• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری در آموزشگاه اینترنتی ئی زبان

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوستان,

آراسپ کاظمیان هستم مدیر عامل ئی زبان آموزش زبان انگلیسی تنها آموزشگاه اینترنتی زبان های خارجی در ایران که مانند آموزشگاه سنتی هفته ای سه روز کلاس آنلاین داریم (تخته وایت بورد مجازی و سیستم ضبظ کلاس و ...) در خصوص اعتبار ئی زبان همین بس که برگزار کننده همایش ملی خدمات مجازی بودیم که در آبان ماه انجام شد: همایش ملی خدمات الکترونیکی تحولی نوین در توسعه پایدار

من آماده هستم که 10 الی 20 درصد (متناسب با میزان ثبت نام و ترافیک) ئی زبان رو به سایت هایی که با من همکاری می کنند پرداخت کنم.

تعداد ثبت نامی ها در هر ما بالا هست. هزینه ثبت نام ها هم از 55 هزار تومان هست تا 90 هزار تومان برای دوره های ترمیک و خیلی بیشتر از اینها برای دوره های آیلتس و تافل.

من اولین همکاری خودم را با سایت پرتال دانشگاهی unp.ir شروع کردم که آنها لینک ما را در سایت خودشان گذاشتند و ما با یک کد تخفیف به کاربران آنها یک تخفیف در خصوص آزمون تعیین سطحشان به آنها دادیم و با آن کد می توانیم بفهمیم که چه کسی از طریق آنها آمده و پورسانت آنها پرداخت می کنیم.

هنوز سیستم هوشمندی طراحی نکرده ایم که تمام وب مستر ها بتوانند بفهمند که چه مقدار از ترافیکی که فرستاده اند تبدیل به دانشجو شده است. چون ابتدا عضو می شوند (چیزی در حدود 2000 عضو داریم) سپس آزمون تعیین سطح می دهند و سپس ثبت نام نهایی را انجام می دهند. سایت UNP چون از طریق کانال های ارتباطی دانشگاهی با ما آشنا شدند مبنای همکاری را بر رو اعتماد متقابل گذارده اند (با توجه به شناختی که از تیم ئی زبان در همایش پیدا کردند)

در خصوص همکاری با دیگر دوستان من می خواهم که

1- سایت کسانی که متقاضی هستند رنک گوگل بالای 4 داشته باشند.
2- خود وب مستر ها می توانند دانشجویان و متقاضیان سایت خود را مرحله به مرحله راهنمایی کنند تا به ثبت نام نهایی منجر شود.

ئی زبان به درگاه الکترونیک بانک پاسارگاد وصل است و توسط کارتهای شتاب پرداخت ها انجام می شود. اما در مورد سایت های همکار اگر ترافیک قابل توجه باشد, حتی اگر روند ثبت نام برعکس باشد هم از نظر من بلامانع است, یعنی سایت شما کل مبلغ ثبت نام که مثلا 90 هزار تومان است دریافت کند از مشتری و مشتری را به همراه 80 درصد مبلغ به ئی زبان معرفی کند.

در حال انتقال سیستم فعلی به دروپال هستیم که بتوانیم امکانات هوشمند برای اینکار به سیستم اضافه کنیم.

کلا فعلا این تاپیک در حد ایجاد فرضیه ای است که با پیشنهادات شما عزیزان می توانیم آن را کم کم اجرایی کنیم.

در حال حاضر ئی زبان با دانشجویانی مردمی و دانشجویان سازمانی (مانند سازمان توسعه تجارت, توگا, بورس و ....) حدودا ترمی 60 میلیون تومان درآمد ریالی دارد , واحد بین المللی ئی زبان در مالزی در حال تاسیس است. در صورت فعالی قدرتمند می توانیم قسمتی از این درآمد را به صورت پورسانت به بازاریابان حرفه ای پرداخت کنیم.

توی پرانتر می گویم: (حتی اگر شما سایت هم ندارید, اما لینک ارتباطی با سازمان ها دارید, در صورت عقد قرارداد سازمانی 20 درصد قرار داد تقدیم می شود, قرارداد های سازمانی در ایران بدون داشتن روابط به سختی انجام می پذیرد و معمولا قرارداد های سازمانی بالای 10 میلیون تومان می باشد).

منتظر دریافت پیشنهادات شما در این زمینه هستم.

با تشکر,

کاظمیان

Last edited:

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
در 4تا سایت زیر 200 و 300 ایران میتونم تبلیغات شما را بگذارم ولی پورسانتی کار نمیکنیم متاسفانه

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
در 4تا سایت زیر 200 و 300 ایران میتونم تبلیغات شما را بگذارم ولی پورسانتی کار نمیکنیم متاسفانه

خیلی از سایت های رتبه پایین در الکسای ایران به لطف سیستم هایی مثل Auto-Surf و Auto-refresh و ... رتبه را در الکسا کم می کنند تا آگهی بگیرند.

لطفا این 4 سایت رو برای من ارسال کنید تا وضعیت اونها و کسانی که آنجا آگهی داده اند را بررسی کنم و ببینم ارزش پرداخت دارند یا خیر, شما کاربر قدیمی پرشین تولز هستید احتمالا به یاد میارین که چند ماه پیش ما در خود همین انجمن ها بنر تبلیغاتی داشتیم, نتیجه ای که می خواستیم خیلی حاصل نشد. و تمدید نکردیم. البته نه اینکه نتیجه اصلا نداشته باشه ولی به هزینه ای که به پرشین تولز پرداختیم نمی ارزید, اما از UNP.ir واقعا داریم نتیجه می گیریم.

لطفا آدرس سایت ها را بفرمایید تا بررسی کنیم.

مرسی

takest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر تمایل داشتی با سایت من و 3 تا از شریکام تبادل کنید اطلاع دهید

پیج رنگ گوگل : 5
الکسا : زیر 300
ورودی گوگل روزانه بالای 40000 نفر
آمار بازدید روزانه بالای 300000 نفر

اگر تمایل داشتی پ.خ بده البته ما رایگان انجام نمیدیم .

برای دیدن تعرفه های ما پ.خ بدید تا ارسال شود .

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
اگر تمایل داشتی با سایت من و 3 تا از شریکام تبادل کنید اطلاع دهید

پیج رنگ گوگل : 5
الکسا : زیر 300
ورودی گوگل روزانه بالای 40000 نفر
آمار بازدید روزانه بالای 300000 نفر

اگر تمایل داشتی پ.خ بده البته ما رایگان انجام نمیدیم .

برای دیدن تعرفه های ما پ.خ بدید تا ارسال شود .

پیام خصوصی رو ارسال کردم.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
می تونم سایت مجازا بزنم صرفا جهت معرفی خدمات شما و تبلیغش در گوگل اما بشکل پورسانت یه مقدار مشکله

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
می تونم سایت مجازا بزنم صرفا جهت معرفی خدمات شما و تبلیغش در گوگل اما بشکل پورسانت یه مقدار مشکله

تشکر می کنم, اما فعلا که برای تاپ ترین Keyword ها مثل:
آموزش زبان
آموزشگاه زبان
آموزشگاه
آموزش زبان انگلیسی
آموزشگاه اینترنتی
و ....

ئی زبان جزو سه سایت برتر در گوگل هست.

ما در حال تغییر سیستم اصلی به دروپال هستیم که برنامه نویس های بتونن به هر کس یک آدرس بدن واسه Affiliate شدن.

ما خیلی به ترافیک اینترنتی و تبلیغی به این صورت اعتقادی نداریم. چون اولا خودمان در گوگل در بالاترین رتبه ها برای کار خودمون و واژه های مربوطه قرار داریم. و دوم اینکه ما چند بار با سایت هایی که توی الکسا رنک خوبی در ایران دارند تجربه های بدی رو در خصوص تبلیغات داشتیم و بعد فهمیدیم که اکثر ایرانی ها به تقلب (auto-refresh - autosurf) رتبه رو الکسا رو کاهش می دن که تبلیغ بگیرند.

برای همین سیستم پورسانتی رو ارائه دادیم و الان با UNP.ir داریم کار می کنیم که خوب هم جواب می گیریم.

منظورتون رو از تبلیغش در گوگل متوجه نشدم, اگر منظور Adwords هست که آن را هم ما خودمان کردیت کارت در بانک خارجی و حساب Adwords هم داریم, ولی اشتباه که آدم وقتی خودش در صفحه اول گوگل هست بیاد تبلیغات به گوگل بده, اونم با این وضع دلار,

سیستم Affiliiation توی آمریکا خیلی مطرح هست و خیلی ها حاضرند پول خوبی براش بدن, ولی در ایران نمی دونم چرا استقبال نمی شه.

من حتی این رو می گم که کار کردن با ما نیاز به وب سایت هم نداره, شما برو با یه سازمان قرار داد جور کن, مثلا ما با سازمان توسعه تجارت یک قرار داد بستیم ترمی 25 میلیون تومان (برای کارشناسانشون که آموزش از راه دور داشته باشند), ما 20% مبلغ قرارداد رو خدمت شما تقدیم می کنیم.

تمام امکانات دفتر ما در سه راه نیاوران در اختیار شما, که اگر خواستین با حضور خودتون با سازمانها قرار ملاقات و ... بذارین طوری که اونها اصلا نفهمند شما از شرکت ما نیستین.

این سیستم بسیار جدید و نوپا در ایران هست, و من نیاز به بازاریابی حرفه ای دارم. اما در خصوص تبلیغات با وجود اینکه خیلی بهش اعتقاد دارم, ولی تبلیغات چاپی (پیک برتر و تراکت و روزنامه و ... ) برامون بیشتر داره جواب میده , تا ریسک تبلیغ توی سایت که معلوم نیست چطور رتبه اکسای خودش رو پایین نگه داشته.

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
نظرتون راجع نمایش سایتتون در زیپ چیه؟ اگر تمایل داشتید من می‌تونم کمکتون کنم.
http://forum.persiantools.com/t237910.html

سایتتون خوبه و پیشنهادتون هم همینطور.

اما احساس می کنم هنوز برای همکاری با ما زود باشه! یعنی مطمئن نیستم از ترافیک انسانی موثری که به سایت ما میاد.

وقتی سایت های مختلف لینکهاشون رو از طریق شما کوتاه کنند. در حقیقت باید ترافیک دومین xip.ir در الکسا خیلی خیلی بالا باشه, یعنی باید رتبه شما در الکسای ایران زیر 100 باشه, ولی هنوز نشده .

سوال من از شما اینه :

در سایت نوشتید: منحصر به فرد در بازه‌های زمانی‌ ۲۴ ساعت <

یعنی در 24 ساعت شما 60000 بار تبلیغ من رو نشون میدین؟

اگر آی پی های شما تعدد زیادی داشت شما با این ترافیک Pageview جزو برترین سایت های کشور بودید.

مگر اینکه همانطور که خودتان نوشتید, تبلیغ من دائما برای یک سری مخاطب تکراری , تکرار بشه.

برای همین فعلا نه تنها تبلیغ موثری برای ئی زبان نیست بلکه یک ضد تبلیغ هست. (طرف حالت تهوع بهش دست میده وقتی صبح تا شب 500 بار تبلیغ من رو ببینه)

اما به ادامه کار سایت شما خوشبین هستم و فکر می کنم آینده خوبی داشته باشد, وقتی تعداد آی پی ها و استفاده کننده ها زیاد تر شود.

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
سایتتون خوبه و پیشنهادتون هم همینطور.

اما احساس می کنم هنوز برای همکاری با ما زود باشه! یعنی مطمئن نیستم از ترافیک انسانی موثری که به سایت ما میاد.

وقتی سایت های مختلف لینکهاشون رو از طریق شما کوتاه کنند. در حقیقت باید ترافیک دومین xip.ir در الکسا خیلی خیلی بالا باشه, یعنی باید رتبه شما در الکسای ایران زیر 100 باشه, ولی هنوز نشده .

سوال من از شما اینه :

در سایت نوشتید: منحصر به فرد در بازه‌های زمانی‌ ۲۴ ساعت <

یعنی در 24 ساعت شما 60000 بار تبلیغ من رو نشون میدین؟

اگر آی پی های شما تعدد زیادی داشت شما با این ترافیک Pageview جزو برترین سایت های کشور بودید.

مگر اینکه همانطور که خودتان نوشتید, تبلیغ من دائما برای یک سری مخاطب تکراری , تکرار بشه.

برای همین فعلا نه تنها تبلیغ موثری برای ئی زبان نیست بلکه یک ضد تبلیغ هست. (طرف حالت تهوع بهش دست میده وقتی صبح تا شب 500 بار تبلیغ من رو ببینه)

اما به ادامه کار سایت شما خوشبین هستم و فکر می کنم آینده خوبی داشته باشد, وقتی تعداد آی پی ها و استفاده کننده ها زیاد تر شود.

دوست عزیز
چند نکته:
۱- سایت زیپ ۸۰ روز هست افتتاح شده و تاحالا هیچگونه تبلیغی روش نشده جز معرفی‌ توی چند تا فروم که یکیش همین پی‌ تی‌ هست. اما با این حال هرروز به تعداد سایت‌هایی‌ که زیپ استفاده می‌کنن اضافه می‌شه.
۲- بازدید روز به روز بالاتر داره میره، تو ۸۰ روز از افتتاح (در موقع ۶۰ روز کار رسمی‌) از مرز ۶۰۰۰ آی‌پی در روز گذشتیم.
۳- تنوع تبلیغ روی سایت زیاد هست پس تبلیغات شما بسته به تعداد خرید و حداقل مصرف روزانتون نمایش داده می‌شه که حال طرف بهم نمی‌خوره بلکه حداقل ۴ تا سایت متفاوت میبینه نه تو هر سایت‌ای میره تبلیغ انگشتر لیزری و چیزی تکراری...!
۴- وقتی‌ عنوان می‌شه تاثیر پذیری بالا حتما دلیل پشتش هست، یک نمونش این هست که پروژه جدید شرکت به اسم www.chenderghaz.com تنها با ۲ روز گذشت از تبلیغ در زیپ بالای ۴۰۰ تا ایمیل ثبت شده داشته.
۵- نسبت آی‌پی تکراری روی سرور خیلی‌ کم هست در مقایسه با آی‌پی منحصر به فرد.
و...

پ.ن: ما وجدان کاری داریم، به کارابرمون پول پرداخت می‌کنیم که تمام ترافیک سایت کاربر واقعیی‌ باشه، نه ترافیک مصنوعی مثل خیلی‌ از سایت‌های ایران. تمام کسانی‌ هم که سعی‌ دارن سایت رو دور بزنن و از اوتو سرف استفاده می‌کنن اکانتشون بسته می‌شه.

Last edited:

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
دوست عزیز
چند نکته:
۱- سایت زیپ ۸۰ روز هست افتتاح شده و تاحالا هیچگونه تبلیغی روش نشده جز معرفی‌ توی چند تا فروم که یکیش همین پی‌ تی‌ هست. اما با این حال هرروز به تعداد سایت‌هایی‌ که زیپ استفاده می‌کنن اضافه می‌شه.
۲- بازدید روز به روز بالاتر داره میره، تو ۸۰ روز از افتتاح (در موقع ۶۰ روز کار رسمی‌) از مرز ۶۰۰۰ آی‌پی در روز گذشتیم.
۳- تنوع تبلیغ روی سایت زیاد هست پس تبلیغات شما بسته به تعداد خرید و حداقل مصرف روزانتون نمایش داده می‌شه که حال طرف بهم نمی‌خوره بلکه حداقل ۴ تا سایت متفاوت میبینه نه تو هر سایت‌ای میره تبلیغ انگشتر لیزری و چیزی تکراری...!
۴- وقتی‌ عنوان می‌شه تاثیر پذیری بالا حتما دلیل پشتش هست، یک نمونش این هست که پروژه جدید شرکت به اسم www.chenderghaz.com تنها با ۲ روز گذشت از تبلیغ در زیپ بالای ۴۰۰ تا ایمیل ثبت شده داشته.
۵- نسبت آی‌پی تکراری روی سرور خیلی‌ کم هست در مقایسه با آی‌پی منحصر به فرد.
و...

پ.ن: ما وجدان کاری داریم، به کارابرمون پول پرداخت می‌کنیم که تمام ترافیک سایت کاربر واقعیی‌ باشه، نه ترافیک مصنوعی مثل خیلی‌ از سایت‌های ایران. تمام کسانی‌ هم که سعی‌ دارن سایت رو دور بزنن و از اوتو سرف استفاده می‌کنن اکانتشون بسته می‌شه.

شما از کجا می فهمید که Auto Surf ی ها شما رو دارند دور می زنند؟ اونها هم ترافیکی که دریافت می کنند, در قبال بازدید های الکی هست که از سایت های دیگه می کنند, به هر حال در سیستم های اتوسرف هم ترافیک انسانی هست و IP ها متفاوت. واسه همین هست که خود الکسا هم گول می خوره! (اونوقت چطور شما اونها رو Detect می کنید)؟! همه ما می دونیم که منظور ما از ترافیک انسانی , لزوما به این معنی نیست که ترافیک های دیگه همه روباتی هستند, بلکه ممکنه غیر موثر باشند مثل Auto Surf ها.

بعد من این تاپیک رو برای همکاری با ئی زبان در موردی بود که خودم پیشنهاد کردم. کسانی که دنبال آموزش زبان باشند وقتی آموزشگاه زبان رو سرچ می کنند و ئی زبان رو دومین سایت در گوگل می بیبینند وارد سایت ما می شوند و ثبت نام هم می کنند.

اما سیر این تغییرات برای شرکت من, سیری هست که کمی طولانیه : دیدن تبلیغ من در سایت دیگه > کلیک به اون و اومدن به سایت من > عضویت در سایت من > آزمون تعیین سطح > ثبت نام نهایی

در حقیقت بر خلاف اون سایت هایی که انگشتر لیزری یا چیزهای Cheap مردم برای دوست دختر یا دوست پسراشون با هزینه کم می خرند :rolleyes: در ئی زبان دانشجویان ما باید مثلا برای یک ترم 80000 یک جا پرداخت کنند, پس احتمال اینکه مخاطب همینطوری سرش رو بندازه پایین و از سایت دیگه ای وارد سایت ما بشه و دانشجوی ما بشه خیلی خیلی خیلی کم هست.

این تاپیک که من باز کردم هم برای بازاریابی حتی به صورت آفلاین هم میتونه در نظر گرفته بشه, مثلا طرف بره با یه سازمان قرارداد چند ده میلیونی ببنده بیاد توی دفتر ما بشینه قراراداد امضا شه و 20 درصدش رو بگیره.

اما اینکه گفتم زوده , برای این هست که وقتی سایت شما مطرح تر شد, و مخاطبین بیشتری رو به خودش جلب کرد, اونوقت تبلیغ ئی زبان نه به عنوان جذب دانشجو, به عنوان مطرح کردن Brand ئی زبان در ذهن مخاطب می تونه خیلی موثر باشه. و ماهیت تبلیغات شما هم در همین مساله Branding هست, تو صفحه ای که باز میشه , طرف وقت این رو نداره که بشیه یک صفحه متن رو بخونه و متقاعد بشه که بیاد دانشجوی ما بشه. چند ثانیه وقت داره که چیزی رو ببینه , یک مارک رو , یک برند رو, !

و من از این جهت اینده بسیار روشنی رو برای سایت شما می بینم. شما باید تیم مارکتینگتون رو بفرستی برن با جاهایی مثل ایرانسل, همراه اول, سامسونگ, موسسه ماهان و .... صحبت کنند. چون اینها اونقدر بزرگند که نیاز به تبلیغات برای جذب مخاطب ندارند, بلکه نیاز به تبلیغات برای Branding دارند و تلاششون این هست که خودشون رو در ذهن مخاطب جا بیاندازند. که طرف وقتی در بیلبورد بزرگراه هم تابلوی زرد ایرانسل رو دید بلافاصله تو ذهنش همون تصویر تداعی بشه.

اما ئی زبان فعلا نیاز به دانشجو داره و تا پروژه Branding فاصله زیادی داره.

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
شما از کجا می فهمید که Auto Surf ی ها شما رو دارند دور می زنند؟ اونها هم ترافیکی که دریافت می کنند, در قبال بازدید های الکی هست که از سایت های دیگه می کنند, به هر حال در سیستم های اتوسرف هم ترافیک انسانی هست و IP ها متفاوت. واسه همین هست که خود الکسا هم گول می خوره! (اونوقت چطور شما اونها رو Detect می کنید)؟! همه ما می دونیم که منظور ما از ترافیک انسانی , لزوما به این معنی نیست که ترافیک های دیگه همه روباتی هستند, بلکه ممکنه غیر موثر باشند مثل Auto Surf ها.

بعد من این تاپیک رو برای همکاری با ئی زبان در موردی بود که خودم پیشنهاد کردم. کسانی که دنبال آموزش زبان باشند وقتی آموزشگاه زبان رو سرچ می کنند و ئی زبان رو دومین سایت در گوگل می بیبینند وارد سایت ما می شوند و ثبت نام هم می کنند.

اما سیر این تغییرات برای شرکت من, سیری هست که کمی طولانیه : دیدن تبلیغ من در سایت دیگه > کلیک به اون و اومدن به سایت من > عضویت در سایت من > آزمون تعیین سطح > ثبت نام نهایی

در حقیقت بر خلاف اون سایت هایی که انگشتر لیزری یا چیزهای Cheap مردم برای دوست دختر یا دوست پسراشون با هزینه کم می خرند :rolleyes: در ئی زبان دانشجویان ما باید مثلا برای یک ترم 80000 یک جا پرداخت کنند, پس احتمال اینکه مخاطب همینطوری سرش رو بندازه پایین و از سایت دیگه ای وارد سایت ما بشه و دانشجوی ما بشه خیلی خیلی خیلی کم هست.

این تاپیک که من باز کردم هم برای بازاریابی حتی به صورت آفلاین هم میتونه در نظر گرفته بشه, مثلا طرف بره با یه سازمان قرارداد چند ده میلیونی ببنده بیاد توی دفتر ما بشینه قراراداد امضا شه و 20 درصدش رو بگیره.

اما اینکه گفتم زوده , برای این هست که وقتی سایت شما مطرح تر شد, و مخاطبین بیشتری رو به خودش جلب کرد, اونوقت تبلیغ ئی زبان نه به عنوان جذب دانشجو, به عنوان مطرح کردن Brand ئی زبان در ذهن مخاطب می تونه خیلی موثر باشه. و ماهیت تبلیغات شما هم در همین مساله Branding هست, تو صفحه ای که باز میشه , طرف وقت این رو نداره که بشیه یک صفحه متن رو بخونه و متقاعد بشه که بیاد دانشجوی ما بشه. چند ثانیه وقت داره که چیزی رو ببینه , یک مارک رو , یک برند رو, !

و من از این جهت اینده بسیار روشنی رو برای سایت شما می بینم. شما باید تیم مارکتینگتون رو بفرستی برن با جاهایی مثل ایرانسل, همراه اول, سامسونگ, موسسه ماهان و .... صحبت کنند. چون اینها اونقدر بزرگند که نیاز به تبلیغات برای جذب مخاطب ندارند, بلکه نیاز به تبلیغات برای Branding دارند و تلاششون این هست که خودشون رو در ذهن مخاطب جا بیاندازند. که طرف وقتی در بیلبورد بزرگراه هم تابلوی زرد ایرانسل رو دید بلافاصله تو ذهنش همون تصویر تداعی بشه.

اما ئی زبان فعلا نیاز به دانشجو داره و تا پروژه Branding فاصله زیادی داره.

اوتو سرف روی سیستم ما جواب نمیده کلا دوست من، چون باید شخص حتما روی رد کردن تبلیغ کلیک کنه تا هم پول به حساب کاربر ریخته بشه و هم از تعداد دفعات نمایش تبلیغ کم بشه.

شما درست میگید در مورد مسالهٔ برندینگ و من فکر کنم حتی برای شما هم جای کار داره به فرض مثال اگر شما یه پیج ساده درست کنید که هدفتون که ثبت نام کاربر هست رو تو ۱۰ ثانیه برسونید و یه لینک به ثبت نام داشته باشید میتونه تاثیر گذر باشه، اما تبلیغ خود سایتتون منم موافقم احتمالش پایین هست در مورد کیس شما.

hossein206

Registered User
لایک‌ها
10
برای مدرس و تدریس هم اگه خواستید میتونم باهاتون همکاری کنم.

بالا