• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مرتضی جان
تمام حرفاتو قبول دارم
اما مشکل من با این قضیه اینه که از همین بازی که در موردش حرف می زنیم من بوی مظلومیت در این داور رو حس نکردم!(با تمام حس قوی که دارم)
یه جور ادای مظلوم نمایی رو می بینم
و از شانس خوب یا بد این اقا تماشگران به بدترین شکل ممکن شروع به اهانت کردن و برگ برنده رو شد!
من می دونم شما چی میگی
نگاه من از سمت دیگه س
شما چند قدم اون ور ترو می بینی که بنده هم نگاهی دارم به اون سمت اما نمی تونم امروز رو به راحتی بفروشم!
و خوب می دونم برای اینکه چند قدم اینده و فرداها خوب باشه باید مقداری از امروزم خرج کنم!
اما تاریخ به من ضربه می زنه
همون جوری که یه روزی در دربی داوری میاد به تیم ما ضربه می زنه و تماشگران میریزن تو زمین و 3-0 بازنده میشیم تا به امروز هیچی عوض نشده!
جز اینکه ما در تاریخ باختیم
داوری درست نشد
و اون داور به هدف خودش رسید!

بنده هم دوست دارم این فحش برداشته بشه
باور کن خیلی بیشتر از تک تک اقایون
چون به شدت دلم می خواد حق رفتن به ورزشگاه رو داشته باشم!

اما دلم می خواد اگر رنسانسی قراره اتفاق بیافته حقِ بر حق کسی پایمال نشه!
که فعلا حق ما پایمال شده!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
مرتضی جان
تمام حرفاتو قبول دارم
اما مشکل من با این قضیه اینه که از همین بازی که در موردش حرف می زنیم من بوی مظلومیت در این داور رو حس نکردم!(با تمام حس قوی که دارم)
یه جور ادای مظلوم نمایی رو می بینم
و از شانس خوب یا بد این اقا تماشگران به بدترین شکل ممکن شروع به اهانت کردن و برگ برنده رو شد!
من می دونم شما چی میگی
نگاه من از سمت دیگه س
شما چند قدم اون ور ترو می بینی که بنده هم نگاهی دارم به اون سمت اما نمی تونم امروز رو به راحتی بفروشم!
و خوب می دونم برای اینکه چند قدم اینده و فرداها خوب باشه باید مقداری از امروزم خرج کنم!
اما تاریخ به من ضربه می زنه
همون جوری که یه روزی در دربی داوری میاد به تیم ما ضربه می زنه و تماشگران میریزن تو زمین و 3-0 بازنده میشیم تا به امروز هیچی عوض نشده!
جز اینکه ما در تاریخ باختیم
داوری درست نشد
و اون داور به هدف خودش رسید!

بنده هم دوست دارم این فحش برداشته بشه
باور کن خیلی بیشتر از تک تک اقایون
چون به شدت دلم می خواد حق رفتن به ورزشگاه رو داشته باشم!

اما دلم می خواد اگر رنسانسی قراره اتفاق بیافته حقِ بر حق کسی پایمال نشه!
که فعلا حق ما پایمال شده!

قبول دارم...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

مخلص آقا مرتضی و علی آقا

@مرجان /
احساساتی نشو بانو :دی
یه مقداری منطقی و بدور از رنگها باش لطفا مرجان/ البته ما ها که تصمیم گیرنده نیستیم ولی من فکر میکنم از همین الان که بگم مثلا ده سال پیش شروع شده تا ده پونزده سال اینده ما درسته که اهداف زودگذر رو هم مد نظر داریم ولی باید به درست کردن فوتبال در طی مثلا 20-30 یال فکر کنیم.
دقت داشته باش که این دو امتیاز که هیچ بیشتر و کمتر میگذره. قهرمانی سال 90 میگذره خمونطوری که قبلی هاش گذشت و هیچی بدست نیاوردیم.
یه کار مثبت بشه ده سال دیگه کسی کاری نداره اون فصل چی شد و چی نشد ولی اثر خوبش برای فوتبالمون یه میراث میشه که همیشه داشته باشیم

ما (منظورم جامعه فوتبال ایران هست کلا) اگر بخواهیم تو فوتبال درست بریم جلو باید جلو این چیزها گرفته بشه. ما نباید تو این سالها به این چیزها فکر کنیم. ما هفتاد سال از فوتبال روز دنیا عقبیم. چرا که دیرتر شروع کردیم. این فاصله باید با چی پر بشه؟ اگر ما بخواهیم درگیر این بمونیم که امسال کی اول شد و کی چندم شد دقیقا این فاصله حفظ میشه و ما همون راهی رو که کشورهای بزرگ رفتند برای پیشرفت باید طی کنیم! در حالی که ما داریم ثمره آزمون و خطاهای اونها رو میبینیم پس لازم نیست همه تجربیات تلخ و شیرین اونها رو با هم لمس کنیم و بریم جلو / میتونیم تو این چیزها الگو برداری کنیم و براحتی خودمون رو تو نتایج دلچسب اونها شریک کنیم. به همین راحتی.

مثلا الان ما کیروش رو برای چی میاریم؟ چون که اون داره از فوتبال 2012 میاد ولی ما تو فوتبال 1970 میلادی هستیم نهایتش! واقعا نه بیشتر.
خب باید تو این چیزها گذر کرد و به جلو نگاه کرد.
باید اون چیزهایی رو که لازمه بدست بیاریم و بقیه رو از امروزی ها بگیریم نه اینکه بریم دنبال تولید تجربه!
باید نگاه کرد که سال 1400 هجری دیگه تو استادیوم های ما بدترین لفظ همون لعنتی و امثالش که الان تو کشورهای بروز استفاده میشه باشه نه فحش هایی که اگه یکی از اعضای خانوده پرسید مگه چی میگفتن بگی هیچی فحش بالای 25 سال میدادن! و بعد اون هم از سوال خودش پشیمون بشه!
درسته هیاهو هست / کی برد کی باخت/ تیم ما فلانه / اون یکی بگه تیم ما سروره / این حرفها هست. همیشه هست . نگاه کن به فوتبال انگلیس ! اف ای کاپ چند سالشه؟ تو همه این صد و پنجاه شصت سال این حرفها بوده ولی نباید درگیرش شد. باید به جلو نگاه کرد.
دقیقا علت این که تفکر ما به سوی بلند مدت نیست هم از نظر خودم رسانه های ما هستند چون فقط به جنجال سازی در حال فکر میکنند. مثلا همین روزها بجای اینکه به جامعه آرامش بدهند که بابا به هر قیمتی باید جلوی این مشکل رو گرفت و اینم جزئی ار حرفه ای بودن و ما باید ساخته بشیم و ... دقیقا دست میگذارند روی نقطه احساسات مردم و همه رو عصبی میکنند. نتیجه اش چی میشه؟ میشه همون آش سابق با همون کاسه قبلی.
من یوونتوسی ام درست. اما شما ببین از تیم اول ایتالیا دو تا جام گرفتن / حالا بحق و ناحق بحث جداست و طولانی. از کجا به این سطح ظرفیت رسیدند؟ باید برای بهتر شدن یه جاهایی گوش یکی از بچه بزرگها رو بکشی تا بقیه حساب کار بیاد دستشون / دقیقا جریانی بود که تو ایتالیا رقم خورد.
تمام مشکل ما نه فقط در ورزش بلکه در همه امورد اینه که قانون اجرا نمیشه. میگیم مملکت قانون نداره ! ولی داره در کمال تعجب برگرفته از قوانین روز اروپا و امریکا (که مثلا دشمن ماست ) هم تهیه شده. اما مشکل ما اینه که اجراش نمیکنیم. مجلس ما کارش شبانه روز تولید بند و تبصره هست برای راحت کردن قانون!
خب حالا از پرسپولیس شروع شده / عیب نداره / یا جمع میشه بساطش و درست میشه استادیوم ها یا اینکه یقه بقیه رو میگیره. فرقی نداره. استقلال باشه تراکتور سپاهان انزلی اهواز و ... این لفظ ها همه جا شنیده میشه.
یک بار دو بار هر تیم جریمه بشه بعد تازه میرسه به اونجا که تماشاچی دیگه حاصل تلاش خودش و تیمش رو به باد نمیده.

نظر خودم اینه که اینبار این قضیه تو استیناف برمیگرده. از همون حرفهای حسن زاده تو نود هم مشخص هست. ولی باید از یه جایی شروع کرد. به والله من راضیم همین الان که استقلال تو کورسه این داستان براش پیش می اومد و جریمه میشد. عیب نداره/ درسته مثلا از قهرمانی دور میشد و نمیشد و ... / ولی شما تصور کن این جریان ادامه پیدا میکرد. دو بار دیگه جریمه های سنگین تر میبریدن این داستانها جمع میشد.
فوتبال برای لذت بردنه/ برای افزایش دوستی. سازمان ملل داره ازش برای صلح ملتها استفاده میکنه و به فیفا پول میده که تو با فوتبال همه رو دوست هم کن. ولی ما اینجا از فوتبال حرص میخوریم و دشمنی و کینه انداختیم بین شهرها و قوم ها. اون میگه تو ترکی این میگه من فارسم اون یکی میره برید کنار ما لریم! دقیقا نژاد پرستیه. شهر به شهر هم که دعوا. تو شعارها هم اومده. 4 سال دیگه بازی استقلال و پساهان باشه تو اصفهان تهران رو فحش ناموس میدند بعد بازی بعدی اون یکی ها جبران میکنند. اگر به اینجا نرسیدیم! انزلی با تبریز لج شده/ اصفهان با تهران/ و خدا رو شکر که مثلا میری کرمانشاه یا مثلا سمنان از دست طرف شکار نیستن که این مال فلان شهره پس یا طرفداره زرده یا بنفش!

آخه معنی نداره خواهر و مادر و زن و بچه داور و مربی و بازیکن و اینها فحش بخورن! اونم از کی ؟ از یه عده که نود و نه درصدشون جوانهایی هستند که تو یه آن عصبی میشند و احساسی. شاید تو همون اوج عصبانیت یه لحظه تمرکز بکنه بیخیال فحش دادن هم میشه / ولی این چیزا فایده اش چیه؟
یه عمر یه بازیکن رو بالا میارند / یه مربی رو یا یه داور رو / بخاطر اشتباه حقشه که خانواده اش رو بکشند وسط؟ چند ادم حسابی فوتبالی بزرگ اسم ببرم که تو استادیوم به خانوده اش فحش دادند؟ داور که سر جای خود.

مثلا الان یکی از این تیمهای تو کورس جریمه بشن بخدا هیچی نمیشه بشرطی پشتش رو بگیرن و قضیه رو ول نکنند. بجاش اگرچه اون تیم تو سال 91 قهرمان نشده ولی تو سال 1400 من و شما با خانواده یه عصر جمعه بجای اینکه بریم پارک از یه ماه قبلش برنامه ریزی میکنیم که بریم فلان بازی استادیوم و یه روز خوب اونجا داشته باشیم. اینه که نگاه میکنیم میبینم منچستری ها تو تائتر رویاها چطوری خانوادگی نشستن و دارن از فوتبال کنار هم لذت میبرند.
نه استرس برد دارند و نه باخت. نه مربی رو بسازیم نه بازیکن و خراب کنیم و ...

پ.ن: همون قضیه سیبیل پادشاهه هست و اوضاع مملکت!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
جواد جان میام می خونم و بعد اگر جوابی بود جواب میدم

فقط یکی چیزی همون اول نوشته ت مثل تیری بود وسط قلبم!
اینکه من یک زنم و احساسم می چربه به منطقم(البته بستگی داره موضوع چی باشه) دلیل نمیشه که مدام حرف احساسی بزنم
من خودمو خیلی خوب می شناسم و از اینکه متهم به احساسی بودن بشم خیلی وقتها بدم میاد!
چون همیشه به ما زن ها نگاهی شده با رزومه ی تاریخی که شاید من دوسش ندارم!

من عاشق تیمم هستم و فوتبال رو خیلی زیاد دوست دارم اونقدر دوست دارم که از بچگی مسخره شدن برای دنبال کردن فوتبال رو تا الان تحمل کردم و می کنم!
و این سالهای آخر یاد هم گرفتم منطق رو خوب پیدا کنم
و نسبت به بعضی ماجراها حافظه م رو تکونی بدم و کنار هم بچینم و در موردش حرف بزنم!
پس خواهش می کنم
نه به من
نه به هیچ زنی که قدری روش شناخت داری موقع حرفی که میزنه و تو فکر می کنی حرف خودت ممکنه درست تر باشه نگو"احساسی نشو" چون به برداشت من این بدترین توهین در حین صحبت کردن با یک زن هستش!
چون اعتماد به نفسش تخریب میشه

ببخشید زیاد شد
هیچ ناراحتی هم وجود نداره فقط خواستم بگم بعضی کلمات شاید معنی خاصی نداشته باشن اما تداعی حس های خوشایندی نیستن

:)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اون احساسی رو بخاطر بانو بودن شما نگفتم/ تو ادامه اش مشخص میشد :دی
ولی احساسی شدن هم مخصوص خانم ها نیست. کلا جامعه ما بسیار احساسی هست
حالا احساسی شدن هم بجاش و به موقع خیلی خوبه. حتی توی فوتبال گاهی احساسی شدن خیلی لذت بخش هم میشه.
شخصا دوست دارم درباره فوتبال حداقل احساسی نشم ولی باز گاهی میشم/ همیشه بعد بازیها یه چند دقیقه ای با خودم تنها فکر میکنم به همه چیز اون بازی چه برده باشیم چه باخته باشیم/ چه ایرانی چه خارجی و ملی و ... حتی اگر تیم مورد علاقه من نباشه اون بازی/ تو بین اگه احساسی شده باشم به خودم تذکر هم میدم :دی

حالا بحث به بیراهه نره :دی/ اگه از این حرف من برداشتی داشتی که ناراحتت کرده منظور نظر من نبوده و همین الان اون تیر لعنتی رو از قلبت کشیدم بیرون. مخلص جری با تعصب/ اون اسمایلیه رو یادته که الان دم دست نبود ولی همون.

حرفهای بالام هم مستقیم با شما نیست / راستش بهونه کردم به هوای مرجان این حرفها رو بزنم / کلیه و نظرات شخصیم هست.

مخلصات ارادت!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... ما درسته که اهداف زودگذر رو هم مد نظر داریم ولی باید به درست کردن فوتبال در طی مثلا 20-30 یال فکر کنیم.

دقت داشته باش که این دو امتیاز که هیچ بیشتر و کمتر میگذره. قهرمانی سال 90 میگذره خمونطوری که قبلی هاش گذشت و هیچی بدست نیاوردیم.

یه کار مثبت بشه ده سال دیگه کسی کاری نداره اون فصل چی شد و چی نشد ولی اثر خوبش برای فوتبالمون یه میراث میشه که همیشه داشته باشیم

ما (منظورم جامعه فوتبال ایران هست کلا) اگر بخواهیم تو فوتبال درست بریم جلو باید جلو این چیزها گرفته بشه.

ما نباید تو این سالها به این چیزها فکر کنیم. ما هفتاد سال از فوتبال روز دنیا عقبیم. چرا که دیرتر شروع کردیم.

این فاصله باید با چی پر بشه؟ اگر ما بخواهیم درگیر این بمونیم که امسال کی اول شد و کی چندم شد دقیقا این فاصله حفظ میشه و ما همون راهی رو که کشورهای بزرگ رفتند برای پیشرفت باید طی کنیم!

در حالی که ما داریم ثمره آزمون و خطاهای اونها رو میبینیم پس لازم نیست همه تجربیات تلخ و شیرین اونها رو با هم لمس کنیم و بریم جلو / میتونیم تو این چیزها الگو برداری کنیم

دقیقا علت این که تفکر ما به سوی بلند مدت نیست هم از نظر خودم رسانه های ما هستند چون فقط به جنجال سازی در حال فکر میکنند. مثلا همین روزها بجای اینکه به جامعه آرامش بدهند که بابا به هر قیمتی باید جلوی این مشکل رو گرفت و اینم جزئی ار حرفه ای بودن و ما باید ساخته بشیم و ... دقیقا دست میگذارند روی نقطه احساسات مردم و همه رو عصبی میکنند. نتیجه اش چی میشه؟ میشه همون آش سابق با همون کاسه قبلی.

تمام مشکل ما نه فقط در ورزش بلکه در همه امورد اینه که قانون اجرا نمیشه. میگیم مملکت قانون نداره ! ولی داره در کمال تعجب برگرفته از قوانین روز اروپا و امریکا (که مثلا دشمن ماست ) هم تهیه شده. اما مشکل ما اینه که اجراش نمیکنیم. مجلس ما کارش شبانه روز تولید بند و تبصره هست برای راحت کردن قانون!

خب حالا از پرسپولیس شروع شده / عیب نداره / یا جمع میشه بساطش و درست میشه استادیوم ها یا اینکه یقه بقیه رو میگیره. فرقی نداره. استقلال باشه تراکتور سپاهان انزلی اهواز و ... این لفظ ها همه جا شنیده میشه.
یک بار دو بار هر تیم جریمه بشه بعد تازه میرسه به اونجا که تماشاچی دیگه حاصل تلاش خودش و تیمش رو به باد نمیده.

نظر خودم اینه که اینبار این قضیه تو استیناف برمیگرده. از همون حرفهای حسن زاده تو نود هم مشخص هست. ولی باید از یه جایی شروع کرد.

فوتبال برای لذت بردنه/ برای افزایش دوستی.

سازمان ملل داره ازش برای صلح ملتها استفاده میکنه و به فیفا پول میده که تو با فوتبال همه رو دوست هم کن. ولی ما اینجا از فوتبال حرص میخوریم و دشمنی و کینه انداختیم بین شهرها و قوم ها. اون میگه تو ترکی این میگه من فارسم اون یکی میره برید کنار ما لریم! دقیقا نژاد پرستیه...

جواد جان انقدر خوب مي نويسي كه آدم نمي تونه راحت بگذره و رد بشه و چيزي نگه، دست مريزاد!

جان كلام رو در بيشتر صحبتت گفتي و براي من فقط تاييد كردنش باقي مي مونه.

فقط يك نكته كوچولو رو اضافه كنم: اونجايي كه گفتي در فوتبال 70 سال از دنيا عقبيم كاملا درسته ولي قسمت دومش كه گفتي "گر ما بخواهیم درگیر این بمونیم که امسال کی اول شد و کی چندم شد دقیقا این فاصله حفظ میشه" ممكنه همين فاصله هم حفظ نشه و ماپس رفت بيشتري داشته باشيم.

در واقع زماني مي تونيم بگيم كه هفتاد سال طول مي كشه كه به اونها برسيم كه مطابق همون برنامه ها جلو برويم، ولي چيزي كه تا كنون ما ديده ايم در اغلب سال هاي اخير فقدان برنامه ريزي مدون درسطح كلان فوتبال كشور و از اون بدتر هفتصد بار از يك سوراخ گزيده مي شويم!!! اينطوري شكاف و فاصله ما با فوتبال روز دنيا از اين هم بيشتر و بدتر خواهد شد.

اما شاه بيت پست بسيار خوبت همون جمله بزرگ شده با رنگ قرمز هست كه قانون در كشور ما اجرا نمي شود.

هميشه مي گويند قانون بد، بهتر از بي قانوني است. اگر قانون درست و اصولي نباشه ولي براي همه به طور يكسان اجرا بشه اوضاع مملكت خيلي بهتر هست تا اينكه قانون جنگل (= حق با كسي است كه روز بيشتري داره!!) حكمفرما باشه.

همين قانون نيم بند خودمون - حتي با همين تبصره هايي كه دمار از روزگار قانون در آورده اند!- اگر ضمانت اجرايي داشته باشه و ريش سفيدي و پارتي بازي و من بميرم و تو بميري و ... توش نباشه مي شه باهاش اوضاع رو سر و سامان داد.

در نهايت:

بايد كاري كنيم، از مرتبه حرف بايد گذشت، چون: "به عمل كار برآيد، به سخنداني نيست!"

اميدواريم كه ذهنيت مديران ارشد فوتبال كشور هم همين باشد كه بخواهند كمر همت ببندند به حل مشكل داوري و بعد از برنامه ريزي اقدامات عملي بكنند و آن وقت حتما مردم هم همكاري خواهند كرد.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
فقط یکی چیزی همون اول نوشته ت مثل تیری بود وسط قلبم!
اینکه من یک زنم و احساسم می چربه به منطقم(البته بستگی داره موضوع چی باشه) دلیل نمیشه که مدام حرف احساسی بزنم

وسط كلام تون شكر،

اگر اجازه بديد يك كمي در مورد اين قضيه احساس با هم حرف بزنيم بد نيست.

به نظر من اتفاقا احساس چيز خيلي خوبي هست و بايد هم داشته باشيم، حالا اگر احساس نداشته باشيم، مثل اين مي مونه كه يك گل خيلي زيبا و معطر رو بياورند پيش شما و شما مثل مجسمه فقط تماشا بكني و هيچ گونه عكس العمل خاصي نشان ندهي! تو اين حال دقيقا همون مجسمه بي روح خواهي بود نه بيشتر!!

همه ما احساس داريم و نمي شود كه احساس نداشته باشيم. فوتبال هم كه مملو از هيجانات و شور و اشتياق و صحنه هاي جالب و دراماتيك است، طبيعتا احساسات آدم را بر مي انگيزد.

اما حرف در اينه كه توانايي كنترل به موقع احساس مان را هم داشته باشيم. مثلا اگر در اثر احساسي شدن كله خودمان را بكوبيم به ديوار كه دچار ضربه مغزي بشويم!! اين ديگر عين حماقت خواهد بود نه عشق به فوتبال!!!
خيلي ها هستند كه متاسفانه در اثر هيجانات بيش از حد در فوتبال جان خود را از دست داده اند و بعد از باخت يا حتي برد در شرايط خاص تيم مورد علاقه خود سكته كرده اند. قطعا در اون لحظات فرد در اوج هيجانات عصبي و روحي است و فشار خون طبيعي ندارد.

براي اين كه به كسي برنخورد جمع مي بندم:

ما ايراني ها ذاتا حساس و پر هيجان هستيم و خيلي زود اين هيجانات را بروز مي دهيم. يكي از نشانه هاي احساسي يودنمان همين نتايجي است كه قالب مثالي آن هواي بهاري است، يعني غير قابل پيش بيني، گاهي در اوج و خوب و گاهي هم نه در حضيض و نشيب. در حالي كه نبايد اينطور باشد.

ما اينطوري پيشرفت نمي كنيم. بايد قبول كنيم كه براي پيشرفت بايد منطق حاكم باشه در تمام برنامه ريزي هاي مان، حالا اگر اين وسط با ورزش پر تحرك فوتبال توانستيم موجي از احساسات مثبت را در جوانان مان ايجاد بكينم كه ديگر به مرادمان رسيده ايم.

مرجان خانم عزيز، شما اتفاقا جزء فوتبالي ها مطلع و خوب فورم هستيد و مطمئنم كه ضمن دوست داشتن تيم هاي مورد علاقه همين نگاه و هيجانات مثبت و كنترل شده را داريد و خواهيد داشت.

ارادت

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود...

من یه تعریض داشته باشم به فرمایشات دقیق جواد گل...

جواد جان، نیتت خوبه. ذاتت درسته، اما تو هم لابلای همه حرفهای درستی که زدی، یک اشتباه بزرگ رو تکرار کردی :

نظر خودم اینه که اینبار این قضیه تو استیناف برمیگرده. از همون حرفهای حسن زاده تو نود هم مشخص هست. ولی باید از یه جایی شروع کرد. به والله من راضیم همین الان که استقلال تو کورسه این داستان براش پیش می اومد و جریمه میشد. عیب نداره/ درسته مثلا از قهرمانی دور میشد و نمیشد و ... / ولی شما تصور کن این جریان ادامه پیدا میکرد. دو بار دیگه جریمه های سنگین تر میبریدن این داستانها جمع میشد.

اول اینکه ، یا کار کمیته انظباطی در این مورد یا موارد مشابه، درسته یا غلط... اگر غلطه که هیچ، اما اگر درسته، چرا باید تو استیناف برگرده؟ این پرسش میتونه دوتا پاسخ داشته باشه : یا اینکه زور مدیریت پرسپولیس و نفوذ کلامش و بعضی رودربایستی ها باعث میشه که چشمشون رو بر اجرای یک حکم درست ببندن. یا اینکه این حکم درست، اونقدر سست، بر مینای شتاب و بی منطقی صادر شده که صادر کننده حکم هم در مقام دفاع از حکم خودش به تته پته میفته. وقتی شما نمیتونی مستدل، برمبنای نص صریح قانون (نه تفسیرهای شخصی) و با تکیه بر احکام محکم قبلیت، حکم بدی و قاطعانه از اون حکم دفاع کنی، همون بهتر که یا حکم نکنی یا بری کنار تا یکی دیگه به جات حاکم بشه.
بحث اشخاص رو نمیکنم، اما لازمه اینجا یه مصداق بیارم، همه ما کم و بیش باور داریم که دهه گذشته دهه نفوذ و احاطه اصفهانیها بر فوتبال ایران بود (چه فنی و چه مدیریتی)، شاید طی سالهایی که گذشت، هیچ مدیری به صراحت و نفوذ کلام ساکت نداشتیم. خب به بازی پرسپولیس - سپاهان بریم و داستان دردناک سرباز احمدی و حکم "شاه حسینی" رییس وقت کمیته انظباطی. اون حکم اونقدر محکم بود (هرچند ناکافی) که صادر کننده اش محکم وایستاد و دربرابر هیچ اعمال نفوذی کم نیاورد.
فارغ از اینکه این داستان احکام انظباطی چه در مورد جو ورزشگاه ها و چه در سایر موارد، از چه تیمی شروع میشه، قطعا و قطعا باید مستدل، قابل دفاع، خدشه ناپذیر و محکم باشه. اونقدر که نه وکلایی مثل براتی و نه تماشاگر عادی مثل من، پی به نقاط ضعف و نقاط سست کننده اش نبریم. کمیته استیناف تا زمانی که نقش محلل رو در روابط بین باشگاه و احکام انضباطی بازی میکنه، نه تنها با جانمایه فکر تو در تضاد آشکاره بلکه مثل سوراخ ته استخر، فقط باعث هدر رفتن موقعیتها برای رسیدن به یک قدم جلوتر میشه.
اونچه در ماجرای اخیر بازی پرسپولیس-داماش نگران کننده است، فقط فحاشی 20000 نفر تماشاگر نیست. نگران کننده تر از اون عملکرد سردستی، خودخواهانه و از روی ناآگاهی فدراسیون نشین هاست که غیر مستقیم به تماشاگر ناسازگار علامت میده که "هرچه میخواهد دل تنگت بگو..." من حکمی میدم که در نهایت قابل شکستنه. هم من ادعا میکنم که به وظیفه ام عمل کردم، هم تو کارت رو انجام دادی. جابجایی هم صفر خواهد شد. اما صورت مساله همچنان پابرجاست...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بحث اشخاص رو نمیکنم، اما لازمه اینجا یه مصداق بیارم، همه ما کم و بیش باور داریم که دهه گذشته دهه نفوذ و احاطه اصفهانیها بر فوتبال ایران بود (چه فنی و چه مدیریتی)، شاید طی سالهایی که گذشت، هیچ مدیری به صراحت و نفوذ کلام ساکت نداشتیم. خب به بازی پرسپولیس - سپاهان بریم و داستان دردناک سرباز احمدی و حکم "شاه حسینی" رییس وقت کمیته انظباطی. اون حکم اونقدر محکم بود (هرچند ناکافی) که صادر کننده اش محکم وایستاد و دربرابر هیچ اعمال نفوذی کم نیاورد.
فارغ از اینکه این داستان احکام انظباطی چه در مورد جو ورزشگاه ها و چه در سایر موارد، از چه تیمی شروع میشه، قطعا و قطعا باید مستدل، قابل دفاع، خدشه ناپذیر و محکم باشه. اونقدر که نه وکلایی مثل براتی و نه تماشاگر عادی مثل من، پی به نقاط ضعف و نقاط سست کننده اش نبریم. کمیته استیناف تا زمانی که نقش محلل رو در روابط بین باشگاه و احکام انضباطی بازی میکنه، نه تنها با جانمایه فکر تو در تضاد آشکاره بلکه مثل سوراخ ته استخر، فقط باعث هدر رفتن موقعیتها برای رسیدن به یک قدم جلوتر میشه.

اونچه در ماجرای اخیر بازی پرسپولیس-داماش نگران کننده است، فقط فحاشی 20000 نفر تماشاگر نیست. نگران کننده تر از اون عملکرد سردستی، خودخواهانه و از روی ناآگاهی فدراسیون نشین هاست که غیر مستقیم به تماشاگر ناسازگار علامت میده که "هرچه میخواهد دل تنگت بگو..." من حکمی میدم که در نهایت قابل شکستنه. هم من ادعا میکنم که به وظیفه ام عمل کردم، هم تو کارت رو انجام دادی. جابجایی هم صفر خواهد شد. اما صورت مساله همچنان پابرجاست...

درود بر شما.

دقیقا همینطوره. شما خاطرتون هست که شاه حسینی چقدر محکم و قوی روی آرایی که می داد ایستادگی می کرد و واقعا نمونه یک کمیته انضباطی درست بود که اگر نگوییم صد در صد ولی تا حد زیادی در رای هایی که صادر می کرد موفق بود. اما متاسفانه همین کمیته استیناف به قول فرمایش متین شما نقش محلل رو داره بازی می کنه و این همون چیزی بود که جواد هم قبلا اشاره کرده بود, یعنی نبود ضمانت اجرایی برای قانون و افزودن تبصره هایی که دمار از روزگار قانون در می آورد و دیگر سنگ روی سنگ بند نمی شود.

ما فقط می توانیم امیدوار باشیم که تصمیمی قاطع برای حل مشکلات اساسی مانند بدا خلاقی های موجود در داوری و همچنین سامان دادن به اوضاع سکوها در ورزشگاه ها بگیرند و از ریش سفیدی و مصلحت اندیشی پرهیز کنند. در غیر این صورت و صحت فرضیه شما در آخرین جمله ای که پست کردید، متاسفانه وضعیت بهتر که نه بسیار بدتر از قبل هم خواهد شد...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب بریم ببینمی داش جواد چی گفته:دی

ما (منظورم جامعه فوتبال ایران هست کلا) اگر بخواهیم تو فوتبال درست بریم جلو باید جلو این چیزها گرفته بشه. ما نباید تو این سالها به این چیزها فکر کنیم. ما هفتاد سال از فوتبال روز دنیا عقبیم. چرا که دیرتر شروع کردیم. این فاصله باید با چی پر بشه؟ اگر ما بخواهیم درگیر این بمونیم که امسال کی اول شد و کی چندم شد دقیقا این فاصله حفظ میشه و ما همون راهی رو که کشورهای بزرگ رفتند برای پیشرفت باید طی کنیم! در حالی که ما داریم ثمره آزمون و خطاهای اونها رو میبینیم پس لازم نیست همه تجربیات تلخ و شیرین اونها رو با هم لمس کنیم و بریم جلو / میتونیم تو این چیزها الگو برداری کنیم و براحتی خودمون رو تو نتایج دلچسب اونها شریک کنیم. به همین راحتی.

دو حالت بیشتر نداره
یا من خیلی بدبینم
یا تو خیلی خوشبینی!
راه؟الگو برداری؟
شوخی نکن با من جواد من قلبم ضعیفه!
یعنی من خیلی باید احمق باشم(ببخشیدا)که فکر کنم و قبول کنم که این مثلا جریمه و حرکت دد منشانه داور مسابقه برای شروع یک رنسانس با فکر بوده و الان جامعه فوتبال در سال 91 تصمیم گرفتن که شروع کنن برای اصلاح ورزشگاه ها!
نه جواد
خوب یاد گرفتم تو این مملکت چیزی برای اصلاح،قدرتها پشتش نمی ایستن بلکه برای لحظه و بوق و کرنا کردنه!

مثلا الان ما کیروش رو برای چی میاریم؟ چون که اون داره از فوتبال 2012 میاد ولی ما تو فوتبال 1970 میلادی هستیم نهایتش! واقعا نه بیشتر.
خب باید تو این چیزها گذر کرد و به جلو نگاه کرد.
باید اون چیزهایی رو که لازمه بدست بیاریم و بقیه رو از امروزی ها بگیریم نه اینکه بریم دنبال تولید تجربه!
باید نگاه کرد که سال 1400 هجری دیگه تو استادیوم های ما بدترین لفظ همون لعنتی و امثالش که الان تو کشورهای بروز استفاده میشه باشه نه فحش هایی که اگه یکی از اعضای خانوده پرسید مگه چی میگفتن بگی هیچی فحش بالای 25 سال میدادن! و بعد اون هم از سوال خودش پشیمون بشه!
درسته هیاهو هست / کی برد کی باخت/ تیم ما فلانه / اون یکی بگه تیم ما سروره / این حرفها هست. همیشه هست . نگاه کن به فوتبال انگلیس ! اف ای کاپ چند سالشه؟ تو همه این صد و پنجاه شصت سال این حرفها بوده ولی نباید درگیرش شد. باید به جلو نگاه کرد.
من یوونتوسی ام درست. اما شما ببین از تیم اول ایتالیا دو تا جام گرفتن / حالا بحق و ناحق بحث جداست و طولانی. از کجا به این سطح ظرفیت رسیدند؟ باید برای بهتر شدن یه جاهایی گوش یکی از بچه بزرگها رو بکشی تا بقیه حساب کار بیاد دستشون / دقیقا جریانی بود که تو ایتالیا رقم خورد.

اها
یعنی خودت یه مثال زدی کار منو راحت کردی
مثالی جواب دادی که تو چند سال!حتی به 10 سال هم نکشید اما جواب داد!
تاثیر داشت!
اما من در صحبت با مرتضی مثالی زدم که 100% خوندی
در دربی که خودت می دونی برای ما قرمز و آبی هر چقدر هم بشینیم بابتش شعار بدیم واقعا حساس تر از اون روز و اون بازی وجود نداره!روزی که فشار خون و نبضمون عادی نیست
تو همیچن بازی،داور سوت هایی می زنه که تماشاگر اونو مقصر می دونه(درست یا غلط)میریزه تو زمین و 3-0 تیم محبوبش تو یه بازی معمولی با در و تخته بنگلداش بازنده نمیشه بلکه تو دربی بازنده میشه!!پس چه درسی بالاتر از این !
اما ایا ریختن تماشاگر تو ایران بعد از اون همه سال تموم شده؟خودت خوب می دونی الان تو هر بازی پر جمعیت و حساسی امکانش هست و می بینیم هر سال در ایران ریختن تماشاگر به زمین رو داریم و فحش و ناموس و اینا که بماند!
پس اگر درس بود؟عبرت بود؟ رو به جلو بود؟آروم شدن بود؟
واقعا باید اون جرقه ای می زد
که نزد
نزد نزد نزد
من نمی تونم قانع بشم که اون حرکت شروع کودتای 28 مرداد 42 بود و تا انقلاب بشه ما باید 15 سال صبر کنیم(تازه باید ببینی 15 سال فوتبالی چقدر زمان می بره)

یه سوال جواد!
تو بازی استقلال و ذوب اهن،همین امسال و در تعطیلات مگر تماشاگرای استقلال فحش ندادن؟فحش معروف به داورو ندادن؟چرا این که شروع سال بود نشد شروع رنسانس؟؟؟
اگر بنا به درست شدن بود و برنامه ریزی برادر من یهو وسط یه بازی نمی اومدن زمینو خالی کنن و بعد بیان مصاحبه کنن بگن ما از امسال تصمیم گرفتیم شروع کنیم این کارو!مگر اینکه تعطیلات نوروز جز امسال حساب نشه!
الان میگی من دارم با تعصب نسبت به خود خود تیمم حرف می زنم
اره دارم با عشق و تعصبی که بهش دارم حرف می زنم
چون دارم گذشته رو می بینم!حال رو می بینم و می تونم راحت بفهمم که این راه فرهنگسازی نیست!و اینا نمی خوان فرهنگ سازی کنن چون نمی خوان روزی ورزشگاه ها بدون فحش بشه تا زن ها ادعا کنن پس حالا بزارید ما بیایم!

آخه معنی نداره خواهر و مادر و زن و بچه داور و مربی و بازیکن و اینها فحش بخورن! اونم از کی ؟ از یه عده که نود و نه درصدشون جوانهایی هستند که تو یه آن عصبی میشند و احساسی. شاید تو همون اوج عصبانیت یه لحظه تمرکز بکنه بیخیال فحش دادن هم میشه / ولی این چیزا فایده اش چیه؟
یه عمر یه بازیکن رو بالا میارند / یه مربی رو یا یه داور رو / بخاطر اشتباه حقشه که خانواده اش رو بکشند وسط؟ چند ادم حسابی فوتبالی بزرگ اسم ببرم که تو استادیوم به خانوده اش فحش دادند؟ داور که سر جای خود.

مثلا الان یکی از این تیمهای تو کورس جریمه بشن بخدا هیچی نمیشه بشرطی پشتش رو بگیرن و قضیه رو ول نکنند. بجاش اگرچه اون تیم تو سال 91 قهرمان نشده ولی تو سال 1400 من و شما با خانواده یه عصر جمعه بجای اینکه بریم پارک از یه ماه قبلش برنامه ریزی میکنیم که بریم فلان بازی استادیوم و یه روز خوب اونجا داشته باشیم. اینه که نگاه میکنیم میبینم منچستری ها تو تائتر رویاها چطوری خانوادگی نشستن و دارن از فوتبال کنار هم لذت میبرند.
نه استرس برد دارند و نه باخت. نه مربی رو بسازیم نه بازیکن و خراب کنیم و ...

پ.ن: همون قضیه سیبیل پادشاهه هست و اوضاع مملکت
و در آخر
رفیق عزیزم
شک نکن
شک نکن
هیشکی بیشتر از تک تک شما پسرهای اینجا،مثل من دوست نداره محیط ورزشگاه ها سالم بشه!چون بنده به معنای واقعی کلمه؛حسرت رفتن به ورزشگاه رو دارم!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
و اما مرتضی عزیز
آخ،از احساس،کلا پایه حرف در مورد قلب هستم:blush:

به نظر من اتفاقا احساس چيز خيلي خوبي هست و بايد هم داشته باشيم، حالا اگر احساس نداشته باشيم، مثل اين مي مونه كه يك گل خيلي زيبا و معطر رو بياورند پيش شما و شما مثل مجسمه فقط تماشا بكني و هيچ گونه عكس العمل خاصي نشان ندهي! تو اين حال دقيقا همون مجسمه بي روح خواهي بود نه بيشتر!!
4yajuyo.gif

همه ما احساس داريم و نمي شود كه احساس نداشته باشيم. فوتبال هم كه مملو از هيجانات و شور و اشتياق و صحنه هاي جالب و دراماتيك است، طبيعتا احساسات آدم را بر مي انگيزد.
و مطمئن باش اگر نسبت به فوتبال عشق و احساس نداشتیم ادامه دار دنبالش نمی کردیم و بعد یه مدت می گفتیم مگر علافیم که نگاه 22 نفر که دنبال یک توپ می دون باشیم!

اما حرف در اينه كه توانايي كنترل به موقع احساس مان را هم داشته باشيم. مثلا اگر در اثر احساسي شدن كله خودمان را بكوبيم به ديوار كه دچار ضربه مغزي بشويم!! اين ديگر عين حماقت خواهد بود نه عشق به فوتبال!!!
خيلي ها هستند كه متاسفانه در اثر هيجانات بيش از حد در فوتبال جان خود را از دست داده اند و بعد از باخت يا حتي برد در شرايط خاص تيم مورد علاقه خود سكته كرده اند. قطعا در اون لحظات فرد در اوج هيجانات عصبي و روحي است و فشار خون طبيعي ندارد.

متاسفانه
در موارد زیادی،نه فقط فوتبال در همه چیز
انگار می خوایم با عصبانیت عشقمون رو نشون بدیم!
حالا یا بلد نیستیم یا خیلی افراطی هستیم!
مثل کسانی که مثلا به همسرشون خیلی عشق دارن و از شدت عشق بهش شک دارن و بعدش هم وامصیبتا!
این افراط در عشق هست که قدرت عمل از خودت و عشق را بگیری
و بی اختیار بعد از یه از خونه بیرون رفتن تو(تو نوعی هست سو برداشت نشه) عصبانیت عشقت رو میاد و واویلا می کنی
و در فوتبالش تو بعد از باخت و برد و گل از شدت عشق عصبی وارت بلا سر خودت و اطرافیانت میاری!
که در هر بُعدش فاجعه س:|

براي اين كه به كسي برنخورد جمع مي بندم:

ما ايراني ها ذاتا حساس و پر هيجان هستيم و خيلي زود اين هيجانات را بروز مي دهيم. يكي از نشانه هاي احساسي يودنمان همين نتايجي است كه قالب مثالي آن هواي بهاري است، يعني غير قابل پيش بيني، گاهي در اوج و خوب و گاهي هم نه در حضيض و نشيب. در حالي كه نبايد اينطور باشد.

ما اينطوري پيشرفت نمي كنيم. بايد قبول كنيم كه براي پيشرفت بايد منطق حاكم باشه در تمام برنامه ريزي هاي مان، حالا اگر اين وسط با ورزش پر تحرك فوتبال توانستيم موجي از احساسات مثبت را در جوانان مان ايجاد بكينم كه ديگر به مرادمان رسيده ايم.
4yajuyo.gif

مرجان خانم عزيز، شما اتفاقا جزء فوتبالي ها مطلع و خوب فورم هستيد و مطمئنم كه ضمن دوست داشتن تيم هاي مورد علاقه همين نگاه و هيجانات مثبت و كنترل شده را داريد و خواهيد داشت.

ارادت
قربون شما،من خودم فکر می کنم هر چی سنم میره بالاتر پختگی دوست داشتنم چه فوتبالی چه به آدم های اطرافم درست تر و با نگاه باز تر میشه
و این خوبه که آدم بتونه احساس و دوست داشتن رو تو زندگیش همیشه تقویت کنه اما به خودش و دیگران آسیبی نرسونه!

ارادات بنده رو هم پذیرا باشید
4yajuyo.gif

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
ظاهرا داور بازی امروز پرسپولیس ایرماتوف هست . شدیدا به این داور و هوش بالاش تو تشخیص صحنه ها اعتقاد دارم .
بسیار بسیار داور سطح بالایی هست ، شاهد اینکه تو جام جهانی چند تا قضاوت مهم بهش دادن .

خواستم بگم روی داوری امروز فوکوس کنید ببینید چطور یه داور خوب از بقیه متمایزه . (حالا نکنه امروز خرابکاری کنه :D)

ایرماتوف برای داوری آسیا یه نعمت بزرگه .

.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام خدمت رفقا

مسابقات یورو 2012 شروع شده و به نظرم بد نیست که عملکرد وضعیت داوری رو در این مسابقات زیر ذره بین بگذاریم تا قسمت هاییش که به درد فوتبال مملکت خودمون می خوره رو جمع بندی بکنیم.

به تظرم از سه منظر می شه مبحث داوری رو در این مسابقات مورد بررسی و دقت قرار داد:

1- کیفیت فنی داوری ها و دقتی که مجموعه تیم های داوری در حین مسابقات دارند.

2- واکنش مربیان و فوتبالیست ها نسبت به تصمیمات داور در زمان هایی که به ضررشون بوده.

3- واکنش تماشاچیان نسبت به تصمیمات داوران

خوبه که با ذکر لینک اخبار به شواهد موجود در این تورنمنت اشاره کنیم.

فعلا چیزی که من در این دو سه مسابقه اخیر دیدم و جالب بود اضافه کردن یک داور به عنوان داور لب خط برای کنترل عبور توپ یا عدم عبور اون از خط دروازه بود که یک خرده عجیب بود، چون در دقایق طولانی بازی تقریبا بیکاره ای بیش نیست این داور!! به هر حال دارند سعی می کنند که اتفاقاتی نظیر بازی ایران و ازبکستان و آلمان و اروگوئه در جام جهانی (اگر اشتباه نکرده باشم) پیش نیاد و حق به حق دار برسه و از این منظر تصمیم درستی بوده.

ولی فکر می کنم در مسابقات نهایی جام جهانی و یا همین یورو بهتر هست که از تکنولوژی روز جهت صحت ثبت گل ها استفاده بکنند تا واقعا حقی از هیچ تیمی تضییع نشود.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بازی امروز پرسپولیس و گهر زاگرس چند اشتباه داشت:

- توپی که در محوطه جریمه گهر به دست مدافع خورد هند پنالتی بود چون مسیر توپ کاملا عوض شد و در واقع دست به توپ خورد نه توپ به دست! به این ترتیب یک پنالتی به نفع پرسپولیس گرفته نشد.

- اخراج مهرداد پولادی از پرسپولیس تا حد زیادی مشکوک بود چون اول توپ رو زد و سرنگون شدن حریف یک مقدار بزرگنمایی داشت.

- شلیک سنگین محمد پروین (بازیکن گهر) بدون هر گونه تردیدی وارد دروازه و گل شد، ولی داور این صحنه رو گل ندید!

داور این مسابقه - که قبلا او را ندیده بودم - به نظر کم تجربه می رسید و برای چنین میادینی با حضور تماشاچیان پر تعداد داور با تجربه تری لازم هست.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
داوری تو ایران داره کم کم معنی مدیر فنی رو پیدا میکنه به قول بعضی ها یعنی کشک

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
بازی امروز پرسپولیس و گهر زاگرس چند اشتباه داشت:

- توپی که در محوطه جریمه گهر به دست مدافع خورد هند پنالتی بود چون مسیر توپ کاملا عوض شد و در واقع دست به توپ خورد نه توپ به دست! به این ترتیب یک پنالتی به نفع پرسپولیس گرفته نشد.

- اخراج مهرداد پولادی از پرسپولیس تا حد زیادی مشکوک بود چون اول توپ رو زد و سرنگون شدن حریف یک مقدار بزرگنمایی داشت.

- شلیک سنگین محمد پروین (بازیکن گهر) بدون هر گونه تردیدی وارد دروازه و گل شد، ولی داور این صحنه رو گل ندید!

داور این مسابقه - که قبلا او را ندیده بودم - به نظر کم تجربه می رسید و برای چنین میادینی با حضور تماشاچیان پر تعداد داور با تجربه تری لازم هست.

یه هند هم تو محوطه پرسپولیس شد

بالا