Mohammad1372
Registered User
- نوشتهها
- 15
- لایکها
- 3
با عرض سلام خدمت کاربران گرامی
از شما تقاضا داشتم همکاری لازم رو داشته باشین تا سایت 123 کالا رو ریشه کن کنیم
چون این سایت بنا به مستنداتی که خدمتتون عرض می کنم قطعا کلاهبرداری هست
همون طوری که بعضی از دوستان اطلاع دارن، مزایده های این سایت 3-4 روز طول می کشد و این یعنی باید تعداد زیادی کاربر به مدت 4 روز به طور مداوم آنلاین باشن! که این یعنی باید رتبه ی الکسای این سایت بسیار پایین باشد
ولی ... خودتون می تونید ببینید : 123kala.net Site Info
رتبه ی جهانی : 3,054,497 !!!!!!!!! :blink:
طبق اطلاعاتی که من و بسیاری از دوستان پی تی ای از رتبه ی الکسا داریم، این رتبه بسیار رتبه ی خرابی می باشد و نشان می دهد که این سایت کلا روزی بیشتر از 50 بازدید ندارد!!! :blink:
پس چگونه این سایت مزایده هایی که برگزار می کند 4 روز طول می کشد؟؟؟!!! :blink:
پس بیایید با هم این سایت رو نابود کنیم!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شیوه ی کار :
اول به لینک روبرو مراجعه کنید : http://www.cyberpolice.ir/complaints/1/116
1- در این صفحه مشخصات خود را به صورت کامل وارد نمایید و بر روی صفحه ی بعد کلیک نمایید.
2 - در این صفحه ، حوزه ی وقوع جرم را "از راه های دیگر" انتخاب نمایید و در قسمت " عبارت " شکایت از کلاهبرداری سایت 123 کالا را وارد نمایید"
3- در قسمت " جزئیات دقیق مسئله مورد شکایت: *" شیوه ی کار این سایت رو از زبان خودتون بنویسید.(می خوام یکی نباشه بگن همش رو یکی نوشته)" می تونید متن زیر رو هم وارد کنید :
{
باعرض سلام
من از سایتی به نام "123 کالا" متعلق به آقای "امیر هوشنگ اشتری" به نشانی "تهران، خیابان بهشتی ، بین سهروردی و اندیشه ، ساختمان مگفا ، طبقه سوم ، واحد 7"
به شماره حساب 005 00075615 02 بانک پارسیان و شماره کارت 6037991052593179 بانک ملی ، شکایت دارم
این سایت به طرز مشکوکی اقدام به انجام مزایده می نماید
انجام اینگونه مزایدات از نظر مراجع تقلید حرام اعلام شده است.
لطفا پیگیری لازم را به عمل آورید
باتشکر
}
4- در صفحه ی بعد اطلاعات زیر را وارد کنید
نام و نام خانوادگی مظنون: امیر هوشنگ اشتری
نشانی مظنون: تهران، خیابان بهشتی ، بین سهروردی و اندیشه ، ساختمان مگفا ، طبقه سوم ، واحد 7
اطلاعات تکمیلی در مورد مظنون: شماره حساب 005 00075615 02 بانک پارسیان و شماره کارت 6037991052593179 بانک ملی
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و روی صفحه ی بعد کلیک کنید و شکایت رو به پایان برسانید و کد پیگیری رو هم توی همین صفحه بزارید تا بدونیم چند نفر شکایت کردن :thumbsup:
با تشکر از همه ی کاربران پی تی :thumbsup:
از شما تقاضا داشتم همکاری لازم رو داشته باشین تا سایت 123 کالا رو ریشه کن کنیم
چون این سایت بنا به مستنداتی که خدمتتون عرض می کنم قطعا کلاهبرداری هست
همون طوری که بعضی از دوستان اطلاع دارن، مزایده های این سایت 3-4 روز طول می کشد و این یعنی باید تعداد زیادی کاربر به مدت 4 روز به طور مداوم آنلاین باشن! که این یعنی باید رتبه ی الکسای این سایت بسیار پایین باشد
ولی ... خودتون می تونید ببینید : 123kala.net Site Info
رتبه ی جهانی : 3,054,497 !!!!!!!!! :blink:
طبق اطلاعاتی که من و بسیاری از دوستان پی تی ای از رتبه ی الکسا داریم، این رتبه بسیار رتبه ی خرابی می باشد و نشان می دهد که این سایت کلا روزی بیشتر از 50 بازدید ندارد!!! :blink:
پس چگونه این سایت مزایده هایی که برگزار می کند 4 روز طول می کشد؟؟؟!!! :blink:
پس بیایید با هم این سایت رو نابود کنیم!!
شیوه ی کار :
اول به لینک روبرو مراجعه کنید : http://www.cyberpolice.ir/complaints/1/116
1- در این صفحه مشخصات خود را به صورت کامل وارد نمایید و بر روی صفحه ی بعد کلیک نمایید.
2 - در این صفحه ، حوزه ی وقوع جرم را "از راه های دیگر" انتخاب نمایید و در قسمت " عبارت " شکایت از کلاهبرداری سایت 123 کالا را وارد نمایید"
3- در قسمت " جزئیات دقیق مسئله مورد شکایت: *" شیوه ی کار این سایت رو از زبان خودتون بنویسید.(می خوام یکی نباشه بگن همش رو یکی نوشته)" می تونید متن زیر رو هم وارد کنید :
{
باعرض سلام
من از سایتی به نام "123 کالا" متعلق به آقای "امیر هوشنگ اشتری" به نشانی "تهران، خیابان بهشتی ، بین سهروردی و اندیشه ، ساختمان مگفا ، طبقه سوم ، واحد 7"
به شماره حساب 005 00075615 02 بانک پارسیان و شماره کارت 6037991052593179 بانک ملی ، شکایت دارم
این سایت به طرز مشکوکی اقدام به انجام مزایده می نماید
انجام اینگونه مزایدات از نظر مراجع تقلید حرام اعلام شده است.
لطفا پیگیری لازم را به عمل آورید
باتشکر
}
4- در صفحه ی بعد اطلاعات زیر را وارد کنید
نام و نام خانوادگی مظنون: امیر هوشنگ اشتری
نشانی مظنون: تهران، خیابان بهشتی ، بین سهروردی و اندیشه ، ساختمان مگفا ، طبقه سوم ، واحد 7
اطلاعات تکمیلی در مورد مظنون: شماره حساب 005 00075615 02 بانک پارسیان و شماره کارت 6037991052593179 بانک ملی
و روی صفحه ی بعد کلیک کنید و شکایت رو به پایان برسانید و کد پیگیری رو هم توی همین صفحه بزارید تا بدونیم چند نفر شکایت کردن :thumbsup:
با تشکر از همه ی کاربران پی تی :thumbsup: