• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبلاگ با وی سایت ؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام خدمت دوستان بارها خودم اینجا به دوستان مختلف گفتم که سایت بهتر هست به دلایل فلان اما واقعیت در چند وقت اخیر واقعا شک پیدا کردم چون سایت هر ماه یه بار هزینه ای داره کلی بار مسئولیتی داره و منابع درآمدشم که قربونش برم همه دزد و کلاه بردار (منظورم آنت ورک) حالا با این حساب موندم اینکه یه وبلاگ اگر پاک نشه بدون هزینه درآمد هایی رو میاره بهتر هست با اینکه یک سایت تنها مشکل وبلاگ اینه که صبح بلند میشی می بینی نیست دوستانی که تجربیاتی دارند ممنون میشم به اشتراک بگذارند

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
به نظرم من این سوال برای ذهن های کوچیکه خودمم قبلا چنین تفکراتی داشتم،شما تا حالا سایت درست حسابی و پربازدید نداشتید به خاطر همین بین وبلاگ و سایت دودل شدید
اگر میخواید تفریحی کار کنید و در کنارش یه پول نتی هم دربیاد وبلاگ گزینه خوبیه ولی کلی محدودیت داره البته هستن وبلاگ هایی که بازدید خیلی زیادی دارن مثل وبلاگ های آشپزی یا وبلاگ های رزبلاگ
ولی وقتی سایت داشته باشی دست و بالت باز تره یه بدی هم داره اینکه هر چی سایتت رشد کنه مشکلاتش بیشتره،مثل هاست و ... ولی اگر فیلتر بشی حداقل یه بک آپ دستت هس ولی وبلاگ چی؟!

hamed102

Registered User
لایک‌ها
63
سلام عزیز
اگر کارای بزرگ میخوای شروع کنی با سایت شروع کن ولی اگر کار بزرگی نمی خوای شروع کنی یا کارت غیر تجاری هست وبلاگ خوب هست
من خودم از وبلاگدهی آریا استفاده می کنم قابل اعتماد و خوب هست
http://sitearia.ir/

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
به نظرم من این سوال برای ذهن های کوچیکه خودمم قبلا چنین تفکراتی داشتم،شما تا حالا سایت درست حسابی و پربازدید نداشتید به خاطر همین بین وبلاگ و سایت دودل شدید
اگر میخواید تفریحی کار کنید و در کنارش یه پول نتی هم دربیاد وبلاگ گزینه خوبیه ولی کلی محدودیت داره البته هستن وبلاگ هایی که بازدید خیلی زیادی دارن مثل وبلاگ های آشپزی یا وبلاگ های رزبلاگ
ولی وقتی سایت داشته باشی دست و بالت باز تره یه بدی هم داره اینکه هر چی سایتت رشد کنه مشکلاتش بیشتره،مثل هاست و ... ولی اگر فیلتر بشی حداقل یه بک آپ دستت هس ولی وبلاگ چی؟!
دوست من من تا حالا خیلی خیلی سایت داشتم از همه نوع و همه رقمش هم داشتم سایت پربازدید هم دارم اما مشکل همینه شما تا زمانی که سایتت آمارش کمه کسی کاری به کارت نداره اما امان از رو.زی که آمارت بره بالا از زمین و زمان برات می باره من گاهی اوقات شک می کنم یه تیم خبره نشسته کل پست ها و مطالب رو ریپورت دادن از اون سمت هم که مجبوری برای درآمد دست به دامن برخی سیستم ها بشی چون مستقیم نمی تونی تبلیغ بفروشی هست ها اما نه به اون جدیت منم حرف شما رو قبول دارم که سایت دیگه خونه خودته هر کاری عشقت کشید بکن اما خب وبلاگ هم بی هزینه تر هست البته اون سرعتی که وبلاگ پاک میشه سایت به اون سرعت به فنا نمیره

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
میتونید از سرویس های وبلاگدهی خارجی استفاده کنید, به همین راحتی هم وبلاگ رو پاک نمیکنن

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
گاهی اوقات شک می کنم یه تیم خبره نشسته کل پست ها و مطالب رو ریپورت دادن از اون سمت هم که مجبوری برای درآمد دست به دامن برخی سیستم ها بشی چون مستقیم نمی تونی تبلیغ بفروشی
حرف کاملا درستیه , هم رقبا بی معرفت شدن هم سیستمهای تبلیغاتی گردنه گیر

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
حرف کاملا درستیه , هم رقبا بی معرفت شدن هم سیستمهای تبلیغاتی گردنه گیر
بر همین اساس هست که آدم شک برش می داره اقلا وبلاگ نمیگم کل وقتتو بزاری روش پاک شدم آدم اینقده متضرر نمیشه اما سایت حساب کن دو سال زحمت کشیدی یکی افتاده رو حس رقابت یا هر چی هی ریپورت هی ریپورت اونم نباشه هزینه هاست که دوستان اطلاع دارن چجوریاست خلاصه اقلا وبلاگ چیزی برا آدم نفروشه ضرر هم نداره

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
سلام دوست خوبم.
وبلاگ های زیادی هستن که رو سیستم های معروفی مثل رزبلاگ فعالن.
وبلاگ علاوه بره هزینه هایی که خودت گفتی امنیت بیشتری داره مخصوصا برای کارهای بزرگ. چون معمولا باasp نوشته شدن.
فقط میمونه مشکل فیلترینگ و این موارد، که خب خود سیستم های وبلاگ دهی قابلیت بکاپ دارن. اگه دامنه پارک کرده باشی رو وبلاگت دیگه مشکل فیلترینگ هم نداری، راحت میشه ریدایرکت کرد.

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
برای یک کار جدی و حرفه ای طبیعتاً باید وبسایت داشت و وبلاگ رسمیت کافی ندارد.

reza1020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
خاطره نویسی یا مقالات شخصی = وبلاگ
سایر موارد = سایت

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
کاری به مورد انتخابی شما که وبسایت یا وبلاگ باشه ندارم
اما بعضی دوستان گفتن وبلاگ های خارجی و یا رزبلاگ! ، این دو گزینه از جمله ناامن ترین فضاها برای راه اندازی وبلاگ هستن ، وبلاگ های خارجی راحت تر از اون چه که فکرشو کنید وبلاگ رو پاک میکنن، رزبلاگم که دیگه.......
اگر قصدتون راه اندازی وبلاگ حرفه ای هست توصیه اول و آخر بنده وبلاگ بیان‌ ه! چون با مبلغ بسیار کمی و خرید آپشن ها براحتی تبدیل به یک وبسایت کامل میشه (میهن بلاگم امنه)
حتی اگر پاک هم بشه (که روی بیان ندیدم) شما میتونی با بک آپی که از بلاگ گرفتی سریع یکی دیگه بیاری بالا و البته موارد خلاف وبلاگ قبلی رو پاک کنی ........

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
کاری به مورد انتخابی شما که وبسایت یا وبلاگ باشه ندارم
اما بعضی دوستان گفتن وبلاگ های خارجی و یا رزبلاگ! ، این دو گزینه از جمله ناامن ترین فضاها برای راه اندازی وبلاگ هستن ، وبلاگ های خارجی راحت تر از اون چه که فکرشو کنید وبلاگ رو پاک میکنن، رزبلاگم که دیگه.......
اگر قصدتون راه اندازی وبلاگ حرفه ای هست توصیه اول و آخر بنده وبلاگ بیان‌ ه! چون با مبلغ بسیار کمی و خرید آپشن ها براحتی تبدیل به یک وبسایت کامل میشه (میهن بلاگم امنه)
حتی اگر پاک هم بشه (که روی بیان ندیدم) شما میتونی با بک آپی که از بلاگ گرفتی سریع یکی دیگه بیاری بالا و البته موارد خلاف وبلاگ قبلی رو پاک کنی ........
بیان خیلی خوش دست و تمیزه ، قبول دارم .

Reza8114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من از اونجایی که سن زیادی ندارم و نمیخوام زیاد روی سایت باشم و هزینه کنم روش کل سیستم دهی وبلاگ هارو امتحان کرده بودم جز بیان و اون موقع به نظرم بلاگ اسکای خیلی خوب بود در صورتی که اصلا نمیدونستم ایندکس ضعیفی داره و اینا.....
ولی وقتی رفتم روی بلاگ بیانمعنی واقعی وبلاگ دهی رو فهمیدم.!

بالا