برگزیده های پرشین تولز

واگذاری وبسایت با درآمد 6 میلیون در ماه (در حال رشد)

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
سلام، یه وبسایت افیلیتی دارم، حدود 1 سال فعالیتی روش انجام نشده بوده. حدوداً 3 ماهی هست که دوباره خیلی نا منظم فعالیت رو شروع کردم، درآمدش هر ماه رو به افزایشه، ماه قبل 6 تومن بوده. سایت دیسکاور میره، میانگین حدود 10 کا ورودی داره (با دیسکاور). راحت میشه تا 3/4 ماه آینده (با برنامه‌ای که به خریداری میدم) ماهانه 20 تومن رو ازش کسب درآمد کرد که روشش رو میگم خدمتتون چون تجربه‌اش رو داشتم روی همین حوزه و این سایت‌ها. من 5 تا سایت دیگه غیر از این دارم، یه دونه بلاگ انگلیسی و 4 تا هم فارسی، وقت رسیدگی به این رو ندارم.

Last edited by a moderator:

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
h

افیلیتی و دیسکاور که گفتین چیه ؟
افیلیت همون همکاری در فروشه، دیسکاور هم یه سرویس برای گوگل هستش که بازدید فوق‌العاده‌ای برای سایت میاره و الان خیلی‌ها علاوه بر سئو استراتژی دیسکاور هم دارن و این سایت هم داره و راحت می‌تونه توی دیسکاور هم به روزانه بالای 20کا ورودی برسه. اگه دیده باشی مثلاً توی مرورگر کروم گوشی‌ها یه سری پست ساجست میده به کاربر، اون میشه دیسکاور.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,145
لطفا از ورودی های گوگل وبمستر بخش کلیدواژه ها اسکرین شات ارسال بفرمایید یک ماه اخیر.

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,576
با کدوم همکاری در فروش کار میکنید ؟ پرداختیشسر وقت هست ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
15,380

hamed_eminem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
البته افیلیت دیجی کالا خطرناک شده. فعلا پرداختی انجام نداده.

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
البته افیلیت دیجی کالا خطرناک شده. فعلا پرداختی انجام نداده.
من چنتا سایت افیلیت دارم، همیشه مرتب پرداختی داره، دوستانمون هم هستن پرداختی‌هاشون منظمه. شاید یکی دو روز جا به جا بشه، ولی همیشه بی دردسر پرداخت میشه.

hamed_eminem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من چنتا سایت افیلیت دارم، همیشه مرتب پرداختی داره، دوستانمون هم هستن پرداختی‌هاشون منظمه. شاید یکی دو روز جا به جا بشه، ولی همیشه بی دردسر پرداخت میشه.
این ماه که مدیر افیلیو دلیل پرداخت نکردن فاکتورها از سمت دیجیکالا را طوری بیان کرد که به نظر شرایط بحرانی میاد و ممکنه دیجیکالا به فعالیت خودش ادامه نده
اگر در گروه تلگرامی افیلیو هستید باید از این موضوع خبر داشته باشید

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
من یکی دو روز پیش با پشتیبان‌های افیلیو صحبت کردم، پنل رو اگه دیده باشین آپدیت کردن به تازگی، بخاطر همون گفتن این ماه یکم با تاخیر پرداخت میشه.

افیلیو رو باز کنین از پشتیبانش سوال کنین معمولا زیر ۲۴ ساعت جواب میدن.

hamed_eminem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
من یکی دو روز پیش با پشتیبان‌های افیلیو صحبت کردم، پنل رو اگه دیده باشین آپدیت کردن به تازگی، بخاطر همون گفتن این ماه یکم با تاخیر پرداخت میشه.

افیلیو رو باز کنین از پشتیبانش سوال کنین معمولا زیر ۲۴ ساعت جواب میدن.
رفیق فعلا که همه یا دارند بیانیه ارسال میکنند و یا میگن اعتراض دسته جمعی انجام بدیم :)
خیلی عجیبه شما از این مسئله خبر ندارید!

فایل های ضمیمه

• firefox_FSP4lwIDsD.png
    firefox_FSP4lwIDsD.png
    427.5 KB · نمایش ها: 85

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
13,264
دیجی کالا اگه پرداختی داشت نمیفروختینش
من صفر تا صد افیلیت ایران رو چک کردم از دیجیکالا بگیر تا... همه رو میشناسم
خب که با پورسانت صفر میگی پرداختی داره؟! یه نگاه به جدول نرخ و پورسانتش بنداز . خود پرداختی بماند...

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
دیجی کالا اگه پرداختی داشت نمیفروختینش
من صفر تا صد افیلیت ایران رو چک کردم از دیجیکالا بگیر تا... همه رو میشناسم
خب که با پورسانت صفر میگی پرداختی داره؟! یه نگاه به جدول نرخ و پورسانتش بنداز . خود پرداختی بماند...
دوست عزیز قرار نیست شما تجربه‌ی بدی داشتی بقیه هم به همین صورت باشن، شما خصوصی پیغام بده من شات از پرداختی‌ها میفرستم خدمتتون، همونطور که برای بقیه دوستان ارسال کردم. اگه کمیسیون صفر باشه دیگه افیلیت چه معنایی داره؟

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
رفیق فعلا که همه یا دارند بیانیه ارسال میکنند و یا میگن اعتراض دسته جمعی انجام بدیم :)
خیلی عجیبه شما از این مسئله خبر ندارید!
کانال‌های رسمی رو مشاهده بفرمایید اصلا همچین خبرهایی نیست، خود افیلیو، خود کانال افیلیت دیجی کالا، از این خبرا هی میاد و میره، خودم ۵ ساله افیلیت دیجی کالا کار میکنم، فقط همین یه سایت هم نیست، چنتا بلاگ دیگه هم هستن. شما گفتی کانال افیلیو این موضوع رو گفته که اصلا همچین چیزی وجود نداره. افیلیو تازه آپدیت کرده پنلش رو شبیه پنل افیلیت آمازون شده، و این واسط جدید یعنی افیلیو خیلی راحت پرداخت میکنه، لینکا دیگه دو مرحله‌ای نیست

hamed_eminem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
کانال‌های رسمی رو مشاهده بفرمایید اصلا همچین خبرهایی نیست، خود افیلیو، خود کانال افیلیت دیجی کالا، از این خبرا هی میاد و میره، خودم ۵ ساله افیلیت دیجی کالا کار میکنم، فقط همین یه سایت هم نیست، چنتا بلاگ دیگه هم هستن. شما گفتی کانال افیلیو این موضوع رو گفته که اصلا همچین چیزی وجود نداره. افیلیو تازه آپدیت کرده پنلش رو شبیه پنل افیلیت آمازون شده، و این واسط جدید یعنی افیلیو خیلی راحت پرداخت میکنه، لینکا دیگه دو مرحله‌ای نیست
رفیق افیلیو فقط یک گروه رسمی برای ناشران داره که به صورت خصوصی فعالیت داره
اتفاقا به تازگی تو گروه صحبت از تغییر قوانین و سخت شدن شرایط افیلیت دیجی کالا داره میشه
حتی ناشران بیانیه ایجاد و در لینکداین منتشر کردند و از همه ناشران درخواست دارند که به اشتراک بگذارند تا به گوش مسئولان دیجی کالا برسه

خیلی عجیبه می‌فرمایید از این موضوع اطلاعی ندارید :)

hamed_eminem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
به تازگی هم منتشر شده. این لینک همون لینکی هست که بالاتر در عکس گروه قرار داره
برای پیشبرد این موضوع شما و بقیه دوستان هم میتوانید با به اشتراک گذاری کمک کنید تا زودتر دست رنج ناشران پرداخت بشه

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
به تازگی هم منتشر شده. این لینک همون لینکی هست که بالاتر در عکس گروه قرار داره
برای پیشبرد این موضوع شما و بقیه دوستان هم میتوانید با به اشتراک گذاری کمک کنید تا زودتر دست رنج ناشران پرداخت بشه
افیلیو تا الان که خیلی منظم پرداخت کرده، و کلا وضعیت درآمدی هم با این ناشر جدید بهتر شده. ولی بهرحال همیشه یکسری مشکلات هست دیگه، هر بیزینسی رو مشاهده کنین، یه عده ناراضی هستن، من افیلیت آمازون هم فعالیت دارم، اون وضعیتش داغونه، البته نرخ تبدیل خیلی بالایی داره، ولی باگ زیاد داره.

بالا