• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
منتظر کسر امتیاز به دلیل فحاشی تماشاگران نیز هستیم.
امیدواریم عدالت رعایت بشه و علاوه بر محرومیت سنگین قلعه نویی به دلیل شعارهای تماشاگران امتیاز هم از تیم خاطی کسر بشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امیدواریم عدالت رعایت بشه و علاوه بر محرومیت سنگین قلعه نویی به دلیل شعارهای تماشاگران امتیاز هم از تیم خاطی کسر بشه.

شما لازم نکرده جو بدی....چیه فکر کردی خاله بازیه هر بازی امتیاز کسر بشه؟؟؟

محرومیت سنگین :lol:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دادا شما هم جو میدی ها!

کجا 6 امتیاز کم شد در آخر؟؟؟؟

یادت نیست که نصف امتیاز ها رو بخشیدن؟؟ یه سرچ بزن! دو یا 3 امتیازش رو برگردوندن! کاملا یادمه!

تازه از سپاهان هم امتیاز کم شد
اشتباه می کنید
هیچ تخفیفی داده نشد:
این خبر کسر 6 امتیاز:
جهان نيوز - محکومیت پرسپولیس به كسر 6 امتياز

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
البته این شش امتیاز رو فیفا کم کرد
همون سال هم رقیب جدیه شما سپاهان بود که سه ماه از میزبانی محروم شد

چه فرقی میکنه داداش ... کم شد دیگه ...
اتفاقا تو ایران و این لیگ بخاطر فحاشی فقط باید کسر امتیاز کرد ! کاری به استقلال ندارم کلی دارم میگم ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
شما لازم نکرده جو بدی....چیه فکر کردی خاله بازیه هر بازی امتیاز کسر بشه؟؟؟

محرومیت سنگین :lol:
خدا وکیلی شما به عنوان هوادار استقلال خجالت نکشی به خاطر رفتار قلعه نویی؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اصلا هم اشتباه نمیکنم....

قشنگ خاطرم هست...5 امتیاز از سپاهان کم شده بود که 2 یا سه امتیازش رو بخشیدن...و سه امتیاز هم از پرسپولیس بخشیدن...
من زیباتر یادمه که پرسپولیس حدود 4 امتیاز جلو بود !
6 امتیاز کم شد ، 2 تا عقب افتاد که بازی آخر اگر یادتون باشه فقط برد میخواست با مساوی سپاهان قهرمان میشد که سپهر عزیز کارو تموم کرد !
به کل مهم نیست و گذشت و پرسپولیس با کسر امتیاز هم قهرمان شد ....

الان بحث این تاپیک داوری هست که امروز تیم داوری بسیار ضعیف کار کرد و علی رغم برد ذوب آهن به نظرم باید شکایت کنند تا این داور محروم بشه

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
فصل قبل یحیی گل محمدی به کمک داور گفت اشتباه پرچم زدی یه همچین چیزی با همون لحن همیشگی خودش ! براحتی اخراج شد !

ولی امشب کنار زمین داشتن تکنو میزدن اصلا و ابدا ! کی جرات داره اخراج کنه بابا !

گاد فازر 4 :lol:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

نه! خیلی هم کار خوبی کرد...

مسخره بازیه برای اینکه...

شما به من بگو کجای دنیا بازیکن اخلاق انتخاب میکنن بعد از بازی؟؟؟ این مسخره بازیا کجای فوتبال دنیاس؟؟

لیگ جزیره؟؟

یا لیگ افغانستان؟ یا کالچو؟؟

باید زد زیر کاسه و کوزه هر بدعتی که وارد این فوتبال کردن....

یکیش اون علیپور آخوند با اون کمیته اخلاق مزخرفش!!!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

فحاشی تماشاگران ؟ شما اونجا بودی شنیدی ؟

اون کسی که باید محروم بشه داور هست که متاسفانه مورد حمایت شادابیان و دار و دسته هست

کلا تو این چند هفته ابتدایی لیگ حداقل 6 امتیاز به خاطر اشتباه های عمدی داوران از دست دادیم

4 متر تو محوطه بود چشای کورش ندیده اونوقت گذاشتنش داور

اونم از اون بچه سال سینا عشوری که به بازیکن ما میگه تو $% خوردی و میزنتش اونوقت انگار نه انگار

خدا رو شکر تو آسیا این داورای در حد جلبک نیستن وگرنه تا الان حذف بودیم

البته داور هم تقصیر نداره بلاخره وقتی به بازیکن ماشین میلیاردی میدن و به خاطر ماشین آرم باشگاه رو میبوسه مطمئن باش داور هم دو هزار بذارن کف دستش

ته استوک بازیکنا رو میبوسه مگه چقد درآمد دارن ؟

داورای الان نسبت به 5 سال پیش خیلی ضعیف ترن خیلی ...

این نیز بگذرد ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
الان بحث این تاپیک داوری هست که امروز تیم داوری بسیار ضعیف کار کرد و علی رغم برد ذوب آهن به نظرم باید شکایت کنند تا این داور محروم بشه

داور محروم بشه؟

باید کلا داوری در فوتبال اریان تعطیل بشه..

شما که 90 نگاه میکنی به من بگو/

هر هفته!

هر هفته داوری روی چند تا بازی تاثیر مستقیم داره؟

داوری ایران افتضاح شده...

فقط هم بلدن بیان بگن داور امکان نداره از روی عمد قضاوت کنه!

چرا؟؟

مگه داور پیغمبر خداست؟

چرا نباید فکر کنیم که داور هم ممکنه پول بگیره یا در پشت پرده این فوتبال کثیف واقعا جامعه داوری پاکه؟

من باور نمیکنم

صحبت های هادی مهدوی کیا توی گوشمه که میگفت توی اون مهمونی کمک داوری بود که پذیرایی میکرد!!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دادا شما هم جو میدی ها!

کجا 6 امتیاز کم شد در آخر؟؟؟؟

یادت نیست که نصف امتیاز ها رو بخشیدن؟؟ یه سرچ بزن! دو یا 3 امتیازش رو برگردوندن! کاملا یادمه!

تازه از سپاهان هم امتیاز کم شد
فکر کنم شما منظورت داستان نابینا شدن اون سرباز باشه
این 6 امتیاز رو فیفا بدلیل بدهی از پرسپولیس کم کرد
سر اون داستانم فکر کنم پرسپولیس بخشیده شد سپاهانم مطمئنم 3 ماه خارج از خانه بازی کرد

چه فرقی میکنه داداش ... کم شد دیگه ...
اتفاقا تو ایران و این لیگ بخاطر فحاشی فقط باید کسر امتیاز کرد ! کاری به استقلال ندارم کلی دارم میگم ...

فرقش اینجاست که فکر نکنم فدراسیون ایران اینقدر جرات داشته باشه از استقلال و پرسپولیس که سهله از هیچ تیمی یه جا 6 امتیاز کم کنه
با کسر امتیاز هم مخالفم هم موافق اما اگه قرار باشه کم بشه باید واسه همه باشه سر همین فحاشی یه داور خداحافظی کرد که هیچ اتفاقی هم نیوفتاد

Registered User
لایک‌ها
4,964

یعنی شما داری هر هفته خجالت میکشی ؟

خدا رو شکر علی دایی چک برگشتیاش رو تقصیر داور ننداخته! دقیقا آخر هر بازی از شورت بازیکن حریف گرفته تا مدل موی توپ جمع کن رو تقصیر داور میندازه میگه باعث باخت ما شد

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
فیفا 6 امتیاز کم نکرد...از این 6 امتیاز نصفش مربوط به همون بازی سپاهان بود که بخشیده شد.چون این 2 اتفاق دقیقا در یک فصل بود

پرسپولیس با 3 امتیاز کسر شده قهرمان شد

من دقیق یادمه...3 امتیاز هم از سپاهان بخشیده شد.

حالا اگه اینجوری بوده بدتر!!!
پ.ن :در مورد قلعه نویی هم بگم چنین اعتراضاتی انصافا در اروپا محرومیت داره اما اگه قرار باشه سر این چنین موردی قلعه نویی 3 هفته محروم بشه برای علی دایی هم حداقلش همینه

Registered User
لایک‌ها
4,964
حالا اگه اینجوری بوده بدتر!!!
پ.ن :در مورد قلعه نویی هم بگم چنین اعتراضاتی انصافا در اروپا محرومیت داره اما اگه قرار باشه سر این چنین موردی قلعه نویی 3 هفته محروم بشه برای علی دایی هم حداقلش همینه

تایید میشه

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
دوستان اینجا شده تاپیک کل کل لطفا کمی مراعات کنید
باید بیشتر اینجا به مسائل داوری - اشکالات و نکات مثبت داوری اشاره بشه تا ببینیم که در اینده سطح داوری ها بالاتر رفته این گونه بحث های حاشیه ای فایده ای نداره و جز اتلاف وقت و ایجاد کدورت بین کاربران نتیجه دیگری نداره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من یکی از اون پنالتی هایی که امیر قلعه نویی در موردشون صحبت کرد درست بود. اون صحنه خطا روی نظری توی محوطه بود و مدافع ذوب بی احتیاطی و خامی کرد و پنالتی داد که داور نگرفت.

اما یکی 2 تا صحنه دیگه به نظر شبیه سازی بود.

اون صحنه درگیری نظری و مدافع ذوب هم فکر میکنم بخاطر توپی بود که نظری میگفت گل شده در حالیکه تصاویر نشون میددا که مدافع ذوب 1 متر جلوتر از خط دروازه توپ رو زده و سر همین مساله درگیری پیش اومد.

در کل استقلال روز خوبی نداشت . خط دفاعش تقریبا اتوبان بود. اگه مهاجمای ذوب خود خواه نبودند براحتی میتونستن 2 3 گل دیگه هم بزنن.

نبود خسرو حیدی واقعا تاثیر داشت. نبود جباری در مرکز زمین و افت ارش برهانی هم واقعا موثر هست . به نظر من استقلال زیادی متکی به بازیکن های خاصش هست.

امیدوارم تو بازی با بوریرام استقلال متفاوتی رو ببینیم چون با این بازی امروز واقعا روز پر استرسی جلو بوریرام رو برای هوادارن این تیم و همه ایرانیهای مشتاق صعود انتظار میره.

Registered User
لایک‌ها
4,964
به نظر من یکی از اون پنالتی هایی که امیر قلعه نویی در موردشون صحبت کرد درست بود. اون صحنه خطا روی نظری توی محوطه بود و مدافع ذوب بی احتیاطی و خامی کرد و پنالتی داد که داور نگرفت.

اما یکی 2 تا صحنه دیگه به نظر شبیه سازی بود.

اون صحنه درگیری نظری و مدافع ذوب هم فکر میکنم بخاطر توپی بود که نظری میگفت گل شده در حالیکه تصاویر نشون میددا که مدافع ذوب 1 متر جلوتر از خط دروازه توپ رو زده و سر همین مساله درگیری پیش اومد.

در کل استقلال روز خوبی نداشت . خط دفاعش تقریبا اتوبان بود. اگه مهاجمای ذوب خود خواه نبودند براحتی میتونستن 2 3 گل دیگه هم بزنن.

نبود خسرو حیدی واقعا تاثیر داشت. نبود جباری در مرکز زمین و افت ارش برهانی هم واقعا موثر هست . به نظر من استقلال زیادی متکی به بازیکن های خاصش هست.

امیدوارم تو بازی با بوریرام استقلال متفاوتی رو ببینیم چون با این بازی امروز واقعا روز پر استرسی جلو بوریرام رو برای هوادارن این تیم و همه ایرانیهای مشتاق صعود انتظار میره.

مهرداد جان اعتراض نظری و دیگر بازیکنان روی گل شدن یا نششدن توپ نبود

بازیکن ذوب آهن پاس داد و دروازبان تو محوطه با دست گرفت

کارشناسای داوری هم گفتن پنالتی بوده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
داوری فوتبال ایران اینقدر افتضاح شده که کارشناسی فوتبال برنامه 90 که قبلا صحنه های اوت شدن و کرنر شدن و اینجور صحنه ها رو بررسی میکرد الآن فقط داره صحنه ی های پرشمار تاثیر گذار روی بازی رو بررسی میکنه! متاسفانه توی هر بازی هم حداقل یکی دو تا از این جور صحنه ها اتفاق میفته ...

بالا