• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری در رصد کردن تسک های پرو باکس

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
این تاپیک زدم دیدین یه تسک نون آب دار و یا تسک هایی که دیدین مثلا 5 سنتی یا بالاتر یا مثلا میشه 20 بار انجامش داد رو بزاریم اینجا

خواهش میکنم اگر فرمتش رو این شکل بنویسید

task name :
country :
fee :
no :

یه سیستمی هم هست که 52 تا کشور داره بجای کلمه ==== شکن و اینگونه از کلمه آسان بر استفاده کنیم که تاپیک دچار مشکل نشه به فرض مثال ( آسان بر اچ m ای )

اینجوری میتونیم درآمد بهتری در کنار هم دیگه داشته باشیم اگر موافقین تا استارت بزنیم

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
از وقتی که پروباکس تسک هاش به 2 دلار لیمیت شد دارم با نئوباکس کار می کنم. ارزش تسک های کازینوشم 1 سنت بیشتر از پروباکسه.;)

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
ارزش لیبرتی بیشتره گرون تر از پایزا هستش

از وقتی که پروباکس تسک هاش به 2 دلار لیمیت شد دارم با نئوباکس کار می کنم. ارزش تسک های کازینوشم 1 سنت بیشتر از پروباکسه.;)

آیا تسک شما در پرو باکس بسته شده و دیگه نمی تونیین تسک بزنین خب خیلی ساده هستش هر چی دارین بریزین تو خرید رفرال بعد از یک ماه اصل پول بر می گرده ماله بنده که اینجور بود بله تسک باز شد

خب حالا باید جی کار کرد به یکی از تسک هایی که تموم کردید رو بزنید با این پیغام رو به رو می شوید حالا به عکس زیر لطفا توجه کنید و از درآمد زایی لذت ببرید

مشاهده پیوست 324908

و حتی لازم نیست دیگ توی پرو باکس لاگین کنید و در معرض خطر ساسپند شدن قرار نگیرید اما یه توصیه حتما کل کلیک هاتون رو انجام بدید چون حساسیت رفته بالا و با این کار رفع حساسیت میسه

البته بنده حتی یک زیر مجموعه ندارم ( برای اونایی میگم که فکر دیگه ایی نداشته باشن )

اینجا رو زدم فقط برای اینکه تسک معرفی کنیم از همکاری شما در این زمینه ممنونم

Last edited:

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
امشب از روشی که گفتی با پروباکس کار می کنم ببینم چی میشه. از این جهت که ارزش لیبریتی بیشتر از پیزا ست حق دارید. :blush:
به هر حال ممنون دوست عزیز.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
task name : Write Short Answers to Questions 1
country : USA
fee : 18 cent
no : ?

18.PNG

بالا