• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری با یک برنامه نویس اندروید

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
با سلام ؛

بنده می خواستم با یک برنامه نویس اندروید همکاری کنم برای ساخت یک App. اول این رو بگم که اگه دوستان حرفه ای هستن و قیمت های فضایی دارن ؛ با کمال احترام به کارشون ، به درد پروژه مد نظر من ( به دلیل ساده بودن و تقریبا بدون بودجه بودن ) نمیخوره. پس ترجیحا اون دوستانی که تقریبا تازه کارن و شاید حتی بدون دونستن زبان و با نرم افزار های برنامه ساز کار می کنن بدرد ما می خورن.

یک نرم افزار ساده ( منتظر برنامه نویس هستم که نظرشو درباره آنلاین یا آفلاین بودن بپرسم ). اما به صورت کلی به این صورت هست که یک مرجع آموزشی سینما هست. که توش آموزش های سینما گذاشته می شه ، نقل قول های سینمایی و کلا هر چیزی که به سینما مربوط هست. یعنی می تونه ابتدا با آموزش و نقل قول از بزرگان سینما شروع بشه و همینطور گسترش پیدا کنه. ( چون پتانسیل لازم رو داره )

ما متاسفانه هیچ App خوبی در این زمینه نداریم و حتی App های اخبارمون هم ناقص و مسخره هستن. اما چون ما دانش لازم در زمینه سینما و دسترسی به منابع بی کران خارجی داریم و می تونیم به راحتی ترجمه کنیم و در اختیار بگذاریم ؛ به نظرم کار خوبی در میاد.

بازم تکرار می کنم ؛ ما بودجه نداریم زیاد ؛ ترجیحا یک کسی رو می خوایم که یا با یک درصد قابل قبول شریک بشه ؛ یا با قیمت ارزون کار رو بزنه. اما لطفا و لطفا و لطفا چیزی که در ایران معضل شده ؛ این که طرف دو روز نرم افزار Logo Maker گرفته و می گه من طراح لوگو هستم ! ما کسی رو نمی خوایم که فکر می کنه برنامه نویس اندروید هست. یعنی دوستان کلمه تازه کار رو برای خودشون بدون دانش ترجمه نکنن.

ممنون می شم دوستان عزیز پیشنهادات خود رو بفرستند.
شماره تماس هم هست : 09367316024

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
بعد از کمی تحقیق متوجه شدم به این نوع اپ ها وب اپلیکیشن می گن.

+ فکر می کردم پر رونق ترین بخش سایت همین برنامه نویسی باشه. اما انگار بخاری از این بخش بلند نمی شه ... .

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
بعد از کمی تحقیق متوجه شدم به این نوع اپ ها وب اپلیکیشن می گن.

+ فکر می کردم پر رونق ترین بخش سایت همین برنامه نویسی باشه. اما انگار بخاری از این بخش بلند نمی شه ... .
داداش دیگه پی تی مثل اولا نیست برو بازار با چندتا از برنامه نویسا که جدیدم توش کم نیست مکاتبه کن;)

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
داداش دیگه پی تی مثل اولا نیست برو بازار با چندتا از برنامه نویسا که جدیدم توش کم نیست مکاتبه کن;)
آره ... . ممنون می شم اگه کسیو می شناسی که یا شریک بشه یا با قیمت مناسب انجام بده.
برنامه نویسا رو همینطوری رندوم از اپ ها پیدا کنم پیام بدم ؟!

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
آره ... . ممنون می شم اگه کسیو می شناسی که یا شریک بشه یا با قیمت مناسب انجام بده.
برنامه نویسا رو همینطوری رندوم از اپ ها پیدا کنم پیام بدم ؟!
آره داداش من خودم پارسال در مورد یه برنامه باهاشون صحبت کردم با 5-6 فکر کنم 2-3 تاشون از ایدم خوششون امد درستش کردن.
ایمیلشونو میتونی پیدا کنی آخر هر پست تو بازار تو برنامهاشونم هست.
اگر میخوای کم بگیرن و یا شریک بشن به اونایی که تکی کار میکنن بگو نه به کسایی که گروهی هستن.
منم خوشم امد از ایدتون اما کاری از دستم جز این راهنمایی برنمیاد:)
;)

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
آره داداش من خودم پارسال در مورد یه برنامه باهاشون صحبت کردم با 5-6 فکر کنم 2-3 تاشون از ایدم خوششون امد درستش کردن.
ایمیلشونو میتونی پیدا کنی آخر هر پست تو بازار تو برنامهاشونم هست.
اگر میخوای کم بگیرن و یا شریک بشن به اونایی که تکی کار میکنن بگو نه به کسایی که گروهی هستن.
منم خوشم امد از ایدتون اما کاری از دستم جز این راهنمایی برنمیاد:)
;)
خیلی ممنون از شما.
فقط جسارتا اگه ایمیلی چیزی خودتون پیدا کردید ؛ بدید ممنون می شم.
مثلا اونهایی که خودتون حدس می زنید قبول کنند.

بازم خیلی ممنون ؛ واقعا کمک کردید :) :X

satiseven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
آره! بهترین راه همونه که توی نرم افزارهای بازار بچرخید و نرم افزاری که از لحاظ الگوریتمی شبیه نرم افزار شما هست رو پیدا کنید مثلا توی بازار فال حافظ هست،جملات شریعتی هست،خیلی راحت می تونید برنامه نویس رو مجاب کنید که سورس کد رو برای شما ویرایش کنه و برنامه شما اگر چه زیاد برنامه نویسی نداره ولی برنامه جالبی درمیاد فقط یکم پشتکار لازم داره که مطمئن هستم شما دارید!موفق باشید

طراحی سایت

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
آره! بهترین راه همونه که توی نرم افزارهای بازار بچرخید و نرم افزاری که از لحاظ الگوریتمی شبیه نرم افزار شما هست رو پیدا کنید مثلا توی بازار فال حافظ هست،جملات شریعتی هست،خیلی راحت می تونید برنامه نویس رو مجاب کنید که سورس کد رو برای شما ویرایش کنه و برنامه شما اگر چه زیاد برنامه نویسی نداره ولی برنامه جالبی درمیاد فقط یکم پشتکار لازم داره که مطمئن هستم شما دارید!موفق باشید

طراحی سایت
سلام ؛

خیلی ممنون از راهنمایی.
فقط هم درباره فال حافظ و هم درباره جملات شریعتی بیش از ده ها برنامه هست و نمی دونم شما کدوم مد نظرتون بوده. کلا خودتون نرم افزاری رو نمی شناسید که طراحش به احتمال زیاد قبول کنه ؟! من خودم راستش چیزی نمی تونم پیدا کنم. هر کس هست با چیزی که من می خوام یا فرق داره یا بعید می دونم قبول کنه. اگه کسی رو پیشنهاد کنید واقعا ممنون می شم.

voruprae

Registered User
لایک‌ها
21
دوسته خوبم من خودم برنامه نویس اندرویدم
اگه بخوایید خودتون درست کنید راهنماییتون میکنم ظرف 1ماه(با پشت کار درست کنید)
برنامه خودم هم تو بازار :
دلال خودرو شو
هست

rahmat29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام بنده میتونم این پروژه رو با حداقل 150 یا 200 تومن انجام بدم در ضمن بنده تازه کارم و نمونه کار تجاری ندارم و درضمن اگه میخواهید تحت وب هم اجرا کنید بنده هم میتونم انجام بدم
با تشکر

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
دوسته خوبم من خودم برنامه نویس اندرویدم
اگه بخوایید خودتون درست کنید راهنماییتون میکنم ظرف 1ماه(با پشت کار درست کنید)
برنامه خودم هم تو بازار :
دلال خودرو شو
هست
با سلام ؛

بسیار ممنون.
اگه منظورتون از اینکه راهنمایی می کنم ظرف 1 ماه خودتون بسازید ؛ آموزش برنامه نویسی اندروید هست که مثل همون حرف پست اولم می شه که عزیز. من دنبال یک فرد ناشی نیستم که یک نرم افزار اندروید دانلود می کنه و با اون آماده می سازه. نیازمند کسی هستم که کارش درست باشه.

با سلام بنده میتونم این پروژه رو با حداقل 150 یا 200 تومن انجام بدم در ضمن بنده تازه کارم و نمونه کار تجاری ندارم و درضمن اگه میخواهید تحت وب هم اجرا کنید بنده هم میتونم انجام بدم
با تشکر
با سلام ؛

تحت وب که خودمون می تونیم و نسخه آزمایشی رو انجام دادیم. حتما یک نمونه کار بفرستید و با بنده در ارتباط باشید. شماره داخل امضاتون خاموش بود. شماره تماس بدید یا تماس بگیرید که صحبت کنیم و کار رو انجام بدیم.

09367316024

voruprae

Registered User
لایک‌ها
21
دوسته خوبم تا اونجایی که من میدونم نرم افزار اماده دانلود جهت ساخت برنامه نیست
و باید از ابتدا کد نویسی بشه

و دوسته خوبم شما بابته یک ماه کار چقدر میخوایید هزینه کنید تا من شما رو به یک شرکت معرفی کنم که با قیمت مناسب کارتونو انجام بده

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
دوسته خوبم تا اونجایی که من میدونم نرم افزار اماده دانلود جهت ساخت برنامه نیست
و باید از ابتدا کد نویسی بشه

و دوسته خوبم شما بابته یک ماه کار چقدر میخوایید هزینه کنید تا من شما رو به یک شرکت معرفی کنم که با قیمت مناسب کارتونو انجام بده
برنامه آماده که هست. اما مورد پسند من نیست. من بیشتر دنبال کسیم که با شرایط شراکتی کار کنه. چون کار پیشرفت زیادی داره.

بالا