• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هنگ ناگهانی کامپیوتر و بالا نیامدن ویندوز پس ار ریستارت

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
سلام به دوستان خوب.من امروز یه مشکلی برام بوجود اومد.یه کامپیوتر قدرتمند 8 میلیونی دارم و داشتم باهاش کارای وبگرد میکردم که یدفعه هنگ کرد.10 دقیقه صبر کردم اما دیدم درست نشد.وقتی ریستارتش کردم دیگه ویندوز بالا نیومد و بعد از زدن یه بوق طبق معمول و نمایش لوگوی مادربورد (ایسوس) یه صفحه مشکی میاد که توش این دو خط رو نوشته :
Reboot and Select proper boot device
or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key_
توی تنظیمات کلی که رفتم دیدم بوت اول روی هارده و بعدش روی دی وی دی رام.اما بازم بالا نمیاد و همش این صفحه میاد.
ضمن اینکه خواستم ویندوز عوض کنم سی دی ویندوز رو که میذارم موقع نصب همه درایورها نشون میده جز درایو C . و بخاطر تفاوت فرمت (فکر میکنم) ویندوز روی درایوهای دیگه هم نصب نمیشه.
خواهش میکنم دوستان اگه راه حلی به ذهنشون میرسه راهنمایی کنن.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشخصات سیستم رو بنویسید .

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
مشخصات سیستم رو بنویسید .
عذر میخوام بفرمایید مشخصات سیستم :
4vlf_capture.png

فقط ببخشید یه نکته ای رو یادم رفت بگم.تنها درایو C که هنگام نصب ویندوز شناخته نشد روی حافظه اس اس دی نصبه،یعنی در واقع حافظه SSD شناخته نمیشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تو بایوس ssd شناسایی میشه؟ . کابل برق وساتای ssd رو چک کنید و ترجیحا به یک پورت دیگه متصل کنید .

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
تو بایوس ssd شناسایی میشه؟ . کابل برق وساتای ssd رو چک کنید و ترجیحا به یک پورت دیگه متصل کنید .
سلام استاد وقت بخیر تحوال شریف؟!
داداش یه سوالی دارم ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدین!
ویروسی هستش که با نفوذ بتونه Pc رو مجبور کنه تا دوباره هارد رو FDisk کنی تا دوباره بتونی ویندوز بزنی چون در حال معمول اجازه دسترسی به بوت رو نمیده تا بتونی ویندوز جدید بزنی!؟
در ضمن این مشکل از هارد یا رم هم میتونه باشه؟!
چون یکی از فامیل جدیدا سیستمی جدید گرفته ولی متاسفانه نمیدونم فلش هاش ویروسیه یا چیز دیگه این اتفاق هر ماه براش پیش میاد!
اونم یه فلش که میگه هر وقت میخوام اطلاعات داخلشو استفاده کنم بعدش که ریستارت میکنم این بلا سرش میاد؟!
در ضمن این مورد رو هم عرض کنم که رم و هارد رو تست کردم اصلا مشکلی ندارن!
ممنون میشم پاسخ بدین!
ارادت

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14

راستش من تخصصی ندارم اما در محیط بایوس قسمت Boot Option اول روی هارده (953869 MB)(هارد اصلی) و دوم روی DRW-24D3ST که فکر کنم دی وی دی درایو هست. یعنی SSD وجود نداره.اگه در قسمت یا قسمت های دیگه میشه تشخیص داد بگید تا اونجا رو هم چک کنم.
در مورد راهنمایی در مورد تغییر کابل و برق ساتاش هم، خودم اینکارو بکنم مشکلی نداره؟فقط یه جابجایی ساده اس؟ در کیس رو باز کنم و کابل های SSD رو بکنم و توی یه پورت دیگه بزنم؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
راستش من تخصصی ندارم اما در محیط بایوس قسمت Boot Option اول روی هارده (953869 MB)(هارد اصلی) و دوم روی DRW-24D3ST که فکر کنم دی وی دی درایو هست. یعنی SSD وجود نداره.اگه در قسمت یا قسمت های دیگه میشه تشخیص داد بگید تا اونجا رو هم چک کنم.
در مورد راهنمایی در مورد تغییر کابل و برق ساتاش هم، خودم اینکارو بکنم مشکلی نداره؟فقط یه جابجایی ساده اس؟ در کیس رو باز کنم و کابل های SSD رو بکنم و توی یه پورت دیگه بزنم؟
بله مشکلی نیست . کابل dvd رایتر هم برق هم کابل ساتا رو به این درایو بزنید .مشکلی نداره مسئله خاصی نیست .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام استاد وقت بخیر تحوال شریف؟!
داداش یه سوالی دارم ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدین!
ویروسی هستش که با نفوذ بتونه Pc رو مجبور کنه تا دوباره هارد رو FDisk کنی تا دوباره بتونی ویندوز بزنی چون در حال معمول اجازه دسترسی به بوت رو نمیده تا بتونی ویندوز جدید بزنی!؟
در ضمن این مشکل از هارد یا رم هم میتونه باشه؟!
چون یکی از فامیل جدیدا سیستمی جدید گرفته ولی متاسفانه نمیدونم فلش هاش ویروسیه یا چیز دیگه این اتفاق هر ماه براش پیش میاد!
اونم یه فلش که میگه هر وقت میخوام اطلاعات داخلشو استفاده کنم بعدش که ریستارت میکنم این بلا سرش میاد؟!
در ضمن این مورد رو هم عرض کنم که رم و هارد رو تست کردم اصلا مشکلی ندارن!
ممنون میشم پاسخ بدین!
ارادت
سلام
در تاپیک زیر سوال کنید
http://forum.persiantools.com/threads/پرسش-و-پاسخ-هاي-سوالات-و-مشكلهاي-سخت-افزار.48224/

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
عذر میخوام من کیس رو باز کردم اما خیلی شلوغه.میشه بگید کابلهای ssd به کجاها وصلند؟به مادربورد و پاور؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
عذر میخوام من کیس رو باز کردم اما خیلی شلوغه.میشه بگید کابلهای ssd به کجاها وصلند؟به مادربورد و پاور؟
کابلهای dvd/rw یا هارد رو در بیارید و موقتا به ssd وصل کنید . اگر دیتکت شد در بایوس ایراد از کابل های متصل به ssd هست .

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
کابلهای dvd/rw یا هارد رو در بیارید و موقتا به ssd وصل کنید . اگر دیتکت شد در بایوس ایراد از کابل های متصل به ssd هست .
دو تا کابل SSD رو با کابل های دی وی دی رایتر عوض کردم اما بازم همون صفحه میاد.راهنمایی میکنید؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دو تا کابل SSD رو با کابل های دی وی دی رایتر عوض کردم اما بازم همون صفحه میاد.راهنمایی میکنید؟
خوب باید ssd را ببرید گارانتی مشکل پیدا کرده و دیتکت نمیشه .

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
یعنی به همین راحتی خراب شد؟من هنوز 6 ماه نیست این کامپیوتر رو خریدم.
ضمنا من یه سری اطلاعات توی هارد اصلی این کامپیوتر دارم که برای فردا بصورت ضروری احتیاج دارمشون.هیچ راهی نداره که بتونم به اون اطلاعات دسترسی پیدا کنم؟مثلا هارد رو به لپ تاپ وصلش کنم یا اینکه همین الان توی درایوهای خودش ویندوز نصب کنم تا سیستم بالا بیاد؟

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
ببخشید دلیل این مشکل چیه؟ بخاطر تنظیمات اورکلاک نیست؟ با ریست کردن تنظیمات بایوس درست نمیشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ببخشید دلیل این مشکل چیه؟ بخاطر تنظیمات اورکلاک نیست؟ با ریست کردن تنظیمات بایوس درست نمیشه؟
اگر از تنظیمات بود . هارد و رایترتون هم شناسایی نمیشدن . دلیلش واضح نیست . فقط میشه گفت SSD مشکل پیدا کرده و توسط سیستم شناسایی نمیشه . میتونید روی سیستم دیگه تستش کنید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یعنی به همین راحتی خراب شد؟من هنوز 6 ماه نیست این کامپیوتر رو خریدم.
ضمنا من یه سری اطلاعات توی هارد اصلی این کامپیوتر دارم که برای فردا بصورت ضروری احتیاج دارمشون.هیچ راهی نداره که بتونم به اون اطلاعات دسترسی پیدا کنم؟مثلا هارد رو به لپ تاپ وصلش کنم یا اینکه همین الان توی درایوهای خودش ویندوز نصب کنم تا سیستم بالا بیاد؟
بهترین راه استفاده از بوت LINUX LIVE CD هست . بالا میاد و هاردتون هم میشناسه . اطلاعاتون رو کپی میکنید .
نصب ویندوز رو توصیه نمیکنم چون الان درایوتون پارتشین SYSTEM RESEVED ویندوز نداره و برای ساختش باید یکی از درایوها رو پاک کنید دوباره بسازید تا پارتشین ویندوز هم ساخته بشه .

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
من بجز این کامپیوتر فقط یه لپ تاپ دارم.هارد به لپ تاپ وصل میشه؟

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
بهترین راه استفاده از بوت LINUX LIVE CD هست . بالا میاد و هاردتون هم میشناسه . اطلاعاتون رو کپی میکنید .
نصب ویندوز رو توصیه نمیکنم چون الان درایوتون پارتشین SYSTEM RESEVED ویندوز نداره و برای ساختش باید یکی از درایوها رو پاک کنید دوباره بسازید تا پارتشین ویندوز هم ساخته بشه .
ببخشید بوت LINUX LIVE CD چی هست؟ و باید دانلود بشه و روی دی وی دی رایت بشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله فایل ایزو هست . باید دانلود و رایت بشه . میتونی هارد خودتون رو به سیستم دیگه هم متصل کنید .

chakavak_67

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز خیلی ممنون که تا الان راهنمایی کردید.واقعا سپاسگذارم.مشکل دسترسی به اطلاعات هارد حل شد.اما SSD رو بردم یه کامپیوتری اونجا به یه سیستم وصل کرد و تست کرد و گفت خراب شده.باید یکی دیگه بخرید.حالا من احتیاج به دو راهنمایی دارم.
اول اینکه یه SSD خوب 128 اگه میشه معرفی کنید که امروز بخرم و سیستمم دوباره راه اندازی بشه.
دوم اینکه این مشکل سخت افزاری قبلا هم پیش اومده.من چند ماهه که این سیستم رو خریدم.همون هفته اول مادربوردش سوخت.شرکت گارانتی گفت که بخاطر نوسان برق بوده اما بهرحال تعویض کرد.در طی این چند ماه چندین بار خودم دیدم که برق در طول روز و یا شب قطع شده. الان بنظر شما این مشکلات بخاطر نوسان برق هست و اگه اینطوره یه دستگاه محافظ برق واقعی ( یو پی اس و یا استابلایزر ) که مشکل رو حل کنه بهم معرفی کنید که بخرم.چون دیگه نمیتونم متحمل ضرر خرابی سخت افزار باشم.
خیلی ممنون.

بالا