• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبلاگها در زمینه بازیهای کامپیوتری، دانلود بازی ، اخبار بازی ها و

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
دانلود بازی SpongeBob Atlantis Square Off از سایت تهران گیمز
http://tehran-games.blogfa.com/post-468.aspx
در این مطلب، شما می توانید ضمن آشنایی با بازی Sponge Bob Atlantis Square Off این بازی کم حجم و زیبا را دانلود نمایید.
SpongeBob_Atlantis_SquareOff.jpg

ameer1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
دوستان پرشین تولزی، همون طور که می بینید، این تاپیک یکی از پربیننده ترین و قدیمی ترین تایپکهای این بخش هست. لطفاً نظرتون را در مورد وبلاگ من بگویید.
وبلاگ Tehran-Games 10 سال سابقه داره.

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
بازی های کوچک و با حجم زیر 50 مگابایت را در www.tehran-games.blogfa.com برای دانلود قرار می دهم. به نظرتون ایدۀ خوبی است ؟

امروز هم یک بازی جدید گذاشتم، دانلود کنید.

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
Mystika 2 بازی خوب و سرگرم کننده ای است، در این بازی که تقریبا 200 مرحله برای آن در نظر گرفته شده که می تواند برای چند روز هم که شده کودکان را سرگرم کند. نام این بازی سبک و سرگرم کننده Mystika می باشد. مراحل مخفی هم برای کاربرانی که هوش بیشتری دارند در نظر گرفته شده است که به جذاب تر شدن بازی کمک می کند. موزیک های دلنشین و رنگ بندی جالب در بازی به وضوح به چشم می آید ؛ پیشنهاد می کنیم این بازی سرگرم کننده را دانلود نموده و از انجام آن برای ساعت ها سرگرم شوید.

Mystika 2 را دانلود نمایید : http://tehran-games.blogfa.com/post-489.aspx

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
دوستان خوب، مدتی بود که بلاگفا مشکل داشت ! خب وبلاگ من هم کمی دیرتر آپدیت شد به همین دلیل !
یک سری عکس از بازی Block N Load گذاشتیم که پیشنهاد می کنم ببینید. اینجا را کلیک کنید.

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
دوستان، یک بازی فوق العاده خوب برای دانلود گذاشتم ! پیشنهاد می کنم حتماً دانلودش کنید. حجمش هم تقریباً مناسبه برای دانلودش با توجه به این که لینکش مستقیمه نباید اذیت بشید ! بازی حدود 90 مگابایته. اسم بازی Cook Serve Delicious برای سرگرمی کوتاه مدت خیلی خوبه.

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
دانلود بازی جدید در وبلاگ Tehran-Games
بازی Craft The World را در وبلاگ برای دانلود رایگان قرار دادیم. برای دانلود به اینجا بروید.
Craft_The_World_1.jpg

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
دوستان، ممنون می شوم اگر نظرتون را در مورد وبلاگ من بفرمایید، www.tehran-games.blogfa.com . این وبلاگ را سال 1383 راه اندازی کردم و تا حالا داره به روز میشه، نظرتون چیه؟

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
بازی Total War یکی از محبوبترین بازیهای ژانر استراتژیک خصوصاً Turn Based Strategy است. این بازی قرار است نسخه جدیدش با نام Total War Arena را در سال 2016 رسماً به بازار معرفی شود. ما عکسهای این بازی استراتژیک را در وبلاگ قرار داده ایم که می توانید در لینک روبرو، عکسهای کامل را مشاهده کنید : http://tehran-games.blogfa.com/post-506.aspx

بالا