• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هواداران باشگاههای پرتغالی (پورتو , بنفیکا , اسپورتینگ)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اسپورتينگ ( تو تيمهاي پرتعالي من از اين يكي بيشتر خوشم مياد) اين روزها داره خيلي خوب كار مي كنه ديشب هم گرچه كارش در زمين حريف گره خورده بود اما بعد از ده نفره شدن اونا تونستند بازي رو 2-0 ببرند

حگوار جان شما دوره رباح ماژر و اون گل پشت پايي كه به بايرن در فينال جام قهرمانان زده رو بخاطر داريد ؟ هرچند كه اون بازي منو كه طرف بايرن بودم دپرس كرد ولي واقعيتش اينه كه پورتو اون موقع تيم خيلي خوبي بود و گل ماژر هم معركه بود( ياد افشين قطبي افتادم كه از اين واژه معركه خيلي استفاده مي كرد:))

رابی جان من سنم به اون زمان متاسفانه قد نمیده اما اون بازی که شما می فرمایید رو دیدم.
در مورد اسپورتینگ هم این فصل خیلی تغییرات زیادی داشتن و بازیکنای زیادی جذب کردن.
فعلا ریکی ون ولفسوینکل هلندی 22 ساله خیلی خوب جواب داده و بازیهایی هم که ازش دیدم واقعا آینده دار نشون میده هر چند تو ضریات آخر زیاد دقت نمیکنه.
البته این فصل بنفیکا هم پر فروغ کار کرده و کلا این دو تیم مثه همیشه حریف سر سخت پورتو هستن اما فک میکنم این فصل با توجه به مهره های سه تیم کمی رقابت تنگاتنگ تر باشه.
یک نکته جالب دیگه هم در مورد این لیگ حضور تیم بیرا مار که تازههم به لیگ برتر صعود کرده هست که مالکش آقای مجید پیشیار هست.
S.C. Beira-Mar - Wikipedia, the free encyclopedia
در ضمن دوستان اگه علاقه ای به دیدن بازیهای این لیگ داشتن معمولا کانال RTPi که مال خود پرتغال هست روی هاتبرد بازیهای لیگ رو پخش میکنه.

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
ممنون از توضيحاتتون
اگه امكان داره اطلاعات كادر فني اين سه تيم رو هم بزاريد تا بيشتر باهاشون آشنا بشيم
راستي تيم براگا هم به نظر ميرسه نسبت به پارسال افت كرده آيا دليلش تغييرات هست يا اين افت مقطعيه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ممنون از توضيحاتتون
اگه امكان داره اطلاعات كادر فني اين سه تيم رو هم بزاريد تا بيشتر باهاشون آشنا بشيم
راستي تيم براگا هم به نظر ميرسه نسبت به پارسال افت كرده آيا دليلش تغييرات هست يا اين افت مقطعيه

خواهش میکنم.

پورتو بعد از رفتن ویلاش بواش ویتور پریرا یه مربی کم نام نشان رو اورد که مربی سانتا کلارا بود!
اسپورتینگ هم سراغ دومینگوس پاسونسائو سرمربی فصل پیش براگا رفت که براگا رو تا فینال لیگ اروپا رسونده بود.
و بنفیکا هم مربی قبلش رو داره آقای خورخه خسوس رو داره.

//
دلیل افت براگا رو هم میشه تو رفتن پاسونسائو جستجو کرد

البته به نظر من این تیم شاید مثه فصل قبل نشه اما اوضاعش بهتر میشه با بازیکنای با تجربه ای مثه نونو گومژ کبیر که داره

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
آقا ممنون
اطلاعاتتون از اين ليگ واقعا خيلي خوبه
نونو گومژ هم از بازيكناي مورد علاقه من بود پس هنوز بازي مي كنه اين بشر

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آقا ممنون
اطلاعاتتون از اين ليگ واقعا خيلي خوبه
نونو گومژ هم از بازيكناي مورد علاقه من بود پس هنوز بازي مي كنه اين بشر

خواهش میکنم.

بعضیا که به ما میخندن اما من معمولا این لیگ رو دنبال میکنم و هفته ای حداقل یه بازی ازش میبینم.:)

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
من كه خوشحالم از اينكه تو اين هياهوي بارسا و رئال و منچستر تاپيك هايي با محتواي متفاوت مي بينم
واقعا از وقتي اين پول كل فوتبال رو تصاحب كرد و تيمهاي خوب اما بي پول رو تضعيف كردند فوتبال خيلي بي روخ و يكنواخت شده

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من كه خوشحالم از اينكه تو اين هياهوي بارسا و رئال و منچستر تاپيك هايي با محتواي متفاوت مي بينم
واقعا از وقتي اين پول كل فوتبال رو تصاحب كرد و تيمهاي خوب اما بي پول رو تضعيف كردند فوتبال خيلي بي روخ و يكنواخت شده

متاسفانه این بحران مالی که کشورهای اروپایی و بخصوص پرتغال درگیرش هست باعث شده نتونن تیم ها بازیکنان گرونقیمتی بخرن . اما همیشه بازیکنانی خریدن که بعدا گرون قیمت شدن.
البته پورتو فعلا خوب ستاره هاش رو حفظ کرده و در مقابل پیشنهادهای مختلف برای مخصوصا هالک و پریرا مقاومت میکنه.
اخیرا هم هالک اعلام کرد میخاد در پورتو بمونه و تاریخ ساز بشه (البته وقتی قراردشو تا 2016 تمدید کرد میشد فهمید که از وضعیتش کاملا راضی هست) حالا باید دید باشگاهای متمول اروپایی این اجازه رو خواند داد یا نه...

نظرسنجی

Registered User
لایک‌ها
1
باشگاه فوتبال بنفیکا (به پرتغالی: spɔɾ liʒˈboɐ i bɐ̃ȷ̃ˈfikɐ) باشگاه‌ فوتبال پرتغالی است که در شهر لیسبون قرار دارد و هم اکنون در لیگ برتر پرتغال بازی می‌کند.
این باشگاه در تاریخ ۲۴ فوریه ‎۱۹۰۴ تأسیس شده است

اس.ال. بنفیکانام کاملSport Lisboa e Benfica
لقب(ها)قرمزها - شیاطین سرخ (Red Devils)
بنیانگذاری۲۴ فوریه ‎۱۹۰۴
ورزشگاهEstádio da Luz
گنجایش۶۵۶۴۷
مالک Luís Filipe Vieira
مدیرعامل روی کاستا
سرمربی Jorge Jesus
لیگلیگ برتر پرتغال
فصل قبل۱

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
مربی بنفیکا:ما مقابل چلسی و داور بازی کردیم؛این ما بودیم که می بایست به بارسا می رسیدیممربی پرتغالی به شدت نحوه قضاوت داور مسابقه را موردانتقاد قرار داد و اعلام کرد که تیمش شایسته صعود به دور بعد بوده
140564hp2.jpg

سایت گل- ژرژ ژسوس، مربی باتجربه بنفیکا در پایان دیدار 4شنبه شب تیمش در استمفورد بریج که با برد 1-2 چلسی به پایان رسید، از نحوه قضاوت داور مسابقه به شدت عصبانی بود.​
در دقیقه 21 بازی بود که فرانک لمپارد از روی نقطه پنالتی برای چلسی گلزنی کرد و دقایق بعد ماکسی پریه را ، از زمین مسابقه اخراج شد تا بنفیکا ده نفره کار را دنبال کند.​
درپایان این دیدار ژسوس به اسپورت تی وی گفت:« می خواهم به بازیکنانم تبریک بگویم؛ چون آنها مقابل چلسی و مقابل داور بازی کردند. ما در جزئیات مغلوب حریف شدیم که هیچ ربطی به تیم دیگری نداشت. کارت قرمز ماکسی پریه را و پنالتی کاملا بی دلیل بود و ما درک نمی کنیم که چطور در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا چنین تصمیماتی گرفته می شود. ما واقعا از داوری ضربه خوردیم.»​

بعد از برد 0-1چلسی در دیدار رفت، ژسوس درصحبتهایش گفته بود که بنفیکا بهتر از چلسی بازی کرده بود و این مربی پرتغالی درمورد بازی برگشت هم نظر مشابهی داشت​
مربی بنفیکا ادامه داد:« ما چه در لیسبون و چه دراینجا بهتر از چلسی بودیم. ما به این خاطر که چلسی تیم برتر بود، نباختیم؛ به این خاطر باختیم که چلسی تیم برتر نبود. حتی وقتی تیم ما 10 نفره بود هم ما تیم برتر میدان بودیم و مطمئن بودیم که می توانیم نتیجه را به نفع خودمان برگردانیم. ما زمان کمی برای به ثمررساندن گل دوم داشتیم ولی باور داشتیم که می توانیم این کار را بکنیم. در دقایق پایانی واقعا سورپرایز بودیم؛ چون واقعا می بایست ریسک می کردیم.»​
الان و با صعود چلسی به نیمه نهایی این تیم باید مقابل بارسلونا قرار بگیرد و ژسوس شکی ندارد که تیم کاتالان به دیدار فینال راه خواهد یافت:« بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا، تیمهای بهتری در مقایسه با چلسی را حذف کرده است. زمانی که به مرحله یک چهارم پایانی می رسی، هرچیزی ممکن است ولی چلسی مقابل بارسا هیچ شانسی نخواهد داشت.ما تیمی بودیم که شایستگی بازی مقابل بارسا را داشتیم.»​
منبع:گل

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
فرانسه و پرتغال فوتبال واقعاً جذابی دارن
منم دوست داشتم بنفیکا صعود میکرد حیف شد

بالا