دوستان پرشین تولزی، همون طور که می بینید، این تاپیک یکی از پربیننده ترین و قدیمی ترین تایپکهای این بخش هست. لطفاً نظرتون را در مورد وبلاگ من بگویید.
وبلاگ Tehran-Games 10 سال سابقه داره.
Mystika 2 بازی خوب و سرگرم کننده ای است، در این بازی که تقریبا 200 مرحله برای آن در نظر گرفته شده که می تواند برای چند روز هم که شده کودکان را سرگرم کند. نام این بازی سبک و سرگرم کننده Mystika می باشد. مراحل مخفی هم برای کاربرانی که هوش بیشتری دارند در نظر گرفته شده است که به جذاب تر شدن بازی کمک می کند. موزیک های دلنشین و رنگ بندی جالب در بازی به وضوح به چشم می آید ؛ پیشنهاد می کنیم این بازی سرگرم کننده را دانلود نموده و از انجام آن برای ساعت ها سرگرم شوید.
دوستان خوب، مدتی بود که بلاگفا مشکل داشت ! خب وبلاگ من هم کمی دیرتر آپدیت شد به همین دلیل !
یک سری عکس از بازی Block N Load گذاشتیم که پیشنهاد می کنم ببینید. اینجا را کلیک کنید.
دوستان، یک بازی فوق العاده خوب برای دانلود گذاشتم ! پیشنهاد می کنم حتماً دانلودش کنید. حجمش هم تقریباً مناسبه برای دانلودش با توجه به این که لینکش مستقیمه نباید اذیت بشید ! بازی حدود 90 مگابایته. اسم بازی Cook Serve Delicious برای سرگرمی کوتاه مدت خیلی خوبه.
دوستان، ممنون می شوم اگر نظرتون را در مورد وبلاگ من بفرمایید، www.tehran-games.blogfa.com . این وبلاگ را سال 1383 راه اندازی کردم و تا حالا داره به روز میشه، نظرتون چیه؟
بازی Total War یکی از محبوبترین بازیهای ژانر استراتژیک خصوصاً Turn Based Strategy است. این بازی قرار است نسخه جدیدش با نام Total War Arena را در سال 2016 رسماً به بازار معرفی شود. ما عکسهای این بازی استراتژیک را در وبلاگ قرار داده ایم که می توانید در لینک روبرو، عکسهای کامل را مشاهده کنید : http://tehran-games.blogfa.com/post-506.aspx