:blush: ronan جان دست ما رو هم بگير تو رو خدا . شاگرد نميخواي ي ي ي ؟؟
به سود كم هم راضي هستم . يه فكري كن ببين ........
حالا استاد از كي ما رو به شاگردي قبول ميكني ؟
جدي ميگم .
![]()
ما چاكرتيم ... شما رييسي
:blush: ronan جان دست ما رو هم بگير تو رو خدا . شاگرد نميخواي ي ي ي ؟؟
به سود كم هم راضي هستم . يه فكري كن ببين ........
حالا استاد از كي ما رو به شاگردي قبول ميكني ؟
جدي ميگم .
![]()
ما چاكرتيم ... شما رييسي![]()
ببين قبول من رييس . ولي شما رييس هييت مديره اي
ولي خدايي جدي ميگم . ميتوني امتحانم كني . شاگرد نميخواي ؟
خواست بري جايي معامله اي واردات ما رو هم با خودت ببر . گاماس گاماس ياد ميگيريم .
باشه ... خودم خوساتم برم خريد كنم 10 ميليون جور كن با من پاشو بيا![]()
سلام بچه ها
من تو این فروم تازه واردم، دیدم بحثای جالبی میکنین، گفتم ما هم یه پست بذاریم.
من دارم هفته دیگه میرم پاکستان واسه انجام یه کاری (نترسین خلاف ملاف نیس). از پاکستان چیز بدرد بخوری میشه اورد که اینجا بشه خوب فروختش؟ اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره کمک کنه ممنون میشم. راستی اگه کسیم اونجا کاری داره یا چیزی میخواد براش بخرم بگه چون من سفرم حتمیه.
قربون همه.
تنگی از کدوم مرز داری میری؟
لوازم پزشکی و جراحی بیار مفته اونجا
قانونی میری یا نه قاچاقی؟
خودم به تازگیا برگشتم از اونجا : دی
منظورت از لوازم جراحی و پزشکی چیه؟ میشه اسم ببری؟ چه چیزی سود داره و بازار خوبی داره؟ خودت وارد کردی و فروختی؟ یه توضیحی بدی ممنون میشم.
فکر نکنم اینقدر بخواد که شما میگی چون من طرفی رو که از این اجناس میاره کاملا میشناسم سرمایه زیادی نداره البته شاید تو المان و اونورا قیمت بالا باشه اما چون پاکستان کشور زیاد ثروتمندی نیست و دکتر توش ریخته اینا اجناس پزشک فابریکی که براشون میاد رو میفروشن با قیمت اندک چون تو پاکستان بیمارستانهای خیریه است که پولی بابت مداوا ازت نمیگیرن بیمارستانای شخصی هستن همونا اجناسشون رو می فروشن : دیخريدن لوازم پزشكي پول زيادي ميخواد ... من كسي رو ميشناختم و باهاشون كار ميكرديم و ميرفتن از آلمان و
فرانسه لوازم استوك پزشكيشون رو با قيمت هاي پايين خريداري ميكردن و تو ايران ميفروختن
فکر نکنم اینقدر بخواد که شما میگی چون من طرفی رو که از این اجناس میاره کاملا میشناسم سرمایه زیادی نداره البته شاید تو المان و اونورا قیمت بالا باشه اما چون پاکستان کشور زیاد ثروتمندی نیست و دکتر توش ریخته اینا اجناس پزشک فابریکی که براشون میاد رو میفروشن با قیمت اندک چون تو پاکستان بیمارستانهای خیریه است که پولی بابت مداوا ازت نمیگیرن بیمارستانای شخصی هستن همونا اجناسشون رو می فروشن : دی
راستی تنگی لباس هم ارزونه اونجا هم دسته یک داره هم دسته دو دسته دو با نوهاش مو نمیزنه یه رنگ میزنن بهش تموم .
همین دیگه همه چی داره فقط باید تنها چیزی که اینجا داشته باشی یکی پوله دومی هم مشتری برای آب کردن
من منظورم دستگاه هاي پزشكي بود كه هر كدوم زير 30 40 ميليون نيست ... مثل دستگاه هاي آندوسكوپي
و اينا
جناب آیا میتونید منو با این دوستتون آشنا کنید یا شماره ای چیزی ازش بهم بدید؟
لوازم جراحی میشه تیغ جراحی . نخ جراحی و وسایل اتاق عمل که اونجا ارزونه
لوازم پزشکی همه نوع اونجا است از پزشکا بپرس چی لازم دارن و با چه قیمتی تو ایران میتونن بخرن بعد بیار : دی
راستی کتاب هم میتونی بیاری ولی تو ایران خیلی قاچاقه البته از مرز راحت میشه اوردش با هزینه بسیار اندک ولی فرستادنش واسه اون اطراف خطر داره حسن البته کتابایی که تو خارج 2000 دلاره رو میتونی زیر 100 هزار تومن پیدا کنی چون این چیزا رو خودم با چشم دیدم . بازارهای بزرگ فروش کتاب داره می تونی از اینجا سفارش کتاب بگیری از اونور بیاری.
من آشنا دارم که تو این کار هستن از پاکستان میارن و ایران پخش میکنن اونا اکثرا داروی خارجی میارن حتی یه بار طوطی اورده بودن که تو یکی از این شهرهای بزرگ که قضیه انفلوانزا بود گرفتنشون (البته جریمش نکرده بود ) خیلی چیزای دیگه اوردن بهتره بگم هر چیزی که به ذهنت میرسه اینا میارن
می تونی لوازم کامپیوتر بیاری خیلی ارزونه حتی از قیمتی که خود شرکت سازنده توی فاکتور فروشش میده ارزونتره چون اونا امتیازاتی برای نمایندگیها در نظر میگیرن و قیمت نمایندگی هاشون با قیمت بازار خیلی متفاوته بعد خود فروشنده هم جنسش رو واسه اینکه سریعتر اب کنه ارزونتر میده مثل ایران کوفتی نیست که هزار تا مشکل گمرک و اجاره و این چیزا داشته باشه
بگم که لوازم چینی اونجا مفته مفته اصلا اگه خواستی بزنیش تو کارش یه شناختی کارت پاکستانی از پاکستان بگیر ( خرج گرفتنش زیر 100 هزار تومنه اونجا : دی) بعد برو از هنگ کنگ جنس بیار پاکستان از اونجا بیار ایران چون الان تمام کسانی که می خوان جنس چینی بخرن خریداشون رو از بازارهای بزرگ چینی که در هنگ کنگ دایر است انجام میدن
از این طرف می تونی روغن موتور و روغن خوراکی و قیر و گوگرد و زعفران و پارافین و خلاصه همه چی واسه صادرات بفرستی اونور البته صادراتی که از این مرزا میشه کاملا بدون گمرکیه چون شما به جای اینکه 500 تومن به گمرک بدی و هزینه زیادی هم واسه حمل می تونی 100 تومن به ماشین بارکش های تویوتا بدی و تو پاکستان بارت رو تحویل بگیری حتی ماشینیه پول مرزبانی رو خودش میده مرزبانی واسه هر ماشین 30 . 40 تومن میگیره که همون ماشینیه پرداخت میکنه
بعد از اونطرف هم بدون گمرکی وارد کنی : دی
سرمایه داشته باشی همه کاری میتونی بکنی فقط پول تو این کاراست : دی