• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستران برندگان یا بازندگان شبکه های اجتماعی؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
مانند هر موج دیگری که تعدادی را از فرش به عرش می برند و تعدای را به زمین می کوبد شبکه های اجتماعی و گوشی های هوشمند نیز در ایران این برندگان و بازندگان را داشتند کاری نداریم که ورود تلگرام و بحث کانال اون باعث شد تا عده ای که اساسا هیچ اندوخته و دانشی در مورد سایت نداشتند و قبلا نمی توانستند به راحتی وارد این عرصه شوند به یک باره درآمد هایی فراتر از سایت داران داشته باشند از دانجوها گرفته تا دانش آموزان مسلما تعدادی از وبمستران نیز در همین بین بوده اند و توانستند خوب رشد کنند اما سوال اصلی این است به واقع آیا وبمستران توانسته اند به قدر کافی موفق عمل کنند؟ در واقع این وبمستران هستند که به تناسب شغلشان باید اولین های این موج و امسال آن باشند نه افرادی که تا دیروز حتی قادر به اداره وبلاگ هم نبودند اما احساس من این است که در بین وبمستران یک مکث و تعلل ایجاد شد درست مثل زمانی که من به خاطر احساسی که نسبت به گسترش گوشی های هوشمند داشتم تصمیم به حرکت به سمت اندروید گرفتم البته در برنامه نویسی این شدت وجود ندارد اما بلاخره یک بازار پرسود ایجاد شد برای برنامه نویسان که می توانند تولیدات خود را به کوچک و بزرگ ارائه کنند اما وبمستران دچار مکث و تعلل شدند چرا که اونها احتمال دادند تلگرام نیز به سرنوشت دوستان دیگرش دچار خواهد شد و ارزش سرمایه گذاری ندارد حال آنکه کاملا برعکس شده و به رسانه ای فراگیر بدل گشته به طوری که مردم بیشتر وقت خود را داخل تلگرام می گذرانند ؟
آیا وبمستران توانسته اند از این رخداد به قدر کافی استفاده کنند؟

priche

Registered User
لایک‌ها
67
این هم یه زمینه برای سرمایه گذاری بود خیلی ها از همون اول حدس زدن زمینه خوبی هستش که حتی بدون هیچ گونه دانش و اندوخته ای بشه کسب درامد کرد.خیلی ها هم مثل من قیدش رو زدن و به همچین روز هایی فکر نمیکردن .البته به نظرم خیلی از وبمستر ها با استفاده از این شبکه تونستن سایت خودشون رو شناخته تر کنند و باهوش و ذکاوت عمل کردن .

omid0020

Registered User
لایک‌ها
133
به نظر بنده کاملا به ضرر وبمستران بوده!
با ورود تلگرام و... یارو بدون هیچ تخصصی از دنیای اینترنت حالا از وردپرس بگیریم تا کد نویسی و طراحی قالب و... با زدن یک کانال به درامد میرسه.
و از اون طرف یک وبمستر که یک سایت جوک یا... ساخته در این بین نابود میشه!
الان خیلی از این تبلیغات مضحک رو میبینم که از همینا کسب درامد میکنن و واقعا با شعور ملت بازی میکنن.(نمیدونم مردم رو چی فرض کردن! شاید دلیلش این باشه که الان تلگرام دست همه هست از بچه 7 ساله تا 70 ساله)
نمونه ای از این تبلیغات::general208:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با ورود تلگرام و... یارو بدون هیچ تخصصی از دنیای اینترنت حالا از وردپرس بگیریم تا کد نویسی و طراحی قالب و... با زدن یک کانال به درامد میرسه.
خب تولید محتوا همیشه بوده و طبق نظر اکثر کارشناسان آینده کسب و کارهای اینترنتی هست اما خب این تولید محتوا در هر زمانی به نحوی بوده زمانی صفحات html بوده که فقط اونایی که دانش کد نویسی داشتن توان کار داشتن بعد CMS هایی مثل وردپرس پدید اومدن که افراد عادی هم توان داشتن سایت رو داشتن و حالا هم بحث کانال اومده که فرد حتی به اون کمترین دانش وبمستری هم نیاز نداره این طبیعی هست اما مشکل اصلی این هست که همه ما سایت هامون رو برای گوگل آماده می کردیم و همین کلی دانش لازم داشت و حالا کانال و شبکه هی اجتماعی کلا بحث گوگل رو کنسل کرده البته بحث من فعلا تفریحی هست اما می توان به سادگی سایر بخش ها رو هم دخیل کرد

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
بستر برنامه نویسی موبایل همیشه شامل تحریم و محدودیت بوده برای ویمستر ایرانی و برای همین سخت میتونن خودشون وارد تولید فنی ش بشن.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
بستر برنامه نویسی موبایل همیشه شامل تحریم و محدودیت بوده برای ویمستر ایرانی و برای همین سخت میتونن خودشون وارد تولید فنی ش بشن.
همینطوره سختی زیادی داره و اگر نبود برخی موارد برنامه نویسان درآمد های خوبی می داشتن و مجبور نبودا با مارکت هایی مثل بازار کار کنن اما به هر حال چاره ای نیست

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یه سوال
چرا فقط به کسی که صاحب مدیر سایته میگن وبمستر؟
مدیر کانال و صفحات معروف در شبکه های اجتماعی دسکتاپ و موبایل عنوانش چی میشه؟

کسی که صرفا دنبال درآمده بازنده است چون مثل این میمونه مثل هزار سال پیش راه بیوفتی تو کوچه آب بفروشی در حالی که الان کارخانه ها با شکل و شمایل بهتر به فروشگاه ها میفروشن، هرچقدر فناوری میره جلو کسی که دنبال کسب و کاره (اینترنت مارکتینگ میگفتن چی بود اون اسمش؟) باید با فناوری بره جلو و اگه ازش عقب بمونه قطعا بازنده است.

الان خیلی از این تبلیغات مضحک رو میبینم که از همینا کسب درامد میکنن و واقعا با شعور ملت بازی میکنن.(نمیدونم مردم رو چی فرض کردن! شاید دلیلش این باشه که الان تلگرام دست همه هست از بچه 7 ساله تا 70 ساله)
پاچیدم از خنده این دیگه چیه :general304:
این چرا از حمید معصومی نژاد مایه میزاره :D

Last edited:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
f'
یه سوال
چرا فقط به کسی که صاحب مدیر سایته میگن وبمستر؟
مدیر کانال و صفحات معروف در شبکه های اجتماعی دسکتاپ و موبایل عنوانش چی میشه؟

کسی که صرفا دنبال درآمده بازنده است چون مثل این میمونه مثل هزار سال پیش راه بیوفتی تو کوچه آب بفروشی در حالی که الان کارخانه ها با شکل و شمایل بهتر به فروشگاه ها میفروشن، هرچقدر فناوری میره جلو کسی که دنبال کسب و کاره (اینترنت مارکتینگ میگفتن چی بود اون اسمش؟) باید با فناوری بره جلو و اگه ازش عقب بمونه قطعا بازنده است.

پاچیدم از خنده این دیگه چیه :general304:
این چرا از حمید معصومی نژاد مایه میزاره :D
صد البته تعریف وبمستر کسی هست که از این فرآیند ها کسب درآمد می کنه حالا چه تلگرام باشه چه سایت دقیقا سوال منه که چرا وبمسترانی که صاحب سایت بودند و چندین سال فعال از این افراد که تنها با کانال وارد بحث کسب درآمد شده اند و اگر این ابزار نباشد تمام هست براشون عقب افتادند شما وقتی فعال یک صنفی هستی خب زودتر از بقیه از تغییرات خبردار میشی و خودتو تطبیق میدی اما به نظرم صاحبان سایت نتونستن این کارو انجام بدن و هنوزم انجام نمیدن البته بنا به دلایلی حق داشتن که تردید کنن چون همه تصور می کردیم تلگرام هم بسته میشه اما خب حالا نشد البته من اعتقاد دارم به زودی به ثبات نسبی خواهد رسید و تعادلی برقرار خواهد شد اما موردی که نباید از اون قافل شد خدمت بزرگی هست که تلگرام و گوشی هوشمند کرد هست و اون افزایش افراد استفاده کننده که برای ما مسلما دارای فرصت های بی شماری خواهد بود به شرط اینکه به قول شما تعصبی برخورد نکنیم و روش های جدید رو هم تست کنیم و تست روش جدید به طور حتم صرفا زدن یه کانال برای سایت خودمون نیست

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
کانال های تلگرام دارای بازده درامدی بسیار خوبی هستند و واقعا جای ابراز تاسف هستش که اندکی از وبمستران تا به حال در راه آن به جلوه موفقیت دست یافتند.
اما بی شک امروز هم برای شروع دیر نیست ...

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
:general304::general304::general304: من پیر مرد اصلا تلگرام ندارم و نمیرم. این ... چیه میذارن .:D تلگرام هم دوره ای داره اینم جمع میشه میره زباله دونی.

راستی حمید معصومی کی هست؟

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
احساس خودم این روزها استارت تعادل و ثبات جایگاه هر بخش داره میخوره. مثل روزهای اول تلگرام و اینا نیست که همه گیج باشند حتی مخاطب. الان داره کم کم همه چیز جایگاه خودشو پیدا می کنه و داره روال قبلی برمیگرده.

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
یه موقعی که ما کار وب رو شروع کردیم همه میرفتن چت هنوز اندرویدی و گوشی هوشمندی تولید نشده بود ولی ایرانی ها با اون سرعت بسیار کم نت ایران در اون موقع تو روم های آسیا یاهو هزاران نفر آنلاین بودن حالا مسنجر یاهو با اون ابهت اون موقعش چی شد همین سال 2016 موتورش خاموش شد قدیمی ها یادشونه سال های حدود 83 تا 86 چت روم های فارسی چه درآمدی از تبلیغات داشتن اون موقع بعضی هاشون بالاترین ترافیک رو داشتن حالا چند تا شون رو پا موندن این سایت های چت روم فارسی یه روزی تلگرام هم به همین سرنوشت دچار میشه البته تلگرام یه ویژگی داره اونم ربات هاش هست که شاید باعث دوام طولانی تر اون بشه
به هر حال ایرانی ها ثابت کردن با هم مهاجرت میکنن یه سمتی باهم از اون خارج میشن
به نظر من چیزی که برای ما وبمستر ها مهمه سایتمون رو هماهنگ کنیم با تلگرام نه اینکه سایت رو ببندیم بریم سمت تلگرام که معلوم نیست تا کی بالا بمونه
فعلا که هنوز پرچم گوگل تو ابرقدرتی اینترنت جهانی بالاست تا گوگل اول هست وبمستر جماعت میتونن خودشونو یه جوری جمع کنن فکر هم نمیکنم گوگل رقیبی پیدا کنه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
یه موقعی که ما کار وب رو شروع کردیم همه میرفتن چت هنوز اندرویدی و گوشی هوشمندی تولید نشده بود ولی ایرانی ها با اون سرعت بسیار کم نت ایران در اون موقع تو روم های آسیا یاهو هزاران نفر آنلاین بودن حالا مسنجر یاهو با اون ابهت اون موقعش چی شد همین سال 2016 موتورش خاموش شد قدیمی ها یادشونه سال های حدود 83 تا 86 چت روم های فارسی چه درآمدی از تبلیغات داشتن اون موقع بعضی هاشون بالاترین ترافیک رو داشتن حالا چند تا شون رو پا موندن این سایت های چت روم فارسی یه روزی تلگرام هم به همین سرنوشت دچار میشه البته تلگرام یه ویژگی داره اونم ربات هاش هست که شاید باعث دوام طولانی تر اون بشه
به نظر من چیزی که برای ما وبمستر ها مهمه سایتمون رو هماهنگ کنیم با تلگرام نه اینکه سایت رو ببندیم بریم سمت تلگرام که معلوم نیست تا کی بالا بمونه
فعلا که هنوز پرچم گوگل تو ابرقدرتی اینترنت جهانی بالاست تا گوگل اول هست وبمستر جماعت میتونن خودشونو یه جوری جمع کنن فکر هم نمیکنم گوگل رقیبی پیدا کنه
دمت گرم خاطراتی زنده شد از اولین نرم افزار هام تبلیغات تو روم های یاهو بود یادش به خیر یارو می دیدی ویس روم رو گرفته دو ساعته هر صدایی از خودش در میاره :D روم های یاهو رو خودش بست البته تفاوت هایی وجود داره اونم اینه که در اونا باید فرد حتما کامپیوتر می داشت که اونم اون زما برای همه مقدور نبود اما الان بچه 10 ساله هم گوشی هوشمند داره بحث تلگرام حالا به کنار اما وبمستران به طور حتم باید بدونن که دیگه آینده رو همین بحث ها هست و حتی اگر تلگرام بسته بشه باز این کاربران رو این گوشی ها خواهند موند به قول شما ما باید با این بحث ها هماهنگ بشیم حرف منم دقیق همینه که اصرار بر عدم حرکت به این سمت درست نیست عرض کردم من خودم در بحث برنامه نویسی حرکت کردم به سمت اندروید اما در اون سالها با مقاومت ولی حقیقت اینه الان افراد حتی ترجیح میدن برنامه حسابداریشون رو گوشی باشه تا پی سی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نکته خوبی بود.
تا گوگل هست وب مستری و وب سایت هست.

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اخه توی اون صفحه کوچیک که نمیشه طولانی مدت کار کرد ادم کور میشه و هیچ وقت امکانات یک پی سی را ندارد،فقط هم توی ایران ملت کلید کردن روی تلگرام دلیلش هم علافی و بیکاری بیش از حد مردم و نداشتن تفریح هست.اگر نه هیچ جای دنیا مردم 24 ساعت توی یک برنامه چت شخمی علاف نیستن. گوشی فقط برای مسخره بازی و بیشتر کارهای تفریحی و اهنگ گوش کردن یا نهایت چت کردن بدرد می خوره .مخصوص قشر علاف و بیکار و بی سواد هست. پی سی و سایت هم سر جاش هست.سایت می تونه با موبایل هم باز بشه فقط توی ایرانه که مردم :general502: یک برنامه را در میارن ،از گوشی فقط برای چت و علافی استفاده می کنند اینقدر که بی کار هستند .

nsco

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوستان تاپینگ را خوندم گفتم ی چیزی بگم بهتره ببینید الان شبکه های اجتماعی موبایل دقیقا دان کار همون اس ام اس و ام ام اس را برای شما وب مستر می کنن چرا از این دیدگاه بهشون نگاه نمی کنید سر و ته دارن خبر رسانی می کنن و ارتباطات مردم را راحت تر می کنن اصلا ربطی به سایت ها نداره شما می تونید از اونها برای خود یک سکوی پرتاب برای سایت های خود درست کنید پس جور دیگر ببینید . امیدوارم همه موفق باشید.

exiz.ir

Registered User
لایک‌ها
427
من 3 ماه هست تلگرام دارم و رو گوشی نه فقط روی سیستمم .
به نظر من این چیزا رو هوا معلقن و یه روز داغون میشه و چیز جدید میاد و اونی که ثابت میمونه علم وبمستری هست یعنی باید همه چی رو یاد بگیریم در مورد وب و ایده جدید پیدا کنیم .
هیچوقت گوگل نمیاد منبا درآمد خودشو جمع کنه و میدون رو به حریف بده اونم حریف معلق و بدون ریشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کسی که سایت داره میتونه از کانال تلگرام به عنوان یه مکمل سایتش استفاده کنه. از پنل اس ام اس برای تبلیغات و اطلاع رسانی استفاده میشه. از کانال هم میشه همون استفاده ها رو کرد. بیشتر هم.

Last edited:
بالا