mehdimahjoob
Registered User
- نوشتهها
- 36
- لایکها
- 0
سلام
خیلی دوست داشتم علت این مشکل رو قبل از اینکه مجبور بشم ویندوز رو عوض بکنم بدونم:
از دیروز، اگر به اینترنت وصل باشم، سر هر سی دقیقه، کل سیستم، اعم از محیط ویندوز و یا برنامه های دیگه هنگ میکنه، اما (معمولا) در خود براوزر میتونم بمونم و با اینترنت کار کنم. مشخصات کامل مشکل:
ویندوز xp
اینترنت adsl وصل با lan
آنتی ویروس nod32 بروز. اما با غیر فعال کردنش هم این مشکل تکرار میشه. همینطور با غیر فعال کردن فایروال. سیستم رو با همین آنتی ویروس اسکن هم کردم. موردی نبوده
با فایرفاکس، آی ای و گوگل کروم تست کردم و مشکل تکرار شده، سر ساعت!
وقتی وصل نیستم، هیچ اتفاقی نمیفته و هنگ نمیکنه، به محض استارت پیش میاد
در ساعت اتفاق زیر نظر گرفتم task manager رو، هیچ چیز غریبه ای نشون نمیده.
مودم tp link هست، با lan وصل هستش
این اتفاق دقیق دقیق هر نیم ساعت یکبار، سر ساعتهای مشخص و روند، مثلا 11،11.5،12 و الی آخر پیش میاد، وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنم، از هنگی خارج میشه!
روی سیستم دیگه با همین اتصال به اینترنت، مشکلی ایجاد نمیشه و عادیه، فقط روی این سیستم
خوشحال میشم مشکل رو بگید که چیه، واقعا فکرم جایی قد نمیده دیگه!!
خیلی دوست داشتم علت این مشکل رو قبل از اینکه مجبور بشم ویندوز رو عوض بکنم بدونم:
از دیروز، اگر به اینترنت وصل باشم، سر هر سی دقیقه، کل سیستم، اعم از محیط ویندوز و یا برنامه های دیگه هنگ میکنه، اما (معمولا) در خود براوزر میتونم بمونم و با اینترنت کار کنم. مشخصات کامل مشکل:
ویندوز xp
اینترنت adsl وصل با lan
آنتی ویروس nod32 بروز. اما با غیر فعال کردنش هم این مشکل تکرار میشه. همینطور با غیر فعال کردن فایروال. سیستم رو با همین آنتی ویروس اسکن هم کردم. موردی نبوده
با فایرفاکس، آی ای و گوگل کروم تست کردم و مشکل تکرار شده، سر ساعت!
وقتی وصل نیستم، هیچ اتفاقی نمیفته و هنگ نمیکنه، به محض استارت پیش میاد
در ساعت اتفاق زیر نظر گرفتم task manager رو، هیچ چیز غریبه ای نشون نمیده.
مودم tp link هست، با lan وصل هستش
این اتفاق دقیق دقیق هر نیم ساعت یکبار، سر ساعتهای مشخص و روند، مثلا 11،11.5،12 و الی آخر پیش میاد، وقتی مودم رو خاموش و روشن میکنم، از هنگی خارج میشه!
روی سیستم دیگه با همین اتصال به اینترنت، مشکلی ایجاد نمیشه و عادیه، فقط روی این سیستم
خوشحال میشم مشکل رو بگید که چیه، واقعا فکرم جایی قد نمیده دیگه!!