اسپورتينگ ( تو تيمهاي پرتعالي من از اين يكي بيشتر خوشم مياد) اين روزها داره خيلي خوب كار مي كنه ديشب هم گرچه كارش در زمين حريف گره خورده بود اما بعد از ده نفره شدن اونا تونستند بازي رو 2-0 ببرند
حگوار جان شما دوره رباح ماژر و اون گل پشت پايي كه به بايرن در فينال جام قهرمانان زده رو بخاطر داريد ؟ هرچند كه اون بازي منو كه طرف بايرن بودم دپرس كرد ولي واقعيتش اينه كه پورتو اون موقع تيم خيلي خوبي بود و گل ماژر هم معركه بود( ياد افشين قطبي افتادم كه از اين واژه معركه خيلي استفاده مي كرد)
رابی جان من سنم به اون زمان متاسفانه قد نمیده اما اون بازی که شما می فرمایید رو دیدم.
در مورد اسپورتینگ هم این فصل خیلی تغییرات زیادی داشتن و بازیکنای زیادی جذب کردن.
فعلا ریکی ون ولفسوینکل هلندی 22 ساله خیلی خوب جواب داده و بازیهایی هم که ازش دیدم واقعا آینده دار نشون میده هر چند تو ضریات آخر زیاد دقت نمیکنه.
البته این فصل بنفیکا هم پر فروغ کار کرده و کلا این دو تیم مثه همیشه حریف سر سخت پورتو هستن اما فک میکنم این فصل با توجه به مهره های سه تیم کمی رقابت تنگاتنگ تر باشه.
یک نکته جالب دیگه هم در مورد این لیگ حضور تیم بیرا مار که تازههم به لیگ برتر صعود کرده هست که مالکش آقای مجید پیشیار هست.
S.C. Beira-Mar - Wikipedia, the free encyclopedia
در ضمن دوستان اگه علاقه ای به دیدن بازیهای این لیگ داشتن معمولا کانال RTPi که مال خود پرتغال هست روی هاتبرد بازیهای لیگ رو پخش میکنه.