ویرایش شد! پی ام بدید!
Soundtrack Registered User تاریخ عضویت 30 ژوئن 2011 نوشتهها 557 لایکها 83 محل سکونت ساندترکس 9 دسامبر 2011 #1 ویرایش شد! پی ام بدید! Last edited: 6 نوامبر 2012
T-Roy Registered User تاریخ عضویت 8 مارس 2007 نوشتهها 3,881 لایکها 533 9 دسامبر 2011 #2 بابا این آدما خیلی ... تر از این حرفاند طرف میره اسم شرکتشو عوض میکنه اما پول بابت دومین نمیده! یارو قبل از اینکه بانک بزنه رفته دومین ثبت کرده
بابا این آدما خیلی ... تر از این حرفاند طرف میره اسم شرکتشو عوض میکنه اما پول بابت دومین نمیده! یارو قبل از اینکه بانک بزنه رفته دومین ثبت کرده
Soundtrack Registered User تاریخ عضویت 30 ژوئن 2011 نوشتهها 557 لایکها 83 محل سکونت ساندترکس 9 دسامبر 2011 #3 به نقل از troy2000 : بابا این آدما خیلی ... تر از این حرفاند طرف میره اسم شرکتشو عوض میکنه اما پول بابت دومین نمیده! یارو قبل از اینکه بانک بزنه رفته دومین ثبت کرده کلیک کنید تا بازشود... :happy:
به نقل از troy2000 : بابا این آدما خیلی ... تر از این حرفاند طرف میره اسم شرکتشو عوض میکنه اما پول بابت دومین نمیده! یارو قبل از اینکه بانک بزنه رفته دومین ثبت کرده کلیک کنید تا بازشود... :happy:
galaxy_pro Registered User تاریخ عضویت 26 می 2011 نوشتهها 911 لایکها 59 10 دسامبر 2011 #4 دامین با ارزشیه ... منم یه بار هایپراستار.com رو ثبت کردم ، هنوزم دارمش ... قیمت این دامین فکر کنم بالاتر از این حرفا باشه
دامین با ارزشیه ... منم یه بار هایپراستار.com رو ثبت کردم ، هنوزم دارمش ... قیمت این دامین فکر کنم بالاتر از این حرفا باشه