• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبلاگ جواد خیابانی

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
به نقل از babakweb :
چقدر تفاوت سلایق مشهوده!
من از گزارش آل صفر حالم به هم می‌خوره!
اينجا تنكس نداره؟!!
297.gif

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
من که از وبلاگش خوشم اومد. با اینکه میدونه کلی مخالف داره، این حرکتش زیبا بود.

اذیت کردن بی مورد (کاری که متاسفانه خیلی ها تو وبلاگش کردن) هم هیچ سودی نداره(انتقاد غیر مفید) و فقط باعث میشه باقی گزارشگرها همچین کارهایی نکنند.

البته من تا 2 ، 3 سال پیش ازش خیلی خوشم می امد و اگه یادتون باشه این چیزایی که الان درباره ی فردوسی پور میگن (مثلا شماره پای بازیکن ها رو هم بلده و ...) 6 ، 7 سال پیش به خیابانی نسبت میدادن. یک زمانی خیلی کارش درست بود.

ولی قبول دارم که خیلی افت کرده. هر کس زمانی دارد و ...

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
یادش به خیر.
چرا دیگه آپ نمیکنه؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
چند تا بر و بچ قدیمی رو دوباره تو این تاپیک دیدیم دلمون وا شد!

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من نمی‌دونم این چه طرز مثلا شوخی کردن یا خوشمزگی کردنه... دیشب که این حضرات (خیابانی، جاودانی، کاویانی) در استودیوی پوشش خبری مسابقات آسیایی بودند بعد از یک آیتم تصویری یا پخش یک مسابقه (درست یادم نیست) دوربین اومد توی استودیو و جواد خیابانی سکوت رو شکست و با ملاحت و نمک خاص خودش گفت: حالا چی کار کنیم؟ سر خودمون رو بتراشیم!!! (یخ کنی یخچال فرنگی...:hmm: )

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اتفاقا باحال گزارش می کنه

با شما موافقم، اما با مختصری اختلاف. خیابانی اون اوایلی که اومده بود توی تلویزیون (اون وقتی که هنوز تصویرش رو نشون نمی‌دادند! خوب یادم هست، به نظرم حوالی سال 74 یا 75 بود) خیلی خوب و مسلط گزارش می‌کرد، اطلاعاتش هم در حد بسیار خوبی بود. نقطه‌ی اوجش رو هم همه‌مون می‌دونیم بازی ایران و استرالیا بود؛ اما متاسفانه بعد از اون افت کرد و چیزی که در کار ایشون اشکال ایجاد کرده مزه پرانی‌های بی‌مورد و هندوانه زیر بغل این و اون گذاشتنه به طوری که گاهی شنیدن ادامه ی گزارش و یا اجرای ایشون غیر قابل تحمل می‌شه. اما قبول دارم که ایشون جنس یا تُن صدای بسیاری خوبی داره و در ایجاد هیجان در گزارش فوتبال خیلی بهتر از فردوسی پور و مزدک میرزایی هست، اما باید قبول کنه که همین خوشمزگی های لوس در ایجاد شکاف بین دوستداران فوتبال با ایشون تاثیر بسیار زیادی داشته و اگه این ایراد رو برطرف نکنه اوضاع از این بهتر نخواهد شد!!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
من نمی‌دونم این چه طرز مثلا شوخی کردن یا خوشمزگی کردنه... دیشب که این حضرات (خیابانی، جاودانی، کاویانی) در استودیوی پوشش خبری مسابقات آسیایی بودند بعد از یک آیتم تصویری یا پخش یک مسابقه (درست یادم نیست) دوربین اومد توی استودیو و جواد خیابانی سکوت رو شکست و با ملاحت و نمک خاص خودش گفت: حالا چی کار کنیم؟ سر خودمون رو بتراشیم!!! (یخ کنی یخچال فرنگی...:hmm: )
سلام مُری چطوری.خوبی.:D
آره بابا این خیابانی دیگه آخر بی مزگیه اه اه...
اون روز که تو بستکتبال ایران کره رو برد خیلی باحال بود.دوربین که اومد تو استودیو یه دفعه خیابانی رو جو گرفت گفت من پیشنهاد میکنم که همه حتی شما که تو خونه هاتون هستید یه دست به افتخار تیم بسکتبال بزنید و شروع کرد به دست زدن.کاویانی هم مونده بود چیکار کنه دیگه دید داره ضایع میشه شروع کرد به دست زدن.
101.gif

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام مُری چطوری.خوبی.:D
آره بابا این خیابانی دیگه آخر بی مزگیه اه اه...
اون روز که تو بستکتبال ایران کره رو برد خیلی باحال بود.دوربین که اومد تو استودیو یه دفعه خیابانی رو جو گرفت گفت من پیشنهاد میکنم که همه حتی شما که تو خونه هاتون هستید یه دست به افتخار تیم بسکتبال بزنید و شروع کرد به دست زدن.کاویانی هم مونده بود چیکار کنه دیگه دید داره ضایع میشه شروع کرد به دست زدن.
101.gif

سلام عزیز جون! کیف احوال؟! (بخشید من این قسمت رو الان تازه دارم اضافه می کنم، دیگه حواس پرتیه دیگه ...)
آقا دمت گرم! من این تیکه رو ندیده بودم، حسابی این وقت شب ما رو خندوندی!!:D :D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
امشب هم دوباره برای کسب مدال رضا زاده همین هنر نمایی یعنی دست زدن رو تکرار کرد!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
راستی حالا که فکرش رو می کنم یادم اومد که این جناب خیابانی اولین بار این نوع حرکت محیر العقول! رو در مسابقات جام ملت های آسیا وقتی ما کره رو 2-6 بردیم از خودش در آورد و اختراع کرد. درست یادم هست: دوربین توی استودیو اومده بود و یکهو چهره ی حاج جواد آقا رو مشاهده کردیم که یک دسته گل بزرگ دستش بود و بعد از ایراد یک نطق حماسی در مورد برد حساس ما مقابل کره این دسته گل رو به سمت دوربین پرتاب کرد!!!! البته اون موقع ذهنیت زیادی از احساسات پر شور خیابانی نداشتم و فقط متعجب شدم.

esool

Registered User
لایک‌ها
6
وااااااااااااااااااااااااای که چه قدر این خیابانی لوس و بی معنیه
امشب حالم به هم خورد

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
وای امشب خیلی باحال بود.بدجوری جو گیر میشه این خیابانی.دست زدنش دیگه آخرشه.یه شوخی بیمزه هم کرد دقیقا یادم نیست.یه بارم جو گرفتش از جاش پا شد پرید پشت لپتاب.من از خنده مرده بودم.
246.gif
245.gif

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
وای الان یاد یه تیکه منحصر به فرد ازش تو گزارش افتادم.دیدید وقتی یه موقعت حساس پیش میاد و مثلا شوت بازیکن با اختلاف کم به بیرون میره یه دفعه خیابانی میگه" توی دروازه" بعدش سریع میگه نه نه گل نشد.من موندم این یعنی چی؟مثلا میخواد هیجان بازی رو زیاد کنه یا واقعا فکر میکنه گل شد یا....؟
این یه سوال بزرگه برای من!

Surrender

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای که چقدر خندیدم :D
یادمه اون موقعه ها چقدر از دست این خیابانی حرصم می گرفت ..
همچین یاده این بچه مثبت ها میفتم که جلوی کلاس رو دماغه معلمه میشینن ,
هی هم شیرین پلو بازی در میارن .
واااای وقتی یادم میفته که بعد از اینکه از فرانسه برگشت , بس که اونجا مجانی گشته بود و خورده بود
مریض شد و افتاد یه گوشه بیمارستان همچین خندم می گیره.
خوب البته برای سرگرم کردن ما هم بد نیست..:lol:
ولی خداییش گزارشگر فقط فردوسی پور :cool:
خلاصه خیلی بهم حال دادین این نصفه شبی
دمتون گرم

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
خياباني بيشتر به درد مستند ميخوره تا فوتبال

بالا