• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ه نظر شما تبلت چیتی Onda VI40 بخرم یا کیندل فایر امازون؟

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

به نظر شما تبلت چیتی Onda VI40 بخرم یا کیندل فایر امازون؟

کدوم بهتره با دلیل

اولی اندروید 4 داره ولی دومی نداره شاید براش بیاد

minister

Registered User
لایک‌ها
3
منم همین مشکل رو دارم نظر بدین لطفا

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مقايسه كنيد خودتون ديگه ولي من بودم كيندل فاير مي گرفتم . اسم چين كه مياد يه جوري ميشم .

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
امکاناتی که دارن با هم قابل مقایسه نیست...! :wacko: اگه فقط واسه کتاب خوانی و تماشای فیلم و وبگردی می خوای كيندل فاير بگیر...
اگه برات دوربین و سایر امکانات و اندروید 4 مهمه که فقط Onda Vi40 اونا رو داره ... البته کیفیت ساخت پایین تر رو هم در نظر داشته باش!
انتخاب سختیه! :lol:

minister

Registered User
لایک‌ها
3
امکاناتی که دارن با هم قابل مقایسه نیست...! :wacko: اگه فقط واسه کتاب خوانی و تماشای فیلم و وبگردی می خوای كيندل فاير بگیر...
اگه برات دوربین و سایر امکانات و اندروید 4 مهمه که فقط Onda Vi40 اونا رو داره ... البته کیفیت ساخت پایین تر رو هم در نظر داشته باش!
انتخاب سختیه! :lol:
با عرض معذرت . فروشنده شرکت چینی میگفت تبلت 7" Ainol Novo 7 inch aurora IPS 1.5GHz 1GB 8GB WiFi HDMI 2160P G-sensor 3D از کیندل فایر بهتره البته زا لحاظ قیمتی 100 تومن ارزونتره (که برای من خیلی زیاد نیست) ولی یارو تاکید داشت که از کیندل فایر بهتره .. بازم میگم اون فروشنده بود . ولی خوب منزق میگه کیندل مال امازونه و امازون امازونه دیگه
نمیدونم چیکار کنم راهنمایی PLease

minister

Registered User
لایک‌ها
3
کمک لطفا من بیشتر از 500 تومنم پول ندارم

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
مسئله فقط کیفیت ساخت نه چندان خوب تبلت های چینی هست.... وگرنه به نسبت كيندل فاير مسلما امکانات زیادی دارن...

خودم ترجیح میدم تبلت نداشته باشم تا اینکه یه تبلت چینی بخرم!

minister

Registered User
لایک‌ها
3
مسئله فقط کیفیت ساخت نه چندان خوب تبلت های چینی هست.... وگرنه به نسبت كيندل فاير مسلما امکانات زیادی دارن...

خودم ترجیح میدم تبلت نداشته باشم تا اینکه یه تبلت چینی بخرم!

دوست من ببخشید میپرسم دوست من شما تبلت چینی داشتی ؟؟ من پوشی چینی داشتم الان اگه بهم بپن بیا اینقدرم بهت میدیم این گوشی رو بگیر بر نمیدارم . تبلت هاش هم همینه ؟؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
دوست من ببخشید میپرسم دوست من شما تبلت چینی داشتی ؟؟ من پوشی چینی داشتم الان اگه بهم بپن بیا اینقدرم بهت میدیم این گوشی رو بگیر بر نمیدارم . تبلت هاش هم همینه ؟؟
نه...! اما گوشی چینی دیدم دست آشنایان... اگه از گوشی چینی خودتون راضی هستید نباید با تبلت هاش هم مشکل داشته باشید.

minister

Registered User
لایک‌ها
3
نه...! اما گوشی چینی دیدم دست آشنایان... اگه از گوشی چینی خودتون راضی هستید نباید با تبلت هاش هم مشکل داشته باشید.

نه بابا گوشیاش اکثرا اشغالن 99% البته در مورد تبلت نمیدونم .

minister

Registered User
لایک‌ها
3
گوشیای چینی آشغالن تبلت هاش هم اگه اینطوری باشه که خدا بخیر بگدرونه

بالا