منتخب بازارچه

هنوز مشکل 4 رقم اعشار من سر جاشه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,318
لایک‌ها
260
سن
34
محل سکونت
تهران
ببینید من چی کار کنم؟
من میخوام تو یه ستون پول ذخیره کنم
smallmoney و money جفتش رو میزنم 4 رقم اعشار نشون میده
چیزای دیگه مثل real هم که یه عالمه نشون میده
چیکارشون کنم؟
میخوام 2 رقم اعشار باشه
 

H_R

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
30 مارس 2005
نوشته‌ها
3,284
لایک‌ها
17
سن
38
محل سکونت
North Pole
از float چرا استفاده نمیکنی ؟؟؟ بعد اونطرف توی برنامت از double استفاده کن .
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,318
لایک‌ها
260
سن
34
محل سکونت
تهران
حسین جان دستت درد نکنه
ایشالا خدا هر چی میخوای بهت بده که اینقدر کار آدمو راه میندازی
 

alireza sh

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2006
نوشته‌ها
2,668
لایک‌ها
66
سن
36
محل سکونت
نصف جهان
اصولا در sql servre ، دو نوع داده ای هست که هرگز به درد نخورده !!!

DateTime و Money !!!!

حداقل تو ایران کسی از اینها استفاده نمیکنه !
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,318
لایک‌ها
260
سن
34
محل سکونت
تهران
datetime که خوبه
من خیلی ازش استفاده میکنم
چرا میگی به درد نمیخوره؟ ایرادی داره؟
خیلی کار راه اندازه
 

H_R

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
30 مارس 2005
نوشته‌ها
3,284
لایک‌ها
17
سن
38
محل سکونت
North Pole
ببینم شروین ، مشکلت حل شد ؟ من خیلی وقته این کار رو نکردم بعدا یادم افتاد که با استرینگ هم همیشه دو رقم اعشار رو جدا کرد و نمایش داد ، فقط چون خیلی وقته این کار رو نکردم یادم نیست دقیقا چی باید مینوشتیم ، اگه هنوز حل نشده بگو برات پیداش کنم .

DateTime دوست خوب منه ! توی اکثر جدوالهای sql server من حد اقل یدونش وجود داره ! من به شخصه خیلی با استرینگ ذخیره کردن تاریخ مخالفم ! دلیلشم موقع گزارش گیری معلوم میشه ! من همیشه استفاده میکنم و خیلی های دیگه هم همیشه استفاده میکنن ولی money رو اصلا نمیدونم چی فکر کردن که گذاشتن !
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,318
لایک‌ها
260
سن
34
محل سکونت
تهران
ببینم شروین ، مشکلت حل شد ؟ من خیلی وقته این کار رو نکردم بعدا یادم افتاد که با استرینگ هم همیشه دو رقم اعشار رو جدا کرد و نمایش داد ، فقط چون خیلی وقته این کار رو نکردم یادم نیست دقیقا چی باید مینوشتیم ، اگه هنوز حل نشده بگو برات پیداش کنم .

DateTime دوست خوب منه ! توی اکثر جدوالهای sql server من حد اقل یدونش وجود داره ! من به شخصه خیلی با استرینگ ذخیره کردن تاریخ مخالفم ! دلیلشم موقع گزارش گیری معلوم میشه ! من همیشه استفاده میکنم و خیلی های دیگه هم همیشه استفاده میکنن ولی money رو اصلا نمیدونم چی فکر کردن که گذاشتن !
آره با همون float که گفتی مشکلم حل شد
در مورد datetime هم باهات موافقم
دستت درد نکنه
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,318
لایک‌ها
260
سن
34
محل سکونت
تهران
آقا یه چیز بگم نمیزنی منو؟
به خدا اولش درست شده بود
قشنگ دو رقمی بود
الان برای تست مجدد اسکریپت باهاش کار کردم بعد از یه ذره بازی با ارقام دوباره قاطی شد و شدن 4-5 رقم اعشار
از دوبل استفاده نکرده بودم و فقط دیتابیسو کردم فلوت
الان از دوبل هم استفاده کردم ولی 2 رقم نمیشه . پراپرتی چیزی داره که بشه گفت دو رقم اعشارش کنه؟
شرمنده
 

H_R

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
30 مارس 2005
نوشته‌ها
3,284
لایک‌ها
17
سن
38
محل سکونت
North Pole
ببخشید الان فهمیدم چه اشتباهی کردم باید از decimal استفاده کنی نه از double ، چون جفتشون D داشت اشتباه کردم :blush: گفتم خیلی وقته با اعداد اعشاری بازی نکردم که :happy: .

خوب اینجوری متونی تعداد اعشاری ها رو تعیین کنی :

کد:
Decimal.Round(6.2299, 2)
که بهت میده 6.22 حالا اگه بخوایم متغیریش کنیم میشه :
کد:
 decimal d = 6.2299;
Decimal.Round(d, 2)
برای ذخیره کردنش اگرچه میتونی کماکان از float استفاده کنی فکر کنم بتونی از :
کد:
ِdecimal(10,2)
هم استفاده کنی . البته الان نمیتونم برات تست کنم خودت تست کن بهم جوابشو بگو .
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,318
لایک‌ها
260
سن
34
محل سکونت
تهران
ایول تست کردم
کار کرد
دستت درد نکنه
 
بالا