• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واردات جنس از جنوب کشور - همفکري کنيد

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شيرازم
مي خوام از جنوب کشور يه چيزي بيارم بفروشم
چي بيارم که خوب سود داشته باشه (مثلا از يکي شنيدم ال ان بي رو ميشه 3000 خريد و 8000 فروخت. اينجوري خوبه مثلا)
از کجا و چجوري وارد کنم
و کلا هر پيشنهادي داريد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شيرازم
مي خوام از جنوب کشور يه چيزي بيارم بفروشم
چي بيارم که خوب سود داشته باشه (مثلا از يکي شنيدم ال ان بي رو ميشه 3000 خريد و 8000 فروخت. اينجوري خوبه مثلا)
از کجا و چجوري وارد کنم
و کلا هر پيشنهادي داريد

پيشنهادم اينه كه چيزي بياريد كه مشگلي نداشته باشه و يه وقت گير ندن سرمايتون به باد بره

بيشتر سعي كنيد مثلا لپ تاپ يا لباس بياريد

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لپ تاپ و لباس

از کدوم شهر جنوبي بايد بيارم؟

اونجا از کي بخرم؟ منظورم اينه که فروشنده رو چجوري پيدا کنم

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من یک نفرو میشناسم از جنوب لوازم آشپزخونه و لباس میاره !
فکر میکنم از قشم میاره !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Journalist جان :

به نظر من اول شما يه تحقيقي بايد در شهر خودتون بكنيد ببينيد چه چيزي كمتر هست و دست توش كمه

مثلا لباس كه همه جا هستش مگر بريد از تايلند و اينا بياريد ... اما لوازم خاصي بگرديد مثل لوازم آشپزخانه

يا نمايندگي محصول خاصي ... ارايشي بهداشتي و غيره ... بعد كلا چقدر سرمايه داريد ؟

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرمايه 1 ميليون پول + يک پرايد

مي خوام سعي کنم ماشينه رو نفروشم. مثلا با همين ماشين برم يه ميليون جنس بيارم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سرمايه 1 ميليون پول + يک پرايد

مي خوام سعي کنم ماشينه رو نفروشم. مثلا با همين ماشين برم يه ميليون جنس بيارم

والا فكر نكنم با اون سرمايه كار خاصي بشه كرد ... چون 1 تومن چيزي نيست ... والا نظر خاص ديگه اي ندارم

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس ماشينه رو بدم بره؟ حيفه ها !!

راستي چطور نميشه
همون لباسي که شما گفتي، يه ميليون لباس رو وقتي بفروشي فکر کنم لااقل بشه 1.5 ديگه !
آخه الان اين مغازه دارا دارن 70 - 80% سود مي کنن رو فروششون
بعضي جنسا هم هست که تا 3 - 4 برابر قيمت اوليه مي شه فروخت. مثل همين ال ان بي

به هر حال سرمايه ي من تا حدود 6 - 7 ميليون قابل افزايشه (با فروش ماشين)
حتي اگه پيشنهادي داري که ارزش داشته باشه مي تونم پول قرض کنم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پس ماشينه رو بدم بره؟ حيفه ها !!

راستي چطور نميشه
همون لباسي که شما گفتي، يه ميليون لباس رو وقتي بفروشي فکر کنم لااقل بشه 1.5 ديگه !
آخه الان اين مغازه دارا دارن 70 - 80% سود مي کنن رو فروششون
بعضي جنسا هم هست که تا 3 - 4 برابر قيمت اوليه مي شه فروخت. مثل همين ال ان بي

به هر حال سرمايه ي من تا حدود 6 - 7 ميليون قابل افزايشه (با فروش ماشين)
حتي اگه پيشنهادي داري که ارزش داشته باشه مي تونم پول قرض کنم

Journalist ‌جان :

بهترين راهش همونه كه شما ببيني چي كم و گرونه تو شهر خودتون ... بعد خودشتو با مغازه دار مقايسه نكن

شما كه جنس بياري كه مغازه نداري بزاري بفروشي ... براي همينم بايد به شخص بدي يا به خود مغازه دار

كه هر 2 تا از تو خيلي كمتر ميخرن ... براي همين بايد بيشتر تحقيق كني ببيني چي فايدش بيشتره ;)

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من تا جایی که شنیدم گوشی موبایل هم ارزونه تو کیش و قشم

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
Journalist جان :
مثلا لباس كه همه جا هستش مگر بريد از تايلند و اينا بياريد ... ا؟
راجع به تایلند و جنس آوردن از اونجا اطلاعاتی داری به من بدی ؟یه مدت پیش هم تو راهنمای کار و زندگی سوال کردم کسی جواب نداد....

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
راجع به تایلند و جنس آوردن از اونجا اطلاعاتی داری به من بدی ؟یه مدت پیش هم تو راهنمای کار و زندگی سوال کردم کسی جواب نداد....

فقط ميدونم خيلي ارزونه و مثلا روي جنس ميتوني 3 تا 4 برابر راحت سود كني ... مثلا شلوار خوب ميخري

1000 تومن به پول خودمون و راحت ميتوني كم كم 10 تا 15 بفروشي ... جنسشو ببيني باورت نميشه اين رو

طرف 1000 خريده ... براي همينم خوب ميشه روشون خورد ... اما پول حمل نقل و قاچاقچي و اين حرفا هم هستش

ديگه

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
فقط ميدونم خيلي ارزونه و مثلا روي جنس ميتوني 3 تا 4 برابر راحت سود كني ... مثلا شلوار خوب ميخري

1000 تومن به پول خودمون و راحت ميتوني كم كم 10 تا 15 بفروشي ... جنسشو ببيني باورت نميشه اين رو

طرف 1000 خريده ... براي همينم خوب ميشه روشون خورد ... اما پول حمل نقل و قاچاقچي و اين حرفا هم هستش

ديگه

ممنون از توضیحات ...

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم

مثلا همينارو گفتم بگينا!!
واردات لباس از تايلند. اگه اينجوري باشه که شما مي گي (يعني شلوار 1000 تومن) واقعا خوبه. باور کن ملت نمي دونن که همچين فرصتايي هست. اگه به يه نفر بگي ميشه دستگاه چاپ Out door از چين آورد و 2 برابر قيمت در ايران فروخت اول کف مي کنه بعد فرداشم ميره دنبال گرفتن وام واسه واردات دستگاه!

ولي واردات لباس خيلي جالب بايد باشه

منتها يه چيزي
شما گفتيد يه چيزي بيار که از نظر قانوني مشکلي نداشته باشه
بعد فرموديد پول قاچاقچي و اينا هم هست

ميشه يه کم بيشتر توضيح بديد؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ممنونم

مثلا همينارو گفتم بگينا!!
واردات لباس از تايلند. اگه اينجوري باشه که شما مي گي (يعني شلوار 1000 تومن) واقعا خوبه. باور کن ملت نمي دونن که همچين فرصتايي هست. اگه به يه نفر بگي ميشه دستگاه چاپ Out door از چين آورد و 2 برابر قيمت در ايران فروخت اول کف مي کنه بعد فرداشم ميره دنبال گرفتن وام واسه واردات دستگاه!

ولي واردات لباس خيلي جالب بايد باشه

منتها يه چيزي
شما گفتيد يه چيزي بيار که از نظر قانوني مشکلي نداشته باشه
بعد فرموديد پول قاچاقچي و اينا هم هست

ميشه يه کم بيشتر توضيح بديد؟

ببين عزيزم :

ميگم قانوني يعني مثلا ماهواره و ال ان بي نيار كه مجبور باشي يواشكي آبش كني اگر گرفتنت هم سرمايت بپره

اما جنس رو اگر نخواي گمركي و ايناشو بدي بايد قاچاقي بياري و به قاچاقچي پول بدي يه جوري با كشتي

و اين حرفا برات جنس بياره ... اما لباس و لوازم آرايشي تو تايلند و چين فوق العاده ارزونه

واقعا شما جنس شلوار جين ببينيد امكان نداره باور كنيد مگه ميشه با 1000 اينو خريد

حالا همينو مثلا تو جردن و فرشته و ميرداماد ميزاره 25 تومن تا 30 تومن ... چرا ؟ چون بايد ماهي 5 ميليون

پول اجاره بده ... حالا شما بيا همينو مثلا به دوستات و اينو اون بده 12 تومن اگر بگيم رو هر شلوار مثلا

1000 دادي و 1000 هم پول قاچاقشو دادي ... ميتوني 6 برابر بفروشي ... ميتوني كفش بياري از قيمت 2

هزار تومن تا 12 تومن و از 10 تومن تا مثلا 35 بفروشي ... يه هزينه مسافرت و بليط و اينا تا اونجا هم حدود

800 تا 1 ميليون ميشه ... براي همينم بايد دست پر خريد كني تا قشنگ سود خوب

كني ... مثلا يه دفعه بري 10 ميليون جنس بخري كه سودت بشه مثلا 40 ميليون كه اون 1 ميليون سفر و

اينا توش گم بشه ... ديگه توضيحات از اين بهتر نميتونم بدم :D فقط در اين حر بگم كه يكي از دوستان

يه سري تي شرت آورد و به قيمت 27 تا 35 گذاشت تو مغازش اين قدر خوشگل بود رو هوا تموم شد

گفتم آقا به ما چند ميدي گفت 4 هزار و پونصد :lol: تازه گفت ببخشيد ولي دارم روش 2 برابر بازم سود ميكنم :p

bestthings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كاملا با حرفاي ronan موافقم . جناب ronan لطفا در پست بعدي اسسم كوچيكتونو بفرماييد كه ديگه ...

ضمنا خدمتتون بگم جريانه اون فرده كه گفتم سر كارمون گذاشته بود / گفت اصلا ما سرماييه نداريم و...

journalist جان من هم از شيرازم . ميخوام پول اين دانشگاه خراب شده رو بدم طالب شدي شريك شيم منم 700-800 دارم . ماشينتم نفروش ولي كلا :

يه چيزي بيار كه همه طالبش باشن و زايدي ناشته باشه . مردم اونم شيرازيا همش تو لباسن پس بهترين چيزا :

شلوارك و سوتين زنانه و دخترانه 400 ميخري 1500-2000 ميفروشي طالب شدبي بريم بياريم ميريم عفيف آبادي . چهارراه زندي خودم برات كنار خيابون ميفروشم .

صندل . تي شرت .

ال . ان . بي ولي كجا ميخواي بفروشيش بعد گير پير زياد داره .

لوازم تزييني و همينايي كه بهت گفتم . چيزاي ديگه بايد مغازه داشته باشي

راستي چند سالته ؟ طالب شدي بيا بريم يه سفري رفتيم تجربه هم ميشه . پوله هم لا رفت ياد ميگيريم براي دفعه بعد . ولي پول غذا و اقامت به تو هستااا

Last edited:

bestthings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پسر تو خيلي ساده اي همين جور ندونسته بري يه شهر غريبه بعد وايسي آدما رو نگاه كني ؟

منم تاحالا نرفتم ولي بهتره با يه آدم عاقل مثه من بري

راستي اين شهرارو هم در نظر بگير :

چون شهريوره و جنسا ممكنه روي دستشون براي بار جديد بمونه قيمتا كمتر ميشه ضمنا اينارو هم در نظر داشته باش :

گناوه.

ديلم.
قشم و يه شهر ديگه هست يادم نيست بين بوشهر و گناوه

Journalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قرار بود از شهراي جنوبي بياريم. نگاه کرديم ديديم سر از تايلند در آورديم :D
عمده فروش يا وارد کننده توي همون ديلم و گناوه و قشم که گفتي سراغ داري؟
اگه نه، مي دونين چه جوري بايد با عمده فروشا و وارد کننده ها ارتباط برقرار کرد؟
مثلا من رفتم گناوه. سراغ کيو بايد بگيرم؟
/
/
رونان جان
پروسه رو من درست متوجه نشدم
من بايد خودم برم تايلند و جنس رو بخرم و در تايلند بدم تحويل قاچاقچي که برام بياره ايران؟
يا اينکه بايد همينجا سفارشمو به قاچاقچي بدم و اون خودش از تايلند خريداري مي کنه و مياره ايران ؟

آخه من فعلا ممنوع الخروج هستم :( . راهي هست که بتونم بدون اينکه از کشور خارج بشم جنس وارد کنم؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رونان جان
پروسه رو من درست متوجه نشدم
من بايد خودم برم تايلند و جنس رو بخرم و در تايلند بدم تحويل قاچاقچي که برام بياره ايران؟
يا اينکه بايد همينجا سفارشمو به قاچاقچي بدم و اون خودش از تايلند خريداري مي کنه و مياره ايران ؟

آخه من فعلا ممنوع الخروج هستم :( . راهي هست که بتونم بدون اينکه از کشور خارج بشم جنس وارد کنم؟

عزيزم شما بايد خودت بري و بخري ... ببيني مثلا فلان مدل شلوار جين خوشگله بخري ... به يارو سفارش

بدي يهو ديدي برات دش دشه ورداشت آورد :lol: راهي جز رفتن نداري ... ميتوني پولشم بدي من برات برم بيارم

نصف سودتو ميگيرم :D چون سليقه اي كه دارم باعث ميشه جنسايي كه ميارم 2 ماهه آب بشه ;)

bestthings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:blush: ronan جان دست ما رو هم بگير تو رو خدا . شاگرد نميخواي ي ي ي ؟؟

به سود كم هم راضي هستم . يه فكري كن ببين ........

حالا استاد از كي ما رو به شاگردي قبول ميكني ؟

جدي ميگم .
:D

Last edited:
بالا