سایت ساز وبزیکسب درآمد

هنوز مشکل 4 رقم اعشار من سر جاشه

شروع موضوع توسط shervin ‏2 فوریه 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    ببینید من چی کار کنم؟
    من میخوام تو یه ستون پول ذخیره کنم
    smallmoney و money جفتش رو میزنم 4 رقم اعشار نشون میده
    چیزای دیگه مثل real هم که یه عالمه نشون میده
    چیکارشون کنم؟
    میخوام 2 رقم اعشار باشه
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,284
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    از float چرا استفاده نمیکنی ؟؟؟ بعد اونطرف توی برنامت از double استفاده کن .
     
  4. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    حسین جان دستت درد نکنه
    ایشالا خدا هر چی میخوای بهت بده که اینقدر کار آدمو راه میندازی
     
  5. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    نصف جهان
    اصولا در sql servre ، دو نوع داده ای هست که هرگز به درد نخورده !!!

    DateTime و Money !!!!

    حداقل تو ایران کسی از اینها استفاده نمیکنه !
     
  6. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    datetime که خوبه
    من خیلی ازش استفاده میکنم
    چرا میگی به درد نمیخوره؟ ایرادی داره؟
    خیلی کار راه اندازه
     
  7. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,284
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    ببینم شروین ، مشکلت حل شد ؟ من خیلی وقته این کار رو نکردم بعدا یادم افتاد که با استرینگ هم همیشه دو رقم اعشار رو جدا کرد و نمایش داد ، فقط چون خیلی وقته این کار رو نکردم یادم نیست دقیقا چی باید مینوشتیم ، اگه هنوز حل نشده بگو برات پیداش کنم .

    DateTime دوست خوب منه ! توی اکثر جدوالهای sql server من حد اقل یدونش وجود داره ! من به شخصه خیلی با استرینگ ذخیره کردن تاریخ مخالفم ! دلیلشم موقع گزارش گیری معلوم میشه ! من همیشه استفاده میکنم و خیلی های دیگه هم همیشه استفاده میکنن ولی money رو اصلا نمیدونم چی فکر کردن که گذاشتن !
     
  8. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    آره با همون float که گفتی مشکلم حل شد
    در مورد datetime هم باهات موافقم
    دستت درد نکنه
     
  9. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    آقا یه چیز بگم نمیزنی منو؟
    به خدا اولش درست شده بود
    قشنگ دو رقمی بود
    الان برای تست مجدد اسکریپت باهاش کار کردم بعد از یه ذره بازی با ارقام دوباره قاطی شد و شدن 4-5 رقم اعشار
    از دوبل استفاده نکرده بودم و فقط دیتابیسو کردم فلوت
    الان از دوبل هم استفاده کردم ولی 2 رقم نمیشه . پراپرتی چیزی داره که بشه گفت دو رقم اعشارش کنه؟
    شرمنده
    [​IMG]
     
  10. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,284
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    North Pole
    ببخشید الان فهمیدم چه اشتباهی کردم باید از decimal استفاده کنی نه از double ، چون جفتشون D داشت اشتباه کردم :blush: گفتم خیلی وقته با اعداد اعشاری بازی نکردم که :happy: .

    خوب اینجوری متونی تعداد اعشاری ها رو تعیین کنی :

    کد:
    Decimal.Round(6.2299, 2)
    
    که بهت میده 6.22 حالا اگه بخوایم متغیریش کنیم میشه :
    کد:
     decimal d = 6.2299;
    Decimal.Round(d, 2)
    
    برای ذخیره کردنش اگرچه میتونی کماکان از float استفاده کنی فکر کنم بتونی از :
    کد:
    ِdecimal(10,2)
    
    هم استفاده کنی . البته الان نمیتونم برات تست کنم خودت تست کن بهم جوابشو بگو .
     
  11. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    ایول تست کردم
    کار کرد
    دستت درد نکنه[​IMG]
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی