• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبلاگ پايگاه اطلاع رساني آيكوتب را ديده ايد!!!!؟؟؟

icotab

Registered User
لایک‌ها
5
عشق
علوهمت
عيب و نقص
غيبت
فداكاري و جوانمردي
فرهنگ و تمدن
فروتني
فريب و فريبكار
فضيلت
فقير
قانون
قدرت
قرض
قضاوت
قمار
قناعت و صرفه جويي
كار
كتاب
كردار و رفتار
كنجكاوي
كودك
كينه و نفرت
گناه و گناهكار
مدرسه و دانشگاه
مديريت
مرگ
مشكل و دشواري
مشورت
ملت
منش
مهرباني
ميانه روي
ميهماني
نظم و ترتيب
هدف
همنشيني
هنر و هنرمند
نگرش
وجدان
وظيفه
وفا
وقت
گفته هاي دسته بندي نشده
جواني و پيري
چاپلوسي
حسادت
حق
حقيقت
خاطره
خانواده و تبار
خشم
خنده
خواب و رويا
خودباوري
خودشناسي
خوشبيني و بدبيني
دارايي
دانايي و ناداني
دانش و حكمت
درستكاري و صداقت
دروغ
دليري و شجاعت
دورانديشي
دوستي و دشمني
ذهن و هوش
راز و رازداري
راهنمايي و هدايت
زندگي
زيبايي
ستم
ستمديده و مظلوم
سخن و سخن وري
سعادت
سكوت
سياست
شادي
شايستگي و لياقت
شرافت و بزرگي
شرمساري
شعر
شك و ترديد
شكست و ناكامي
شكيبايي
شهرت
صبر و تحمل
طمع
عدالت
آراستگي
آرزو
آزادي
آزمايش و امتحان
آفرينش و نوآوري
آموزش و پرورش
آيين و مذهب
اجتماع
اخلاق
اراده و پشتكار
ازدواج-مرد-زن
استاد
استعداد
اشتباه
اعتقاد
اعتماد
انتخاب
اندوه و غم
انديشه
انسان
امانت
بخت و اقبال
بخشايش
بدبختي
بندگي
پاداش
پدر و مادر
پرسش و پاسخ
پژوهش
پشيماني و تاسف
پيروزي
تاريخ
تجربه
ترس
تشويق
تصميم
تغيير و دگرگوني
تكبر و غرور
تندرستي
تنهايي
تهمت
توانايي
جايگاه و مقام
جنگ و صلح
+ نوشته شده در چهارشنبه بیست و سوم آذر 1390ساعت 16:23 توسط آیکوتب | نظر بدهید

[h=2]خواندنی ترین مطالب و مقالات اینترنتی در آیکوتب[/h]
مقالات آيكوتب​
dot.gif
خوراکی جهت کاهش تهوع بارداری
بارداری دوران رشد جنینی است كه تغذیه مناسب مادر قبل و در زمان بارداری بر سلامت و رشد جنین موثر است.
نیاز ...

dot.gif
افســردگـــی در كـــودكان
كودك افسرده فاقد انرژی لازم است و احساس خستگی می‌كند. از لحاظ ظاهر نیز رنگی پریده دارد. تمركز حواس او پایین می‌آید؛ چنانچه قادر به ....
منبع: روانشناسی کودک ...

dot.gif
آقایان:به تناسب اندامتان لباس بپوشید گرچه گفته شده که "همه ي آقايون يکسان خلق شده اند،" اما وقتي صحبت از هيکل و نوع لباس پوشيدن به ميان مي آيد، اين عقيده کاملاً اشتباه به نظر مي رسد. به خاطر کمتر بودن انحناي بدن آقايان نسبت به بدن خانم ها، تفاوت اندام در آنها کمتر است. اما به هر حال باز تفاوت هايي وجود دارد. اگر بدانيد که چطور با تناسب اندامتان لباس بپوشيد و از پوشيدن چه مدل هايي خودداري کنيد، در هر اجتماعي خوش تيپ ترين خواهيد بود. يک نکته که هميشه موقع خريد لباس هاي جديد بايد به خاطر داشته باشيد اين ...

dot.gif
فلسفه قربانی در منا سفر حج در حقیقت یک هجرت بزرگ است، یک سفر الهی است، یک میدان گسترده خود سازی و جهاد اکبر است. مراسم حج در واقع عبادتی را نشان می‌دهد که عمیقا با خاطره مجاهدات ابراهیم و فرزندش اسماعیل و همسرش هاجر آمیخته است، و ما اگر در مطالعات در مورد اسرار حج از این نکته غفلت کنیم بسیاری از مراسم آن به صورت معما در می‌آید، آری کلید حل این معما توجه به این آمیختگی عمیق است. هنگامی که در قربانگاه در سرزمین منا می‌آییم، تعجب می‌کنیم این همه قربانی برای چیست؟ اصولا مگر ذبح ...

dot.gif
مکانی مناسب برای کسب و کار مکانی مناسب برای کسب وکار اگر براي راه اندازي فروشگاه يا رستوراني آماده مي شويد، موضوع مکان را در رديف مهم ترين کارهاي فهرست برنامه هايتان قراردهيد. درست است که براي فروشگاه خود به محصولي جذاب و مشتري پسند نياز داريد، اما تا زماني که مشتري وارد فروشگاه شما نشود و به اصطلاح فروشگاه شما پاخور نباشد، هيچ کس از وجود کالاي جذاب شما مطلع نخواهد شد و فروشي اتفاق نخواهد افتاد. برپاسازي کسب وکار در مکاني مناسب يکي از مهم ترين مواردي است که در ابتداي کار با آن روبه ...

dot.gif
رابطه درمانی: چگونه سر صحبت را باز کنیم؟ من خیلی خجالتی هستم و نمیـدانـم باید از کجا سر صحبت را باز کنم. مشاور عزیز: من یک مرد 35 ساله خیلی خجالتی هستم که هیچ وقت یاد نگرفته چگونه می تواند سر صحبت با یک خـانم را باز کند؟ اصلا نمی دانم که در چنین شرایطی باید در مــورد چه چیزهایی حرف بزنم؛ بهمین دلیل هم معمولا حـرفی بـرای گـفتن ندارم. رفته رفته تمام دوستانم در حال قـطــع کردن رابطه شان با من هستند و مرا به مهمانیهایخود دعوت نمی کنند. البته من خودم هم به آنها حق می دهـم و ســرزنششان نمی کنم. به همین دلیل ...

بالا