؟ این مسایل به دلیل سطحی‌نگری نصیرزاده است. خوشبختانه تمامی تدوین‌کنندگان این کتاب(اساسنامه فدراسیون) زنده‌اند. کاش بندی هم به آن اضافه می کردند و می‌گفتند تا زمانی که این تدوین‌کنندگان زنده‌اند وظیفه تفسیر آن بر عهده تدوین‌کنندگان است مانند آنچه که در قانون داریم که وظیفه شورای نگهبان است که باید قانون را تفسیر کند.

* نصیرزاده گفت به حرف‌هایم گوش نداده‌اند

بازهم می‌گویم و تاکید می‌کنم که مثل نصیرزاده کم داریم که اینقدر علاقمند و پیگیر باشد. ایشان ابتدا می‌گفت من هم در اساسنامه فعلی نظر داده‌ام اما بعد که گفته شد این اساسنامه ایراد دارد گفت به حرف‌هایم گوش نکرده‌اند! حالا هم که می‌گوید عضو کمیته اصلاح اساسنامه است.

* معرفی داوران الیت اختیار قانونی ماست

نصیرزاده در برنامه ۹۰ گفت که من و دوستانم رفقای خود را به عنوان داور الیت معرفی کرده‌ام. متن آئین‌نامه کمیته داوران را به شما نشان می‌دهم. اول اینکه این آئین‌نامه با تلاش فراوان و زحمت حسین عسگری تدوین شد و دقیقا‌ مثل آئین‌نامه فیفا و سایر کمیته‌های داوران جهان است. یعنی یک کمیته داوری برای سیاست‌گذاری کلان داریم و یک دپارتمان داوری که مجری سیاست‌های کمیته است.

بر فرض که ما هیچ تست و آزمایشی از داوران نگرفته باشیم که اصلا اینگونه نیست اما در بند شش از ماده ۱۰ این آئین‌نامه داوران که به تصویب مجمع فدراسیون فوتبال هم رسیده، آمده دپارتمان داوران الیت را باید به کمیته داوران پیشنهاد بدهد. بنابراین این مسئله کاملا از اختیارات قانونی ما بوده که داوران الیت و ممتاز را معرفی کنیم بر فرض که هیچ ارزشیابی هم در مورد داوران انجام نداده باشیم.

* رفعتی آن شب ایران نبود

شاید در مورد ممبینی که نفر سوم داوری در فهرست داوران بین المللی باشد من اشتباه کرده باشم و در آن برنامه ۹۰ این مسئله را به اشتباه اعلام کرده باشم که ممبینی را نفر سوم قرار دادیم در حالی که او نفر سوم بوده اما نصیرزاده گفت که داود رفعتی این مسئله را همان شب بعد از اتمام برنامه تلفنی به من گوشزد کرده در حالی که آن شب رفعتی عربستان بود و اصلا ایران نبود.

* بهترین‌های داوری را به کمیته آورده‌ایم

نصیرزاده مدعی است که ما باند بازی کرده‌ایم و افرادی که رفقای خودمان است را به کمیته داوران فدراسیون فوتبال آورده‌ایم. من می‌خواهم به شما بگویم اگر افرادی را به کمیته داوران آورده‌ایم، بهترین‌ها را آورده‌ایم و افراد بد را نیاورده‌ایم. فریدون اصفهانیان آیا همان داوری نیست که سه دوره بهترین داور لیگ شد؟ آیا او اکنون عضو شورای شهر زنجان نیست؟ آیا او لیسانس ندارد و تحصیلکرده نیست؟ در مورد صفیری هم باید بگویم او مطلع‌ترین نفر از قوانین در داوری است و زبان انگلیسی را مثل فارسی صحبت می‌کند و در شاهین شهر اصفهان رئیس اداره دارایی است. یعنی یک وزنه کاملا سلامت است اما نصیرزاده می‌خواست در برنامه ۹۰ آنگونه القا کند که باندبازی کرده‌ایم.

* کلاس فوتورو پاداش خوش خدمتی نصیرزاده

نصیرزاده در دو کلاس فوتورو ۳ شرکت کرده بعد می‌گوید من استاد مدیریت فوتبال هستم. کلاس فوتورو ۳مثل کلاس درجه سه فوتبال است. ایشان البته پاداش خوش خدمتی خود را گرفت زیرا به دادکان در زمان علی آبادی بد و بیراه گفت و پاداش آن خدمتش را هم گرفت به کلاس فوتورو رفت.

* داوران کتابی حالا بی‌سواد شده‌اند؟

تا سال ۱۳۴۷ تمام داوران ما تجربی بودند و من افتخار می‌کنم با داورانی چون داود نصیری، دانایی‌فر، پورامید و... همکار بوده‌ام و در قضاوت، آنها را کمک کرده‌ام. آن زمان که ما قوانین داوری را از روی کتاب داوری می‌کردیم به ما می‌گفتند داوران کتابی! و حالا این داوران کتابی بی‌سواد خطاب می‌شوند.

* نصیرزاده بی‌مورد تعریف نمی‌کند

نصیرزاده در بخشی از مصاحبه با فارس هم گفته که از حق نگذریم که کار دپارتمان و کمیته داوری کنونی خوب و مطلوب است. اگر این حرف را برای تعارف نزده پس چرا اگر ما اشتباه کوچکی مرتکب می‌شویم و آن را بزرگنمایی می‌کند. شاید دوستان ما از ما تعریف کنند ولی نصیرزاده دوست ما نیست که بخواهد بی‌مورد از ما تعریف کند.

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
دوستان تراکتور سازی و ... توجه کنند که همه حتی منه استقلالی قبول دارم که اون صحنه اصلا پنالتی نبود و اشتباه داوری بود ... ولی پنالتی دوم درست بود ... اشتباهات داوری همیشه هست و همین هفته ی قبل برای استقلال یه پنالتی مسلم که تو 90 هم 100 درصد پنالتی اعلام شد رو برامون نگرفتن...حتی به ضرر و یا نفع شما هم تو بازی های قبل داور سوت زده ... ما خیلی امتیازات رو به خاطر همین ترکی از دست دادیم و استقلالی ها خاطره خوبی ازش ندارن .... دیگه این جور اشتباهات تو جام جهانیش هم اتفاق میفته وای به حال این داور های ما .... پس برد استقلال رو بی جهت به اشتباهات عمدی داوری ربط ندید ...یادتون باشون همون توپ به تیرکتون خورد .... نیمه ی دوم هم انصفا خوب بازی کردید ...امیدوارم هر دو تیم موفق باشند

با تشکر از شما

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

Captain Sparrow ممنون که تاپیکو بموقع اوردی بالا و نظرت هم در پست اول کاملا مورد تایید هست.

سایر دوستان هم لطفا بحث فنی داوری داشته باشند (هرچند بحثی باقی نمی مونه و اشتباه داور محرز بود)
لطفا از ابراز احساسات و احیانا کل کل که به این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنند.

ممنون

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
این الان جاش اینجاست دیگه؟

سيار: ترکي يک پنالتي تراکتورسازي را نديد

کارشناس داوري فوتبال گفت: محسن ترکي يک پنالتي تراکتورسازي را نديد و يک پنالتي بي‌مورد براي استقلال گرفت.

پرویز سیار در مورد نحوه قضاوت محسن ترکی در بازی استقلال و تراکتورسازی اظهار داشت: محسن ترکی یک داور بسیار شجاع و با شرافت و بی‌نهایت مورد اعتماد جامعه داوری است. او از جمله داوران تحصیلکرده است و تصمیماتی می‌گیرد که شاید از هر 10 داور ما یکی جرات داشته باشد آن تصمیم‌ها را بگیرد.

وی ادامه داد: ترکی در نیمه اول برای استقلال پنالتی گرفت که به هیچ عنوان پنالتی نبود. توپ به دست حاج صفی نخورد. من این صحنه را 10 بار دیدم اما بر فرض هم اگر نظر ترکی درست باشد و توپ به دست بازیکن تراکتور خورده باشد، این صحنه پنالتی نبوده زیرا حاج صفی در حال سقوط و افتادن بود و دستش را برای حفظ تعادل خود باز کرده بود نه برای مهار توپ با دست. ترکی در این صحنه مرتکب اشتباه شد.

این کارشناس داوری در مورد نیمه دوم گفت: به عقیده بازیکن استقلال روی مهاجم تراکتورسازی مرتکب خطا شد و این صحنه یک پنالتی صد در صد بود که باز هم ترکی این پنالتی تراکتورسازی را ندید. ترکی داور بسیار خوبی است اما گاهی اشتباهاتش بسیار بزرگتر از داوران معمولی ما است.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
امروز یه لحظه بازی سپاهان- فجر رو دیدم ، فغانی دوباره با یه بازیکن دعواش شده بود .
به امید ابراهیمی از سپاهان کارت داد بجا اینکه بازیکن شاکی باشه فغانی شاکی بود میخواست کارت دومم بده .

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: وضعیت داوری در فوتبال ایران به گونه‌ای شده که دیگر نمی‌توان بسادگی از کنار اشتباهات گذشت، چراکه با ادامه این روند حتی سرنوشت قهرمان لیگ هم عوض می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، اینکه داوران ایرانی مدت‌هاست جایگاه خود را در آسیا از دست داده‌اند و جایگاهی در قاره کهن ندارند در کنار داوری‌های ضعیفی که در رقابت‌های لیگ برتر می‌بینیم، می‌تواند گواه بر این امر باشد که داوری ایران در سراشیبی سقوط قرار گرفته است.

واژه "اشتباه" در صورتی کاربرد دارد که اتفاق در نهاد آن باشد حال آنکه در هفته‌های اخیر، این اتفاقات به امری عادی بدل شده و دردآورتر اینکه حسین عسکری، رئیس کمیته داوران، همواره از نحوه قضاوت داورانی که بارها و بارها نتیجه بازی را عوض کرده‌اند، دفاع کرده است.

در یکی، دو هفته گذشته، داوران با قضاوت‌های ناجور خود جایگاه تیم‌های برنده و بازنده را عوض کرده‌اند و انگار این موضوع در فوتبال ما به اپیدمی تبدیل شده است.

تا پیش از این مواردی از اشتباهات داوری بوده که داد و فریاد مربیان را درآورده از جمله دیدار تیم‌های استقلال و شاهین بوشهر در ورزشگاه آزادی که سه اشتباه مسلم داوری در پی داشت. شاهین بوشهر در دیدار با پرسپولیس هم از داوری ضربه خورد. دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و پرسپولیس هم سرشار از اشتباهاتی بود که می‌توانست جای تیم‌های برنده و بازنده را عوض کند.

روز گذشته دوباره این اتفاقات - که البته بهتر است از این پس آنها را اتفاق قلمداد نکنیم - در دیدار تیم‌های تراکتورسازی و استقلال روی داد. داور این دیدار می‌بایست با حساسیت‌های بیشتری انتخاب می‌شد، چراکه این دیدار به دلیل جایگاه دو تیم در جدول رده‌بندی رقابت‌های لیگ برتر، در حکم دیدار فینال تلقی می‌شد.

749678_orig.jpg

محسن ترکی روز گذشته با اشتباهاتی که مرتکب شد می‌تواند در پایان رقابت‌های لیگ، سرنوشت تیم قهرمان را عوض کند. از آن سو محسن قهرمانی هم در آستانه دربی، تیم پرسپولیس را از یک پیروزی روحیه بخش بازداشت. اما اینکه رئیس کمیته داوران در بسیاری از موارد از عملکرد داوران دفاع می‌کند، جای تعمق دارد.

علی دایی در نشست خبری دیدار تیم‌های شهرداری تبریز - راه آهن گفت که در دقایق پایانی دیدار رفت خطایی روی بازیکن تیم او که در موقعیت صد در صد گلزنی قرار داشت، صورت گرفت که داور سوت زد اما به اعتقاد این مربی می بایست رای به ادامه بازی داده می شد. دایی گفت: آقای عسکری اعلام کرد که داور هر وقت بخواهد می‌تواند آوانتاژ داده یا خطا بگیرد اما داور آن دیدار، سه هفته محروم شد و فیلم آن صحنه در کلاس‌های آمورش داوری نشان داده می‌شود که در این صحنه داوران آوانتاژ ندهند.

به هر تقدیر وضعیت داوری اینچنینی، کار را به جایی رسانده که کمیته داوران باید در عملکرد خود تجدید نظر کند. شاید مانند تیم‌ها که برای تقویت خود بازیکن خارجی به خدمت می‌گیرند، بهتر باشد که کمیته داوران هم داور خارجی به خدمت بگیرد.

MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines

نصيرزاده: تركي حداقل 4هفته نبايد قضاوت كند/ اگر 5داور در زمين بود اين پنالتي گرفته نمي‌شد/ بريتانيا معتقد است كه فوتبال با اشتباهات داوري زيبا مي‌شود

http://www.goal.com/iran/news/1825/...حداقل-4هفته-نبايد-قضاوت-كند-اگر-5داور-در-زمين

کمیته‌ای برای بررسی داوری تشکیل دادم
تاج: از داوری ترکی در بازی تراکتورسازی و استقلال گلایه دارم

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901110000289

جعفری: از ترکی به AFC شکایت می‌کنم/صدرنشینی تراکتورسازی برای برخی‌ تلخ بود

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901110000197

عسگری: قهرمانی پنالتی واضح پرسپولیس را اعلام نکرد/ چنین قضاوت بدی را از ترکی ندیده بودم

http://perspolisnews.com/index.php?...-ترکی-ندیده-بودم&catid=53:interview&Itemid=61

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
دوستانی که می گن پنالتی دوم درست بود
اگه احسان اخراج نمی شد
پنالتی تراکتور دقیقه 60 گرفته می شد
آیا باز هم برنده بودید
اگه یک هیچ تراکتور جلو بود و 9 نفره نبود 11 نفره بود مطمئن باشید تحت فشار اون پنالتی رو بدست نمیاوردید
پس اشتباهات داوری رو از اول ابزی ببینید نه از آخر که بگید پنالتی دوم درست بود
همه ی داوران می گند دو تا اشتباه بوده
حتی خود عسگری صبح گفته اخراج اشتباه و یه پنالتی برای تراکتور نگرفته

خدا وکیلی کلاه تون رو قاضی کنید ببینید وقتی تراکتور اون پنالتی رو میزد و پنالتی اول شما هم که غلط بود گرفته نمی شد تیم هم 11 نفره بود بازم می تونستید ببرید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
دوست عزیز بنده هم مثل سایر دوستان قبول دارم که دیروز استقلال از داوری نفع برده. شکی نیست. تو تک تک پست های تاپیک استقلال میشه اینو از نظر همه دید. ولی
ولی اینکه قرار باشه اتفاقات گذشته رو نادیده بگیریم و همه بازیهای گذشته رو زیر سوال ببریم و بگیم فلان تیم با داوری میبره و ... اصلا درست نیست.

جوی که تو فوتبال ماست خیلی روشنه و فقط باید دون تعصب و احساس نگاه کرد تا تمام حقایق روشن بشه.

ما اینجا یه عده طرفدار فوتبالیم . نه بیشتر که از نظرم خودم این مهمترین رکن فوتباله. حالا چه ما بخواهیم بگیم بوده یا نبوده فرقی تو اصلش نکرده و فقط این حقیقت بینی میمونه که میتونه فوتبال و بهتر کنه.
نظر من اینه که ما دیروز از داوری بهره بردیم قبول. ولی اینطوری هم نیست که بگیم عمدی بوده . میگم جو فوتبال اونقدر خرابه که شایدم هم بوده. قبلا تو تاپیک نود گفتم من خودم اونقدر رو این قضیه حساسم که حتی رو کارت دادن ها و کوچترین افساید ها و ... هزار تا فکر میاد تو سرم!

اما این روند تیمهاست که مهمه. مگه تا الان به غیر از یه بازی با شاهین بوشهر کدوم بازی رو استقلال به زور داوری برده. من از استقلال حرف میزنم چون نمیخوام تیمهای دیگه رو مورد صحبتم قرار بدم ولی انصافا همین تراکتور و یا سایرین چند تا پنالتی داشتند تو همین هفته های اخیر که درست نبوده. در حالی که تو 5 هفته اخیر ما سه تا پنالتی مسلم رو که تو همه کارشناسی ها بهش صحه گذاشتند رو از دست دادیم. بازیهایی که توش تیم باخت هم اورد و تو بحران هم رفت .
منطقی برخورد نمیشه متاسفانه. همین مطلب مهر فقط به داوری هایی اشاره کرده که استقلال نفع برده و حریفش ضرر ولی نگفته که چه بازیهایی رو ضرر کرده و حریفش تفع برده.

حرف آخرم اینو اضافه کنم: اگر داوری ما خوب بود داور داشتیم تو فیفا! نه اینکه وقتی ایکس بشه داور ایگرگ صداش دربیاد که این طرفداره رقیب ماست یا این کلا خود رایه و ..
موفق باشید

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
درود
دوست عزیز بنده هم مثل سایر دوستان قبول دارم که دیروز استقلال از داوری نفع برده. شکی نیست. تو تک تک پست های تاپیک استقلال میشه اینو از نظر همه دید. ولی
ولی اینکه قرار باشه اتفاقات گذشته رو نادیده بگیریم و همه بازیهای گذشته رو زیر سوال ببریم و بگیم فلان تیم با داوری میبره و ... اصلا درست نیست.

درسته نباید اتفاقات گذشته رو فراموش کرد.فصل پیش همین بازی همین داور یادتون هست؟بعد دربی بود که یه گل سالم و یه تک به تک سالم آفساید اعلام شد.کلی هم جنجال به راه انداخت.
من که نمیتونم باور کنم همه ی اینا اتفاقی باشه!

بالا