• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری در اجرای ایده های جدید

sfa0731

Registered User
لایک‌ها
136
دوستان ایده های بسیار خوبی برای راه اندازی سایت های خدماتی دارم.
اما ایده ها تا به مرحله اجرا نرسن ارزشی ندارن.از طرفی یکی از اهداف من اینه که گروهی تشکیل بدیم تا روی ایده های جدید کار کنیم.
بنابراین دوستان برنامه نویسی که علاقمند همکاری شراکتی هستن پیام بدن تا جزییات و شرایط همکاری رو بررسی کنیم.

طرحی که در ذهن من هست به این شکله:
صاحب ایده+سرمایه گذار+برنامه نویس

دوستانی هم که ایده ای دارند که مایل هستن اجرایی بشه میتونیم روش همفکری کرده و نحوه اجرا رو بررسی کنیم

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
الان شما برنامه نویس و سرمایگذار دارید که ما ایده بدیم برای همفکری و...؟

sfa0731

Registered User
لایک‌ها
136
بله برنامه نویس هست.سرمایه هم در حد پروژه های کوچک

برای شروع بر روی ایده های کوچک کار خواهیم کرد

evilspirit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
slm.
man hesab verify shode adsense daram. chand ta site khob & porbazdid mikham k moarefishon koam. sharik mikham.

evilspirit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
baraye rahati kar ham mitunid ba shomaram az tarigh viber ya ... tamas begirid: 09379441032

evilspirit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ادسنس سیستم تبلیغاتی گوگل هست که به سایت ها بنر میده و به ازای بازدیدشون و کلیک هاشون روی بنر ها به دلار یا یورو یا پوند پول میده. داشتن این حساب مستلزم بودن در خارج و حضور واقعی فرد در آنجاست. ضمناَ وریفای کردنش چندین مرحله داره که اگر سرچ کنید پیدا میتونید بکنید. بنده حساب رو دارم. 2 تا سایت هم دارم که بازدیدشون زیاد نیست. الان نیاز به افرادی دارم که سایت های پر بازدید بجز .ir داشته باشند و رتبه الکساشون بالا باشه که بتونیم با هم شروع به کسب درآمد عالی کنیم.

بالا