• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکار و همفکر برای تعریف و راه اندازی یک ایده الکترونیکی

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
سلام دوستان

من در حال جستجو برای پیدا کردن یه ایده مناسب در حوزه تجارت الکترونیکی (وب سایت) و راه اندازی آن هستم.
دنبال کسی میگردم که به این موضوع علاقه مند باشه و بیاد در کنار هم ایده های مختلف را پیشنهاد بدیم و بررسی کنیم و یکی را که مناسبتر باشه انتخاب و اجرا کنیم.
ترجیحم اینه ایده ای باشه که سرمایه زیادی نخواد، چون خود من که ندارم مگر اینکه طرف مقابل بتونه سرمایه بالا تأمین کنه.

اگه کسی مایل هست همینجا یا در خصوصی جواب بده.
:)

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
هیچ خاژنگی برای این موضوع نبود؟!

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
شما اگر ایده ای داری میتونی دنبال سرمایه گذار باشی٬اگر سرمایه ای داری میتونی دنبال یه ایده ی ناب برای حمایت باشی٬من چند روز پیشم تاپیک شما رو دیدم جوابی ندادم الان ک دوبار اپ کردی میخوام بپرسم ب نظرت کسی ک ایده و پولش رو داشته باشه چ نیازی ب شما داره؟ اگر دنبال تیم سازی هستی ازین سایت استفاده کن هرچند اگر یکی از پیش نیازاشو نداشته باشی موفقیتی حاصل نمیشه
Ictstartups.ir

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
شما اگر ایده ای داری میتونی دنبال سرمایه گذار باشی٬اگر سرمایه ای داری میتونی دنبال یه ایده ی ناب برای حمایت باشی٬من چند روز پیشم تاپیک شما رو دیدم جوابی ندادم الان ک دوبار اپ کردی میخوام بپرسم ب نظرت کسی ک ایده و پولش رو داشته باشه چ نیازی ب شما داره؟ اگر دنبال تیم سازی هستی ازین سایت استفاده کن هرچند اگر یکی از پیش نیازاشو نداشته باشی موفقیتی حاصل نمیشه
شما بهتره مطلب من را با دقت بیشتری بخونی، ظاهرا سرسری خوندی و منظور اصلی من را متوجه نشدی!

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
در هر صورت اون سایتی ک ادرس دادم خیلی میتونه مفید باشه برای منتورینگ٬تیم سازی٬پیدا کردن حامی مالی٬یافتن ایده های خوب و...
برات ارزوی موفقیت دارم دوست عزیز

بالا