• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکار برای پروژه بزرگ نیازمند چند شریک متخصص

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
سلام خدمت کاربران محترم شاپکیپر چند وقتی بود که به هزینه هایی که توی نت صرف میشد فکر میکردم

شاید جالبه بدونید ماهانه بیش از 1 میلیارد هزینه طراحی وب در ایران میشه ام از شرکتهای خصوصی و شخص

همچین بالای چند صد میلیون هزینه سئو میشه.

خوب حالا جمع بندی از اونجایی که تخصص من سئو و بهینه سازی بود 3 روز پیش تصمیم گرفتم حداقل توی بخش سئو که هزینه میشه سهم بالایی داشته باشم

به ادرس سئوها seoha.ir

خوب 2 روزه سایت راه افتاده واسه اینکه بدونید توی کارم و تواناییم تریدیدی نیست کافیه عنوان های پست هامو سرچ کنید

عناوینی که میگیم در زیر رو در گوگل سرچ کنید:
-----------------------------------
تنظیمات پلاگین Yoast SEO => صفحه دوم
پلاگین سئو Yoast SEO => صفحه دوم
اخبار سئو => صفحه دوم

انتشار خودکار مطالب در شبکه های اجتماعی => صفحه سوم
افزونه بهینه سازی عکس های مطالب سایت => صفحه اول
افزونه بهینه سازی عکس => صفحه دوم
آموزش سئو رایگان وردپرس با پلاگین => صفحه دوم
آموزش سئو رایگان وردپرس با پلاگین Yoast SEO => صفحه اول
سئو رایگان سایت => صفحه سوم
سئو رایگان سایت و افزایش رتبه => صفحه اول
سئو رایگان سایت و افزایش رتبه در موتور جستجو گوگل => صفحه اول
آموزش تنظیمات افزونه all in seo pack => صفحه دوم
افزونه های سئو مهم حیاتی برای وردپرس => صفحه اول
افزونه های سئو => صفحه سوم
سئو سایت با robots => صفحه اول
آموزش بهینه سازی با robots.txt => صفحه اول
ایندکس کردن سریع مطالب در گوگل => صفحه اول
نقش بک لینک در سئو => صفحه اول
لینک کردن خودکار مطالب => صفحه اول
افزونه بررسی خودکار لینک های شکسته => صفحه اول
پینگ کردن سایت در موتور های جستجو => صفحه اول
-----------------------------------------------------------------------------------

خوب اونایی که صفحه 2 یا 3 بود به قدری رقابت توش سنگین بود که زمان میبره. نکته مهم بگم این نتایجی که میبینید دارم با مدیران و سایت های بزرگی که هر کدوم توی زمینه سئو تخصص دارن رقابت میکنم پس رقابت از هر چیزی که فکر کنید سخت تر هست چون با کسایی رقابت میکنم که همشون اصول پست زدن و مطالب اختصاصی رو کامل میدونن

خوب من یه سری سایت های موفق توی این زمینه مثل همیار وردپرس یا doctorwp که توی ایران فعالیت می کنند و با تشکیل یه تیم خوب به راحتی به در امد ماهانه بالای چند ده میلیون رسیدند و خیلی راحت تونستن شرکت تاسیس کنند.

حالا من نیاز به تخصص های روبرو دارم / وردپرس / سئو / گرافیست / آموزش های ویدیویی / مترجم متون خارجی / مسلط به وردپرس / آشنا به افزونه ها / برنامه نویس / طراح سایت / بزاریم و شروع به گذاشتن مطالب اختصاصی مرتبط با حرفه کنیم خوب پروژه های کامل مثل طراحی، سئو، گرافیک و... میگیریم و همینطورم میتونیم کنارش پکیج های آموزشی بفروشیم و اصلا کار سختی نیست فقط یه تیم میخواد.

دوستانی که توانایی دارند بگند تا در یه پروژه باهم شریکی کار کنیم اهداف رو که گفتم میدونم سوال تکراری که خیلی دوستان میپرسن اینه شرایط چیه شرایط ساده هست این کار بر پایه شراکته اگر تخصص و توانایی داری میتونی عضو تیم شی و با اشتراک گذاری تجربیاتت در گرفتن امار از اون تجربیات به گرفتن پروژه کمک میکنید.

دوستانی که تمایل دارند و تخصص دارند بگن فقط رزونومتونم بگید

بالا