• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری در فروش ها

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
دیدم به یه تاپیک جامع در این باره نیازه که بیشتر روش بتونیم تمرکز کنیم به خدمات و کیفیت هایی که به ما وبمستر ها میدن ببینم کی به یکه

لیست همکاری در فروش ها رو بنویس

نحوه تسویه حسابات رو بگو چطور انجام دادن ؟
زمان تحویلشون چقدره ؟
نحوه پورسانت دهیشون چطوره ؟
کیفیت اجناسشون چطوره ؟
پشتیبانی و گارانتی دارن ، نماد اعتماد چطور ؟
میزان فروش آیا تو همکاری در فروش های متفاوت چقدر بود ؟
سیستم همکاری در فروش هایی که باهاشون کار کردید و ناراضی بودید رو با ذکر دلیلتون اونم به صورت تیتر وار بنویسید ؟
بازدید سایتتون و میزان آی پی و تعداد خرید در روزتون رو لطفا بگید ؟

پی نوشت : میدونم تاپیک هایی سر این موضوع هست ، ولی این با دیتیل و جواب دادن سوالات میخوام بدونیم کی به کیه در کل
پی نوشت دوم : دوستان کسانی که نظری دارن و بد خوب میکنن اینجا جاش نیست

لطفا تیتر وار جواب بدید تا بتونیم دوستان رو ارجاع بدیم همین جا ممنون

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
من با همکاران چند ساله کار میکنم . خوبیش اینه که پورسانت فروشش زیاده اما بدیش اینه که همیشه محصولاتش معلقه . اصلا معلوم نیست چی به چیه. فروش رفته یا نرفته . پشتیبانی یا جواب نمیدن یا دیر جواب میدن . معمولا به حد نصاب پرداخت برسه خودشون پرداخت میکنن . در کل جنسو میدن بفروشی خوبم پورسانت میدن ولی خودشون حوصله ندارن جنسو بدن مشتری . کلا خستن :D

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
سلام.چندتا از سیستم ها هم کلا بستن و ریدایرکت کردن رو همین همکاران. به هرحال در حراجی ها www.harajiha.ir محصولات متفاوت با پورسانت بالا داریم. واریز هم هر زمان درخواست بزنید واریز میشه. ارسال ها هم سریع انجام میشه.

من با همکاران چند ساله کار میکنم . خوبیش اینه که پورسانت فروشش زیاده اما بدیش اینه که همیشه محصولاتش معلقه . اصلا معلوم نیست چی به چیه. فروش رفته یا نرفته . پشتیبانی یا جواب نمیدن یا دیر جواب میدن . معمولا به حد نصاب پرداخت برسه خودشون پرداخت میکنن . در کل جنسو میدن بفروشی خوبم پورسانت میدن ولی خودشون حوصله ندارن جنسو بدن مشتری . کلا خستن :D

بالا