• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری برای اعتراض به محدود کردن تورنت از آسیاتک

iman.mu1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
می دونین که آسیاتک چند وقتی هست که پورت های تورنت و برنامه های P2p رو بسته.
من دیگه طاقتم تموم شد.سرویس 256 گرفتم فقط 10kb می تونم دانلود کنم.
دیگه مسخرشو در اوردن ف ی ل ت ر کردن سایت ها کم بود این پورت ها رو هم بستن.
دوستانی که واردن یک نامه تهیه کنن و بزارن اینجا تا اونایی که مثل من با این محدودیت مخالفن او رو امضا کنند و بفرستیم شرکت شاید یک ترتیب اثری دادن.آخه نمی شه که چون ارزون می دن بیان محدودیت بزارن:(:hmm:
مرسی امیدوارم همکاری کنید.باید نشون بدیم هنوزم می تونیم از حقمون دفاع کنیم.

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
ای بابا !ما تازه می خواستیم از اینا اکانت بگیریم!

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
همون بهتر که بسته اینجوری خیلی هم بهتره

از وقتی که محدود کردن از نظر سرعت برای من خیلی بهتر شده

دیدن شما جنبه ندارین برای نامحدود واقعی بودن:D

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
اینطوری خیلی بده . اگر اینطوری نمیکردن اونوقت باید توی ایرانی بودنشون شک میکردی ! مطمئن باش یکی از خصوصیات این نژاد آریایی !!! اینه که میتونه از آب کره بگیره تازه میتونه اون کره رو به روغن دانه ی انگور که امگا 3 داره هم تبدیل کنه . یه وقت دیدی چیزای دیگه هم از توش درآورد . اصولا ذات پلید نژادی هست دیگه کاریش نمیشه کرد . در ژن های آریایی نهفته شده !:cool:

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
عجب ادمهای نمک نشناسی هستید شما

اسیاتک خیلی هم شرکت منصف و با کیفیتی هستش

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
ببینید این نمک نشناسی نیست که از یک شرکت یا سامانه ای که ادعا میکنه یک خدمات خاصی رو داره ارائه میده توقع داشته باشیم که واقعا همون کیفیت مورد ادعاش رو عرضه کنه . فکر کنم حق قانونی یک کاربر همین باشه و چیزی فراتر از این نمیخواهیم .:cool: یا حق

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
آره منم موافقم حق هر کاربره که تا جایی که پهنای باندش اجازه می ده با هر برنامه ای که دوست داره دانلود کنه و این کحدود کردن تورنت واقعا ظلمه. حالا اینترنت فیلتر داره می گیم عیب نداره قانونه، پهنای باند 128 به بالا نمیدن می گیم عیب نداره قانونه. یه باره بیان این محدودیت تورنت هم قانون کنن دیگه خیال همه راحت بشه:(

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
کاملا با نظرتون موافقم . اینها با این محدودیت هاشون واقعا شاهکارن !!!!

kss pt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودمونیم،اتفاق کوچیکی نیست.خیـــــلی زور داره.به نظرم بچه های PT یک قراری بزارن 10 روز پشت سر هم،هر روز زنگ بزنن بگن یک فکری برای این BW بکنید،یا آسیاتک جمع می کنه میره یا یک فکری می کنه!

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
خودمونیم،اتفاق کوچیکی نیست.خیـــــلی زور داره.به نظرم بچه های PT یک قراری بزارن 10 روز پشت سر هم،هر روز زنگ بزنن بگن یک فکری برای این BW بکنید،یا آسیاتک جمع می کنه میره یا یک فکری می کنه!

بد فکری نیست . راجع به جزئیاتش کمی توضیح بدید . ممنون;);):blink::blink::blink::blink::blink:

julian.mercer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من از راه حقوقی وارد بشیم ، کلا اگه ما جدی برخورد کنیم ، اونا بیشتر حساب کار دستشون میاد ... (البته مطمئنا اگر شکایت رسمی هم بکنیم ، به احتمال 99 درصد میان اشتراک خود ما رو قطع می کنن !!) ...
من واقعا در عجبم ، واقعا چرا صدای این همه کاربر آسیاتک در نمیاد !!! بابا یعنی شما فقط تو اینترنت گوگل سرچ می کنید و اصلا دانلود ندارید !!!! (منظورم اوندسته از کاربرای بی خیال هست)

smaeel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اصولا ذات پلید نژادی هست دیگه کاریش نمیشه کرد . در ژن های آریایی نهفته شده !:cool:

سلام

کاملا با حرف فوق موافقم.و فکر میکنم از این نظر لااقل بین ممالک و اقوام شناخته شده تک باشیم.منتهی بهتره این بحث را ادامه ندیم.

در مورد اعتراض و غیره هم شما خودتون میدونید نتیجه چی هست.
اونها بدلیل ترافیک یا دستورات قضایی یا فیلتر یا هر چی بخواهند اینکارها را میکنند.
تنها راه موثر این است که شما بتونید جلوی خودتون رو بگیرید و مدتی اشتراک نگیرید و قید اینترنت رو بزنید.
حالا خودتون میدونید.
ببینید میتونید و اون ژن آریایی که بحثش شد رو میتونید کنار بگذارید و از روی عقل و منطق عمل کنید؟

موفق باشید.
smaeel
86/04/28

zigorat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
می دونین که آسیاتک چند وقتی هست که پورت های تورنت و برنامه های P2p رو بسته.
من دیگه طاقتم تموم شد.سرویس 256 گرفتم فقط 10kb می تونم دانلود کنم.
دیگه مسخرشو در اوردن ف ی ل ت ر کردن سایت ها کم بود این پورت ها رو هم بستن.
دوستانی که واردن یک نامه تهیه کنن و بزارن اینجا تا اونایی که مثل من با این محدودیت مخالفن او رو امضا کنند و بفرستیم شرکت شاید یک ترتیب اثری دادن.آخه نمی شه که چون ارزون می دن بیان محدودیت بزارن:(:hmm:
مرسی امیدوارم همکاری کنید.باید نشون بدیم هنوزم می تونیم از حقمون دفاع کنیم.

آقا منم دقیقا با این کار اونا مشکل دارم ! اعتراض شدید خودم رو اعلام میکنم !

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219

lموافقم.....من اصلا به عشق ایمیول adslگرفتم!!!!!

tarkhorani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حدود 1 سال هست که از آسیا تک سرویس می گیریم و تقریبا راضی هستم..
مشکل من با آنها از هفته پیش شروع شد. 30 ام هر ماه شارژ اکانت من تموم میشه و باید شارژش کنم و تا حالا مشکلی نبوده چون وقتی قطع می شد زنگ میزدم. و وصل می شد و فاکتور رو با پیک میفرستادن و پول می گرفتن. منتها این ماه وقتی قطع شد زنگ زدم به ساپورت 88523545 که مدعی 24 ساعته جواب می ده اما از ساعت 7 تا ساعتهای مدیدی هر چی زنگ زدم بر نداشتن . فقط بار آخر 1 نفر برداشت گفت برای شارژ فردا تماس بگیرید (قبلا شارژ می کردن حتی شبها احتمالن ایدفعه مسوول ساپورت حال نداشته) از فرداش هم روزی چند بار با شرکت تماس می گرفتم و پیام کلیه خطوط فروش اشغال می باشد را می گرفتم و روز دوم بالاخره موفق شدم با مسوول فروش تماس بگیرم و اکانتمو شارژ کنم اما برادرم بعد از چند روز هنوز نتونسته اکانتشو شارژ کنه

سوال من اینه که چرا قبل از اینکه قابلیت پاسخگوییشون و ظرفیت شرکت رو بالا ببرن تبلیغ میکنن تو تلویزیون
سوال بعدی اینه که چرا اتو ماتیک شارژ نمی کنن و بیان پولو همون روز بگیرن . اگه در رفتیم 1 روز بیشتر ضرر نمی کنن . اگه نه چند روزقبل از تموم شدن اکانت بین پولو بگیرن. نکته جالب اینکه اگه شما شارژتون بیستم تموم شه و مثلا 1 هفته بعد زنگ بزنید و شارژ کنید بازم همون بیستم ماه بعد شارژتون تمام میشه . من قبلا از سپنتا می گرفتم ازین خسیس بازیا در نمی آورد و اکانت رو قطع نمیکیرد.

Admiral-sale-13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاتل هم همینطوره سر روز قطع میکنن چون نرم افزار اکانتینگشون ناقصه و کاری هم نمی تونن بکنن

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
تمام بخش ADSL داره می شه شکایت از آسیا تک ..

قبلا یک تاپیک در این مورد زده شده بود ... من جفتشو باهم مرج می کنم و احتمالا بعدا با بررسی وضعیت این شرکت ادغام خواهند شد .

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
این ابله ها فکر کردن با محدود کردن تورنت و p2p می تونن توی پهنای باندشون صرفه جویی کنن. به نظر من که اعتراض هم جواب نمیده چون سیاست هاشون اینه (اینجا می خواستم اسمایلی دلقک بذارم ولی متاسفانه پیدا نشد!)

به نظر من بهترین کار اینه که همگی با هم بریم تو کار دانلود از http. حتی اگه شده فایل های به درد نخور و تکراری هم دانلود کنیم بهتره تا خطمون بیکار بمونه و آسیاتک پرروتر بشه. من که خودم همیشه در کنار دانلود تورنت از سایت هم دانلود می کنم و پهنای باندمو پر می کنم حتی اگه شده بلافاصله بعد از دانلود، فایل رو پاک کنم!

بالا