• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وام 25 خرید خودرو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
با ی سری بچه سوسول عقده ای از این ب بعد باید بازبون خودشون صحبت کرد هرچقدر درست حرف میزن مثل اینکه سرت سوار میشن از این ب بعد موشک جواب موشک

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
امروز فهمیدم، یکی از همین همکارای خودم که اتفاقا عضو کمپین هم بوده دیروز ال90 ثبت نام کرده...بهش گفتم مگه تو نمیگفتی نباید بخریم اینا کیفیت نداره و اینا...پس چی شد؟
میدونید برگشت چی گفت: گفت بهترین موقع هست که پراید رو بکنم ال 90...:D:D
احتمالش هست خیلی از همین آدم هایی که تو این دو روز ثبت نام کردند همونایی باشن که تو فضاهای مجازی عکسو پیامه نخریدن خودرو رو برای رفیقاشون یا گروهاشون سند میکردن...
..........................................................................................................................................................................................................................................................
وقتی آدم تو یه فضای مجازی که جلوی دیدگان عموم هم هست پست میذاره خوبه رعایت ادب و احترام متقابل رو هم بکنه....
"ادب مرد به ز دولت اوست"
هرکس ک میگه نخرید من مطمئنم خودش پیش گام بقیه ثبت نام کرده چند وقت دیگه ماشینشو تحویل میگیره میخنده ب ریش بقیه

vpngator

Registered User
لایک‌ها
117
اقا همین حالا 2 3 بیت شعر برام اومد :دی

بنی ادم اعضای یکدیگرند ایران خودرو و سایپا در کنار همدیگرند
چو جانی ز مردم مانده در ایران بگیریم و دهیم به ازرائیل جان
خلایق هر چه لایق شان باد از این بیشتر نباشد سزاوارشان

حیف خوابم میاد وگرنه ادامه شو هم مینوشتم :دی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
شما در این حد مطمئنی؟؟
آرش ولش کن اینو معلومه از کدوم دسته هست دیگه
مثل همین دکی خودمون معلوم نیست جیبش داره از ریش گذاشتن پر میشه یا دستمالی یا ....
حیف اینجا جاش نیست یگم چون بن میشم :)

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
مثل همین دکی خودمون معلوم نیست جیبش داره از ریش گذاشتن پر میشه یا دستمالی یا ....
مبارک آقا ماشین جدیدت :D

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
باز توهین کردی؟
اشکال نداره،،،،از سوزشه
ضمنا من سیبیل دارم،میخوای عکس بزارم تا بیشتر ضایع بشی؟
نه نماز جمعه میرم نه چیز دیگه

حالا تو بدبخت شکست خورده بشین به این و اون فحش بده.....من که درآمدم از زحمتی که کشیدم هست
نه با وارتی به جایی رسیدم،نه منت دولت رو سرمه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ادم چیزایی تو فروم های ایرانی میبینه ک فقط مختص کشور های جهان سومیه :)))))

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
باز توهین کردی؟
اشکال نداره،،،،از سوزشه
ضمنا من سیبیل دارم،میخوای عکس بزارم تا بیشتر ضایع بشی؟
نه نماز جمعه میرم نه چیز دیگه

حالا تو بدبخت شکست خورده بشین به این و اون فحش بده.....من که درآمدم از زحمتی که کشیدم هست

این همه آدم چرا به اونا توهین نمیکنم ؟
حتما یه مشکلی داری دیگه :)
راستی تو اینطوری فکر کن =))

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اینقدر ریش ریش نکن. تو اداره ای که من کار میکنم و ده ها اداره ای که دیدم هیچ کدوم از مدیرها ریش نداشتن. خیلی از وزیرها و مدیر کل ها هم ندارن، دقت کن می بینی! البته میدونم الان میگی اگر با ریش نیومدن با دستمال اومدن!
جنابعالی با این طرز فکرت که هر کی تو سیستم دولتی به جایی رسیده یا با ریش بوده یا با دستمال معلومه که باید چشمت رو واقعیتهای مملکتت ببندی. هیچ کمپینی در کار نبوده عزیز دلم. مردم فقط منتظر فرصتی مناسب برای خرید بودن. حالا یا قدرت خرید پایین بوده یا منتظر نتیجه مذاکرات بودن یا هر کوفت دیگه ای مطمئن باش مردمی که واسه مرغ گندیده و بستنی 500 تومنی طوری تجمع می کنن و از سر و کله هم بالا میرن که امکان داره چند نفرشون اون وسط تلف بشن، کمپین و تحریم و این چرندیات رو به تخمان مبارک یا چمنزار چند سانت بالاترش هم حساب نمی کنن.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ادعای جدید خودروسازان؛فروش 1 خودرو در هر 2 ثانیه

شناسه خبر: 913117 سرویس: اقتصادی

۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۵

خودورسازان مدعی شدند، طی دو روز گذشته 45 هزار خودرو در طرح وام 25 میلیون تومانی به فروش رفته و هر 2 ثانیه یک خودرو فروخته شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تستیم، "حدود 45 هزار دستگاه خودرو تولیدی دو شرکت بزرگ خودروسازی کشور در قالب طرح فروش خودرو با استفاده از تسهیلات 25 میلیون تومانی فروخته شد"، ادعای جدید خودروسازان است.

معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا در این خصوص گفت : طی دو روز گذشته 19 هزار و 400 دستگاه خودرو از محصولات تولیدی گروه سایپا به فروش رفت .

رضا تقی زاده افزود : براوردها نشان می دهد گروه خودروسازی سایپا در قالب طرح فروش تسهیلاتی خودرو در هر 2 ثانیه یک خودرو ، هر دقیقه 35 خودرو و در هر ساعت کاری 1500 تا 1600 دستگاه خودرو فروخته است .

مدیر ارتباطات گروه صنعتی ایران خودرو هم گفت : این شرکت خودروساز از آغاز اجرای طرح فروش تسهیلاتی خودرو تا ساعت هفده امروز 25 هزار دستگاه خودرو فروخت .

این در حالی است که وزارت صنعت، معدن و تجارت آخر وقت دیروز اعلام کرد، مجموع خودروهای به فروش رفته در طرح جدید طی دو روز 40 هزار خودرو بوده است.

برخی منابع خبری سقف فروش خودرو با طرح وام 25 میلیون تومانی را 100 هزار خودرو اعلام می کنند که در صورت صحت این میزان فروش در دو روز، باید منتظر پایان این طرح تا آخر همین هفته بود

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اینقدر ریش ریش نکن. تو اداره ای که من کار میکنم و ده ها اداره ای که دیدم هیچ کدوم از مدیرها ریش نداشتن. خیلی از وزیرها و مدیر کل ها هم ندارن، دقت کن می بینی! البته میدونم الان میگی اگر با ریش نیومدن با دستمال اومدن!
جنابعالی با این طرز فکرت که هر کی تو سیستم دولتی به جایی رسیده یا با ریش بوده یا با دستمال معلومه که باید چشمت رو واقعیتهای مملکتت ببندی. هیچ کمپینی در کار نبوده عزیز دلم. مردم فقط منتظر فرصتی مناسب برای خرید بودن. حالا یا قدرت خرید پایین بوده یا منتظر نتیجه مذاکرات بودن یا هر کوفت دیگه ای مطمئن باش مردمی که واسه مرغ گندیده و بستنی 500 تومنی طوری تجمع می کنن و از سر و کله هم بالا میرن که امکان داره چند نفرشون اون وسط تلف بشن، کمپین و تحریم و این چرندیات رو به تخمان مبارک یا چمنزار چند سانت بالاترش هم حساب نمی کنن.
کمپین را بی خیال ولی اونی که بگه طرف با لیاقت اومده رسیده توی سیستم از جوکهای باحالی بود که تا حالا نشنیده بودم جز دررسانه میلی!!!واحد R&D ایرانفرقون و سایپا نشون میده چقدر متخصص داریم که بدون ریش رسیدن به سمت..مدیرت اگر جرات داره بودجه امور فرهنگی و ب...سازمانش را قطع کنه،همون مدیرت تا ..مالی همین حضرات را نکنه و تاییدشون نکنه به این سمت نمیرسه؛اگر جرات داره نکنه،ریش هم مثل می و شراب بهانه هست،بدون ریش هم میشه خیلی کارها کرد!!!
دکتر هم خودش جیره بگیره دولته میگه نیستم(نگفتم از نهادی خاص گفتم دولت)،آخه تعرفه و پزشک خانواده را که ننجون فلانی نیاورد،همین که درآمد بیشتری نسبت به نرم جهانی به پزشکای ایرانی نسبت به خارجی میدهن،نشون میده که کی از طرف دولت پول مییره یا نه، مقایسه درآمد یک پزشک با استاد دانشگاه خودش بهترین راهنما هست

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کمپین را بی خیال ولی اونی که بگه طرف با لیاقت اومده رسیده توی سیستم از جوکهای باحالی بود که تا حالا نشنیده بودم جز دررسانه میلی!!!واحد R&D ایرانفرقون و سایپا نشون میده چقدر متخصص داریم که بدون ریش رسیدن به سمت..مدیرت اگر جرات داره بودجه امور فرهنگی و ب...سازمانش را قطع کنه،همون مدیرت تا ..مالی همین حضرات را نکنه و تاییدشون نکنه به این سمت نمیرسه؛اگر جرات داره نکنه،ریش هم مثل می و شراب بهانه هست،بدون ریش هم میشه خیلی کارها کرد!!!
دکتر هم خودش جیره بگیره دولته میگه نیستم(نگفتم از نهادی خاص گفتم دولت)،آخه تعرفه و پزشک خانواده را که ننجون فلانی نیاورد،همین که درآمد بیشتری نسبت به نرم جهانی به پزشکای ایرانی نسبت به خارجی میدهن،نشون میده که کی از طرف دولت پول مییره یا نه، مقایسه درآمد یک پزشک با استاد دانشگاه خودش بهترین راهنما هست

باشه شما فکر کن من جیره بگیرم......فیش حقوقیم ۲۷۶۰۰۰۰ تومنه،میخوای اسکن اینم بزارم
بگو کدوم کشور خراب شده دیگه ای به یه پزشک اینقدر میدن
برای درآمد متخصص هم همین مثال رو داشته باش:در ایران عمل جراحی آپاندیسیت،برای جراح ایرانی ۳۱ کا داره که میشه ۲۷۰ تومن که سهم بیمارستان و مالیات کم میشه،حالا اگه طرف فقط تو یک بیمارستان دولتی باشه دقت کن،صرفا یک بیمارستان دولتی،دوبل بهش میدن میشه نهایت ۴۵۰ تا ۵۰۰....در حالی که برای یک جراح آمریکایی همون عمل،با که همون امکانات هم انجام میشه فقط دستمزدش ۱۱۰۰ دلاره....با نتیجه یکسان درمان...در حالی که همه رو هم بیمه دولتی هر کشور پرداخت میکنه(medicare آمریکا در حالی که در ایران باید بیمار۶ درصد هزینه رو بده)..........حالا مقایسه بکن،اول اطلاع کسب کن،بعد چرت و پرت بگو که درآمد پزشک ایرانی نسبت به نرم جهانی بیشتره
حق استادی همون پزشک متخصص هم برای تدریس در دانشگاه،ساعتی ۶ تومنه...برو تحقیق کن بعد حرف بزن
خوبه که ما خوب هم به دولت مالیات میدیم و مثل شما یارانه نداریم و کارانه هامون رو بیمه های دولتی ۶ ماه،۶ ماه با تاخیر و کم کردن میدن
جناب،این توهین هات از حسادته........خودت میدونی،وگرنه به فلان منم نیست که چی بهم بگی و یا چی فکر بکنی
غاطبه جامعه همونایی هستن که میرن وام میگیرن یا انتخابات مجلس و ریاست جمهوری شرکت میکنن،ناراضی هستن اما نه اونطور که همه چیز رو از بیخ و بن بکنن
حالا افراد روش عن فکری مثل جنابعالی با تئوری توطعه و تهمت های بی سند،ادبیات همون مبارزین شیره ای لس آنجلسی رو دارین،مثل همون ها هم به نتیجه میرسین
افراد به قول خودتون آگاهی که شما باشین،اینقدر نادانن که نمیدونن درد ملت چیه....وگرنه خداروشکر اکثر ملت یارانه بگیر یا نزول خور بانکن.......قشر پزشکه که اینقدر کلفته که نخواد مثل شما چیز مالی بکنه و تمارض به چیزی که نیست بکنه که خیلی از پزشک ها کراواتین و مسافرت خارج میرن عکسای لخت میزارن،علنا مشروب میخورن خود حراست وزارت خانه چیز مقابله باهاشونو ندارن

حالا تو یارانه بگیر به من از حسادتت بگو جیره بگیر

من چند ماه تمام یکی از بیمارستان ها تو کمبود پزشک جون کندم،شبی ۱۰۰ تا مریض میدیدم،اغلب بی بضاعت و کم درآمد.......بیمارستان کلی از پول منو ورداشت،دولت مالیات گرفت،تهشم گفتن علی الحساب بهت زیاد دادین،کارانه عیدت که یه پزشکم تو درمانگاه اون بیمارستان نبود و من خودم تک بودم رو گفتن بهت نمیدیم،من هیچی نگفتم،مال دولت خوردن نداره.........حالا من جیره بگیرم اما شما یارانه اتو بگیر

Last edited:

M3hdi

Registered User
لایک‌ها
26
دنیای پشت کامپیوتر و موبایل یه دنیاست و با واقعیت جامعه فرق داره
علت نخریدن خودرو توی این چند ماه نداشتن پول بوده وگرنه مگه واسه لباس و خونه و ... اینا هم کمپین بوده ؟!
مردم ما تو نون زنو بچشون موندن , کمپین ؟!
دوستان عزیز باید کمی واقع بین باشیم , اینکه روزی بخواید یا ۲۰ میلیون پراید بنز و بی ام دابلیو سوار شید منطقی نیست
پول ما بی ارزش شده نه اینکه پراید گرون شده , وقتی یه بسته شکلات ۵ هزار تومانی شده ۵۰ تومن دیگه به پراید ربطی نداره
اینی هم که بشینیم و بگیم تو آلمان فلانه و ... من و شمایی که هنوز بلد نیستم بین خطوط حرکت کنیم بهتره زیاد به جای دیگه ایراد نگیریم , ایراد از خودمونه
کسی که دستش تو بازار هست از پس وام ۱۶٪ برمیاد (من تاحالا وامم زیر ۲۱٪ نبوده) و میتونه ماشین صفر بگیره کسی هم که نتونه نمیخره , پرداخت قسط این وام راحت نیست
با احترام

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
بابا ربطی به نداشتن پول نبوده
اگر هم بوده چرا اونایی که موقع تحویل خودروشون بوده رفتن انصراف دادن؟
یکی از اقوم من دیشب میگفت الان با 5 میلیون میتونی ماشین بخری گفتم چجوری؟گفتش بقش رو وام میدن بهت منو اینجوری شدم :|
میگفت اره مثلا 5 تومن میدی بیقیه وام هست برای پراید 5 تومن خوبه دیگه هی گفتم باید ماهی 300تا 400 سود بدی اونم هفت ساله بغدشم نزدیک به 40 تا 42 تومن میشه باید پس بدی.اینو گفتم بازم داشت خودشو متقاعد میکرد
بیخیال شدم دیگه

مردم از این قضیه نگاه میکنن که اره وام میگیرم ماهی 400 تومن حساب نمیکنن که باید دوبرابر رو پس بدن
بعد از یه سال قسط دادن دیگه خسته میشه

دولت میدونست که از چه قسمتی وارد بشه تا مردم بتونن بیان سمت خرید
بهترین راه حل بوده

M3hdi

Registered User
لایک‌ها
26
بابا ربطی به نداشتن پول نبوده
اگر هم بوده چرا اونایی که موقع تحویل خودروشون بوده رفتن انصراف دادن؟
یکی از اقوم من دیشب میگفت الان با 5 میلیون میتونی ماشین بخری گفتم چجوری؟گفتش بقش رو وام میدن بهت منو اینجوری شدم :|
میگفت اره مثلا 5 تومن میدی بیقیه وام هست برای پراید 5 تومن خوبه دیگه هی گفتم باید ماهی 300تا 400 سود بدی اونم هفت ساله بغدشم نزدیک به 40 تا 42 تومن میشه باید پس بدی.اینو گفتم بازم داشت خودشو متقاعد میکرد
بیخیال شدم دیگه

مردم از این قضیه نگاه میکنن که اره وام میگیرم ماهی 400 تومن حساب نمیکنن که باید دوبرابر رو پس بدن
بعد از یه سال قسط دادن دیگه خسته میشه

دولت میدونست که از چه قسمتی وارد بشه تا مردم بتونن بیان سمت خرید
بهترین راه حل بوده

من نمیخوام کسی رو توجیح کنم
ولی فعلا بحث ۷ ساله لغو شده و تنها ۴ ساله لیزینگ میدن
۴ تومن واسه پراید میدید و بعد از ۴ سال براتون حدود ۲۶ درمیاد (۱۶ میلیون وام میگیرید و بعد از ۴ سال ۲۲ میلیون پس میدید) سودش نسبت به وام های قبلی پایین تره
بانکها واسه سود سپرده معمولا بعد از ۴ سال دو برابر پرداخت میکنن ولی شما خیلی کمتر از این رو پرداخت میکنید

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دکترجان شما آزادی هرچی میخواهی فکر کن،اگر اینطوره نکنه پزشکای ما احمق شدند موندن اینجا!!!حتما عرق وطن و انسان دوستیه که موندن توی این خراب شده،اصلا هم پول دوست ندارند..خخخخخخخخخخخخخخ
اگر براشون سود داشت مطمئنا از اینجا میرفتند،درضمن نگفتم از نهادی پول میگیری گفتم حقوق دولت را میخوری همونطور که خودت گفتی فیش حقوقی!!!بحث من سر مقایسه درآمد پزشک ایرانی نسبت به حقوق نرمال هر فرد در جامعه در مقایسه با نمونه خارجیش هست،اگر جراح اونجا بیشتر میگیره هم مالیاتش را قشنگ میده(از زیرش درنمیره)و هم احساس مسئولیت واقعی داره برعکس اینجا وهم دستمزدش در رنج نرمالی نسبت به سایر هموطنانش هسن نه اینجا که دستمزد یک جراح را بخواهی با کف حقوق پایه مقایسه کنی برسی به نسبت چندصد برابری.همین نشون میده پزشکها هرجور شده جیره شون را از دولت گرفتند
اینجا جراحش با همین پولهاش دست هرچی دلاله از پشت مینده و یا میزنه توی کار بساز بندازی یا سفته بازی..پس برامون از پزشکها امامزاده نساز،حیف پزشکهای خارجی که بخواهند با بخشی از پزشکهای پولپرست ایرانی مقایسه بشن!!!ادعای سوگند پزشکی هم دارند
خوشبختانه یارانه من هم توسط همون کسانی که ازشون حمایت میکنید قطع شده،طرزبیانت کلا طرز برخورد با بیمارانت هم نشون میده،وقتی داری میمالی چرا کتمان میکنی

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دکترجان شما آزادی هرچی میخواهی فکر کن،اگر اینطوره نکنه پزشکای ما احمق شدند موندن اینجا!!!حتما عرق وطن و انسان دوستیه که موندن توی این خراب شده،اصلا هم پول دوست ندارند..خخخخخخخخخخخخخخ
اگر براشون سود داشت مطمئنا از اینجا میرفتند،درضمن نگفتم از نهادی پول میگیری گفتم حقوق دولت را میخوری همونطور که خودت گفتی فیش حقوقی!!!بحث من سر مقایسه درآمد پزشک ایرانی نسبت به حقوق نرمال هر فرد در جامعه در مقایسه با نمونه خارجیش هست،اگر جراح اونجا بیشتر میگیره هم مالیاتش را قشنگ میده(از زیرش درنمیره)و هم احساس مسئولیت واقعی داره برعکس اینجا وهم دستمزدش در رنج نرمالی نسبت به سایر هموطنانش هسن نه اینجا که دستمزد یک جراح را بخواهی با کف حقوق پایه مقایسه کنی برسی به نسبت چندصد برابری.همین نشون میده پزشکها هرجور شده جیره شون را از دولت گرفتند
اینجا جراحش با همین پولهاش دست هرچی دلاله از پشت مینده و یا میزنه توی کار بساز بندازی یا سفته بازی..پس برامون از پزشکها امامزاده نساز،حیف پزشکهای خارجی که بخواهند با بخشی از پزشکهای پولپرست ایرانی مقایسه بشن!!!ادعای سوگند پزشکی هم دارند

اصلا مگه میشه همه پزشکای یا تخصص هیا دیگه از یه مملمت خارج بشن
خودت فکر کن ....عقلت رو بکار بیاندار.....همه زندگی پول نیست،طرف اینجا زن و بچه دار،خانواده هاش هستن،نمیتونه دل بکنه،سبک زندگی اینجا رو،دوست داره
رفتن آمریکا و کانادا که راحت نیست،کلی بافد سرمایه داشتی باشی که بتونی اقامت بگیری،به راحتیم نمیزارن کار کنی چون باید کلی دوره بگذرونی
از بقیه کشور ها هم استرالیا و فرانسه و آلمان راحت پذیرش میدن،اما مساله زبان هست....استرالیا هم هر تخصصی نیاز نداره و مثلا به پزشک عمومی و متخصص داخلی برای تکمیل کادر سیستم ارجاعش بیشتر نیاز داذه تا سایر رشته ها
برای خیلی از پزشکان عمومی هم امکان ادامه تحصیل در تخصص مورد نظر در خارج وجود نداره
این هم دلایل......بگفر فکر کن......چون پزشک پول دیده،همه چی براش هم پول نیست
متاسفانه مثل اغلب مردم امی فکر میکنی،حاضر نیستی تحقیق کنی بعد زر زر کنی
شما که ناراحتی که پزشکای ایرانی چرا نمیرن،کدومتون حاضرین جایی مثل جاسک و ایران شهر بعنوان یک متخصص مملکت که ۱۱ سال فقط درس تخصصی خونده کار کنین....اونور کارمندا رو نمیبرن،بعد پزشک باید تو بدترین روستا بره گ خدمت کنه،اینه عوض تشکرتون

میخوای کتاب RUV سال ۹۳ و اصلاحیات سال ۹۴ رو بخون،ببین کارانه ها چطوریه و چقدر میشه ازش در اورد،هر کا رو هم ۸۸۰۰ در نظر بگیر.......ببین کارانه بیهوشیا چقدر کمه،درحالی که در دنیا متخصص های بیهوشی جزو سه وخصص پر درآمدن
ضمنا در کارانه بالای ۴۰ میلیون پلاکی عمل میشه چون پول ندارن،نصفشو ور میدارن
برو ببین قائم مقام وزیر چی گفته،حریرچی گفت متوسط درآمد پزشک متخصص در مرکز دولتی ۱۲.۵ میلیون هست

پس من حقوق دولت نگیرم،که با این حرفت حتما همه کارمندا تو ایران یا کل دنیا مثل کارکنان فدرال آمریکا جیره بگیرن،عجب منطقی داری
همین طرح تحول که پرشک ها رو بیچاره کرده و به اجبار مجبورن برای دولت کار کنن،صدقه به شما هاست،برای یه ویزیت ۳۰ تومنی دادتون هواست،چه برسه که همه پزشکا خصوصی بشن و ویزیتشون بشه بالای ۱۰۰ تومن

حالا بدون اطلاع بیا و چرت و پرت بگو
خارج رفتن مال بدبختای پول ندیده ای هست که فکر میکنن چه خبره و میرن تو یه کمپ خودشونو گرفتار میکنن،یا کسی که اینقدر داره که براحتی اقامت گیره و بره سرمایه اش رو از مملکتش خارج کنه
اگه این متخصص ها و فوق تخصص ها از مملکت برن،اثرش رو میبینی و خودت جزو کسایی میشه که زانو میطنن و دستمال به دست به چیزشون میفتن که تروخدا بمونین

اما مالیات و سهم بیمارستان از کارانه و حقوق پزشک قبل از واریز به حسابش کسر میشه،پس فرار مالیاتی ندارن،برعکس چیزی که جنابعالی متصور هستی
مالیات جراح آمریکایی رو در نظر بگیری،۵۵۰ دلار کجا ۵۵۰ تومن کجا

در آمد بقیه اگه کمه از بی عرضه گی خودشون هست که برعکس پزشکا نتونستن جلوی دولت اقتدار داشنه باشن
برین درآمد خالص ۳۰۰۰۰۰ دلاری پزشکای آمریکایی رو با بار کمتر مالی با پزشک ایرانی مقایسه کنید

شما از حسادت و حقارت هذ چرت و پرتی بدون دلیل میگی.....خداروشکر که ما پزشک ها هم مالیات میدیم،هم یارانه نمیگیریم،هم با گذروندن طرح اجباری منتی برای تحصیلاتمون از دولت و ملت نداریم

حالا شما چرت و پرت بباف.........
من جیره بخورم که نمیخورم،مهم اینه که امثال جنابعالی که اینطور فکر میکنی و تفرت پراکنی میکنی آخرش برای یک مشکل به پزشک مراجعه میکنی و اونجا عکس این گردن فرازیت،خوب سر به زیر میشی

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا