• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هموار ترين راه براي يادگيري PHP

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
سلام خدمت دوستان گرامي
مدتي هست كه علاقه مند شدم به زبان php ولي راه و روش درست شروع براي يادگيري رو نمي دونم ! انگليسيم خيلي خوب نيست ؛ html هم 40 درصد بلدم (در حد تگ هاي اوليه !)
از كجا شروع كنم بهتره ؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
کتاب پی اچ پی در 24 ساعت مجتمع فنی تهران شدیدا توصیه میشه. اصول اولیه رو با خوندن چند فصل اول یاد بگیر. بعد هر جا گیر کردی یا به تابع خاصی نیاز داشتی به این کتاب میتونی به عنوان مرجع هم رجوع کنی.

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
يه كتابي همينجا معرفي شده بود كه از ديويد اسكال ترجمه شده بود ؛ اون چطوره ؛ خوبه ؟
ترجمه آقاي ولي نژاد و خانم پناهي ؟

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
کتاب پی اچ پی در 24 ساعت مجتمع فنی تهران شدیدا توصیه میشه. اصول اولیه رو با خوندن چند فصل اول یاد بگیر. بعد هر جا گیر کردی یا به تابع خاصی نیاز داشتی به این کتاب میتونی به عنوان مرجع هم رجوع کنی.

ببخشيد ؛ اين كتاب ترجمه هست يا تاليف ؟
اصولا راه ديگه اي جز كتاب به نظرتون جواب نمي ده ؟
كلاس ؛ اينترنت و... ؟

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین ، راه بهتر اینه که باهاش سروکله بزنی ؛ تو ایترنت دنبالش بگردی اینجوری همه چی تو یادت میمونه .....

من هم همین جوری یاد گرفتم . واقعا می گم . با هر چی سروکله بزنی راحت تر و سریع تر یادش میگیری ...

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
يه كتابي همينجا معرفي شده بود كه از ديويد اسكال ترجمه شده بود ؛ اون چطوره ؛ خوبه ؟
ترجمه آقاي ولي نژاد و خانم پناهي ؟
مهمتر از همه استعداد، علاقه و پشتکار هست؛ اما به هر حال اگر اون کتاب رو خواستی به من پی‌ام بده :)

بالا