• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واسه تبلیغات بنری از فرمت GIF استفاده کنید!

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
واسه یه بنده خدا جهت نمایش در وب سایت سفارش بنر گرفتم. بنرش با فرمت swf طراحی و در سایت قرار گرفت. سفارش دهنده اطلاعات فنی به هیچ وجه نداشت. بعد از یک ساعت تماس گرفت و ادعا کرد بنرش نمایش داده نمی شود. خلاصه توجیه اش کردیم که جهت نمایش بنر فلش باید فلش پلیر نصب گردد. خلاصه طرف به کافی نت و چند نفر دیگه مراجعه می کنه ... تو هیچ کدمشون بنر نمایش داده نمی شه ... در یه مورد هم بنده جهت اطمینان به پی سی طرف ریموت شدم. خلاصه داستان رو کش نمیدم ....

اینجوری که بنده متوجه شدم .... و با استناد به تجربه های قبلی دیگر.... رو مروگر اکثر کاربران ایرانی فلش پلیر نصب نیست ... و این شامل درصد بالا می باشد. به این خاطر بهتر می بینم از فلش با فرمت گیف استفاده بکنم

bfgf5600

Registered User
لایک‌ها
284
واسه یه بنده خدا جهت نمایش در وب سایت سفارش بنر گرفتم. بنرش با فرمت swf طراحی و در سایت قرار گرفت. سفارش دهنده اطلاعات فنی به هیچ وجه نداشت. بعد از یک ساعت تماس گرفت و ادعا کرد بنرش نمایش داده نمی شود. خلاصه توجیه اش کردیم که جهت نمایش بنر فلش باید فلش پلیر نصب گردد. خلاصه طرف به کافی نت و چند نفر دیگه مراجعه می کنه ... تو هیچ کدمشون بنر نمایش داده نمی شه ... در یه مورد هم بنده جهت اطمینان به پی سی طرف ریموت شدم. خلاصه داستان رو کش نمیدم ....

اینجوری که بنده متوجه شدم .... و با استناد به تجربه های قبلی دیگر.... رو مروگر اکثر کاربران ایرانی فلش پلیر نصب نیست ... و این شامل درصد بالا می باشد. به این خاطر بهتر می بینم از فلش با فرمت گیف استفاده بکنم
حرفتون شدیدا تایید میشه

miim

Registered User
لایک‌ها
451

آفرین بر تو

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
منم شخصا این حرف رو قبول دارم اما خیلی از تبلیغ دهنده ها مخصوصا سایت های پربازدید بیشتر بنرهاشون swf هستش که باعث کاهش کلیک هم میشه.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
اینجور تبلیغات فقط برای شرک های گنده مثه LG مناسبه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
حرف شما درست ولی
تبلیغات زیاد شده تو هر سایتی میری تو تبلیغات گم میشی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من که کلا قسمت فلش رو از کروم غیر فعال کردم

توصیه میکنم شما هم اینکارو بکنید تا از حجم اینترنتتون کم نشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
حرف شما درست ولی
تبلیغات زیاد شده تو هر سایتی میری تو تبلیغات گم میشی

البته بعضی از سایت ها واقعا جایگاه های مناسبی دارن که بازدید کننده هم زیاد اذیت نمیشه
مثه نی نی سایت٬ با اینکه هر صفحه از ۴۰ الی ۵۰ تا تبلیغ بنری داره ولی واقعا جایگاهاش مناسبه و کسی اذیت نمیشه

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
تاييد ميشه حرفاتون.

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
تایید میشه ولی خوب از نظر گرافیکی بنر فلش عالی هست به جایی که تبلیغ داده میشه هم ربط داره مثلا سایت هایی که وبمسترا میرن فلش بودن یا نبودن تاثیری نداره!

starv

Registered User
لایک‌ها
35
بنر فلش خیلی زیباتر و کمحجم تر هست اما این مشکل رو هم داره .

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
من که کلا قسمت فلش رو از کروم غیر فعال کردم

توصیه میکنم شما هم اینکارو بکنید تا از حجم اینترنتتون کم نشه

شدیدا حجم اینترنت رو میخوره .

مخصوصا که الان تو همه سایتایی که از تبلیغات کلیکی استفاده میکنن تو هر بار لود بنر جدیدی نمایش داده میشه .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
کجاش کم حجمه !
کمتر از 150 تا 200 نیستن .
!!!
کمتر از چقدر ؟
:D

درسته بنر فلش مشکلی که استارتر گفته رو داره ولی الان توی خیلی از سایت های پربازدید اینقدر بنر زیاده که اگر آگهی دهنده بنر فلش نده اصلا شاید توجه بازدید کننده رو جذب نکنه
این مورد رو هم در نظر بگیرید

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
!!!
کمتر از چقدر ؟
:D

درسته بنر فلش مشکلی که استارتر گفته رو داره ولی الان توی خیلی از سایت های پربازدید اینقدر بنر زیاده که اگر آگهی دهنده بنر فلش نده اصلا شاید توجه بازدید کننده رو جذب نکنه
این مورد رو هم در نظر بگیرید

آره ولی تو ایران جواب نمیده . الان حداقل 50 درصد کاربرای اینترنت هنوز دارن از دایالاپ استفاده میکنن و افزونه های فلش و شاک ویو رو سیستمشون نصب نیست . پس نمیتونه اصلا بازدهی داشته باشه .

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
آره ولی تو ایران جواب نمیده . الان حداقل 50 درصد کاربرای اینترنت هنوز دارن از دایالاپ استفاده میکنن و افزونه های فلش و شاک ویو رو سیستمشون نصب نیست . پس نمیتونه اصلا بازدهی داشته باشه .

درسته این مشکلا وجود داره
ولی به هر حال تو آینده بیشتر میرن سمت بنر فلش تا گیف
در کل حجم بنر فلش خیلی کمتر از گیف هست
اکثرا زیر 100 کیلوبایت هست و اگر فلش کار حرفه ای باشی راحت میتونی یه بنر فلش جذاب رو حدود 60 کیلوبایت طراحی کنی

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
دوست عزیز برای من بنرهای جیف نشون نمیده نمیدنم دلیلش چیه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ولی البته من خودم طراحیشون کردم ولی تو سایت نشون نمیده

بالا