• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واگذاری پلن های تبلیغاتی یک سایت تفریحی با بازدید خوب

iranfuni

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
با سلام. پلن های تبلیغاتی 2mx واگذار می شود.ادرس |سایت تفریحی|پستهای فیسبوکی|ترول|مطالب طنز|اس ام اس خنده دار|عکس زیر هدر-تعداد:2عدد خالی-ماهانه15تومان پست ثابت در بالای سایت و در همه صفحات-تعداد:1عدد خالی-ماهانه30تومان پست ثابت در پایین سایت و در همه صفحات-تعداد:2عدد خالی-ماهانه20تومان تبلیغات متنی در کادر سمت راست-تعدا:5عدد خالی-ماهانه5تومان بنر240مثلثاثی سمت راست_تعداد:1عدد خالی_ماهانه15تومان پاپ اپ تمام صفحه و باز شدن با هر دفعه کلیک کاربران-تعدا:1عدد خالی_ماهانه40تومان وبگذر سایت بدون پسورد WebGozar.com :: گزارش‌های آماری سايت

iranfuni

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
،کر کنم بودی فیلتر بشید آن چنان آماری ندارید.همه بازدتون از دانلود سریال ویلای من قسمت 11و12.. هست که بخاطر همین هم فیلتر میشید
داداش چرا نفوس بد می زنید؟این همه سایت برای دانلود گذاشتند حالا که ما گذاشتیم ما را فیلتر کنند.در ضمن تو ایران که حقوق کپی رایت رعایت نمی شود؟به غیر از ویلای من حدود1500ای پی برای مطالب دیگر است و موقع انتشار رسمی سریال ویلای من تا 5000هزار ای پی هم می رسد.

بالا