• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری برای درآمدزایی در زمینه سایت خارجی

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
سلام دوستان.امیدوارم حالتون خوب باشه.من در زمینه مدیریت سایت های خارجی بیش از سه سال تجربه دارم.تو این مدت راه و بیراهه چگونگی جذب بازدیدکننده,چگونگی درآمد زایی و چالش های کار رو تا حد زیادی یاد گرفتم.تقریبا وارد همه شبکه های اجتماعی شدم و در با همه شبکه ها آشنایی نسبی دارم.در حال حاضر یک سایت دارم که اساسا هدف از ایجاد این سایت درآمد زایی نیست,با این حال به صورت میانگین ماهیانه فقط با یک تبلیغ صرفا موبایلی و CPA حدود 200 دلار درآمدزایی داره.
برنامه من در گام اول ایجاد سایت دوم جهت درآمد زایی هست.با راه هایی که تو این مدت یاد گرفتم جذب 100 الی 150 هزار بازدید ماهیانه عمدتا از کشورهای Tier1 در دسترس هست.همچنین اگر فقط یک تبلیغ موبایلی CPA دویست دلار درامد زایی داره,با قرار دادن تبلیغات بیشتر( CPA+PPC+Banner) میشه حدودا 300 دلار درآمد ماهیانه با این میزان بازدید رو پیش بینی کرد.همچنین با توجه به واسطه هایی که دارم,میتونم این درآمد رو بعد از چند ماه و پس از بهبود رنک الکسا به میزان قابل توجهی افزایش بدم.موضوع سایت حوزه media و اخبار امریکا,اروپا و خاورمیانه هست.
در این راه نیاز به یک شریک صادق و توانمند دارم تا بتونم این کار رو انجام بدم.
1-چرا همان سایتی که دارم رو توسعه نمیدم؟
چون ظرفیت هر سایت محدود هست.برای شخصی مثل من که منبع بازدیدم از شبکه های اجتماعی هست,تمرکز بر یک سایت به مراتب بازدید کمتری ایجاد میکنه تا اینکه روی دو سایت بازدید گیری کنم.برای مثال سایت فعلی من در بعضی شبکه های اجتماعی با مرور زمان مسدود شده و امکان تبلیغ این دامین در بعضی شبکه های اجتماعی وجود نداره.
2-انتظارات مد نظر از شریک چیست؟
1-باید سایت رو ایجاد کنه و با سئو آشنا باشه و توانایی کار با وردپرس رو داشته باشه(ایجاد قالب,قرار دادن تبلیغات,قرار دادن پلاگین ها و..).2-روزانه حداقل بیست article که من براشون ارسال میکنم رو روی سایت قرار بده 3-وقت و توانایی لازم برای کار در شبکه های اجتماعی به خصوص فیسبوک رو داشته باشه.
3-کارهایی که من انجام می دهم چیست؟
1-تولید و جمع آوری محتوا و ارسال به فرد برای قرار دادن در سایت 2-جذب بازدیدکننده از طریق شبکه های اجتماعی که مهمترین قسمت کار هست.
4-هزینه های سایت بر عهده کیست و درآمد احتمالی سایت برای کیست؟
همه چیز پنجاه پنجاه
5-ضمانتی وجود دارد؟
خیر.لطفا این کار رو به عنوان سرمایه گذاری(شما سرمایه بدین و من کار کنم و شما سودش رو بگیرین) و یا به عنوان منبع درآمد در نظر نگیرید.هیچ کس نمیتونه تعداد بازدیدکننده یا میزان درآمد رو تضمین کنه.شرط اول برای این کار علاقه و تمایل برای کار مشترک هست.این کار برای فردی مناسب هست که یک منبع درآمد اصلی داره و با پذیرش ریسک و با قرار دادن وقت به فکر درآمد جانبی هست.
jq77_ipaycapture.png
4c9f_ipay2capture.png

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
منظورتون از تبلیغ صرفا موبایلی چیه؟
و اینکه این سایتی که الان به درآمد رسیده چقدر از عمرش میگذره؟ محتواش کپی هست؟ و اگر هست آیا تا بحال گوگل اسپم تشخیص نداده سایت رو یا افت نکرده؟
هزینه های ماهانه سایت چقدره؟

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
منظورتون از تبلیغ صرفا موبایلی چیه؟
سایتی که الان دارم فقط interstitial ad داره.یعنی فقط مخاطبی که با موبایل بیاد روی سایت تبلیغ بهش نشون داده میشه و مخاطبین دسکتاپ تبلیغی روی سایت نمیبینن.
و اینکه این سایتی که الان به درآمد رسیده چقدر از عمرش میگذره؟
5 سال اما بازدیدش از شبکه اجتماعی,و نه سئو و سرچ انجین, هست یعنی با سایت جدید هم همین مقدار بازدید مقدور هست.
محتواش کپی هست؟ و اگر هست آیا تا بحال گوگل اسپم تشخیص نداده سایت رو یا افت نکرده؟
هفتاد درصد کپی هست.از سرچ انجین بازدید زیادی نداره.اما اسپم هم تشخیص داده نشده.
هزینه های ماهانه سایت چقدره؟
نمیدونم.کارهای سایت رو من انجام نمیدم.به همین خاطر به همکاری نیاز دارم که با ایجاد سایت و بالا نگه داشتنش آشنا باشه و کارهاش رو انجام بده.برای سایت نیاز به طراحی و قالب خاصی ندارم.فقط یک سایت وردپرس باید بالا بیاد که هزینه سالانه ش 99 دلاره.نمیدونم دیگه چه خرجی داره.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
این تبلیغات موبایلی یا interstitial ad هم گاوی شده برای خودش بیشتر شبکه های تبلیغاتی حتی برای ایران حداقل 1 دلار رو ریت قرار دادن و درآمدش عالیه همین adsterra هر ماه پرداختی داره به ما فقط این propellerads مارو بلاک کرد گفتم چرا گفت با سایت های فارسی دیگه کار نمی کنیم!
به هر حال جدا از این حرف ها شما یه پخ به ما بده که توضیح بیشتر داده باشی ببینیم داستان چیه اینجا که چیزی نگرفتم یعنی موضوع و مطالب سایت چی خواهد بود؟

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
سلام
این تبلیغات موبایلی یا interstitial ad هم گاوی شده برای خودش بیشتر شبکه های تبلیغاتی حتی برای ایران حداقل 1 دلار رو ریت قرار دادن و درآمدش عالیه همین adsterra هر ماه پرداختی داره به ما فقط این propellerads مارو بلاک کرد گفتم چرا گفت با سایت های فارسی دیگه کار نمی کنیم!
به هر حال جدا از این حرف ها شما یه پخ به ما بده که توضیح بیشتر داده باشی ببینیم داستان چیه اینجا که چیزی نگرفتم یعنی موضوع و مطالب سایت چی خواهد بود؟
سلام.من اصلا سایت فارسی کار نمیکنم.بیشتر بازدیدم از امریکا و اروپا هست.موضوع سایت خبر و سیاست(سیاست داخلی امریکا+اخبار جهان) هست.تامین مطالب سایت هم با من هست.من کسی رو نیاز دارم که به کارهای فنی سایت آشنا باشه,مطالبی که براش ارسال میکنم رو روی سایت قرار بده,در زمینه بازدیدگیری و شبکه اجتماعی هم کمک دستم باشه,ریسک مالی رو بپذیره و ترجیحا با سئو هم آشنا باشه.
اگر سوالی بود در خدمتم.

Orange County

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام.من اصلا سایت فارسی کار نمیکنم.بیشتر بازدیدم از امریکا و اروپا هست.موضوع سایت خبر و سیاست(سیاست داخلی امریکا+اخبار جهان) هست.تامین مطالب سایت هم با من هست.من کسی رو نیاز دارم که به کارهای فنی سایت آشنا باشه,مطالبی که براش ارسال میکنم رو روی سایت قرار بده,در زمینه بازدیدگیری و شبکه اجتماعی هم کمک دستم باشه,ریسک مالی رو بپذیره و ترجیحا با سئو هم آشنا باشه.
اگر سوالی بود در خدمتم.
الان روزی چند تا ای پی خارجی داری؟
همش موبایلیه؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
نسبت درآمد به ترافیکت خیلی پایین هست و نباید اینجوری باشه, با این ترافیک حداقل 2000 دلار رو باید بتونی در ماه دربیاری.
از افیلیت نتورک استفاده کن و آفرهای اون ها رو به جای تبلیغات داخل سایت قرار بده
سه نوع شرکت برای درآمد از سایت خارجی وجود داره
یکی Affiliate network هست مثل cj.com clickbank ebay amazon . من خودم سالها با CJ کار می کردم و مشابهش تو ایران مثل همکاری در فروش هست.
نوع دیگرش Advertising network هستش که معروفترینشون google adsense که در واقع راحترین و درآمد معقول هم دارد. خوده نتورک با توجه به ترافیکت تصمیم میگیره که چی نشون بده
نوع دیگر CPA network هست که ترکیبی از 2 تای بالایی هستش که محتوای شما باید پیرامون آفری باشه که می خوای تبلیغش رو کنی.
برای مثال peta یک سازمان خیریه کمک به حیوانات هست, دوستی داشتم که از طریق یک CPA network اینها رو تبلیغ می کرد, و به ازای هر دونیشنی که به پتا میشد 110 دلار می گرفت! یعنی اگر طرف یه دونیت 15 دلاری میکرد به این آقا 110 دلار میدادن!:D البته ربیل بود یعنی هر ماه از کارت آن طرف 15 دلار کم می کردن, آفر های ربیل کلا درآمدشون بالا هست.

در اینترنت مارکتینگ کلید طلایی split testing هست, اسپلیت تستینگ یعنی آزمایش موارد مختلف, به یه تبلیغ و یه نوع شرکت گیر نده, موارده دیگر رو امتحان کن ببین از کدامشون بیشتر درآمد زا هستند
در مورد همکاریت, پیشنهاده من این هست که با اعضای خانواده و یا افرادی که تو به آنها اعتماد داری و آنها هم به تو اعتماد دارند کار کنی, در کار تو, صاحب دامین و سایت همیشه برنده هست در نتیجه غریبه ریسک نمی کند و در صورت موفقیت هم لزومی نمیبینه 50 درصد شراکت رو ادامه بده و به صورت مستقل خودش مشغول میشه

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
نسبت درآمد به ترافیکت خیلی پایین هست و نباید اینجوری باشه, با این ترافیک حداقل 2000 دلار رو باید بتونی در ماه دربیاری.
از افیلیت نتورک استفاده کن و آفرهای اون ها رو به جای تبلیغات داخل سایت قرار بده
سه نوع شرکت برای درآمد از سایت خارجی وجود داره
یکی Affiliate network هست مثل cj.com clickbank ebay amazon . من خودم سالها با CJ کار می کردم و مشابهش تو ایران مثل همکاری در فروش هست.
نوع دیگرش Advertising network هستش که معروفترینشون google adsense که در واقع راحترین و درآمد معقول هم دارد. خوده نتورک با توجه به ترافیکت تصمیم میگیره که چی نشون بده
نوع دیگر CPA network هست که ترکیبی از 2 تای بالایی هستش که محتوای شما باید پیرامون آفری باشه که می خوای تبلیغش رو کنی.
برای مثال peta یک سازمان خیریه کمک به حیوانات هست, دوستی داشتم که از طریق یک CPA network اینها رو تبلیغ می کرد, و به ازای هر دونیشنی که به پتا میشد 110 دلار می گرفت! یعنی اگر طرف یه دونیت 15 دلاری میکرد به این آقا 110 دلار میدادن!:D البته ربیل بود یعنی هر ماه از کارت آن طرف 15 دلار کم می کردن, آفر های ربیل کلا درآمدشون بالا هست.

در اینترنت مارکتینگ کلید طلایی split testing هست, اسپلیت تستینگ یعنی آزمایش موارد مختلف, به یه تبلیغ و یه نوع شرکت گیر نده, موارده دیگر رو امتحان کن ببین از کدامشون بیشتر درآمد زا هستند
در مورد همکاریت, پیشنهاده من این هست که با اعضای خانواده و یا افرادی که تو به آنها اعتماد داری و آنها هم به تو اعتماد دارند کار کنی, در کار تو, صاحب دامین و سایت همیشه برنده هست در نتیجه غریبه ریسک نمی کند و در صورت موفقیت هم لزومی نمیبینه 50 درصد شراکت رو ادامه بده و به صورت مستقل خودش مشغول میشه
ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز.من تا حالا aff کار نکردم نمیدونم بازدهیش چطوره.این سایتی که الان دارم اساسا هدفش درآمدزایی نیست وگرنه اگر بهش یه ad network اضافه کنیم فکر میکنم راحت تا 400 دلار ماهانه درآمد میده.در مورد همکاری,حقیقتا مشکلم مالی نیست.بیشتر به یک نفر نیاز دارم که یه قسمتی از کار رو ,هم مسائل فنی سایت هم مساله بازدیدگیری سایت,بر عهده بگیره,در واقع پایه کار باشه.
باز هم ممنون.

yas4u1996

Registered User
لایک‌ها
28
سلام، وقت بخیر.
من آماده همکاری هستم، هم با طراحی سایت و وردپرس آشنایی و تسلط بالا دارم، هم با سئو.
اما درمورد بازاریابی و مارکتینگ و غیره اطلاعاتی ندارم، خوشحال میشمتلگرام بتونیم صحبت کنیم:
@vahid0595

ice_metal2007

Registered User
لایک‌ها
36
سلام و خسته نباشید آدرس سایت و اینکه من خودم میتونم بیشتر از شما برایه سایت آی پی خارجی بفرستم برایه سایت..............پیغام خصوصی بدین بیشتر صحبت کنیم

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز.
تقریبا همون روزهای ابتدایی ایجاد این تاپیک با یکی از دوستان به توافق رسیدیم و کار رو استارت زدیم.از همه دوستان بابت مشارکت و ارئه پیشنهاد ممنونم.اگر همچنان زنده باشم این تاپیک رو به مرور پیشرفت سایت آپدیت میکنم و نتیجه رو با دوستان به اشتراک میذارم.

بالا