• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وام 25 خرید خودرو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من امروز رفتم ثبت نام کردم، 4 ساله، حدود 9 تومنم سودش میشه.
برای 11 اس ای.
مبارکم باشه، هر کیم اعتراض کنه اوف بنچی برش باد :D

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
عزیزم فدات شم الهی من قربونت بشم کسی جلوی تورو نگرفته که برو بخر حمایت کن
والا من که مسئول اشتباه تو نیستم برو بخر نوش جون دولت و فرقون سازا
هرکسی مسئول اشتباهات خودشه حالا هرکی میخواد بره پراید بخره که بالای 100 تا سرعت باید فاتحتو بخونی یا مثلا به فکر کمربند ایمنی نباش چون پوسیدست فقط روکشش نو هست
یا مثلا وقتی پراید برات افتاد 31 میلیون همون روز اول که تحویل گرفتی برو تسمه تایمشو عوض کن چون دست دوم بستن روش
راستی یه نگاه هم به لنتای ترمز بده بندازن چون ممکنه یادشون رفته باشه بزارن
راستی لاستیک هارو هم عوض کن هر 4 تارو چون تاریخ مصرفشون گذشته و تو اتوبان نترکه که خانوادت یتیم بشن
راستی کیسه هوا هم فقط اسمش روشه چجون باز نمیشه چون اون قطعه ای که استفاده میشه چون تحریم بودیم نبوده روش نزاشتن
راستی باتریو هم یه نگاه بنداز چون ممکنه دینام شارژش نکرده باشه یه موقع تو راه نمونی آخه جدیدا باتری هارو هم دست دوم میبندن
راستی انشاالله 4 تا چرخشم برات بچرخه
مبارک باشه عزیزم :)
من که همون اول تو پست هام گفتم به هیچ وجه حاضر نیستم خودروی ایرانی یا چینی بخرم،شده وارداتی گرون ترم بخرم
اما ادبیات من،ادبیات کمپینی و با تهدید و تهمت و فحاشی نیست.....
همین ادبیات و تحلیل غلط از واقعیت بازار و گرفتن اعتبار از کمبود نقدینگی بود که در کمتر از نصف روز کمپینتون رو به شکست رسوند

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
برای 11 اس ای.
مبارک باشه
میخوای باهاش کار کنی دم اژانس؟
7 ساله هم میدادن؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
برای 11 اس ای.
شما کار خوبی کردی،با توجه به نیازت انتخاب کردی
امیدوارم هوچی های کمپینی با فحاشی شیرینی خرید رو برات زهر نکنن

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
من با یک حساب سر انگشتی برای پراید 141 بعد 7 سال نزدیک 27 میلیون با سود 16درصد درمیان
البته بدون 4 میلیون پیش پرداخت که کلا میشه 31000000 میلیون یعنی برای 7 سال 11000000 میلیون سود
چون به فکر مردم و رفاه مردم هستند وام ازدواج قراره از 4 تومن بشه 2 تومن و از 790 روز در انتظار بودن بشه 990 روز که عروس و دوماد بیشتر همدیگرو بشناسن

ممنون از دولت که به فکر مردمه خدای نکرده پولدار نشن و همرو خودش میگیره برای اختلاس بابک های زنجانی دیگر که تو راه هستند ...

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
http://www.khabaronline.ir/detail/476564

اگه مردم خیلی به کمپین متعهد بودن،برای سوال کردن هم مراجعه نمیکردن که این ها نتونن استفاده کنن
اصلا مگه قرار نبود هدف کم کردن قیمت یا افزایش کیفیت یا تعطیل کردن کارخانه باشه(که خودتونم نمیدونین هدفتون چیه)،مگه اینها محقق شده؟ پس اصلا مراجعه و سوال کردن برای چی هست
عزیزم فدات شم الهی من قربونت بشم کسی جلوی تورو نگرفته که برو بخر حمایت کن
والا من که مسئول اشتباه تو نیستم برو بخر نوش جون دولت و فرقون سازا
هرکسی مسئول اشتباهات خودشه حالا هرکی میخواد بره پراید بخره که بالای 100 تا سرعت باید فاتحتو بخونی یا مثلا به فکر کمربند ایمنی نباش چون پوسیدست فقط روکشش نو هست
یا مثلا وقتی پراید برات افتاد 31 میلیون همون روز اول که تحویل گرفتی برو تسمه تایمشو عوض کن چون دست دوم بستن روش
راستی یه نگاه هم به لنتای ترمز بده بندازن چون ممکنه یادشون رفته باشه بزارن
راستی لاستیک هارو هم عوض کن هر 4 تارو چون تاریخ مصرفشون گذشته و تو اتوبان نترکه که خانوادت یتیم بشن
راستی کیسه هوا هم فقط اسمش روشه چجون باز نمیشه چون اون قطعه ای که استفاده میشه چون تحریم بودیم نبوده روش نزاشتن
راستی باتریو هم یه نگاه بنداز چون ممکنه دینام شارژش نکرده باشه یه موقع تو راه نمونی آخه جدیدا باتری هارو هم دست دوم میبندن
راستی انشاالله 4 تا چرخشم برات بچرخه
مبارک باشه عزیزم attachFull877954

فایل های ضمیمه

• upload_2015-11-7_2-48-1.png
    upload_2015-11-7_2-48-1.png
    95 بایت · نمایش ها: 12

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من با یک حساب سر انگشتی برای پراید 141 بعد 7 سال نزدیک 27 میلیون با سود 16درصد درمیان
البته بدون 4 میلیون پیش پرداخت که کلا میشه 31000000 میلیون یعنی برای 7 سال 11000000 میلیون سود
چون به فکر مردم و رفاه مردم هستند وام ازدواج قراره از 4 تومن بشه 2 تومن و از 790 روز در انتظار بودن بشه 990 روز که عروس و دوماد بیشتر همدیگرو بشناسن

ممنون از دولت که به فکر مردمه خدای نکرده پولدار نشن و همرو خودش میگیره برای اختلاس بابک های زنجانی دیگر که تو راه هستند ...
وام ازدواج،برای خرج ازدواجه....نکنه میخواین خرج عروسی کسی که وام مطالبه میکنه ۱۰۰ میلیونی باشه...وام ازدواجم که بهره اس پایین ترین هست و بانک هم حق داره مبلغ رو کم بده
شما بخوای ازدواجم کنی ماشین رو حتما ازت میخوان،اتفاقا وام خودرو به ازدواجم کمک میکنه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مبارک باشه
میخوای باهاش کار کنی دم اژانس؟
7 ساله هم میدادن؟
ممنونم آرش جان، والا به جا هست برای چای دبش از این دکه ها که سمپل میدی دست مردم، حقوقش بالای 1 تومنه، اگه اوکی شه میرم اونجا، اگه نه هم شیفت شب آژانس.

ممنونم :)
آره بابا کمپین کیلو چنده من با این که یه نمایندگی خیلی دور رفتم که خلوت باشه از وقتی فرم رو دادم دو ساعت نشیتم تا نوبتم شه!
برای خیلی ها مثل من واقعاً شرایط خوبی بود و هست.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

کلا این کمپین های اینترنتی فایده نداره
کسانی ک اینا رو میفرستن با عرض معذرت اکثرا از روی بیکاری و بدون خوندن کپی پیست میکنن
بعدش اینکه بازم اونایی ک لازم داشته باشن ببینن ب نفعشونه 90 درصد میخرن
از اون طرف خیلیا از این کمپین خبر ندارن اینترنت چیه !! تلگرام چیه!! اینا عمده خریدارای این ماشینارو بازم تشکیل میدن
تا وقتی ک عموم مردم ب ی باور نرسن این چیزا فایده نداره چ بسا با دروغ توهینم باشه.مثل پراید سه تومنی ک ب هر ادم بی سوادی بگی میخنده

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
راستی 7 ساله نیست دیگه اقساطش، 4 سالس.
که البته به نظرم اصلاً بد نشد، 100 تومن میاد رو قسط هر ماه ولی خب 7 سال قسط دادن خیلی سخت تره از 4 سال!

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
من که همون اول تو پست هام گفتم به هیچ وجه حاضر نیستم خودروی ایرانی یا چینی بخرم،شده وارداتی گرون ترم بخرم
اما ادبیات من،ادبیات کمپینی و با تهدید و تهمت و فحاشی نیست.....
همین ادبیات و تحلیل غلط از واقعیت بازار و گرفتن اعتبار از کمبود نقدینگی بود که در کمتر از نصف روز کمپینتون رو به شکست رسوند

کمپین کیلو چنده ؟
جمله منو تو پست قبلیم خوندی ؟
همون جمله :
خوشا به حال حکمرانانی که مردمانشان تفکر نمیکنند ...

خو عزیزم الهی من فدات بشم خر رو وقتی میبینی میگی جوووووون چه حالی میده سوارش بشم
دولت هم میدونه چطوری کارشو پیش ببره ;)
وقتی من یا تو یا ... بدون فکر کردن به کاری که میخوایم کنیم میریم انتخاب میکنیم پس حقمونه پراید یا ارابه مرگ رو 30 تومن بدن بهمون
من دیگه کاری ندارم
آهاااااااااااااااااااای ملت بیاید بخرید به خدا خیلی مناسبه شماست
الحق که لیاقت اون کسی که میخره همون آشغال تولید داخله ...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
کمپین کیلو چنده ؟
همون جمله :

خو عزیزم الهی من فدات بشم خر رو وقتی میبینی میگی جوووووون چه حالی میده سوارش بشم
وقتی من یا تو یا ... بدون فکر کردن به کاری که میخوایم کنیم میریم انتخاب میکنیم پس حقمونه پراید یا ارابه مرگ رو 30 تومن بدن بهمون
من دیگه کاری ندارم
داداش داری بیخودی جوش میزدی منم قبلا زیاد جوش میزدم تو پی تی سر این بحثا
با این حرفات نظر عموم جامعه رو ک سهله 1 نفرم نمیتونی تغییر بدی اخرش ببینه ب سودشه میره میخره!! باور کن ایرانی جماعت خاصیتش همینه
بیخیال حاجی

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کمپین کیلو چنده ؟
همون جمله :

من دیگه کاری ندارم
اونی که میخره،پول نداره یه i20 ۳۰ میلیونی رو ۷۰ میلیون بخره
ادبیات کمپین شکست خورده از اولش چاله میدانی بوده و مشخص هست کمپین از روی آگاهی نبوده

شعار کمپین این بوده:لیاقت ایرانی سوار شدن خودروهای روز و باکیفیت و با قیمت مناسب
خوب عزیزان این امر یکشبه ایجاد نمیشه،راهشم ورشکسته کردن یک صنعت و صنایع تابع اون نیست
تا بخواد خودروی روز دنیا ارزون وارد بشه یعنی تحریم ورداشته بشه،مبادلات بین المللی اقتصادی باز بشه،قیمت کالا در ایران واقعی بشه و ......
اینها یک دهه زمان میبره،با راکد کردن بازار خودرو و فحاشی به بقیه این ها درست نمیشه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
هفت سال دیگر ماشین های دنیا پرواز میکنند
و ما همچنان قسط پراید لگن ایرانی را میدهیم
کجا را با کجا مقایسه میکنی!!!خجالت بکش،حیف دنیا نیست که با ایران مقایسه اش میکنی،ما هنوز توی کشاورزی و صنعت درپیتمون موندیم!!!بهداشت و تحصیل رایگان برامون معنی نمیده
بقول یک دوستی،اگر آمار اشتغال و نرخ بهره ایران را آمریکا داشت،حالا هر اونس طلا3000 دلار هم رد کرده بود
همون اوایل هم نظرم را گفته بودم البته اینجا کمتر،این جریان کمپین به دوستان جوگیر نشون داده که اتحاد و ...بین ایرانی جماعت کشکی بیش نیست،هرکسی به فکر خودش باشه و از موج ..یت مردم سواستفاده کنه میتونه یک شب ره صد ساله بره،حالا یا موادفروش باشه یا پزشک یا مهندس یا....!!!خلایق هرچه لایق
این رویه فقط به یک شیوه اصلاح میشه که اونم اینه که یکی مثل مغولها بیاد هرچی ایرانی هست را نابودکنه

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
تجربه نشان داده که تو ایران هیچ وقت هیچ چیز پایین نمیاد.گران تر میشه اما ارزان تر نمیشه و این که مردم منتظر این باشند که قیمت مثلا ماشین و خونه بشه به قیمت 4 تومن و 10 تومن تفکر بسیار اشتباهی هست.این کمپین هم که راه انداختند بیشتر به خاطر کیفیت خودرو بود بعد قیمت که با این وام وسوسه انگیز البته برای عده ای باعث شد که خودرو ساز ها از رکود خارج شوند و با این وضعیت امکانش هست که تمام خودرو های تولید داخل به فروش برسد

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
من موندم ***** چطور این ملتو جمع کرد انقلاب کردن . اینا که نمیتونن به یه کمپین پایبند بمونن:general106:

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
داداش داری بیخودی جوش میزدی منم قبلا زیاد جوش میزدم تو پی تی سر این بحثا
با این حرفات نظر عموم جامعه رو ک سهله 1 نفرم نمیتونی تغییر بدی اخرش ببینه ب سودشه میره میخره!! باور کن ایرانی جماعت خاصیتش همینه
بیخیال حاجی
آره آرش جون خیلی وقته تو پی تی هستم میشناسمت مخصوصا جدلات با اون دختره oiu
من امروز فهمیدم که نباید خودمو ناراحت کنم به خاطر اشتباهات یکی دیگه
به جهنم که میره پراید بخره اتفاقا دعا هم میکنم انشاالله جوری پشیمون بشه که یادش نره خودرو بی کیفیت لایق ایرانی نیست و نخواهد بود

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
تجربه نشان داده که تو ایران هیچ وقت هیچ چیز پایین نمیاد.گران تر میشه اما ارزان تر نمیشه و این که مردم منتظر این باشند که قیمت مثلا ماشین و خونه بشه به قیمت 4 تومن و 10 تومن تفکر بسیار اشتباهی هست.این کمپین هم که راه انداختند بیشتر به خاطر کیفیت خودرو بود بعد قیمت که با این وام وسوسه انگیز البته برای عده ای باعث شد که خودرو ساز ها از رکود خارج شوند و با این وضعیت امکانش هست که تمام خودرو های تولید داخل به فروش برسد
دقیقا همینه
منتها این آقای دکتر ما که دستمال هست کلا حرف منو نفهمید
من نمیگم پراید بیاد بشه 4 تومن
من میگم وقتی داری پول میدی به پراید اونم 20 تومن پس باید انتظار داشته باشی یه خودرو سوار بشی که لاستیکش نترکه تسمه تایمش کارکرده نباشه یا لاستیک تاریخ گذشته 6 سال پیش رو ماشین 0 نباشه با مشت میزنی در نره تو مجبور شی ببری صافکاری یا مثلا وقتی تصادف میکنی افسر اومد تشخیص بده این پرایده نه مقوا
هه ای بابا نوش جون دولت تا میتونی باید از این ملت ساده بخوری حقشونه پراید سوار شن

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دقیقا همینه
منتها این آقای دکتر ما که دستمال هست کلا حرف منو نفهمید
من نمیگم پراید بیاد بشه 4 تومن
من میگم وقتی داری پول میدی به پراید اونم 20 تومن پس باید انتظار داشته باشی یه خودرو سوار بشی که لاستیکش نترکه تسمه تایمش کارکرده نباشه یا لاستیک تاریخ گذشته 6 سال پیش رو ماشین 0 نباشه با مشت میزنی در نره تو مجبور شی ببری صافکاری یا مثلا وقتی تصادف میکنی افسر اومد تشخیص بده این پرایده نه مقوا
هه ای بابا نوش جون دولت تا میتونی باید از این ملت ساده بخوری حقشونه پراید سوار شن
دوباره توهین کردی؟بعدش میگی نه من با تو نبودم
توهین نشاندهنده شعور و تربیت خانوادگی و در نهایت نقش اجتماعی هست که فرد میتونه بازی کنه

حالا تو به من فحش بدتر هم بدی دو چیز تغییر نمیکنه
۱.اینکه تصورت درباره من غلطه و با توهین تگ این نسبت به من منتقل نمیشه
۲.کمپین شکست خورده ات ،پیروز نمیشه

حالا تا دوست داری فحش بده،گفته بودم حلالت نمیکنم،اما فحشهای امروزت چون از حرص خوردن شکست کمپین هست رو حلال میکنم

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
آره آرش جون خیلی وقته تو پی تی هستم میشناسمت مخصوصا جدلات با اون دختره oiu
من امروز فهمیدم که نباید خودمو ناراحت کنم به خاطر اشتباهات یکی دیگه
به جهنم که میره پراید بخره اتفاقا دعا هم میکنم انشاالله جوری پشیمون بشه که یادش نره خودرو بی کیفیت لایق ایرانی نیست و نخواهد بود
از الان هر کی خواست ماشین بی کیفیت بخره حالا میخواد ایرانی باشد یا خارجی سریع بره یه قبر هم برای خودش بخره که دیگران را تو زحمت خریدن قبر نندازه با یک سنگ قبر که روش هم بنویسد خودم کردم که لعنت برخودم باد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا