ممنونم
مثلا همينارو گفتم بگينا!!
واردات لباس از تايلند. اگه اينجوري باشه که شما مي گي (يعني شلوار 1000 تومن) واقعا خوبه. باور کن ملت نمي دونن که همچين فرصتايي هست. اگه به يه نفر بگي ميشه دستگاه چاپ Out door از چين آورد و 2 برابر قيمت در ايران فروخت اول کف مي کنه بعد فرداشم ميره دنبال گرفتن وام واسه واردات دستگاه!
ولي واردات لباس خيلي جالب بايد باشه
منتها يه چيزي
شما گفتيد يه چيزي بيار که از نظر قانوني مشکلي نداشته باشه
بعد فرموديد پول قاچاقچي و اينا هم هست
ميشه يه کم بيشتر توضيح بديد؟
ببين عزيزم :
ميگم قانوني يعني مثلا ماهواره و ال ان بي نيار كه مجبور باشي يواشكي آبش كني اگر گرفتنت هم سرمايت بپره
اما جنس رو اگر نخواي گمركي و ايناشو بدي بايد قاچاقي بياري و به قاچاقچي پول بدي يه جوري با كشتي
و اين حرفا برات جنس بياره ... اما لباس و لوازم آرايشي تو تايلند و چين فوق العاده ارزونه
واقعا شما جنس شلوار جين ببينيد امكان نداره باور كنيد مگه ميشه با 1000 اينو خريد
حالا همينو مثلا تو جردن و فرشته و ميرداماد ميزاره 25 تومن تا 30 تومن ... چرا ؟ چون بايد ماهي 5 ميليون
پول اجاره بده ... حالا شما بيا همينو مثلا به دوستات و اينو اون بده 12 تومن اگر بگيم رو هر شلوار مثلا
1000 دادي و 1000 هم پول قاچاقشو دادي ... ميتوني 6 برابر بفروشي ... ميتوني كفش بياري از قيمت 2
هزار تومن تا 12 تومن و از 10 تومن تا مثلا 35 بفروشي ... يه هزينه مسافرت و بليط و اينا تا اونجا هم حدود
800 تا 1 ميليون ميشه ... براي همينم بايد دست پر خريد كني تا قشنگ سود خوب
كني ... مثلا يه دفعه بري 10 ميليون جنس بخري كه سودت بشه مثلا 40 ميليون كه اون 1 ميليون سفر و
اينا توش گم بشه ... ديگه توضيحات از اين بهتر نميتونم بدم

فقط در اين حر بگم كه يكي از دوستان
يه سري تي شرت آورد و به قيمت 27 تا 35 گذاشت تو مغازش اين قدر خوشگل بود رو هوا تموم شد
گفتم آقا به ما چند ميدي گفت 4 هزار و پونصد :lol: تازه گفت ببخشيد ولي دارم روش 2 برابر بازم سود ميكنم