• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبلاگها در زمینه بازیهای کامپیوتری، دانلود بازی ، اخبار بازی ها و

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
این تاپیک که من 11 سال پیش آن را راه اندازی کردم و هنوز هم آپدیت می شود، یکی از تاپیکهای قدیمی پرشین تولز است، اینجا مربوط به ارسال و معرفی بازیهای کامپیوتری است، ممنون می شوم، دوستان در مورد همین موضوع مطلب ارسال کنند.
خلاصه وبلاگ Tehran-Games ما پست جدید داره. بازی moviewood بازی جالبیه که می توانید آن را به صورت رایگان از وبلاگ ما دانلود کنید. اینجا کلیک کنید
در بازی MovieWood شما این امکان را دارید تا یک استودیو فیلمسازی داشته باشید.

moviewood.jpg

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
عکسهای Screenshot از بازی محبوب و فوق العادۀ مافیا 3 (به صورت انگلیسی Mafia III) . وبلاگ Tehran-Games با تصاویری از این بازی جذاب به روز شده است می توانید به وبلاگ مراجعه نمایید.

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
مطلب جدید پیرامون بازی steep از شرکت یوبی سافت را منتشر کردیم که می توانید در وبلاک آن را مطالعه کنید. اینجا کلیک کنید.

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
در جدیدترین پست وبلاگ، به معرفی بازی Hotel Giant 2 پراختیم، این بازی به مدیریت هتل و هتل داری می پردازد. برای مطالعه معرفی این بازی از لینک زیر وارد وبلاگ شوید

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
سلام
در پست جدید وبلاگ، بازی Reconquest را برای دانلود گذاشتیم.
در بازی reconquest پس از جنگ جهانی سوم بشریت رو به انقراض است. شما باید با گرفتن تصمیمهای استراتژیک برتر از رقبا زمین را دوباره بسازید. در این موقعیت مهم ترین و با ارزش ترین منبع موجود گاز هایی است که در دست داشتن آنها نتیجه جنگ را مشخص می کنند.
reconquest.jpg
برای دانلود بازی Reconquest می توانید اینجا کلیک کنید.

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
به تاریخ این تاپیک نگاه کنید ! من این بلاگ را از سالها پیش یعنی از سال 82 داشتم ! بلاگفا بی دلیل بلاگ با کلی محتوا و ترافیک را بست ! و به ایمیلها هم جواب نداد. پیشنهاد می کنم هیچ وقت در بلاگفا کار نکنید و محتوا نسازید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
به تاریخ این تاپیک نگاه کنید ! من این بلاگ را از سالها پیش یعنی از سال 82 داشتم ! بلاگفا بی دلیل بلاگ با کلی محتوا و ترافیک را بست ! و به ایمیلها هم جواب نداد. پیشنهاد می کنم هیچ وقت در بلاگفا کار نکنید و محتوا نسازید.
باید کمی سریع تبدیل به سایت می کردیش وبلاگو

بالا