وایرلس اذیت میکنه کانکت نمیشه ...

شروع موضوع توسط Mahdi-MA ‏13 آپریل 2013 در انجمن ویندوز

  1. Mahdi-MA

    Mahdi-MA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2012
    نوشته ها:
    1,994
    تشکر شده:
    420
    سلام ،
    کامپیوتر دسکتاپ که با LAN ارتباط داره به اینترنت بدون مشکل وصل میشه ،
    امـــا ...
    لپ تاپ وقتی میخوام با وایرلس کانکت بشم کانکت میشه اما علامت زرد تعجب مثلثی
    و No Internet Aceses میده ...
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. pro4

    pro4 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    404
    تشکر شده:
    53
  4. Mahdi-MA

    Mahdi-MA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2012
    نوشته ها:
    1,994
    تشکر شده:
    420
    DNS اختصاصی که مخابرات داده بودو وارد کردم.(اگه این همونی باشه که فکرشو میکنم)
     
    pro4 از این نوشته تشکر کرده است.
  5. pro4

    pro4 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    404
    تشکر شده:
    53
    سلام

    ماله من معمولا اگه چیزی وارد کنی به اینترنت وصل نمیشه

    اونا رو پاک کن ببین وصل میشه ؟

    این قمست tcp/ipv4
     
    Mahdi-MA از این نوشته تشکر کرده است.
  6. Mahdi-MA

    Mahdi-MA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2012
    نوشته ها:
    1,994
    تشکر شده:
    420
    پاکش کردم اما تفاوتی نکرد.
     
    pro4 از این نوشته تشکر کرده است.
  7. pro4

    pro4 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    404
    تشکر شده:
    53
    روی اون ضربدری که روی خط اتصال به اینترنت کشیده کلیک کن

    اون مشکل رو میگه
     
    Mahdi-MA از این نوشته تشکر کرده است.
  8. Mahdi-MA

    Mahdi-MA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2012
    نوشته ها:
    1,994
    تشکر شده:
    420
    مینویسه :
    Windows can't communicate with the device or resource
    (primary DNS server)
     
  9. Mahdi-MA

    Mahdi-MA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2012
    نوشته ها:
    1,994
    تشکر شده:
    420
    کسی راه حلی نداره ؟
     
  10. silverman7

    silverman7 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    172
    تشکر شده:
    14
    راهش اینه :
    برو داخل همون قسمت که tcp/ipv4 بود ، ای پی هایی رو که بالا داده بودی پاک کن و تیک گزینه obtain an ip address automatic رو بزن ، پایین هم preferred dns server و alternate dns server رو پاک کن و اون هم بذارش روی obtain dns server address automatically و بعدش ok کن و بیا بیرون ، اگه جواب داد که هیچ ولی اگه جواب نداد توی قسمت preferred dns server و alternate dns server این ای پی ها رو وارد کن :
    4.2.2.4
    8.8.8.8
    اگه درست شد نتیجه رو بگو
    ارادت
     
    Mahdi-MA از این نوشته تشکر کرده است.
  11. Mahdi-MA

    Mahdi-MA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2012
    نوشته ها:
    1,994
    تشکر شده:
    420
    نه متاسفانه با هیچ کدوم حل نشد.
     
  12. silverman7

    silverman7 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    172
    تشکر شده:
    14
    یه عکس از این قسمت tcp/ipv4 و tcp/ipv6 به همراه یه عکس از ارور میذاری اینجا ؟
     
    Mahdi-MA از این نوشته تشکر کرده است.
  13. mojtabak2

    mojtabak2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2012
    نوشته ها:
    575
    تشکر شده:
    33
    محل سکونت:
    IRAN-STATE KB
    احتمال زیاد از انتی ویروس هست انتی رو غیرفعال کن راحت کانکت میشی
     
    Mahdi-MA از این نوشته تشکر کرده است.
  14. Mahdi-MA

    Mahdi-MA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2012
    نوشته ها:
    1,994
    تشکر شده:
    420
    امروز فلش نیاوردم که عکسو به PC انتقال بدم فردا حتماً اینکارو میکنم.
    این کارو انجام دادم تفاوتی نکرد.
     
  15. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,443
    تشکر شده:
    1,470
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    وایرلس مودمه یا کارته شبکه ست؟
     
    Mahdi-MA از این نوشته تشکر کرده است.
  16. Mahdi-MA

    Mahdi-MA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2012
    نوشته ها:
    1,994
    تشکر شده:
    420
    مودم TP Link
     
  17. SerialDownload.IR

    SerialDownload.IR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    711
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    127.0.0.1
    سلام
    این کارارو انجام بده مشکلت حل میشه!
     

    فایل های ضمیمه:

    • FND.JPG
      FND.JPG
      اندازه فایل:
      25.6 KB
      نمایش ها:
      56
    Mahdi-MA از این نوشته تشکر کرده است.
  18. pro4

    pro4 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    404
    تشکر شده:
    53
    سلام

    تنظیمات مودم قسمت وایرلس رو انجام دادی ؟ تغییراتی دادی توش ؟
     
    Mahdi-MA از این نوشته تشکر کرده است.
  19. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,443
    تشکر شده:
    1,470
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    کامپیوترتو روشن کن برو تنظیمات مودم ببین Default Gateway یا LAN IP Address رو چی زده.
    بعد تو لپتاپت برو ipv4 بذار روی تنظیم دستی. IP آدرس رو اگر مثلا تو کامپیوتر گذاشته 192.168.1.1 یه عدد تو رنج
    کد:
    192.168.1.x
    
    بذار، default gateway هم همون عدد lan ip (مثلا اگر بود 192.168.1.1 همون بذار).
    dns هایی هم که isp گفته ست کن.
     
    AMD.POWER و Mahdi-MA از این نوشته تشکر کرده اند.
  20. IR4MT

    IR4MT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آگوست 2011
    نوشته ها:
    1,246
    تشکر شده:
    93
    محل سکونت:
    کرج
    درایور وایرلس دستگاهت رو کامل پاک کن و آخرین ورزنش رو نصب کن ، احتمالا حل بشه .
     
    Mahdi-MA از این نوشته تشکر کرده است.
  21. Mahdi-MA

    Mahdi-MA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2012
    نوشته ها:
    1,994
    تشکر شده:
    420
    سلام ، اینکارو انجام دادم فرقی نکرد.
    نه هیچ تغییری جز عوش کردن پسور نداشته.
    ip address همین بود همه کارها هم انجام دادم بازم تفاوتی نکرد.
    چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟
    تصویر از ارورش:
    Untitled.png

     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون