• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هندزفری بلوتوث نوکیا هدفون بیسم بلوتوث اسپورت BH 503 نوکیا

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
هندزفری بلوتوث نوکیا هدفون بیسم بلوتوث اسپورت BH 503 نوکیا
مشخصات هدفون بیسم بلوتوث اسپرت BH 503 نوکیا
وزن بسیار کم 45 گرم
کیفیت بسیار بالای پخش صدا
قابلیت اتصال به گوشی تلفن همراه و نوت بوک از طریق بلوتوث
فرم خاص قرار گرفتن روی سر بدون ایجاد مشکل ومزاحمت در هنگام ورزش
عمر بسیار بالای باطری و ذخیره شارژ
کار کرد کم شارژرش باز نشده
قیمت هم پایه 50 ت
عکس ها :

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
بالا باش

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
داداش قیمتت خیلی بالاس
من عنوان تاپیکو دیدم اومدم تو ولی واقعا این هندزفری با این قیمت؟!

من قبلا ۳۰ تومن خریدمش و یبار که عصبانی بودم پرتش کردم بخاطر حالت فنری که داره وقتی با زمین برخورد کرد پرید بالا بعد از برخورد با سقف و دیوار کناری، از قسما اتصال بند به گوشی شکسته. چسب زدم ولی نگرفت خودشو
بخاطر میزان شارژی که نگه‌میداره و کیفیت خوب موزیکش دلم میخواست مجددا از همین بخرم که دیگه توی بازار گیر نمی‌آد

mbmbmbmbmb

Registered User
لایک‌ها
4
30

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان زیر ۵۰ ت نمیفروشمش البته ۵۰ + هزینه ارسلش
خودتونو خسته نکنید که تو بازار ۳۰ ت میشه یه لینک بهم بدید برای فروش ۳۰ ت

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
داداش اینکه زیر ۵۰ نمیفروشیش مال خودته و اختیارشو داری
ضمنا وقتی این محصول دیگه اصلا توی بازار نیست ما لینک چی بدیم؟
من میگم ۳۰ خریدم ولی شکسته میخوای عکس شکسته‌شو برات بذارم! والا اگه ۳۰ تومنم باشه من نمی‌خرمش فقط گفتم قیمتت بالاست و با این قیمت نمی‌ارزه
قبول دارم همه‌چیز این هدست خوبه و تنها ایرادش همینه که گوشو اذیت می‌کنه. من هروقت مدت طولانی استفاده کردم گوشمو زخم کرده چون همه وزنش از طریق بند به قسمت بالای گوش وارد میشه و چون اون قسمت انتهایی بندش که به گشی‌ها وصل میشه مثل بقیه نرم نیست، گوش منو همیشه توی استفاده بالای چند ۳ ساعت زخم میکرد.

در کل اگه ۵۰ بفروشی مبارکت باشه منم دیگه پست نمی‌زنم که تاپیک فروش شما خراب نشه.

خوب بفروشی داداش

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
داداش اینکه زیر ۵۰ نمیفروشیش مال خودته و اختیارشو داری
ضمنا وقتی این محصول دیگه اصلا توی بازار نیست ما لینک چی بدیم؟
من میگم ۳۰ خریدم ولی شکسته میخوای عکس شکسته‌شو برات بذارم! والا اگه ۳۰ تومنم باشه من نمی‌خرمش فقط گفتم قیمتت بالاست و با این قیمت نمی‌ارزه
قبول دارم همه‌چیز این هدست خوبه و تنها ایرادش همینه که گوشو اذیت می‌کنه. من هروقت مدت طولانی استفاده کردم گوشمو زخم کرده چون همه وزنش از طریق بند به قسمت بالای گوش وارد میشه و چون اون قسمت انتهایی بندش که به گشی‌ها وصل میشه مثل بقیه نرم نیست، گوش منو همیشه توی استفاده بالای چند ۳ ساعت زخم میکرد.

در کل اگه ۵۰ بفروشی مبارکت باشه منم دیگه پست نمی‌زنم که تاپیک فروش شما خراب نشه.

خوب بفروشی داداش
واقعا لطف میکنی نظراتتونو برای خودتون نگه دارید خوشحال میشم

mbmbmbmbmb

Registered User
لایک‌ها
4
دادا 50 زیاده بیا پایین تا بخرمش.
ریمارک که نیست؟

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
من دوتا از اینا داشتم و دارم ، یکیش بعد از اینکه کلی بلا سرش اومد و یکی از پایه هاش شیکست و چسب قطره ای چسبوندمش ، تو قطار تهران مشهد جا موند و داغش به دلم موند :D دومیش هم الان دارم استفاده می کنم و 6 ماه پیش با یه بدبختی و در حالی که تو کل بازار 3-4 تا مغازه داشتنش ، 75 تومن یه دونه برای خودم و یه دونه برای پسر داییم خریدم :D

الحق فوق العلادست به قیمتش ، داداشش BH505 که نوع طراحیش به خوبی این هم نیست الان 170-80 تومن قیمت داره و جبرا ها هم خداتومنه ، کیفیتشم من واقعا راضیم .

دادا اگر 5-6 ماه پیش گذاشته بودی خودم برش می داشتم منتها الان دارمش :D فروشنده رو من نمیشناسم ، اما امیدوارم خوب بفروشی گرچه جای تو بودم اینکارو نمی کردم، دوستان هم کم لطفی نکنند ، 30 تومن الان هنذفری های سیم دار معمولی تو گوشی هم نیست ،کسر 33 درصد از قیمت نو ( تو علائدین الان 75-80 تومنه ) منصفانه هست . اگر ترس از فرسایش باتریش نبود ، خودم به عنوان یدک برش داشتم :D

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
من دوتا از اینا داشتم و دارم ، یکیش بعد از اینکه کلی بلا سرش اومد و یکی از پایه هاش شیکست و چسب قطره ای چسبوندمش ، تو قطار تهران مشهد جا موند و داغش به دلم موند :D دومیش هم الان دارم استفاده می کنم و 6 ماه پیش با یه بدبختی و در حالی که تو کل بازار 3-4 تا مغازه داشتنش ، 75 تومن یه دونه برای خودم و یه دونه برای پسر داییم خریدم :D

الحق فوق العلادست به قیمتش ، داداشش BH505 که نوع طراحیش به خوبی این هم نیست الان 170-80 تومن قیمت داره و جبرا ها هم خداتومنه ، کیفیتشم من واقعا راضیم .

دادا اگر 5-6 ماه پیش گذاشته بودی خودم برش می داشتم منتها الان دارمش :D فروشنده رو من نمیشناسم ، اما امیدوارم خوب بفروشی گرچه جای تو بودم اینکارو نمی کردم، دوستان هم کم لطفی نکنند ، 30 تومن الان هنذفری های سیم دار معمولی تو گوشی هم نیست ،کسر 33 درصد از قیمت نو ( تو علائدین الان 75-80 تومنه ) منصفانه هست . اگر ترس از فرسایش باتریش نبود ، خودم به عنوان یدک برش داشتم :D
ممنونم از توضیحاتتون

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
بالا باش

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116