Gt_Max
Registered User
به نقل از mehrdad1355 :امروز اخلاقش زیادی مگسی شده!!![]()
![]()
![]()
![]()
آره ديگه منظورش اينه كه آخلاقه بد جوري مهردادي شده...
مهرداد جون مترادفش رو گفتم خودتم حاليت شه...
به نقل از mehrdad1355 :امروز اخلاقش زیادی مگسی شده!!![]()
![]()
![]()
![]()
مهرداد که ریلک ری لکسه!!!!!!!!! اونموقع که کلی تاپیک پر از ^$%^ براش زده بودن هم ری لکس بود چه برسه به الان!!!!!!!به نقل از Gt_Max :آره ديگه منظورش اينه كه آخلاقه بد جوري مهردادي شده...![]()
مهرداد جون مترادفش رو گفتم خودتم حاليت شه...![]()
يه عكس ازت اون بالا ميبينم!! ولي!!!به نقل از Gt_Max :آصف جون امروز نمي خواي ما رو ديد بزني...![]()
ايول ريلكس.به نقل از mehrdad1355 :مهرداد که ریلک ری لکسه!!!!!!!!! اونموقع که کلی تاپیک پر از ^$%^ براش زده بودن هم ری لکس بود چه برسه به الان!!!!!!!
آخه همه چیز رو حواله تلاونگ می کنه!!!!!!!!!!!!!!!
هیچی بدتر از این نیست که !خوب گیر بده به من!!!!!!!!! الان دیگه اینجا کم به ما گیر میدن که کار به فروم عابر هم کشیده!!!!!! فرداست که به مجید انلاین و... هم برسه!!!!!!!به نقل از Queen_of_hearts :هيچى بدتر از اين نيست كه كويين حوصله اش بااااااااااااز هم سر رفته !!
هیچی بدتر از این نیست که بگم موافقم !به نقل از Queen_of_hearts :هيچى بدتر از اين نيست كه بگم به من چه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!!
هیچی بدتر از این نیست که دارم دنبال فیلم سگ کشی می گردم!!! بدجوری طالب دیدنش شدم!!!!!!!!به نقل از fotocopy :هیچی بدتر از این نیست که بگم موافقم !![]()
هیچی بدتر از این نیست که این عربها انقدر به زبونشون مینازن!! میری تو چت! بعد یه عربه میاد انگلیسی بلد نیست میگه غربی حرف بزن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینجور مواقع است که ادم باید بزنه............!