Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
خسته نباشید میگیم به اقای قهرمانی. به امید سوت زدن این داور در فینال جام جهانی برزیل.
عزیز شما که میگفتی دیگه لیگ ایران رو دنبال نمیکنی خیلی وقته :دی
خسته نباشید میگیم به اقای قهرمانی. به امید سوت زدن این داور در فینال جام جهانی برزیل.
عزیز شما که میگفتی دیگه لیگ ایران رو دنبال نمیکنی خیلی وقته :دی
حقیقتش دنبال نمیکنم. امروز مهمون داشتیم. مهمونمون گفت امروز بازی پرسپولیس سپاهانه. بیرون هم بودیم. گازشو گرفتیم که برسیم به بازی.
خلاصه من نشستم پای تی وی تا دیدم قهرمانی داوره بی خیال شدم. فامیلمون نشست به دیدن بازی که همون دقیقه 3 دیدم فحشش بلند شد. رفتم دیدم بله اقا محسن سوت زده در حد لالیگا
کاش اگر قرار بر این کار بود دقیقه 50-60 نه دقیقه 90 میشد ، مثل اینکه قهرمانی دیگه از همون دقیقه اول کارشو راحت کرد ، گفت یه کاری کنم که به قول اون گزارشگر..... فلج کنم که دیگه بقیه بازی مشکلی نباشه !جالب اینجاست که برد سپاهان در مقابل پرسپولیس و استقلال فقط و فقط به خاطر اشتباهات محرز و کاملا تاثیر گذار توی بازی بوده ... عجیب نیست ؟
اون گل دوم هم صرفا و صرفا یک بازی 100 درصد ریسک بود که خب ریسک و کرد و گل خورد والا اگر مثل 2 دقیقه قبلش بازی میکرد گل نمیخوردالبته نمیخوام بگم سپاهانه تیم شایسته ای نیست.
اما وقتی یه داور به این شکل دقیقه 3 میاد یه تیم رو داغون میکنه و تیم مجبوره 87 دقیقه 10 نفره بازی کنه. و تیم حریف که داعیه قهرمانی هم داره در زدن گل به تیم 10 نفره ای که داره انتحاری بازی میکنه و دفاعش به شدت اسیب پذیر هست دچار ضعف هست و تو دقیقه 3 یا 4 وقت تلف شده به گل دومش میرسه ..........
باید کیفیت این لیگ (نه فقط سپاهان. بلکه همه تیمها) رو برد زیر یه علامت سوال گنده.
تازه در مورد کیفیت داوریش چیزی نگیم بهتره. تقریبا همه کارشناسا متفق القول اعتقاد داشتند که پنالتی درست نبوده.
میگم امکان داره بخاطر اشتباه واضح داوری در یک بازی بازی رو مجددا تکرار کنن ؟؟؟
منظورم شاهکار اقای قهرمانی هستش...
قوانین چی میگن ؟؟
فکر نکنم تکرار داشته باشه ولی درمواردی فکر کنم با اعتراف صریح داور و نظر کارشناسان مورد وثوق کمیته داوران بشه کارایی کرد.
همین قهرمانی تو بازی تراکتور یه پنالتی مفت برا اونا گرفت یه پنالتی هم برا تراکتور نگرفت ! حالا مربیشون بحث تبانی و شماره حساب اورده وسط ...
دایی همچین بد هم نمیگه....
سپاهان کلا در خرید کردن و شاپینگ تبحر خاصی داره...
هنوز یادم نمیره چگونه مدافع ملوان رو که بازیکن سابقشون بود رو خریدند و بازی ملوان رو بردند و 3 امتیاز همون بازی باعث قهرمانشون شد...همون بازیکن رو اینقدر تابلو بود احمد زاده وسط نیمه اول کشید بیرون...ملوان 2 تا زد! ولی دیگه دیر شده بود!
یا نباید این مسائل مطرح بشه یا باید اسم داور رو بگن!
اینجوری باشه باید به بازی هایی که در اون تیم های مدعی ضربه خوردن از داوری... از داوری نفع بردن هم شک کرد...
یا نباید این مسائل مطرح بشه یا باید اسم داور رو بگن!
اینجوری باشه باید به بازی هایی که در اون تیم های مدعی ضربه خوردن از داوری... از داوری نفع بردن هم شک کرد...